Sto se tice utakmice malo je dosadna sto je Amaru i bio cilj. Mi smo bolji, cuvamo prednost, bez previse zalijetanja. Samo da ovako ostane

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
i ja sam isto pomislio, mislim zaboli me sto ovo kao nije njihova zemlja navikao sam na to ali neko ljudima treba objasniti da su na utakmici a ne na nekome predizbornom skupu...Blueone je napisao/la:Jel ovo finale Kupa BiH ili predizborni skup ultranacionalistickih prazivotinja??
A ko je najbolji strijelac lige??? Trebamo dati podrsku igracima koji se bore za sveti dresnanek je napisao/la:Ne bi da komentarisem navijanje, opet cu dobiti ban kao i prosli put 7 dana, ali samo cu reci ovo nigdje nema! Ovo nigdje nemaaaa !
A sto se tice tekme, samo da nesto pitam ? Za sta sluzi ovaj Adilovic ? Zbog njeg Selimovic ispada levat, a bori se, a on ne zna ni sta igra eto majke mi !
Čime su praživotinje zaslužile da ih vrijedjas ?Blueone je napisao/la:Jel ovo finale Kupa BiH ili predizborni skup ultranacionalistickih prazivotinja??
Realno, ovo je maksimum... Kvalitetna utakmica, disciplinovana. Ja sam se pravo iznenadio kako dobro igramo.Rooney88 je napisao/la:Ovo nije primitivizam na tribinama. To je najveca zalost, to je ponos za ljude kao sto su ovi iz Sirokog. **** ti vise i nase stadione kad covjek ne moze utakmicu na miru pogledati a da se ne nervira zbog levata na raznim stranama.
Imali su onu dobru sansu nakon nase greske ali Guso dobro postavljen. Ovi Latinosi za sada i nisu bas nesto impresionirali, bar mene. Bajano se najvise istakao od njih, Wagner osim pretrcavanja Zolotica nije pokazao nista, Marciano takodjer ali opet on i nije igrac tog kova, Varea fulio zicer i to je to.
Ocekivao sam mozda i bolju utakmicu ali je vaznost uradila svoje.
http://www.ovi.stream.com/ch3/" onclick="window.open(this.href);return false;Sanjo je napisao/la:ima li stream ?
I što kad napiše? Ovo traje godinama, na svim terenima, negdje više, negdje manje, ne znam čemu takvo nerviranje.Sanjo je napisao/la:gori je ovaj sportsport sto nepise o ovome sto se pjeva na stadionu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.