Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Zasto ga smatras losim likom? Pa svatko ima pravo na svoje misljenje
Svakom navijacu bi trebao biti klub ispred igraca, pa tako i tebi. RvP bi svakako usro sve sto je dobro napravio, da ne produzi ugovor. Mislim, ne bi mi pao u ocima poput Fab-Samir dua, ali bi svejedno pao. Pusti ti izgovore zeljan trofeja i te price.
odlaskom odredeni igraca i dolaskom M'vile , Vertonghena , Suareza , Kagawe , Vorma , i jednog beka , bi se borili za naslov 100 % , i ne vidim razlog zasto ne novi nepobjedivi ?Profesor je napisao/la:Kakvi nepobjedivi druzepa ovu sezonu smo primili kisu golova... treba njima jos pure da bi bili novi nepobjedivi.
U ovoj hucki svi zaboravili da i Lolcott poput RvP-a ima jos jednogodisnji ugovor. Kako bi samo sretan bio kad bi ga uspjeli nekome uvaliti.
edit*
licemjer
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
.. limVo likČe !!
E vidis druze, ovo nas yebe!gunnerfan je napisao/la: odlaskom odredeni igraca i dolaskom M'vile , Vertonghena , Suareza , Kagawe , Vorma , i jednog beka , bi se borili za naslov 100 % , i ne vidim razlog zasto ne novi nepobjedivi ?
- vedofeelgood
- Kontakt:
Mah ima svako al ovoliko nepoštovanje za ono što je uradio ove sezone je stvarno nelogično 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Dobro, slazem se oko onoga "paksu"... covjek nije ni poceo sa pregovorima, a tako se vec prica. Jbg zanijelo ga 
- vedofeelgood
- Kontakt:
That's it čovječe. Ne znam što bi bio pakšu ako je rekao da ce cim se završi sezona poceti pregovori u vezi novog ugovora.Profesor je napisao/la:Dobro, slazem se oko onoga "paksu"... covjek nije ni poceo sa pregovorima, a tako se vec prica. Jbg zanijelo ga
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Et ni ja to ne razumijem...
dobro ybg
, al' ja sam optimista sto se tice transfera ovog ljeta .
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
.. limVo likČe !!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pa realno i ja sam, po prvi put od kako navijam za ovaj klub
Podolski - done
M'vila - 99 % ( rekao je da ce u ponedjeljak donjeti svoju odluku, a navodno se vec pozdravio s saigračima iz Rennesa
)
Vertonghen - piih, ja sam bio ubjedjen da ce covjek doci, al eto više šansi ima da ode u Spudse, iako se i dalje nadam njemu. - 40 %
Suarez - Vidio sam da je rekao lik koji odlično poznaje argentinske igrače, i ima odlične izvore, da je to vrlo blizu dogovora tako da... vrlo interesantan igrač, zanimljivo ce biti ako dodje . - 60 %
% * - izrazene sanse za dolazak igrača
Podolski - done
M'vila - 99 % ( rekao je da ce u ponedjeljak donjeti svoju odluku, a navodno se vec pozdravio s saigračima iz Rennesa
Vertonghen - piih, ja sam bio ubjedjen da ce covjek doci, al eto više šansi ima da ode u Spudse, iako se i dalje nadam njemu. - 40 %
Suarez - Vidio sam da je rekao lik koji odlično poznaje argentinske igrače, i ima odlične izvore, da je to vrlo blizu dogovora tako da... vrlo interesantan igrač, zanimljivo ce biti ako dodje . - 60 %
% * - izrazene sanse za dolazak igrača
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Ne vjerujem da će doći M'villa i slični fuddbaleri, preskupi su oni. Umjesto toga nafatat će se po običaju neke dječurlije i anonimusa.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ja sam nesto plaho siguran
Hajde nista, ostaje nam da vidimo ko je upravu a ko ne
Hajde nista, ostaje nam da vidimo ko je upravu a ko ne
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Prethodni igrači koje si nabrojao bi Arsenalu doista dobro došli, sve su to odlični igrači, ali ipak kao što Bosco kaže nisam siguran za dovođenje M' Ville, ali ostaje vam da se nadate ! Uglavnom puno sreće u dovođenju nabrojanih igrača ' .. 
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Postadoh glavni negativac na ovoj temi. Mislim da se rasprava previse razvukla, i da sam bezveze rekao da je supak(mada mogao je fino reci da zeli ostati u Arsenalu, a ne ono bice Gunner sta god se desi, nije to isto). Rasprava je o tome da li je on legenda, i da li je zaduzio Arsenal. I u okviru tih stvar ja kazem ne. Nije ni supak. I ostati ce on.
Mislim da ce bas biti takvih transfera, nesto se desilo i Wengeru, vidi da ne mzoe sa ovom ekipom nista. Ja sam uvjeren u bar jos 2 igraca.Bosco je napisao/la:Ne vjerujem da će doći M'villa i slični fuddbaleri, preskupi su oni. Umjesto toga nafatat će se po običaju neke dječurlije i anonimusa.
Celik!3,2,2.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ja kao nasljednika Persija ako ode, ali i ako ne, vidim Lewandowskog i Girouda 
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Moj nasljednik je vise Falkao , al' van Persie ne ide nigdje tako da je to suvisna prica .
U ponedeljak dolazi M'vila , dajemo vise od kokoski za Vertonghena to su dva 100 % transfera
U ponedeljak dolazi M'vila , dajemo vise od kokoski za Vertonghena to su dva 100 % transfera
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
.. limVo likČe !!
Lewandowski se povezuje i sa nama sad sta ce biti to ti nebi znao reci.vedofeelgood je napisao/la:Ja kao nasljednika Persija ako ode, ali i ako ne, vidim Lewandowskog i Girouda
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
danas je D day za robina
Lewandowski se ne povezuje sa ArsenalomRedDevilS je napisao/la: Lewandowski se povezuje i sa nama sad sta ce biti to ti nebi znao reci.
I da se povezuje nema od toga ništa, ostaje on u Dortmundu. Samo će ih Kagawa šupčić napustit.Profesor je napisao/la: Lewandowski se ne povezuje sa Arsenalom
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.