Pa ko je spomenuo te neke teorije?admirone je napisao/la:I da ode kup sirokom nije zato sto tako mora biti po nekim raznim teorijama neg oce biti zalsuzeno na terenu.Fkr.87 je napisao/la:Bice druze **** tekma al msm da vama ide titula a sirokom kupadmirone je napisao/la: Stavi sve sto imas na 1, max bet nema sanse za pad
Doduse mogao bi ovdje i x da bude
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Tvoja recenica me navela na to da pomislim da aludiras na neke teorije .
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne nego gledam realno.. prednost od 1-0 je mala a Siroki i nije bas slaba ekipa.. jedino me vuce na x vas niz ..admirone je napisao/la:Tvoja recenica me navela na to da pomislim da aludiras na neke teorije .
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jesmo, trica u mrezi gosta.admirone je napisao/la:O Skripari, ima li euforije dole kod vas ? Jeste li spremili neki specijalni docek za sampione ?

...Život za Široki...
- pintol_TM87
- Kontakt:
i dvica u mrezi domacina..i svi zadovoljniŠB_Fidelis je napisao/la:Jesmo, trica u mrezi gosta.admirone je napisao/la:O Skripari, ima li euforije dole kod vas ? Jeste li spremili neki specijalni docek za sampione ?

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Veceras će na tribinama stadiona Pecare biti i čelnici Dinama, braća Mamić, te trener ovog kluba Ante Čačić.
Kako SportSport.ba saznaje Mamići i Čačić na Pecaru dolaze zbog Zakarića, Ćorića, dvojca iz Širokog Brijega, te
Kvesića i još nekoliko fudbalera Željezničara.
Kako SportSport.ba saznaje Mamići i Čačić na Pecaru dolaze zbog Zakarića, Ćorića, dvojca iz Širokog Brijega, te
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Kaze nas predsjednik da smo 2011 godine poslovali pozitivno i da smo platili poreza kao svi klubovi zajedno.To ohrabruje za buducnost.Jos jedan razlog da se ovaj klub ne omalovazava od strane klosara!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
ŠIROKI BRIJEG – „Nogometni klub Široki Brijeg je proteklih godina izrastao u prepoznatljiv brand, cijenjen u regiji i šire. Rezultatski smo najuspješniji klub u BiH u proteklom desetljeću, redoviti smo sudionici UEFA-inih natjecanja, a uvjete za licenciju uvijek ispunjavamo prvi“, kazao je na Godišnjoj skupštini predsjednik Upravnog odbora NK Široki Brijeg Zlatan Mijo Jelić.
Jelić je, podnoseći izvješće o radu u 2011. godini i financijsko izvješće, istaknuo, između ostalog, kako je NK Široki Brijeg u protekloj godini poslovao pozitivno, da jedini od svih premierligaša nema nikakvih obveza prema državi te da je u zadnjih šest godina platio više poreza nego svi ostali klubovi zajedno.
Nazočne je na Skupštini pozdravio i načelnik općine Široki Brijeg Miro Kraljević, čestitao na kontinuirano dobrim rezultatima NK široki Brijeg i izrazio uvjerenje da će, unatoč svim poteškoćama, ta visoka razina biti zadržana i idućih godina uz, nadati se, uključenje većeg broja podupiratelja. O NK Široki Brijeg kao brandu, na ponos Širokog Brijega i Hercegovine, govorio je i predsjednik Nadzornog odbora Predrag Čović, dok je glavni tajnik Josip Bevanda iznio financijski plan poslovanja za 2012. godinu.
Skupštinom NK Široki Brijeg predsjedao je njezin predsjednik Marinko Kvesić, a sva izvješća usvojena su jednoglasno, uz jedinstvenu želju da NK Široki Brijeg i ubuduće bude sinonim za uspjeh.
Jelić je, podnoseći izvješće o radu u 2011. godini i financijsko izvješće, istaknuo, između ostalog, kako je NK Široki Brijeg u protekloj godini poslovao pozitivno, da jedini od svih premierligaša nema nikakvih obveza prema državi te da je u zadnjih šest godina platio više poreza nego svi ostali klubovi zajedno.
Nazočne je na Skupštini pozdravio i načelnik općine Široki Brijeg Miro Kraljević, čestitao na kontinuirano dobrim rezultatima NK široki Brijeg i izrazio uvjerenje da će, unatoč svim poteškoćama, ta visoka razina biti zadržana i idućih godina uz, nadati se, uključenje većeg broja podupiratelja. O NK Široki Brijeg kao brandu, na ponos Širokog Brijega i Hercegovine, govorio je i predsjednik Nadzornog odbora Predrag Čović, dok je glavni tajnik Josip Bevanda iznio financijski plan poslovanja za 2012. godinu.
Skupštinom NK Široki Brijeg predsjedao je njezin predsjednik Marinko Kvesić, a sva izvješća usvojena su jednoglasno, uz jedinstvenu želju da NK Široki Brijeg i ubuduće bude sinonim za uspjeh.
...Život za Široki...
sta ba oni imaju dolaziti zbog igraca zelje?!RedDevilS je napisao/la:Kako SportSport.ba saznaje Mamići i Čačić na Pecaru dolaze zbog Zakarića, Ćorića, dvojca iz Širokog Brijega, te Kvesića i još nekoliko fudbalera Željezničara.

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Ti se zahebajes ili stvarno mislis 2 mil.Ooooo majko mila,je kod nas stanje da mozemo bilo koga ucjenjivat!!tm84 je napisao/la:sta ba oni imaju dolaziti zbog igraca zelje?!RedDevilS je napisao/la:Kako SportSport.ba saznaje Mamići i Čačić na Pecaru dolaze zbog Zakarića, Ćorića, dvojca iz Širokog Brijega, te Kvesića i još nekoliko fudbalera Željezničara.nek ganjaju po hrvatskoj, dalmaciji i slavoniji igrace... mamic misli da moze kupovati kako mu je zelja... e pa nema vise sa zeljom... baci 2 miliona eura za kvesica i onda ga mozes kupiti...

KAd su neki CRO klubovi mogli prodavati igrace za pristojne sume mozemo i mi.ŠB.TRN je napisao/la:Ti se zahebajes ili stvarno mislis 2 mil.Ooooo majko mila,je kod nas stanje da mozemo bilo koga ucjenjivat!!tm84 je napisao/la:sta ba oni imaju dolaziti zbog igraca zelje?!RedDevilS je napisao/la:Kako SportSport.ba saznaje Mamići i Čačić na Pecaru dolaze zbog Zakarića, Ćorića, dvojca iz Širokog Brijega, te Kvesića i još nekoliko fudbalera Željezničara.nek ganjaju po hrvatskoj, dalmaciji i slavoniji igrace... mamic misli da moze kupovati kako mu je zelja... e pa nema vise sa zeljom... baci 2 miliona eura za kvesica i onda ga mozes kupiti...
![]()
Željezničar 1921
mi strasno podcjenjuemo nase igrace iz BiH.
nekima je uspjeh ako odu igrati za dinamo ili partizan, jer su mocniji i imaju para a nama uzimaju igrace za sicu.
zeljo, siroki, sarajevo, borac itd. su itetako ravni svim klubovima u bivsoj jugoslaviji, i ako hrvati ili srbi prodaju recimo modrica ili zigica za milionske cifre, onda mozemo i mi to!
nekima je uspjeh ako odu igrati za dinamo ili partizan, jer su mocniji i imaju para a nama uzimaju igrace za sicu.
zeljo, siroki, sarajevo, borac itd. su itetako ravni svim klubovima u bivsoj jugoslaviji, i ako hrvati ili srbi prodaju recimo modrica ili zigica za milionske cifre, onda mozemo i mi to!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Nama svima fali neki uspjeh u Europi i dok to ne postignemo o cijenama koje dobije Dinamo i Partizan mozemo samo sanjati!!tm84 je napisao/la:mi strasno podcjenjuemo nase igrace iz BiH.
- Blek_Stena
- Kontakt:
Kakve su vremenske prilike danas u Širokom? Nadam se da nam kiša nece pokvariti spektakl veceras
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
onako..pomalo oblacno ali nema kiseBlek_Stena je napisao/la:Kakve su vremenske prilike danas u Širokom? Nadam se da nam kiša nece pokvariti spektakl veceras
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- badblueboylivno
- Kontakt:
Bit će i izaslanstvo NK Troglav i pionirska ekipa, koji su dobili poziv od kluba.RedDevilS je napisao/la:Veceras će na tribinama stadiona Pecare biti i čelnici Dinama, braća Mamić, te trener ovog kluba Ante Čačić.

Samo da iz mog kluba ne traže nešto od Mamića, jer ću inače odje'bati klub.

Sretno vam, i vama i Želji, da bude što bolja utakmica.

Hayley <3
Kisa prokleta pada.Nece li se ispadat pa da stane poslije

-
- Kontakt:
sve podsjeća na utakmicu sa čelikom prošle godine, pa nek se ponoviŠB.TRN je napisao/la:Kisa prokleta pada.Nece li se ispadat pa da stane poslije![]()

Zadnja izmjena: old school, dana/u 16 maj 2012, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Nije dobra prognoza
http://www.ilmeteo.it/meteo-europa/Listica" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ilmeteo.it/meteo-europa/Listica" onclick="window.open(this.href);return false;
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
sretno veceras neka sve prode u najboljem redu nadam se da cemo uzivati u utakmici i neka pobijedi bolji
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.