Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Thunderstruck
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
@ Cartmane, je l' ovo zvanično gostujući dres za sljedeću sezonu? Ako jeste onda je odličan.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Svidja mi se gostujuci dres, ali je domaci smece. Cetvrtu godinu zaredom se NIke sprda nama
Neko na redcafeu napravio nakon sto je vidio dres uzivo.Thunderstruck je napisao/la:@ Cartmane, je l' ovo zvanično gostujući dres za sljedeću sezonu? Ako jeste onda je odličan.
Rio na twitteru: Absolutely loved playing for england....to say I'm gutted is an understatement of the highest order...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ovaj gostujući dres je strašan, ovo vrijedi kupiti, a onaj bordo stolnjak ni na desktop...
- red devil88
- Kontakt:
Prelijep drest stvarno mi se svdija samo ne znam sta svi kenjaju i domaci je doabr pogotovo kad sam ga vidio na oficjelnoj stranici uopce ne izgleda kao na onim slikama sto su postavljali.Cartman je napisao/la:RedDevilS je napisao/la: P.S. Mozeli mi ko pokazati manu away kit 2012-2013 da vidim kakav je?
Glory Glory Man United !!! 

- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
Home kit 8/10
Away kit 9/10
Moje misljenje... domaci dresovi extra, ne znam sta serete
a gostujuci malo bolji od domacih
Imal sta novo za transfere?
Away kit 9/10
Moje misljenje... domaci dresovi extra, ne znam sta serete

Imal sta novo za transfere?
- brzitesanj
- Kontakt:
Odlican posao je napravio UTD. oko transfer Kagave na Old.Traford
Nezvanicna cijena transfera je 10 miliona eura,vrijedi svakog ulozenog centa
Ev nalo njegovih majstorija
[youtube][/youtube]
Ev nalo njegovih majstorija

[youtube][/youtube]
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
brzitesanj je napisao/la:Odlican posao je napravio UTD. oko transfer Kagave na Old.Traford
Ev nalo njegovih majstorija![]()
[youtube][/youtube]
Transfer jos nije dovrsen , prema prici sa redcafe.a ceka se odg Hazarda da bi se zavrsio posao oko Kagawe sto bi znacilo da ako hazard dodje u united , kagawa bi otpao i obrnuto ako hazard ode u city onda bi kagawa potpisao za united... Kako se navodi na redcafe forumu , sve ovo je bila prica izmedju SAF i kagawinog menadjera , da li ima patke u svemu ovome , moramo sacekati jos par dana , ( ponedjeljak ) kada Hazard donosi odluku gdje ce nastaviti svoju fudbalsku karijeru .
Evo na Arsenalovoj temi spominju da Arsenal i Manchester United imaju iste sanse za dovodjenje KagaweLucryler je napisao/la:brzitesanj je napisao/la:Odlican posao je napravio UTD. oko transfer Kagave na Old.Traford
[youtube][/youtube]
Transfer jos nije dovrsen , prema prici sa redcafe.a ceka se odg Hazarda da bi se zavrsio posao oko Kagawe sto bi znacilo da ako hazard dodje u united , kagawa bi otpao i obrnuto ako hazard ode u city onda bi kagawa potpisao za united... Kako se navodi na redcafe forumu , sve ovo je bila prica izmedju SAF i kagawinog menadjera , da li ima patke u svemu ovome , moramo sacekati jos par dana , ( ponedjeljak ) kada Hazard donosi odluku gdje ce nastaviti svoju fudbalsku karijeru .
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Spoimnje se , da , ali koliko ima istine u tome vidjet cemo , uglavnom , najgori moguci scenarijo po utd moze da se desi to da ostanu i bez Hazarda ( sto je veca mogucnost ) i na kraju bez kagawe ... Ali mislim da ce ipak na kraju Kagawa zavrsiti u unitedu a hazard u city... Hazard je malo marketinska glumica , pokusava da privuce paznju na sve moguce nacine i da sto vise para izvuce od city. Njegovi kvaliteti ne dolaze u obzir , on je odlican , ali mislim da je pomalo uobrazen ...meho-medo je napisao/la:Evo na Arsenalovoj temi spominju da Arsenal i Manchester United imaju iste sanse za dovodjenje KagaweLucryler je napisao/la:brzitesanj je napisao/la:Odlican posao je napravio UTD. oko transfer Kagave na Old.Traford
[youtube][/youtube]
Uh,kakav je posao Dortmund napravio sa Kagavom doveli ga za 3oo.ooo a prodaju ga za 1o.ooo.ooo ,samo pogrijesili su sto mu nisu kada je potpisivao ponudili 5-o godisnji ugovor onda bi ga vjerovatno sada cijenili oko 25.ooo.ooo ali dobro je i ovo ali mi nije jasno zasto ovo veci klubovi poput Man Utd ,Milana,Reala ne salju scoute po aziji tamo su fudbaleri dosta jeftiniji nego po americi i evropi a ima i talenata boljih nego u evropiLucryler je napisao/la: Spoimnje se , da , ali koliko ima istine u tome vidjet cemo , uglavnom , najgori moguci scenarijo po utd moze da se desi to da ostanu i bez Hazarda ( sto je veca mogucnost ) i na kraju bez kagawe ... Ali mislim da ce ipak na kraju Kagawa zavrsiti u unitedu a hazard u city... Hazard je malo marketinska glumica , pokusava da privuce paznju na sve moguce nacine i da sto vise para izvuce od city. Njegovi kvaliteti ne dolaze u obzir , on je odlican , ali mislim da je pomalo uobrazen ...
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Kagawa izmislio fudbal za Hazarda. Kraj priče.
http://www.marca.com/2012/05/15/en/f...337101667.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako marca javlja Hazard se odlucio za united , ne znam koliko ima istine u ovome ili mozda patka ? sta vi mislite o ovome ???
Kako marca javlja Hazard se odlucio za united , ne znam koliko ima istine u ovome ili mozda patka ? sta vi mislite o ovome ???
- golgeter242
- Kontakt:
Pa ne znam. Hazard je jutros izjavio da je City dobar klub gdje ima puno odlicnih igraca, ali da United ipak ima Fergusona i historiju iza sebe.
Nadam se da Kagawa i Hazard dolaze kod nas, onda mozda jos jednog dobrog igraca i kraj price za ovaj transfer rok.
Nadam se da Kagawa i Hazard dolaze kod nas, onda mozda jos jednog dobrog igraca i kraj price za ovaj transfer rok.
Manchester United! FK Sarajevo! Roger Federer! Miami Heat!
Dok Sarajevo postoji i Miljacka tece, Horde tvoje ime zaboraviti nece!
VEDRAN PULJIC!
Dok Sarajevo postoji i Miljacka tece, Horde tvoje ime zaboraviti nece!
VEDRAN PULJIC!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma budite iskreni prema sebi yebo ga miš
Ako vam dodje Kagawa nece Hazard i obratno yebo ga vi šta sami sebe lazete 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
vedofeelgood je napisao/la:Ma budite iskreni prema sebi yebo ga mišAko vam dodje Kagawa nece Hazard i obratno yebo ga vi šta sami sebe lazete
Zasto ne bi oba dosla? Giggs i Scholes su na odlasku, Nani ne moze uvezati 3 utakmice kako treba.. Zasto ne bi oba dosli?

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Zašto vam nisu prije došli Nasri i Sneijder
Jednostavno igraju obojica AM.

Jednostavno igraju obojica AM.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
zato sto Giggs i Scholes ce odraditi jos jednu sezonu,zato sto Nani i pored te trece utakmice u nizu moze opet odratiti 40 kvalitetnih utakmica(a imas Valenciu i Younga)ne_znam_ko_sam je napisao/la:vedofeelgood je napisao/la:Ma budite iskreni prema sebi yebo ga mišAko vam dodje Kagawa nece Hazard i obratno yebo ga vi šta sami sebe lazete
Zasto ne bi oba dosla? Giggs i Scholes su na odlasku, Nani ne moze uvezati 3 utakmice kako treba.. Zasto ne bi oba dosli?
i za to sto su igraci slicnog profila od kojih je samo jedan potreba a drugi bi bio bespotrebno gomilanje igraca i trosenje para,pogotovo kad se zna da nesto ima preče (DMF/CMF..)
Hazard je bolji,Kagawa je pristupacniji i dosta blizi...
jeftiniji dakako.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Da poznajes filozofiju fergusona znao bi da je tako , on nece dati 50M + ukupno za oba igraca , ako uzmes u obzir da United mora da nadmasi ponudjenu svotu novca koju je City ponudio hazardu , dok za Kagawu je , ajmo reci 80% vec gotova stvar ...ne_znam_ko_sam je napisao/la:vedofeelgood je napisao/la:Ma budite iskreni prema sebi yebo ga mišAko vam dodje Kagawa nece Hazard i obratno yebo ga vi šta sami sebe lazete
Slazem se da ce samo jedan od njh doc, i uopste nema potrebe za obojicu. Cisto bacanje para. A siguran sam da ce doc Kagawa, a Hazard ce kod arapa ili negdje drugo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.