jao Amara kralja

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Apsolutno se slazem sa ovo recenicom izmedju redova da je Zeljo klub svih nacionalnosti. Tako smo postali i tako cemo ostati. Ali necemo sad siriti neke nacionalne price, ja gledam ljude kroz jednu prizmu gdje vidim covjeka i ono drugo, koje ne znam kako bi nazvao.gollum je napisao/la:Kako nema? Je l' bošnjački klub uzeo ligu? Jest. Je l' hrvatski Kup? Jest. Iduće godine srpski osvaja ligu, a jedan iz reda ostalih Kup, znači opet Željo u igri za duplu. Jer mi smo sve, mi smo Željini, Željo je naš!tm8782 je napisao/la:Zaboravio sam da jos dodam u svoj prethodni post jednu recenicu. Mislim da je ova utakmica veceras dokazala da vise nema nekih teorija zavjere kako neko mora uzeti ovo, a neko ono. Jednostavno je to sad, ako si bolji uzimas sve.
Zgadio mi se fudbal večeras. Al' nema veze, umorni su, donijeli su nam toliko sreće u ovoj sezoni...Svi na Grbavicu u nedjelju!
Za one koji ne znaju, večeras mu je na majici pisalo ''...E ****, sad i Kup..''rastafarian je napisao/la:DINO PEKIĆ JEDAN JE OD NAS!
Hvala jos jednom na iskrenim cestitkama.samocelik je napisao/la:Šta da vam kažem ne volimo seali sportski je čestitati rivalu.Sve najiskrenije čestitke od srce i vi to već znate al eto da vam i ja kažem najbolji ste
![]()
![]()
sretno u evoropi
tako i trebanidi je napisao/la:na dodjeli medalja ljube igrači ivicu osima ko da je papa![]()
![]()
TeaM87 je napisao/la: