Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

RA.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la RA. » 16 maj 2012, 19:01

sad sve ispocetka... ccc :( :( :(

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 maj 2012, 19:03

Na zalost mislim da bi Martinez bio odlican izbor. Covjek ima svoju filozofiju i odlican je takticar. On je prakticki stvorio ovu ekipu Swansea i jos naravno Wigan. Ekipe koje su manje-vise bez ulaganja ostale u Premiershipu. Mislim da bi napravio nesto i u Liverpoolu sa mnogo vise novca i boljim igracima, ali mozda ne prve sezone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 16 maj 2012, 19:09

Ovo je nesto sto se moralo uraditi jer je imao najslabiju sezonu u zadnjih 50 godina,jednostavno logican slijed dogadjaja,ja ne mogu reci da mi je drago sto je otisao ali je sigurno dobra odluka,mada sam vise volio naravno da KK sam odstupi sto bi umanjilo crnilo koje se trenutno bacilo na legendu.
Zbogom KK.Fudbal je uvijek okrutan bio pa i prema najboljima.
"You'll Never Walk Alone"

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 16 maj 2012, 19:14

Trenutno je preuzeti Liverpool vjerovatno najveći izazov za bilo kojeg trenera. Ne bih volio nekoga da se uči na nama, treba nam neko ko je iskusio već vođenje velikih ekipa.

Recimo Deschamps bi bio po meni dobar izbor sad koliko je dostupan ne znam.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 16 maj 2012, 19:26

Virtu4l je napisao/la:Želim vam Avrama Granta.
I ja njega želim. :lol:
Do ovog je moralo doći ;)
Vidjećemo sada ko će biti taj ne(sretnik).
Benitez bi bio dobar izbor.
You'll never walk alone.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 maj 2012, 19:54

VOLIM TE KENNY SAMO MANJE OD OCA SVOG! Šteta, fakat šteta... Danas mi je baš dan nekako tužan. Hem završena škola, hem je Kenny dobio otkaz...

Ne mogu opisati koliko mi je žao, stvarno... Kenny će uvijek biti kralj, šteta što ga ameri nisu ostavili jer bi napravio velike stvari SIGURAN SAM.

Neka dođe ko god hoće, ali neka zna da ću ga ja prvi pljuvati nakon tri poraza!

michael girling ‏@mikejgirling
Dalglish, 32 trophies as a player & manager at LFC in 15 years. Ferguson has 37 in 28 years at Utd. Remember this. The King.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 16 maj 2012, 20:03

Dolazim iz skole sav sheban i ulazim na ss.ba i prvo sto procitam otisao KK i dolazim za ovu temu i citam sve redom i onda ne mogu da kazem YNWA KK.Slazem se sa @Monologom jer Daglish jeste legenda kluba bio,ostat ce i bit ce,ali ove sezone ga nije islo jednostavno kao da se sve urotilo protiv njega od stativi i precki pa do suspenzija i svasta nesto.Za trenera se ne bih izjasnjavao ali ako vec planiraju dovoditi nekog trenera koji nije trenirao velike klubove bolje da vrate Rafu,a najvise bih volio vidjeti Cappela il Guardiolu.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 16 maj 2012, 20:04

Žao mi je što King odlazi. Nedostajat' će mi ono njegovo slavlje nakon svakog gola, pogotovo na Anfieldu.
Kenny Dalglish više nije menadžer Liverpoola

Kenny Dalglish od danas više nije menadžer Liverpoola, potvrdili su i iz uprave tog kluba i iz redova vlasnika kluba, Fenway Sports grupe.

Predsjednik Liverpoola Tom Werner je rekao kako je odluka o otpuštanju iskusnog Škota bila teška, s obzirom na čvrstu vezu s navijačima koju je razvio najprije kao igrač, a onda i menadžer ovog kluba u svom prvom razdoblju prije više od dvadeset godina. Priznao je kako je 61-godišnji menadžer dosta unaprijedio situaciju nakon katastrofalnog šestomjesečnog razdoblja pod vodstvom Roya Hodgsona, ali smatrao je kako je ipak potrebna promjena.

"Kenny je došao u klub kao menadžer na naš zahtjev u vrijeme kad ga je Liverpool doista trebao. On nije tražio da bude menadžer, mi smo to od njega tražil. On je to prihvatio jer je znao da je potreban klubu. On je napravio više do bilo koga drugog na stabilizaciji kluba u posljednjih godinu i pol dana i omogućio nam da ponovno gledamo prema naprijed. Dugujemo mu veliku zahvalnost. Međutim, rezultati u Premier ligi su bili razočaravajući i vjerujemo da trebamo promjenu kako bismo nastavili graditi na temeljima koje je on postavio. Odlučni smo u želji da našim navijačima donesemo uspjeh, a naše ambicije su ostale vratiti ovaj sjajni klub u europsku i englesku elitu, gdje i pripada." rekao je Werner.

Većinski vlasnik Liverpoola John Henry je također bio pun hvale za Dalglisha.

"Kenny će uvijek biti više od menadžera koji je osvojio prvenstvo, više od igrača koji je osvojio prvenstvo. On je na puno načina duša i srce ovog kluba. On predstavlja sve ono dobro u Liverpoolu. On uvijek postavlja klub i navijače ispred svega. Kenny će uvijek biti dio obitelji sa Anfielda. Naš posao sada jeste identificirati pravu osobu koja će povesti ovaj klub naprijed na snažnim temeljima koje smo izgradili u posljednjih osamnaest mjeseci." izjavio je Henry.

Dalglish se također zahvalio vlasnicima zbog načina na koji su se ponijeli prilikom raskida suradnje.

On je za službenu klupsku stranicu rekao: "Bila mi je čast i privilegija imati priliku vratiti se u Liverpool kao menadžer. Izuzetno cijenim rad koji su Steve, Kevin, igrači i cijelo osoblje uložili u ovom razdoblju i osjećam se ponosnim što sam klubu donio prvi trofej u šest godina, te došao na domak drugog trofeja u finalu FA kupa. Naravno da sam razočaran rezultatima u ligi, ali ne bih zamijenio osvajanje Carling kupa ni za što, jer znam koliko to znači našim navijačima i klubu da se vrate navici osvajanja trofeja."

"Iako sam očito razočaran što odlazim iz Liverpoola, mogu reći da su vlasnici i svi koji su imali veze s ovim naš raskid suradnje odradili na častan, pošten i dostojanstven način, koji pokazuje njihove ljudske kvalitete i njihovu želju da klub kontinuirano napreduje na isti način kao i kad sam ja došao ovdje. Volio bih se zahvaliti i osoblju kluba na njihovim naporima i odanosti. Rekao sam kad su mi prvi put prišli s idejom povratka na mjesto menadžera da ću ja uvijek biti od pomoći ako mogu u bilo kojem trenutku i to vrijedi i sada."

"Na kraju, želim se zahvaliti navijačima Liverpoola, koji su uvijek meni i klubu davali svoju nesebičnu potporu. Bez njih ni klub ni ja ne bismo postigli ništa." zaključio je Dalglish.
Ja nemam nijednu želju. Ako bih već morao birati, probao bih sa Deschampsom. :)
FK Pjetlovi

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 16 maj 2012, 20:06

ja mislim da treba sacekati sta ce se desiti sa Di Matteom
lego bi vam ko budali samar... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 maj 2012, 20:07

5 kandidata za novog trenera Liverpoola.

_____

slika - Martinez

Mislim da je Cartman to najbolje objasnio
Covjek ima svoju filozofiju i odlican je takticar. On je prakticki stvorio ovu ekipu Swansea i jos naravno Wigan. Ekipe koje su manje-vise bez ulaganja ostale u Premiershipu. Mislim da bi napravio nesto i u Liverpoolu sa mnogo vise novca i boljim igracima, ali mozda ne prve sezone.
_____

slika - Paul Lambert

Trener Norwicha. Veoma uspješna sezona iza njega. Moramo priznati da je Norwich ekipa koja je pokazala kako se ne boji bilo koga, pa iako se radi o velikanima. Okidali su bodove i timovima koji su se borili za prestižna takmičenja. Iako, izgleda da je najbliži preuzimanju Aston Ville.

_____

slika - Brendan Rodgers

Ne znam šta napisati osim da ponovim ono što sam napisao i za Norwich. Mnogo puta su briljirali. Iako to možda smiješno zvuči meni njihova igra 'baca' na onu koju i Barcelona igra. Svi pokušavaju da se furaju na njih, eto Swansea je ove godine uspjela takvom igrom da se nađu na sredini tabele. Baš kao i Norwich, iza Liverpoola su zaostajali samo 5 bodova. Nije mala stvar za ovakav tim sa nazovimo smiješnim budžetom.

_____

slika

Jednostavno, ovaj čovjek je stvoren za vraćanje Liverpoola gdje mu je mjesto, na sami vrh tabele! Ali mislim da će ostati vijeran Borusiji. Jedina šansa da se dovede on jeste da ostali timovi iskeširaju stotine miliona i dovedu fantastične igrače Dortmunda.

_____

slika

Nakon što ga je gamad otjerala iza njega je ostao nedovršen posao!!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 maj 2012, 20:10

Realne mete:

1. Rodgers!
2. Rafa

Nerealne:

1. Klopp
2. Guardiola

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 16 maj 2012, 20:11

Some reports saying FSG have talked to AVB
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 maj 2012, 20:15

mogu se kladiti da će doć martinez

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 16 maj 2012, 21:00

slika

:(

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 maj 2012, 21:00

Liverpool are now without a Manager, Assistant Manager, CEO, DoF, Head Of Sports Science & Head Of Communications.
You are someone else I am still right here

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 16 maj 2012, 21:01

Vrati se Rafa, sve ti je oprošteno...
YNWA

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 maj 2012, 21:03

MarcusLFC je napisao/la:slika

:(
joj jes mi krivo brate

fera je napisao/la:Liverpool are now without a Manager, Assistant Manager, CEO, DoF, Head Of Sports Science & Head Of Communications.
nažalost, postali smo klub vrijedan ismijavanja!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 16 maj 2012, 21:04

Rodgers bi bio fantastičan izbor. 8-)
Rafa se neće vratiti sigurno.Sada sam to negdje pročitao.
You'll never walk alone.

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 16 maj 2012, 21:17

Ako ce dovodit neka Martineze i njemu slicne da se uce na Liverpoolu bolje da je KD ostao.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 maj 2012, 21:20

samo da ne dođe novi hodgson, bojim se katastrofalne sezone

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.