Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
muamer zukorlicreptile je napisao/la:Igra momak ko gigant.sajo10 je napisao/la:Muamer Zolotic![]()
Jel to Muamer Zoletic sto je prije 5-6 godina igrao u Buducnosti? Proslih sezona igrao za Slobodu?sajo10 je napisao/la:Muamer Zolotic![]()
Buducnost je napisao/la:Jel to Muamer Zoletic sto je prije 5-6 godina igrao u Buducnosti? Proslih sezona igrao za Slobodu?sajo10 je napisao/la:Muamer Zolotic![]()
Ako je to taj, mi smo njega iskopali iz SericaKad je dosao u Buducnost bio sam skeptican po pitanju njega al se kasnije ispostavilo da je sila igrac. Igra def veznog a bio medju prva 2-3 strijelca ekipe
Nekontam sta je smijesno? Jel on ili ne ?TeaM87 je napisao/la:Buducnost je napisao/la:Jel to Muamer Zoletic sto je prije 5-6 godina igrao u Buducnosti? Proslih sezona igrao za Slobodu?sajo10 je napisao/la:Muamer Zolotic![]()
Ako je to taj, mi smo njega iskopali iz SericaKad je dosao u Buducnost bio sam skeptican po pitanju njega al se kasnije ispostavilo da je sila igrac. Igra def veznog a bio medju prva 2-3 strijelca ekipe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajmo Zeljo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.