Negdje procitah da ce i Andy na Europsko,ima da para mreze tamo po Poljskoj i Ukrajini.

L'pool je imao nikakvu sezonu,a opet mozemo u Engleskoj repki imat' 4 igraca,i to mozda svi u prvih 11..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
ja mislim da nije nego raja to tako kod nas konta... kad neko nesto toliko zeli kao sto neki ljudi zele povratak beniteza onda sta god procitaju vide u tom nekako povratak rafe u liverpool. sto se mene tice moze komotno i souness pa da se onda svi kolektivno ubijemo da ne moramo samo rizo i jathe scouser je napisao/la:Prva stvar, sumnjam da će Kenny otići, ako su ga zadržali nakon tog sastanka u USA, vjerovatno ostaje još, do nekog sljedećeg evaluation perioda.
Druga stvar, ne mogu da vjerujem da je potraga za novim managerom ograničena na bivše uposlenike, prvo Kenny, pa Rafa...ko je sljedeći, Souness ?Nadam se da će Ameri kada dođe vrijeme za novog menadžera, proširiti malo vidike, i gledati da nađu ozbiljno i dugoročno rješenje, nikakvo kockanje tipa Roberto Martinez. Ako već gledaju menadžere manjih timova, neka se okušaju sa Lambertom ili Rodgersom.
Kad bi vam on dosao kojim slucajem bog te pito gdje bi zavrsili.reds_forever je napisao/la:Nadam se da se Benitez nece vratiti, bilo bi nepodnosljivo ponovo ga gledati na klupi Liverpoola.
Šta, ko ? Nije valjda da su debili dali otkaz Kennyu.Henderson je napisao/la:Ode veliki čovjek a još veća legenda Liverpoola.
Nije valjda koje su to mazgeBosco je napisao/la:Šta, ko ? Nije valjda da su debili dali otkaz Kennyu.Henderson je napisao/la:Ode veliki čovjek a još veća legenda Liverpoola.
Jesu, sad na BBC vijestima bilo. Usput, već su objavili da je Liverpool već kontaktirao jednog od menadžer u EPL da preuzme tu funkciju. Sve indikacije upućuju na Martineza.Bosco je napisao/la:Šta, ko ? Nije valjda da su debili dali otkaz Kennyu.Henderson je napisao/la:Ode veliki čovjek a još veća legenda Liverpoola.
Potpis!Bosco je napisao/la:Mamu im yebem onu retardiranu američku, nijedan američki vlasnik nije ništa dobro donio u engleski fudbal. Mamu im njihovu nek prate retardirani NFL i bejzbol, nek ostave fudbal onima koji se razumiju u njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.