BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- RandyMarsh
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
E ajd sad @HzBvB, evo ti prilike, i ti koju lijepu kaži o Lewandowskom, stani i ti jednom u njegovu odbranu, od ovakvog Damirovog komentara bolje prilike nećeš dočekat.
@Damir, pa jbt ti se čo'eku nagovori, k'o da je klub u bankrot odveo, a ne dao hladnu i odmjerenu izjavu. Kažeš treba pokazati igračima da je klub iznad njih. Pa nije li Lewandowski upravo to uradio izjavom da poštuje odluku kluba na ga ne želi prodati; zamjeriš mu to što ostavlja otvoreno pitanje daljeg razvoja karijere, pa nije li bolje priznati ono što, uvjeren sam, svaki igrač voljenog nam tima misli nego da bali o "ljubavi" prema klubu pa sutra zabije nož u leđa k'o što je tvoj avatarko to uradio. I kako to molim te njega Klopp trpi, čovjek se nikad na minutažu žalio nije, uvijek je maksimalno profesionalno odrađiv'o pos'o na terenu. Smiri malo strasti čovječe, još ćeš nam i na Groskrojca udarit, šta će nam onda @Hz radit'.
@Damir, pa jbt ti se čo'eku nagovori, k'o da je klub u bankrot odveo, a ne dao hladnu i odmjerenu izjavu. Kažeš treba pokazati igračima da je klub iznad njih. Pa nije li Lewandowski upravo to uradio izjavom da poštuje odluku kluba na ga ne želi prodati; zamjeriš mu to što ostavlja otvoreno pitanje daljeg razvoja karijere, pa nije li bolje priznati ono što, uvjeren sam, svaki igrač voljenog nam tima misli nego da bali o "ljubavi" prema klubu pa sutra zabije nož u leđa k'o što je tvoj avatarko to uradio. I kako to molim te njega Klopp trpi, čovjek se nikad na minutažu žalio nije, uvijek je maksimalno profesionalno odrađiv'o pos'o na terenu. Smiri malo strasti čovječe, još ćeš nam i na Groskrojca udarit, šta će nam onda @Hz radit'.
Zadnja izmjena: RandyMarsh, dana/u 16 maj 2012, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
"Mislim na Sea, dakle postojim." - Rene Dekart
Ej nije reko ni da postuje odluku kluba da ga zeli produziti !RandyMarsh je napisao/la:E ajd sad @HzBvB, evo ti prilike, i ti koju lijepu kaži o Lewandowskom, stani i ti jednom u njegovu odbranu, od ovakvog Damirovog komentara bolje prilike nećeš dočekat.
@Damir, pa jbt ti se čo'eku nagovori, k'o da je klub u bankrot odveo, a ne dao hladnu i odmjerenu izjavu. Kažeš treba pokazati igračima da je klub iznad njih. Pa nije li Lewandowski upravo to uradio izjavom da poštuje odluku kluba na ga ne želi prodati; zmajeriš mu to što ostavlja otvoreno pitanje daljeg razvoja karijere, pa nije li bolje priznati ono što, uvjeren sam, svali igrač voljenog nam tima misli nego da bali o "ljubavi" prema klubu pa sutra zabije leđa k'o što je tvoj avatarko to uradio. I kako to molim te njega Klopp trpi, čovjek se nikad na minutažu žalio nije, uvijek je maksimalno profesionalno odrađiv'o pos'o na terenu. Smiri malo strasti čovječe, još ćeš nam i na Groskrojca udarit, šta će nam onda @Hz radit'.

Ja samo kazem treba ga sad odmah prodati , da nebi dosli u situaciju kao sa Kagawom da ide za manje para nego sto vrijedi...istina ovaj ne vrijedi nista ali mogao bi se podvalit (ala Bosko Balaban )

Vjerujte mi, Lewat malo diže prašinu nakon fenomenalne sezone ne bi li dobio veći ugovor. Samo je pitanje vremena kad će se to desit'! Zna i on da njemu nema nigdje iz BVB-a. Dovoljno je pročitat' izjave svih iz našeg rukovodstva. Njemu je ostat'
.
Nema prodaje na ljeto jer mi nemamo drugog napadača koji je uigran s ekipom. Niko više neće ić', a ako bude suprotno onda je Lewat među zadnjima na tom spisku.

Nema prodaje na ljeto jer mi nemamo drugog napadača koji je uigran s ekipom. Niko više neće ić', a ako bude suprotno onda je Lewat među zadnjima na tom spisku.

Kagawa OUT, Reus i Bittencourt IN. O čemu ti?Saurman je napisao/la:Nakon Kagawe sad se nazire odlazak i Lewandovskog ako ovako nastave otiće pola ekipe do kraja ljeta.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Odlazak Kagawe i nije hendikep jer dolaze dvojica igrača koji su talentovaniji od njega, ali ako bi otišao i Lewandowski onda bi to bilo pravo sranje.NE kontam igrače koji hoće da odu iz ekipe koja ima potencijal da u narednih par godina čak osvoji i LP.Lewnadowski će ostati osim ako nije đubre od čovjeka.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Berba i 15 milki za Lewata!
Not bad.
http://www.reviersport.de/193937---bvb- ... -lewy.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.reviersport.de/193937---bvb- ... -lewy.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Der Mann für die entscheidenden Tore.
I to 15 mil funti!Hare_BvB je napisao/la:Berba i 15 milki za Lewata!Not bad.
Ne znam šta bi ti rek'o. Teška odluka

EDIT: Čitao sam da nam je Pizarro ponuđen od strane njegovih menadžera. Baš me interesuje dal' ima šta oko toga ili će on u S04 da zamijeni Raula!?

Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 16 maj 2012, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
- anton 1983
- Kontakt:
Nikad na BvB-ovom mjestu nebi pristo na Berbu + pare! nek daju čiste pare pa neka si BvB bira sam igrača...
Događa se ono što sam i reko da će se događati, ali bio sam glup zar ne?
Događa se ono što sam i reko da će se događati, ali bio sam glup zar ne?

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Da, da. Sad znamo kako je bilo Buridanovom magaretu.Semir bvb je napisao/la:I to 15 mil funti!Hare_BvB je napisao/la:Berba i 15 milki za Lewata!Not bad.
Ne znam šta bi ti rek'o. Teška odluka.

Lewat je suho zlato, bice yebeno produziti ugovor s njim pored ovakvog interesa velikana. Uprava ce biti na strasnim mukama, ili mu dat 4+ po sezoni, ili ga odmah prodavati. Naivno bi bilo ponovo dozvoliti slucaj Kagawa.
@Anto
Naravno da si GLUP, jer si nas uporedjivao sa SAPenhaimom.

Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 16 maj 2012, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ništa se ne događa, nego su sve čiste špekulacije i menadžerske igrice.anton 1983 je napisao/la: Događa se ono što sam i reko da će se događati, ali bio sam glup zar ne?

Pa ako je ovako treba da se svi udaramo nogom u dupe,al haj znaj jel istina!?Hare_BvB je napisao/la:Berba i 15 milki za Lewata!Not bad.
Moguce je da samo pumpa sebi cijenu,ako je tako svaka cast,nisam ni mislio da ce nam sluziti cijeli zivot,malo ga razradimo,on se poboljsa,i ode za strasne pare...A ako nije tako,mislim ako se okurazio i poceo glumiti zvijezdu onda mu se kenjam posred usta!!
Lijepa je ponuda al je bih je glat odbio cisto iz jednog razloga , Berba je u godinama . Lewy je tek 23 a napredovat ce jos 100 %. Treba mu dat kao sto Hare rece pare i zadrzat ga ako on to uopste hoce .
BvB Echte Liebe !!!
- anton 1983
- Kontakt:
Pa to sam i rekao da će se događati!Semir bvb je napisao/la:Ništa se ne događa, nego su sve čiste špekulacije i menadžerske igrice.anton 1983 je napisao/la: Događa se ono što sam i reko da će se događati, ali bio sam glup zar ne?

Da bi se sa tim BvB mogao boriti, mora poćeti razarati i u Europi, druge nema. Baš zato je taj europski uspjeh bitan, jer on daje toliko bitne noFce i toliko bitnu reputaciju koja ŠPEK igrač zadržava u klubu...
WTF? Kaj je to?Hare_BvB je napisao/la:
@Anto
Naravno da si GLUP, jer si nas uporedjivao sa SAPenhaimom.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Kakav crni Berbatov
On da bude nas prvi napadac
Lewandowski mora ostati i sljedece sezone(kad je vec Barrios otisao
)...jedino ako odigra ekstra na euru pa da uzmemo ogromne novce a da pri tome dovedemo neko provjereno ime(ali da nije na zalasku karijere kao Berba).
BvB i da uzme ligu prvaka sljedece sezone nece se opet moci nadmetati sa Manchesterom,Realom i slicnim klubovima kada su u pitanju novci i zelja igraca da zaigra u engleskoj ili spanskoj ligi kao i u "velikom" Realu ili Unitedu.

Lewandowski mora ostati i sljedece sezone(kad je vec Barrios otisao

anton 1983 je napisao/la: Da bi se sa tim BvB mogao boriti, mora poćeti razarati i u Europi, druge nema. Baš zato je taj europski uspjeh bitan, jer on daje toliko bitne noFce i toliko bitnu reputaciju koja ŠPEK igrač zadržava u klubu...
BvB i da uzme ligu prvaka sljedece sezone nece se opet moci nadmetati sa Manchesterom,Realom i slicnim klubovima kada su u pitanju novci i zelja igraca da zaigra u engleskoj ili spanskoj ligi kao i u "velikom" Realu ili Unitedu.
- anton 1983
- Kontakt:
Ne. Ali ako bude konsantan u slijedećih 5 godina onda će se bar moći boriti zar ne? Pa normalno da niko nije mislio da će to doči preko noći.adnan24 je napisao/la: BvB i da uzme ligu prvaka sljedece sezone nece se opet moci nadmetati sa Manchesterom,Realom i slicnim klubovima kada su u pitanju novci i zelja igraca da zaigra u engleskoj ili spanskoj ligi kao i u "velikom" Realu ili Unitedu.
A i ja mislim da će svaki navijač BvB-a reči, ako BvB slijedeće sezone uzme Lp, da klub slobodno more propast slijedećih 5 godina!

- majestic24
- Kontakt:
Dortmund ako nije propao nakon odlaska Sahina,nece sigurno ni nakog odlaska Kagawe i Lewandovskog
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Upravo tako slazem se sa tobom ma vidi se da za manu navija covjek.majestic24 je napisao/la:Dortmund ako nije propao nakon odlaska Sahina,nece sigurno ni nakog odlaska Kagawe i Lewandovskog

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Lewandowski ostaje! Džabe samo nabijamo stranice sa šupljom pričom.

I slijedece sezone startamo iz topfa 4 (99 %), boli nas tuki, opet imamo izgovor.anton 1983 je napisao/la:A i ja mislim da će svaki navijač BvB-a reči, ako BvB slijedeće sezone uzme Lp, da klub slobodno more propast slijedećih 5 godina!

Hoffic, Antone, Hoffic!

Nego, spekulise se i o Mandzukicu!

Cirkus, majke mi.

PS: Joj kako se Damir, nicim izazvan

Kad smo već kod špekulacija, evo izgleda da smo ponudili 6,5 mil eura za Manolo Gabbiadinia (Atalanta). Napadač je. Ima 20 godina. Kažu za njega da je novi Vieri.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.