FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

domorocki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la domorocki » 16 maj 2012, 11:04

ScooTeR je napisao/la:Sve posteno odraditi da dusmani ne mogu prigovoriti za titulu,nadam se i kup.
Sloboda ostaje u ligi 100%,leotar papa
Nikad,najbolje odnose imamo sa Leotarom,a i redovno dobijaju samoprozvane velikane i BL,kao i kitare tako da nema šanse da ispadnu ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 16 maj 2012, 13:03

Joj kad bi otvorili i novu tribinu protiv veleža oborio bi se rekord posjete na tušnju.

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 16 maj 2012, 17:25

VolimTz je napisao/la:
ScooTeR je napisao/la:Nemate sta da brinete,SAMPIONI ce da oderu Leotara zadnje kolo!

AMAR AMAR OSIM OSIM!! 8-)
Interesantno i bitno za temu FK SLOBODA TUZLA !!!
Kako nije bitno ? Ako Zeljo dobije Leotara u Trebinju onda oni ispadaju bez obzira na nas rezultat sa Slavijom. Sto ne mogu ove sto pametuju a veze nemaju. Naravno uslov je da dobijeme Veleza sad u subotu i da Olimpic dobije Leotara kod kuce.

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 16 maj 2012, 17:29

Komsije,sigurno ostajete u ligi.Gabela uzela pinku.Slavija i vi istresli kesu.Gabela ispada.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 16 maj 2012, 17:36

hattab je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
ScooTeR je napisao/la:Nemate sta da brinete,SAMPIONI ce da oderu Leotara zadnje kolo!

AMAR AMAR OSIM OSIM!! 8-)
Interesantno i bitno za temu FK SLOBODA TUZLA !!!
Kako nije bitno ? Ako Zeljo dobije Leotara u Trebinju onda oni ispadaju bez obzira na nas rezultat sa Slavijom. Sto ne mogu ove sto pametuju a veze nemaju. Naravno uslov je da dobijeme Veleza sad u subotu i da Olimpic dobije Leotara kod kuce.
Ne radi se o tome. Ne mora navijati po temi, neka kaže šta ima i zdra'o. :|
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 maj 2012, 20:22

Cuj to Sloboda podmitila tri igraca iz Goska :lol: :lol: nema se para da se igracima dadnu plate,a vamo se prica da podmicujemo..sta se sve radi na stetu Slobode,da se spasi Goska ili Slavija ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 maj 2012, 22:10

Sto se mene tice ja ne bih imao nista protiv i da se tekma kupila, jer postoji ona koja kaze da nuzda zakon mijenja, tako da ne bi bili ni prvi ni posljednji koji su to uradili, ali kad s druge strane shvatim da bi Gosk prodajom sam sebi skocio u stomak, sebe stavili u prvi plan za ispadanje a uz to kad dodam da Sloboda nema para za svoje igrace dolazim do zakljucka da nije bilo nikakve mogucnosti da se kupe bodovi iz Gabele.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2012, 22:39

Omerbavarac je napisao/la:Sto se mene tice ja ne bih imao nista protiv i da se tekma kupila, jer postoji ona koja kaze da nuzda zakon mijenja, tako da ne bi bili ni prvi ni posljednji koji su to uradili, ali kad s druge strane shvatim da bi Gosk prodajom sam sebi skocio u stomak, sebe stavili u prvi plan za ispadanje a uz to kad dodam da Sloboda nema para za svoje igrace dolazim do zakljucka da nije bilo nikakve mogucnosti da se kupe bodovi iz Gabele.
ma ja nebi volio ebo to care...jedini sto smo mi prinudjeni da radimo tako, jer drugi isto to rade vec odavno dok mi cekamo i molimo boga da nas komsije iz Gradacca puste ili Zeljo se smiluje pa nam barem bod ostavi ...dok drugi trehaju Sirokog, a ne mogu Slaviju , onda ne preostaje nam nista nego da gdje posudimo love i sta kupimo ako zatreba ...i protiv Zrinjskog smo ono kupili?...ma daj ba pustite te price vise...Protiv Zvijezde se trebalo namjestiti, ali nije ebiga jer bi bilo sve to ofirno , a mogu mislit kako bi to bilo tad, jer kad vidimo da samo ova pobjeda protiv glavnog konkurenta za ispadanje prestavlja problem, pa mogu mislit onda kako bi tek bilo da smo slucajno odkinuli bod zelji ili zvijezdi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 16 maj 2012, 22:50

Leotar ce ispast,vi ste mirni do kraja..Ne mogu oni pobijedit ni u Sarajevu ni kod kuce Zelju..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 maj 2012, 09:28

ima nas ovaj Devud love za bacanje :)... covjek daje po 3000 ako se izbori opstanak, a navodno po pisanju ljudi s foruma i delegata kupujemo i utkamice i to od direktnog rivala za opstanak...mislim ako vec kupuje utkamice, onda igraci nisu zasluzili te plate... ali eto hajde svasta ce se pisat po forumima...ne mozes kupit utkamicu od Zvijezde i sto vise ne smijes je ni pobjedit i da mozes, jer bi ispalo da smo je kupili i onda kupimo utkamicu protiv Goska :)..ja se barem nadam da ostali mogu odigrati posteno do kraja pa kako god da ispadne, ali teko je ocekivati da ce se to desiti...mislim prvenstveno mislim da Olimpic,Zeljo i Borac mogu dobiti ove utakmice protiv ekipa koje se bore za opstanak i ako se to desi Slobodi ce biti mozda i nebitna ona zadnja utkamica protiv Slavije
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 maj 2012, 09:55

Mnogi bi klubovi trebali da se ugledaju na Olimpik. Mislim da je to jedna od najpostenijih ekipa u BiH.
Sto se tice nase kupovine utakmice sa Goskom to je glupost!
Sloboda je mozda nekada prodavala utakmice, ali nikada kupovala. :mrgreen:
Zasto to mislim, jer u Slobodi je uvijek bilo onih koji zele da pomuzu Slobodu, a nikada da daju.
Evo valjda se i to promjenilo.
Sto se tice ovih utakmica sa Zeljeznicarom, drago mi je da nam nisu pustili, odigrali posteno i pobjedili.
Siguran sam da ce to uraditi isto do kraja prvenstva. Postujem i cijenim Amara Osima i mislim da nece tek tako dati bodove Leotaru. Ako i bude dao onda neka im je na dusu.
U svakom slucaju bolje je i casno ispasti, pa se vratiti, al' ne dugovati nikome nista!
Jos samo jedno, da su drugi poklanjali bodove Borcu da ne ispadne, oni bi im morali sad vracati. Pa kako bi onda igrali ikada u Evropi optereceni vracanjem bodova.
Gledam i idem na utakmice Slobode od '71 i ici cu, bilo da je u prvoj ili drugoj, bilo da je ulaz 5, 10, 50 ili djabe!
Zato neka svi igraju posteno, pa onda sta bude!
Druga je stvar sto nikada ne bih volio da ispadnu neki klubovi iz lige. Prije svega volim da u ligi budu:
Sloboda-jer je moja i od 1969 je u najelitnijem takmicenju
Sarajevo-jer je veliki klub
Zeljo-jer je veliki klub
Celik-jer je drag i klub koji je nalik na Slobodu. Gdje bi radnici subotom i nedjeljom.
Borac-zato sto je veliki klub bio i u YU i sada
Velez-koji je imao sjajne generacije i koji nije postao prvak samo zato jer je iz "male sredine" isto kao i Sloboda
Olimpik-klub koji se bori, koji je nov, ipak ga postujem
Leotar-koji je i u bivsoj YU uvijek bio na domak ulaska u prvu ligu
Bugojanska Iskra-nekada prvoligas u Yu, ne znam sta se sada desava sa njima
Zrinjski-neka i njih, jedina zamjerka je sto su otkinuli stadion Velezu (iako ce jos malo pa Vrapcici biti ljepsi stadion.
Zvijezda-klub koji je porastao dobrom organizacijom i podrskom opstine i privrednika
Travnik-neka i njih nikada nisasm zelio da ispadnu
Jedinstvo Bihac-i oni bi tu trebali da se nadju
Slavija-i oni su dobro dosli u prvu
Siroki-dobro organizovan, ima podrsku, infrastrukturu (samo da imaju malo majnje onih parola koji nisu bas za fudbal)
Jesam li nekogfa zaboravio?
E sada pogledajte samo imana klubova, pa valjda bi to trebala biti najjaca liga u bivsoj YU :shock:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 17 maj 2012, 11:59

slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 17 maj 2012, 12:48

BolanBolan je napisao/la:slika slika
Ovo me podsjeća kao na ono vrijeme, kada smo izborili Evropu i nisu nam dali licencu. Pa dokle više !!! :evil:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 17 maj 2012, 12:54

glupost , sad ce se mjesec dana pricati o ovoj utakmici jel kupljenja ili nije, ako dokazu da je kupljenja utakmica onda cu vjerovat al ovako dosadni su stvarno, sto niko ne spominje utakmicu Rudar - Slavija gdje je ocigledno bilo nezalaganje igraca Rudara i sumnjiva pobjeda Sjavije, nego ovi iz Rs-a se okomili na nas, ali shvatam ih jbg jer Leotar i Slavija su blizu ispadanja.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 17 maj 2012, 13:44

Utakmica je iskreno u najmanju ruku sumnjiva, ali isto tako je sumnjivo još bar 20% utakmica PL.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 maj 2012, 14:42

Sve ce se znati danas, komisja zasjeda pa cemo vidjeti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 17 maj 2012, 15:37

U prijevodu ne smijemo ostati u ligi, to je to...Ako pobjedimo jednom u mjesec dana odmah frka, doslo do toga da ne smijemo ni pobjedit

A kad smo gubili 3 zaredom od zelje,zvijezde i borca nikom nije smetalo nista, a tamo slavija namjestila protiv olimpica tj ovi iz olimpica nisu mogli vjerovat sta im sudije rade, onda protiv rudara i da ne nabrajam citavu polusezonu namjestenu... Slag na tortu je kad su dobili jel dva penala protiv Zvijezde :? I mi kad smo se zalili par mjeseci na to sve, svi ovdje na forumu govore to je sastavni dio naseg fudbala... :lol:

A ovaj kao procjenio da se igraci GOSKA nisu zalagali :lol: To on ono odokativno :lol: Mamu mu **** lopovsku...Sloboda nema da plati igrace, dala im jednu platu u sezoni i mi kao da placamo ostalima...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 17 maj 2012, 16:01

Edin Džeko razgovarao sa Ibrakovićem ,čestitao mu pobijedu protiv GOŠK-a, te je rekao da će u nedjelju ukoliko stigne, biti Slobodin gost na Tušnju, na meču protiv Veleža.

Bravo Džeksone, nadam se da ćeš doći :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 maj 2012, 16:07

Lako se zahebavati sa klubom iza kojeg ne stoji niko osim malo navijaca i ljubitelja.
Grad sigurno ne stoji iza FK Slobode, stranke SDP i bratska im SDA i HDZ takodje, privrednici...
Eto, zato se moze raditi protiv Slobode svasta.
Al' prevarili su se, ima jos neko ko ce stati iza svetog imena Sloboda!
Ko ih yebe!!!!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 17 maj 2012, 16:27

Nesto kontam pa reko da vidim sta se misli o mojoj ideji. Kad bi na neki nacin se navijaci organizovali i napravili akciju prikupljanja novca za navijacku premiju igracima. Po gradu napravit mjesta za prikupljanje pred utakmicu pa koliko ko baci. Sve to nek se medijski poprati da narod nemisli da ce ih ko izlevatit. Mislim da bi mnogo novca moglo prikupit. I onda podijelit igracima i Ibrakovicu i naj taj nacin im pokazat da je Tuzla uz njih. I trebalo bi pismenu molbu Davudu napisat da Fukaram da sjever sad protiv Velza, A valjda bi moglo medu navijacima sami oni izmedu da nedozvole da se pisa po tribini i rade gluposti. A za obezbjedenje moglo bi se posalti dio specijalaca koji svakao stoje onda kod ulaza na Tusanj . Pa da oni izvrese pretres pred ulazak na sjever, a svima je jasno da je bez sjevera mnogo losija podrska.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.