FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 15 maj 2012, 21:15

@Stefan Effenberg

Lavezzi bi se odlično uklopio u Bayernov sistem ali nije li malo previše dati 30+ mil za igrača od 27g. :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 maj 2012, 21:49

Vehid Čehaja, vatreni navijač FC Bayern Münchena, već odavno je odlučio da će pješačiti od Bugojna do Münchena ako omiljeni mu klub osvoji petu titulu prvaka Evrope...

"Ako Bajern osvoji petu titulu u tu čast piješačim kroz pet zemalja do Münchena. Za osvojenih pet titula svaka zemlja bi simbolizirala po jednu osvojenu titulu. Cilj je Allianz Arena a došao bih kad Bayern igra prvu domaću utakmicu u narednoj sezoni 2012-2013", kaže Čehaja.

Finale Lige šampiona igra se upravo na stadionu u Münchenu a Beyernu će se na domaćem terenu u subotu suprostaviti engleski Chelsea.

Kapa do poda majstore :!:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 15 maj 2012, 22:07

Centre forward je napisao/la:Vehid Čehaja, vatreni navijač FC Bayern Münchena, već odavno je odlučio da će pješačiti od Bugojna do Münchena ako omiljeni mu klub osvoji petu titulu prvaka Evrope...

"Ako Bajern osvoji petu titulu u tu čast piješačim kroz pet zemalja do Münchena. Za osvojenih pet titula svaka zemlja bi simbolizirala po jednu osvojenu titulu. Cilj je Allianz Arena a došao bih kad Bayern igra prvu domaću utakmicu u narednoj sezoni 2012-2013", kaže Čehaja.

Finale Lige šampiona igra se upravo na stadionu u Münchenu a Beyernu će se na domaćem terenu u subotu suprostaviti engleski Chelsea.

Kapa do poda majstore :!:
Da, razgovarao sam sa njim, Vahid ce to i uraditi ako pobijedimo u finalu (aBd hocemo) ;) :)
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/N ... 41138.html" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

Vjeruj da razmisljam da mu napravimo pratnju barem kroz BiH
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 16 maj 2012, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 15 maj 2012, 22:38

Nije zayebancija, rado bih ucestvov'o u organizaciji neceg takvog,to je zaista prekrasno(mozda p.ederski zvuci al' mor'o sam da upotrijebim adekvatnu rijec).
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 16 maj 2012, 09:44

Svaka cast za ovog Bugojanca
SRETAN PUT ;) jer sigurno osvajamo 5. titulu :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 16 maj 2012, 10:17

Saurman je napisao/la:Lavezzi bi se odlično uklopio u Bayernov sistem ali nije li malo previše dati 30+ mil za igrača od 27g. :?
Ma majstore mislim da nije puno dati 31 milijun ( odštetna klauzula ) za takvog igrača. Pokrivao bi dvije pozicije. Konačno bi imali zamjenu za Riberya i Gomeza. Također sam siguran da bi se naigrao stvarno dosta jer bi uvijek bio prva izmjena odnosno u mnogim utakmicama bi igrao sigurno od početka.

A što se tiče godina mislim da je sad u najboljim godinama i može igrati na tom nivou još barem 4-5 godina što nije malo. To je onaj korak koji moramo napraviti po meni da bi bili još bolji, ma šta da ti više objašnjavam kad sve i sam znaš.
Zadnja izmjena: Stefan Effenberg, dana/u 16 maj 2012, 10:18, ukupno mijenjano 1 put.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 16 maj 2012, 10:18

Poslije Antona nija bilo smisla pisati neke mudre postove pa cak ni sada, ali ga i ja moram spomenuti u ovom postu :-) I vidis tog macana sada, sjedi u sobi, pijucka svoje omiljeno (bavarsko) bezolovno i cita hvale i pozdrave o sebi :-) Neka, i zasluzio je. Svi u napad, jedan je Pape; nekad se govorilo. A sada je, svi u napad, jedan je Anton :-)

A ja cu mu reci: Anton(io), vruce mi je :-D :-D :-D

Jedna ekipa je glavna u Njemackoj trenutno, a druga ce biti glavna u Europi, a kasnije i u svijetu i siguran sam da ce se ispuniti Fuererov san da Njemacka pobijedi Engleze i na kraju godine zavlada svijetom B-)

A sto se tice utakmice: necu nista govoriti pro et contra,ali nama definitivno ide u korist sto se Chelsea u ovoj utakmici mora boriti za nastup u LP-u iduce sezone i nekad ce im se pojaviti rupa u odbrani i tu mi nastupamo ;-)

A za sve ostalo, aaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjmmmmmmmmooooooooooo!!!!!!!!
Sent from my Philips Smart TV.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 16 maj 2012, 10:28

Stefan Effenberg je napisao/la:
Ma majstore mislim da nije puno dati 31 milijun ( odštetna klauzula ) za takvog igrača. Pokrivao bi dvije pozicije. Konačno bi imali zamjenu za Riberya i Gomeza. Također sam siguran da bi se naigrao stvarno dosta jer bi uvijek bio prva izmjena odnosno u mnogim utakmicama bi igrao sigurno od početka.

A što se tiče godina mislim da je sad u najboljim godinama i može igrati na tom nivou još barem 4-5 godina što nije malo. To je onaj korak koji moramo napraviti po meni da bi bili još bolji, ma šta da ti više objašnjavam kad sve i sam znaš.
Mene kod Lavezzia muči jedino što je Argentinac! A da bi bio kao igrač taj napadač kojeg mi trebamo koji je drugačiji od Gomeza i opet ŠPEk, te more halat na više pozicija to je istina. Kakve mrtve godine :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 16 maj 2012, 10:35

Eh mora biti dobar čovjek... kad je moj zemljak ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 16 maj 2012, 10:57

„Sada vidim da je, kada gledam duele glavom, on obično na zemlji. On je i dalje naš najbolji igrač, ali mislim da je u Njemačkoj imao najbolje doba dosadašnje karijere. Volio bi da to počne ponavljati i u Engleskoj.“ Marić kaže kako je, da je bilo moguće, za Edina bilo najbolje karijeru nastaviti u minhenskom Bayernu. „Ne mogu reći da je pogriješio što je otišao u Englesku, nekada ne možeš ni birati gdje ćeš. Da sam bio na njegovom mjestu, da se to ikako moglo, otišao bih u Bayern. Jer Bayern je najbolji klub na svijetu. Mogu ljudi misliti da sam mahnit i smijati se tome, ali je to istina i tačka. Manchester, Real, Milan, Barcelona... svi na papiru izgledaju veći, ali... Bayern je najstabilniji klub na svijetu, finansijski najmoćniji, klub bez dugova... S Riberyjem i Robbenom bi Džeko napravio čuda. On poznaje taj mentalitet, način igre tamo je njemu odlično pasao. Vjerujem da će opet biti na nivou kakav je bio u Njemačkoj. Dobar je momak, nije podivljao, odličan igrač. Često čitam njegove intervjue. Ne priča gluposti a to je danas rijetko.“ 8-)
Dio intervjua Envera Marića,preuzeto sa teme Edin DŽeko :D
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 maj 2012, 12:03

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... rture.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Šta mislite o Yayi Toureu? Moze bit da bi plata bila problem.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 16 maj 2012, 12:20

Jel Bayern jos uvijek zainteresovan za Pizzara il ste od njeg odustali ?
BvB Echte Liebe !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 maj 2012, 12:38

FRANK RIBERY je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... rture.html

Ma, to su igrači koji su navikli na debele plate. Ne vjerujem da će Bayern napraviti presedan u svojoj politici.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 16 maj 2012, 12:46

Hvala Antone na onom postu, zaista nemam rijeci!

Jel zna netko da li ce Luiz i Cahill bit spremni za finale? Bez njih dvojce oni nemaju vise pravog stopera,mogli bi Essien i Bosingwa eventualno bit zamjene i to bi bilo dobro za nas.Ali ako se i oporave,duze izbivanje iz travnjaka ostavilo je traga tako da u svakom slucaju tu smo u maloj prednosti naglasavam "maloj" jer znamo kako je njihova obrana izgledala na Nou Campu kad su vec u prvom poluvremenu ostali i bez Terryja(crveni) i Cahila(ozlijeda) pa su svejedno izbacili Barcu! Opreza nikad dosta!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 16 maj 2012, 12:51

Virtu4l je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... rture.html

Ma, to su igrači koji su navikli na debele plate. Ne vjerujem da će Bayern napraviti presedan u svojoj politici.
Pa i ne mora da znaci sad ce i njemu trideska :? ,a izmedju ostalog Bayo je poprilicno zaradio ove godine.Al' opet cisto sumnjam.Ako ces vec iskesirat puno love(a ne kosta on malo) dovedi nekog mladjeg i to na poziciju koja nam je deficitarna :arrow: odbrana.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 16 maj 2012, 12:56

Balance je napisao/la:Hvala Antone na onom postu, zaista nemam rijeci!

Jel zna netko da li ce Luiz i Cahill bit spremni za finale? Bez njih dvojce oni nemaju vise pravog stopera,mogli bi Essien i Bosingwa eventualno bit zamjene i to bi bilo dobro za nas.Ali ako se i oporave,duze izbivanje iz travnjaka ostavilo je traga tako da u svakom slucaju tu smo u maloj prednosti naglasavam "maloj" jer znamo kako je njihova obrana izgledala na Nou Campu kad su vec u prvom poluvremenu ostali i bez Terryja(crveni) i Cahila(ozlijeda) pa su svejedno izbacili Barcu! Opreza nikad dosta!
Oba su spremni za finale. ;)

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 maj 2012, 13:11

Damir_BvB je napisao/la:Jel Bayern jos uvijek zainteresovan za Pizzara il ste od njeg odustali ?
Giroud se spominje ima dvije sedmice.Pizzaro je otpao sve su prilike.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 16 maj 2012, 13:32

Balance je napisao/la:Hvala Antone na onom postu, zaista nemam rijeci!

Celzi ima pravo jaku odbranu pa ce se skrpit dobro, al vise me strah nase odbrane. jbg petardu od Dortmunda primiti u finalu kupa, stvarno je uzas :S do te tekme sam bio ubjedjen u pobjedu Bayerna protiv Celzija a sad i ne bas :(
Volim te Zeljo!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 maj 2012, 13:35

Bilall je napisao/la:
Da, razgovarao sam sa njim, Vahid ce to i uraditi ako pobijedimo u finalu (aBd hocemo) ;) :)
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/N ... 41138.html" onclick="window.open(this.href);return false;

slika

Vjeruj da razmisljam da mu napravimo pratnju barem kroz BiH

Vaha legenda.

Ne brinite uzimamo titulu CL. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 16 maj 2012, 13:43

FRANK RIBERY je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:Jel Bayern jos uvijek zainteresovan za Pizzara il ste od njeg odustali ?
Giroud se spominje ima dvije sedmice.Pizzaro je otpao sve su prilike.
HVALA DRUZE .

Echte liebe Nur der BvB .
BvB Echte Liebe !!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.