Još jednom pokazali da su seljaci i primitivci, ali njima na čast. Najjače na kraju ne znaju šta će pa "gazi, gazi balije".

Sve vam je jasno.

PS. Čestitke na zasluženoj duploj kruni.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
kretenu ja sam baaaaaaaalijaaaaaaaaa konju zeljovac veci od sviju vasinacefindecko je napisao/la:a balija ti se nahebe familijetitanik je napisao/la:DUPLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BALIJE OSVOJISE![]()
![]()
![]()
![]()
Duplaaaaa
dokazuješ se ovako baš!titanik je napisao/la:kretenu ja sam baaaaaaaalijaaaaaaaaa konju zeljovac veci od sviju vasinacefindecko je napisao/la:a balija ti se nahebe familijetitanik je napisao/la:DUPLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BALIJE OSVOJISE![]()
![]()
![]()
![]()
Duplaaaaa
Ujedi se za jezik baTeaM87 je napisao/la:Nama više postalo dosadno ovo dodjeljivanje pehara
jedan u trajno vlasnistvo, a jedan do sljedeceg finalaTM OLOVO je napisao/la:a odkud dva pehara???
aha,reko da nam nisu i za ligu dali,TeaM87 je napisao/la:jedan u trajno vlasnistvo, a jedan do sljedeceg finalaTM OLOVO je napisao/la:a odkud dva pehara???