Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 16 maj 2012, 12:42

Faraon iz Visokog je napisao/la:Bosco jedno pitanje :D Vidis li ti ista pozitivno u Arsenalu :mrgreen:
Vidim Robina van Persieja i Oxlade Chamberlaina. Ostalo je sve da te Allah sačuva.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 16 maj 2012, 12:44

Bosco je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Bosco jedno pitanje :D Vidis li ti ista pozitivno u Arsenalu :mrgreen:
Vidim Robina van Persieja i Oxlade Chamberlaina. Ostalo je sve da te Allah sačuva.
A Bossienly :)
Rođen s tobom da budem

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 maj 2012, 12:50

Iz odbrane ništa nije pozitivno, to ti govori i broj primljenih golova. Jedino što trenutno sija u Arsenalu je Robin van Persie, uprava nam je gora od Slobodine, vlasnika kluba više zanimaju američki fudbal i bejzbol od Arsenala, Wenger živi u nekim snovima gdje kaže da stvara nove Nepobjedive :lol: , a igrači su nam uglavnom hrpa preplaćenih tinejdžera i oronulih staraca koji ne mogu igrat u francuskoj drugoj ligi.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 maj 2012, 12:51

Povezuje, al' nisu nikakve jake glasine.
Die englischen Medien haben berichtet, dass die großen englischen Premier League Clubs zu Hause, Robert Lewandowski haben wollen. Chelsea, Arsenal oder Manchester City: Laut der "Daily Mirror", könnte der polnische Stürmer nächste Saison in einer der drei Mannschaften spielen.
Ali evo i demanta:
Sportdirektor Michael Zorc vom alten und neuen Deutschen Meister Borussia Dortmund hat die Spekulationen um die Zukunft von Torjäger Robert Lewandowski beendet.

"Er wird auch in der kommenden Saison in Dortmund spielen - und vielleicht sogar noch ein weiteres Jahr", sagte der Ex-Nationalspieler "Sky".
Tako da ništa od Lewandovskog. Iskreno ja ga i ne bih. Mislim da je on sposoban samo u Dortmundu igrati na ovom nivou.

Robin van Persie ostaje član Arsenala. ;)

@Bosco: +Szczesny, Miyaichi i Frimpong legenda. :lol:

slika
:lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 maj 2012, 12:58

Frimpong je neodgojen i derište koje ima previše love. Znam da je on navijač, ali i prije svega PROFESIONALAC, a on se ne ponaša tako i ovim dječijim postupcima samo sramoti klub. Nek se ugleda na Szczesnya i nek prestane blamirat se na tom Twitteru.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 16 maj 2012, 13:14

Exactly!
Preplaceno deriste!
Snima neke pjesme, glumi gangstera, a samo sramoti klub. :roll:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 maj 2012, 13:24

Ja ne mislim tako. :D

On, Szczesny, Wilshire i možda se da naći još pokoji su kraljevi. :mrgreen: Šta tim budalama sve neće pasti na pamet, al' svejedno, još uvijek snimanje pjesama ne može narušiti njihov talenat. Snimli su ih i drugi, snimao je i Ronaldinho svašta nešta, Beckham, al' i nakon svega Ronaldinho je ostao Ronaldinho, a Beckham je ostao Beckham. Ne možemo mi govoriti nekom kako će provoditi svoje slobodno vrijeme, a ono je očigledno slobodno, jer da nije prštale bi kazne okolo, a ne pršte.

PS.Ja ipak mislim da on diže rejting kluba, jer ko je jednom derištu draži djed ili vršnjak? :P

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 16 maj 2012, 13:26

true story! :mrgreen:

slika

TH14
Kontakt:

Post Postao/la TH14 » 16 maj 2012, 13:32

Pozdrav raja,evo dugo pratim ovaj forum i ovu temu. Pratio sam temu i kad nisam imao profil. Moram pohvaliti Arnelinha i Bosca. Arnelinho pise dobre postove,mada zna nekad pretjerat s optimizmom. :D Bosco je dosta realan lik a i po njegovim postovima se moze zakljuciti da je isfrustriran situacijom u klubu.
Sto se tice pojacanja, mislim da nam trebaju napadac,vezni igrac,lijevi bek i mozda desni bek.Sagna je dozivio dvije teske povrede u ovoj sezoni i pitanje kako ce on izgledati slijedece sezone. Santos je za mene neko skiveno krilo dok Gibbs nije dovoljno dobar.Sto se tice napadaca,mislim da nam treba jedan osrednji napadac koji ce sjediti na klupi. Ne isplati se dovoditi Falcaa ili Cavanija jer Wenger vjerovatno nece mijenjati formaciju na 4-4-2.
I nadam se da ce Van Persie ostati.. :mrgreen:

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 16 maj 2012, 14:25

GK – Hart, Green, Ruddy
DF – Baines, Cahill, Cole, Johnson, Jones, Lescott, Terry
M – Barry, Downing, Gerrard, Lampard, Oxlade-Chamberlain, Parker, Walcott, Young, Milner
S – Carroll, Defoe, Rooney, Welbeck

Ode nam Ox na Euro. Ne mogu dočekati da ga vidim u repki kako igra. Barem ću se imati čemu veseliti da gledam dok bude Euro :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 maj 2012, 14:30

@TH14 hvala na lijepim riječima i dobro nam doš'o. :)

Aaaaa, Alek ide na EURO. UBJEDLJIVO najbolji mladi igrač Engleske. A biće za sezonu-dvije i najbolji igrač Engleske. Malom je samo nebo granica.

Idemo da dominiramo! 8-)

siromah
Kontakt:

Post Postao/la siromah » 16 maj 2012, 14:43

ja sam uvijek gotivio francuze na prvenstvima valjda tada zbog henrya, a bilo je tu jos nasih igraca engleszi igraju nekako blijedo

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 16 maj 2012, 14:54

Nema više od Arsenala ništa.

Otkad on gura te potencijalne zvjezdice, a nikad naslova.

Arsenal dok ne uloži velike pare i prestane prodavati svoje najbolje igrača neće imati nikakvog uspjeha, a znamo svi da ga godinama nema.
CAMP MOU!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 16 maj 2012, 15:06

Namiks je napisao/la:Nema više od Arsenala ništa.

Otkad on gura te potencijalne zvjezdice, a nikad naslova.

Arsenal dok ne uloži velike pare i prestane prodavati svoje najbolje igrača neće imati nikakvog uspjeha, a znamo svi da ga godinama nema.
da vi imate Arsenalov budžet bili sad 16 na tabeli i opstali bi u ligi zadnje kolo prije kraja.
Vođa zna.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 16 maj 2012, 16:29

Budimo realni od 5transfera na nivou Podolskog nema nista. Treba bit' zadovoljan i sa takva 2, maximalno 3, + se udarati nogom u guzicu. Barem poznavajuci dosadasnju politiku.

Nadam se isto kao i vi da ce biti ta cistka, ali ne mozemo plasirati pricu kako ce nam se zbog toga unaprijediti igra. Dakle, vecina njih koji se uglavnom pominju u kontekstu odlaska, nisu imali Bog zna neku minutazu, tako da oni i nisu toliko krivci za ovu sezonu vec kapacitet prve momcadi.

Ako se desi upravo ta cistka, i uz par dobrih pojacanja (Suarez, Podolski, M'Vila, Vertonghen) bili bi dosta jaci i igrackim kadrom. Ali i naravno ne bi se trebao desiti pocetak sezone kao prosli, sto zbog uigranije ekipe, sto eto zbog pomenutog kadra.

Da se razumijemo, Suarez za mene nije na nivou Podolskog ili Vertonghena, to kazem kako ne bi ispao kontradiktoran svojoj ranijoj izjavi :D

Uz ovo sve je kljucni momenat da van Persie produzi ugovor. Naravno van Persie JOS nije legenda, ali ce biti. Princip je u tome na koji nacin ode. Isto kao što je dlaka između genijalca i luđaka, tako je između Legende i izdajice. Fabregas da je ostao vjerovatno bi bio velika legenda kluba.

Vrijeme ce sve pokazati. Ukoliko Robin odluci da ostane (a ne sumnjam u to), pocinje nova stranica u klubu. I u tom slucaju se mozemo nadati nekom trofeju (makar FA cupu) iduce sezone.

I iskreno moram izraziti svoje zadovoljstvo sto Hazard ipak nece doci. Prosto jer je bilo vidljivo iz nekih njegovih izjava da bi kad-tad otisao. Barem je tako nesto govorio u kontextu kako ce kad-tad igrati za Barcu ili Real. Takvi nam ne trebaju :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 maj 2012, 17:38

slika
slika

8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 maj 2012, 18:12

Od Arsenala se može očekivati samo da bude gori nego što je bio ove sezone, Wenger se drži svoje politike a to je dovedi mladog igrača razvij ga u klasu i prodaj ovim načinom riječ trofeji će dugo biti strana riječ na Emiratesu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 maj 2012, 18:17

Saurman je napisao/la:Od Arsenala se može očekivati samo da bude gori nego što je bio ove sezone, Wenger se drži svoje politike a to je dovedi mladog igrača razvij ga u klasu i prodaj ovim načinom riječ trofeji će dugo biti strana riječ na Emiratesu.
Gdje je povod da ovo napišeš? :?

Prelazni rok još nije ni započeo, a već zaključci na osnovu ranijih sezona. Inače, ko je kupio Podolskog? Kad će njega prodati? I ne reci mi kako je Podolski ovo ili ono, jer i Bayern je kupio Olića, Petersena , tonu takvih igrača.

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 16 maj 2012, 18:19

Saurman je napisao/la:Od Arsenala se može očekivati samo da bude gori nego što je bio ove sezone, Wenger se drži svoje politike a to je dovedi mladog igrača razvij ga u klasu i prodaj ovim načinom riječ trofeji će dugo biti strana riječ na Emiratesu.
Ne bih se bas slozio s tom konstatacijom :D
slika

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 maj 2012, 18:23

Ovako si isto srao i prošle sezone i umjesto da pojedeš sva **** koja si izasrao ti sereš još više. Da mi nije mrsko vrlo rado bi se vratio na početak sezone pa da vidimo koliko si ti gluposti navaljo. Da ne spominjem koliko si govana pojeo time što si srao po Arteti i Mertesackeru, a oni ispali predobra pojačanja, pogotovo Arteta.

Fabregasov i Nasrijev odlazak su nas pojačali, jer s njima smo bili četvrti, a bez njih treći. 8-)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.