NK Široki Brijeg

Fkr.87
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Fkr.87 » 16 maj 2012, 11:58

admirone je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:
admirone je napisao/la: Stavi sve sto imas na 1, max bet nema sanse za pad :lol:
Bice druze **** tekma al msm da vama ide titula a sirokom kup ;)
Doduse mogao bi ovdje i x da bude
I da ode kup sirokom nije zato sto tako mora biti po nekim raznim teorijama neg oce biti zalsuzeno na terenu.
Pa ko je spomenuo te neke teorije?
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 16 maj 2012, 11:59

Tvoja recenica me navela na to da pomislim da aludiras na neke teorije .
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 16 maj 2012, 12:01

admirone je napisao/la:Tvoja recenica me navela na to da pomislim da aludiras na neke teorije .
Ne nego gledam realno.. prednost od 1-0 je mala a Siroki i nije bas slaba ekipa.. jedino me vuce na x vas niz ..
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 maj 2012, 13:05

admirone je napisao/la:O Skripari, ima li euforije dole kod vas ? Jeste li spremili neki specijalni docek za sampione ? :D
Jesmo, trica u mrezi gosta. :P
...Život za Široki...

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 16 maj 2012, 13:13

ŠB_Fidelis je napisao/la:
admirone je napisao/la:O Skripari, ima li euforije dole kod vas ? Jeste li spremili neki specijalni docek za sampione ? :D
Jesmo, trica u mrezi gosta. :P
i dvica u mrezi domacina..i svi zadovoljni :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 16 maj 2012, 14:06

Veceras će na tribinama stadiona Pecare biti i čelnici Dinama, braća Mamić, te trener ovog kluba Ante Čačić.

Kako SportSport.ba saznaje Mamići i Čačić na Pecaru dolaze zbog Zakarića, Ćorića, dvojca iz Širokog Brijega, te
Kvesića i još nekoliko fudbalera Željezničara.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 16 maj 2012, 14:35

Kaze nas predsjednik da smo 2011 godine poslovali pozitivno i da smo platili poreza kao svi klubovi zajedno.To ohrabruje za buducnost.Jos jedan razlog da se ovaj klub ne omalovazava od strane klosara!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 maj 2012, 14:41

ŠIROKI BRIJEG – „Nogometni klub Široki Brijeg je proteklih godina izrastao u prepoznatljiv brand, cijenjen u regiji i šire. Rezultatski smo najuspješniji klub u BiH u proteklom desetljeću, redoviti smo sudionici UEFA-inih natjecanja, a uvjete za licenciju uvijek ispunjavamo prvi“, kazao je na Godišnjoj skupštini predsjednik Upravnog odbora NK Široki Brijeg Zlatan Mijo Jelić.

Jelić je, podnoseći izvješće o radu u 2011. godini i financijsko izvješće, istaknuo, između ostalog, kako je NK Široki Brijeg u protekloj godini poslovao pozitivno, da jedini od svih premierligaša nema nikakvih obveza prema državi te da je u zadnjih šest godina platio više poreza nego svi ostali klubovi zajedno.
Nazočne je na Skupštini pozdravio i načelnik općine Široki Brijeg Miro Kraljević, čestitao na kontinuirano dobrim rezultatima NK široki Brijeg i izrazio uvjerenje da će, unatoč svim poteškoćama, ta visoka razina biti zadržana i idućih godina uz, nadati se, uključenje većeg broja podupiratelja. O NK Široki Brijeg kao brandu, na ponos Širokog Brijega i Hercegovine, govorio je i predsjednik Nadzornog odbora Predrag Čović, dok je glavni tajnik Josip Bevanda iznio financijski plan poslovanja za 2012. godinu.
Skupštinom NK Široki Brijeg predsjedao je njezin predsjednik Marinko Kvesić, a sva izvješća usvojena su jednoglasno, uz jedinstvenu želju da NK Široki Brijeg i ubuduće bude sinonim za uspjeh.
...Život za Široki...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 16 maj 2012, 14:43

RedDevilS je napisao/la:Kako SportSport.ba saznaje Mamići i Čačić na Pecaru dolaze zbog Zakarića, Ćorića, dvojca iz Širokog Brijega, te Kvesića i još nekoliko fudbalera Željezničara.
sta ba oni imaju dolaziti zbog igraca zelje?! :lol: nek ganjaju po hrvatskoj, dalmaciji i slavoniji igrace... mamic misli da moze kupovati kako mu je zelja... e pa nema vise sa zeljom... baci 2 miliona eura za kvesica i onda ga mozes kupiti... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 16 maj 2012, 14:45

tm84 je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:Kako SportSport.ba saznaje Mamići i Čačić na Pecaru dolaze zbog Zakarića, Ćorića, dvojca iz Širokog Brijega, te Kvesića i još nekoliko fudbalera Željezničara.
sta ba oni imaju dolaziti zbog igraca zelje?! :lol: nek ganjaju po hrvatskoj, dalmaciji i slavoniji igrace... mamic misli da moze kupovati kako mu je zelja... e pa nema vise sa zeljom... baci 2 miliona eura za kvesica i onda ga mozes kupiti... ;)
Ti se zahebajes ili stvarno mislis 2 mil.Ooooo majko mila,je kod nas stanje da mozemo bilo koga ucjenjivat!! ;) ;)

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 16 maj 2012, 14:56

ŠB.TRN je napisao/la:
tm84 je napisao/la:
Ti se zahebajes ili stvarno mislis 2 mil.Ooooo majko mila,je kod nas stanje da mozemo bilo koga ucjenjivat!! ;) ;)
KAd su neki CRO klubovi mogli prodavati igrace za pristojne sume mozemo i mi.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 16 maj 2012, 14:58

mi strasno podcjenjuemo nase igrace iz BiH.

nekima je uspjeh ako odu igrati za dinamo ili partizan, jer su mocniji i imaju para a nama uzimaju igrace za sicu.

zeljo, siroki, sarajevo, borac itd. su itetako ravni svim klubovima u bivsoj jugoslaviji, i ako hrvati ili srbi prodaju recimo modrica ili zigica za milionske cifre, onda mozemo i mi to!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 16 maj 2012, 15:06

tm84 je napisao/la:mi strasno podcjenjuemo nase igrace iz BiH.

nekima je uspjeh ako odu igrati za dinamo ili partizan, jer su mocniji i imaju para a nama uzimaju igrace za sicu.

zeljo, siroki, sarajevo, borac itd. su itetako ravni svim klubovima u bivsoj jugoslaviji, i ako hrvati ili srbi prodaju recimo modrica ili zigica za milionske cifre, onda mozemo i mi to!
Nama svima fali neki uspjeh u Europi i dok to ne postignemo o cijenama koje dobije Dinamo i Partizan mozemo samo sanjati!!

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 16 maj 2012, 15:10

Kakve su vremenske prilike danas u Širokom? Nadam se da nam kiša nece pokvariti spektakl veceras
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 maj 2012, 15:23

Blek_Stena je napisao/la:Kakve su vremenske prilike danas u Širokom? Nadam se da nam kiša nece pokvariti spektakl veceras
onako..pomalo oblacno ali nema kise
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 maj 2012, 15:26

RedDevilS je napisao/la:Veceras će na tribinama stadiona Pecare biti i čelnici Dinama, braća Mamić, te trener ovog kluba Ante Čačić.

Kako SportSport.ba saznaje Mamići i Čačić na Pecaru dolaze zbog Zakarića, Ćorića, dvojca iz Širokog Brijega, te
Kvesića i još nekoliko fudbalera Željezničara.
Bit će i izaslanstvo NK Troglav i pionirska ekipa, koji su dobili poziv od kluba. :D

Samo da iz mog kluba ne traže nešto od Mamića, jer ću inače odje'bati klub. slika

Sretno vam, i vama i Želji, da bude što bolja utakmica.

slika
Hayley <3

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 16 maj 2012, 16:03

Kisa prokleta pada.Nece li se ispadat pa da stane poslije ;) :(

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 16 maj 2012, 16:08

ŠB.TRN je napisao/la:Kisa prokleta pada.Nece li se ispadat pa da stane poslije ;) :(
sve podsjeća na utakmicu sa čelikom prošle godine, pa nek se ponovi :D
Zadnja izmjena: old school, dana/u 16 maj 2012, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 16 maj 2012, 16:12

Nije dobra prognoza

http://www.ilmeteo.it/meteo-europa/Listica" onclick="window.open(this.href);return false;
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 maj 2012, 16:46

sretno veceras neka sve prode u najboljem redu nadam se da cemo uzivati u utakmici i neka pobijedi bolji
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10 i 3 gosta.