FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

muha milanez
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la muha milanez » 16 maj 2012, 22:37

Najiskrenije čestitke na osvojenom kupu.. :) :)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 16 maj 2012, 22:38

Željo bolji u svakom segmenut igre, Široki dosta inferioran, al očito da ona vrijedi, igraš koliko ti protivnik dozvoli. Ovo što se izdešavalo večeras, a ne tiče se nogometa, to bi svakako trebali preskočiti i ne komentarisati. Prepustimo Komitetu za normalizaciju da rješava te stvari. Rezime sezone, gledajući Želju, ne umiru u nekoj fudbalskoj ljepoti, al pobjeđuju fzičkom spremom koja je evidentno superiornija u odnosu na ostatak lige, što opet možemo opravdati činjenicom da trenutno Amar i nešto vrijedi iz trenerske branše, ostalo su pijandure, konobari, pumpadžije i sl. Treba biti iskren pa priznati da je Željo bio najbolji ove godine, da je zasluženo osvojio duplu krunu, te koliko god oni bili mrski nekom, mora im se čestitati na svemu što su ostvarili, organizaciono kao klub za koplje su ispred ostalih. Čestitke iz Zenice.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 16 maj 2012, 22:38

slika

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 maj 2012, 22:39

po meni igrač utakmice večeras je NERMIN ZOLOTIĆ

momak koji nema još ni 19 godina, da odigra ovakvu utakmicu, svaka čast Zola, nadam se da ćeš ostati u Želji bar još 3-4 godine.
DRUG NEBI TI PUNCA

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 16 maj 2012, 22:39

Grbavica moj zivot je napisao/la:.Osmijeh na Ivicinom licu vrijedan svih kruna.
VOLIM TE ŽELJO !!!

JER SI JEDAN JEDINI, JER SI NEPOBJEDIVI, NAPRIJED ŽELJO, NAPRIJED MOJA LJUBAVIIIIII !!!

Tako sam sretan, neopisivo! Porodica Osim me na suze tjera... Ivica i Amar veličine nemjerljivih razmjera !

OSIM - DRUGO IME ZA ŽELJU !
Osim - drugo ime za Želju !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 maj 2012, 22:39

Hvala ekipi i Amaru,extra odrađen posao,nekako smireni sve vrijeme.Mali Zola nas Pirlo :mrgreen:

Hajde Celo daj nam nesto lahko!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 16 maj 2012, 22:40

slika
FKŽ !

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 16 maj 2012, 22:42

jedan grad, dva su kluba, jednom dupla drugom ćuna.. nanananana

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 16 maj 2012, 22:42

čestitke Želji na duploj kruni, a onom BILMEZU što je pogodio osima u glavu jedna poruka:

slika

za njega i mnoge na tribinama je KORIDA....... :lol: :lol: :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 maj 2012, 22:43

[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 16 maj 2012, 22:43

inacefindecko je napisao/la:Zola ubjedljivo najbolji, kakvo kretanje ima, a i može trčat svaka mu čast!
vidi se da fali još iskustva, ali definitivno djeluje iskusnije za nekog 19-godišnjaka!
Zola nema još 19.

DUPLO DOMINANTNO.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 16 maj 2012, 22:44

Zola pravo odigrao,pored njega Kerla koji jede malu djecu,ona nasa odbrana je bila beton sa Kerlom je to jos sigurnije i bolje. Pohvalio i Jesea,sigurno njihov najbolji igrac veceras a to dovoljno govori koliko smo bolje igrali.
...nisu mogli da te ugase!!!

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 16 maj 2012, 22:44

Nema vise OVE GODINE Bosnjak,Hrvat,Srbin,sad samo postoji ŽELJEZNICAR!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 16 maj 2012, 22:45

Ništa,red je čestitati,.Svaka čast,odlična sezona..

Zolotić strašno odigrao,Bekrić ofucan..

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 16 maj 2012, 22:45

Zujini se snovi ostvaruju, moze te vi pricat sta hocete, sta on odsanja to se i javizira :mrgreen:

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 16 maj 2012, 22:45

RUTINSKI ! Ne mogu se otet dojmu da smo mogli igrat s njima do sabaha sasvim opušteno, slušat nacionalističke povike s tribina, pijuckat sokić, pratiti naše, i da bi i za par sati pored Široki stajala 0. Naši odigrali maestralno, po ko zna koji put, ali u ovakvoj utakmici to dobija na značaju. Kad već govorim o značaju utakmice, moram spomenut Zolu kojem nije trebalo puno da se navikne na pritisak i veliki dio utakmice je odigrao na visokom nivou. U našem timu je malo igrača teško zamjenit, jedan od njih je Nyema, a Zola je ipak pokazao da je iako junior to u stanju. Svaka mu čast! I ostatak ekipe odigrao baš kako treba, bez srkleta i sve u svemu kako u ovoj sezoni, tako i u ovoj utakmici se pokazalo da smo definitivno najbolji! Bravo Amare, bravo igrači, uprava... Lijepo je biti Željovac ! ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 16 maj 2012, 22:46

LUDILO. Odigrali smo veoma iskusno. Pored Zole odlican je bio i drugi 'nestandardni' igrac - Kerla. Cestitke svim igracima, strucnom stabu, clanovima uprave, predsjedniku i sir Amaru Osimu! LUDILO
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 16 maj 2012, 22:47

Sta reči poslije svega. Nekako čudan osjećaj u isto vrijeme. Isretan i tužan. Tužan zbog toga šta pojedini ljudi radi od ove države. Koliki potencijal bacamo niz rijeku zarad nekih stvari koje normalan čovjek teško može svariti. Hvala Bogu na naprednoj tehnologiji, pa se sve može zabilježiti, pa znamo ko je kakav, šta je uradio i šta je rekao. Koga bolan više briga za „ustaše“, „četnike“ i „balije“??? Dokle više s tim??? Sami sebi stavljamo omču oko vrata i sami je stežemo. Konstantno sami sebe udaramo u glavu, dok normalan svijet ide velikim koracima naprijed. Ali valjda će nekad svanuti jutro kada se nećemo gledati kroz tu „poganu“ stvar zvanu nacionalizam.
Sad par riječi o samoj igri. Odprilike izjednačena igra. 0:0 najrealniji rezultat. Mi imali nekih prilika i Široki (poslije naših grešaka). Ova ekipa je pokazala da je prevazišla našu ligu. Oborili smo sve moguče rekorde. Osvojili smo sve što se moglo osvojiti. Sada nam ostaje da napravimo taj iskorak u Evropi. Za to će nam trebati još par kvalitetnih igrača. A naj naj prije jedan kvalitetan napadač. Želim samo da Amar ostane još dugo godina i da nastavimo sa uživanjem.
Poruka za pripadnike drugih klubova: Da bi bili bolji morate učiti od najboljih. Zato studirajte igru FK Željezničar, pa nam se možda približite za 10-ak godina.
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 16 maj 2012, 22:47

<3 LiMes <3 je napisao/la:Željo bolji u svakom segmenut igre, Široki dosta inferioran, al očito da ona vrijedi, igraš koliko ti protivnik dozvoli. Ovo što se izdešavalo večeras, a ne tiče se nogometa, to bi svakako trebali preskočiti i ne komentarisati. Prepustimo Komitetu za normalizaciju da rješava te stvari. Rezime sezone, gledajući Želju, ne umiru u nekoj fudbalskoj ljepoti, al pobjeđuju fzičkom spremom koja je evidentno superiornija u odnosu na ostatak lige, što opet možemo opravdati činjenicom da trenutno Amar i nešto vrijedi iz trenerske branše, ostalo su pijandure, konobari, pumpadžije i sl. Treba biti iskren pa priznati da je Željo bio najbolji ove godine, da je zasluženo osvojio duplu krunu, te koliko god oni bili mrski nekom, mora im se čestitati na svemu što su ostvarili, organizaciono kao klub za koplje su ispred ostalih. Čestitke iz Zenice.
Samo da ti zahvalin na iskkrenoj cestitci!!! Iz posta se vidi da je iskrena, i od pravog navijaca.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 16 maj 2012, 22:48

tm8782 je napisao/la:Zaboravio sam da jos dodam u svoj prethodni post jednu recenicu. Mislim da je ova utakmica veceras dokazala da vise nema nekih teorija zavjere kako neko mora uzeti ovo, a neko ono. Jednostavno je to sad, ako si bolji uzimas sve.
Kako nema? Je l' bošnjački klub uzeo ligu? Jest. Je l' hrvatski Kup? Jest. Iduće godine srpski osvaja ligu, a jedan iz reda ostalih Kup, znači opet Željo u igri za duplu. Jer mi smo sve, mi smo Željini, Željo je naš!

Zgadio mi se fudbal večeras. Al' nema veze, umorni su, donijeli su nam toliko sreće u ovoj sezoni...Svi na Grbavicu u nedjelju!
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, zlatandr i 27 gostiju.