Hajro je rekao da ce odmarati ovaj put sto ce tiče reprezentacije...a to je dobro...stariji košarkaši odlaze..gradi se budućnost sa novim,mladimMiljan je napisao/la:Volio bih da ovo nije istina sto pisete !!!!! Wright da mjenja Hajru![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Hajro je rekao da ce odmarati ovaj put sto ce tiče reprezentacije...a to je dobro...stariji košarkaši odlaze..gradi se budućnost sa novim,mladimMiljan je napisao/la:Volio bih da ovo nije istina sto pisete !!!!! Wright da mjenja Hajru![]()
![]()
![]()
Miljan je napisao/la:nema potrebe![]()
![]()
Srce slatko,gledala se tekma,gledalaSunderland je napisao/la:Sinoc citav Siroki igrao lose i javio se ljubitelj lika i djela Dalibora PErsica MinjaZasto me ne cudi od osobe, koja je tu samo kada se kudi. Gdje si bio kada je odigrao vrhunsku utakmicu portiv PArtizana , pa kada je Široki spašavao po Sloveniji nije te bilo da pohvalis. Čudan si ti lik, ali ako ništa ima ona poslovica bolje je nekada sutiti nego lupati gluposti.
Da si gledao kao sto nisi vidio bi sinoc, da Fran Pilepic nije nista mogao da pogodi, ocajan je bio kao i komplet ekipa Širokog da Vladovic i Planinic nisu pogodili sto su pogodili mogli su se i na kraju gore provesti. Ali opet kazem , mozda ti nisi gledao utakmicu nego si procitao statistiku pa ko veli da napisem i ja nesto samo da se kaze.
Los dan ostali mogu imati a Dalibor ne ?
Veoma zanimljiv nacin vidđenja, Minja![]()
Do skorog viđenja kada Dalibor Peršić bude u dresu reprezentacije, a ti se i dalje nervirao kod kuće i pisao kako Persic ovo i ono.
Nije mu sut toliko los,koliko se prica..Kuko je napisao/la:Ovaj Wright po statistici ima bukvalno sve osim sutaBice zanimljivo vidjeti kako ce igrati protiv Cedevite, to je ipak mnogo ozbiljnija utakmica od ovih sa Zadrom.
Mislim da me podsjeca na Terry Castlealumani je napisao/la:Nije mu sut toliko los,koliko se prica..Kuko je napisao/la:Ovaj Wright po statistici ima bukvalno sve osim sutaBice zanimljivo vidjeti kako ce igrati protiv Cedevite, to je ipak mnogo ozbiljnija utakmica od ovih sa Zadrom.
Odlicno pojacanje,u glavnom ne trosi lopte mnogo.
P.S mutapcic samo ima pohvale za tog momka.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 14 gostiju.