Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
izvor?nanek je napisao/la:Eto Ibre u Real
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Ja sam to rekao druze prije pola godine, i niko me nije pitaoRaul7 je napisao/la:izvor?nanek je napisao/la:Eto Ibre u Real

Ma ja cuo se ti s Ibrom direktno...aj vjerujemo tinanek je napisao/la:Ja sam to rekao druze prije pola godine, i niko me nije pitaoRaul7 je napisao/la:izvor?nanek je napisao/la:Eto Ibre u RealTo je samo moje misljenje i kao sto sam i tada rekao neka mahalska saznanja ali otom potom, ako predje bit ce vremena da napisem

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Nisam baš siguran da bi Ibro otišao iz Intera da je Mou tada nije bacio oko na Samuela Etta,znamo koju key role te sezone je Etto odigrao po Joseovom nalogu,a što se Higuaina tiče odluka je na njemu ako misli da će u nekom drugom klubu biti sretniji ja bi ga pustio bez rasprave jer mogao je sinoć čuti šta madridizmo misli o njemu,i ako mu onakav izljev ljubavi od strane navijača nije dovoljan da prelomi da ostane onda nek mu je sretno,messilla je napisao/la:Ha ne znam jbg, govorio je to Mou i za Zlatana kad je trebao da predje u Barcu ,i svi znamo kako se to zavrsilo.nanek je napisao/la:Ma izvucen prevod iz kontekstaOstaje pipita, kad Mou kaze nesto, onda je to tako !
inače od dolaska sa Gagom on mi je najdraži madridista nakon za mene neprikosnovenog Sergia Ramosa.

Xabi:Higuaín es uno de los cinco mejores delanteros del mundo y fundamental para nosotros"
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- vedofeelgood
- Kontakt:

HAHAHHAHHAAHAHHAHHAHHAHAHHAAHAHHHAA

E NE VJERUJEM

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- Zenichanin
- Kontakt:
Cristina Ronaldo

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Tema pravo zamrla

Igraci sletili u Kuvajt.

Prosla 10-ogodisnjica od osvajanja 9-e titule lige prvaka.

Trofej lige "lego" u realov muzej.

Cristiano jedino Dinamu nije uspio zabiti gol u ovoj sezoni
Portugalac je dao gol Mallorci i tako zaokružio niz, zabio je svim momčadima u Primeri. U Ligi prvaka dodao je deset protiv pet protivnika.
Ukratko...

Igraci sletili u Kuvajt.

Prosla 10-ogodisnjica od osvajanja 9-e titule lige prvaka.

Trofej lige "lego" u realov muzej.

Cristiano jedino Dinamu nije uspio zabiti gol u ovoj sezoni

Portugalac je dao gol Mallorci i tako zaokružio niz, zabio je svim momčadima u Primeri. U Ligi prvaka dodao je deset protiv pet protivnika.
Ukratko...
Sretno zmajevi!!
@MARCELO-ma jbg nema se sta pisati,bolje ovako nego da se spama bezze.Daleko su jos neki transferi,a realno utakmica protiv Kuvajta na kraju ovako iscrpljujuce sezone me ne zanima bas nesto posebno 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
@nanek,pa jel definitivno ovaj dres za sljedecu
i jel definitivno fly emirates,msm jel to sve sluzbeno potvrđeno?
@L-Train,ma naci ce se neka tema za raspravu
Jbg naviko naletit u ovo vrijeme pa sta procitat,pametno ili ne 

i jel definitivno fly emirates,msm jel to sve sluzbeno potvrđeno?
@L-Train,ma naci ce se neka tema za raspravu

Sretno zmajevi!!
Sad su oni zbrku sa tim napravili, kako je na zvanicnom sajtu treba da bude takav dres sa bwin logom za sezonu 2012/2013, pa tek onda za sezonu 2013/2014 ide fly emirates. ILi pak odmah, al sve ukazuje da je upravo takav sljedecu sezonu, al ostaje da saznamo ubrzo 

Slijedeće sezone 100% nije Fly Emirates na dresovima. Real je sa njima potpisao ugovor da budu službeni avio-prevoznici.
A što se BWiN-a tiče, ovako... Sa njima smo 2007. prvi put potpisali ugovor, sjećam se da sam pisao dvije godine kasnije da smo sa njima produžili postojeći ugovor na još četiri godine, odnosno do 2013. godine (do ljeta te godine), što znači da 100% dogodine nemamo Fly Emirates na dresovima.
SAd nam ionako daju 20-ak miliona ako ne i više samo da budu avio-prevoznici na pet godina, zamislite koje bi pare dali da se njihovo ime nađe na dresovima Real Madrida.
Ispod 15-ak miliona godišnje ne vjerujem da bi išlo.
A što se BWiN-a tiče, ovako... Sa njima smo 2007. prvi put potpisali ugovor, sjećam se da sam pisao dvije godine kasnije da smo sa njima produžili postojeći ugovor na još četiri godine, odnosno do 2013. godine (do ljeta te godine), što znači da 100% dogodine nemamo Fly Emirates na dresovima.
SAd nam ionako daju 20-ak miliona ako ne i više samo da budu avio-prevoznici na pet godina, zamislite koje bi pare dali da se njihovo ime nađe na dresovima Real Madrida.
Ispod 15-ak miliona godišnje ne vjerujem da bi išlo.
CAMP MOU!
mesijevac, Real je vec potpisao ugovr i za dresove koji stupa na snagu 2013, 1 jula, a godisnje primanje ce biti 22 miliona eura, http://eurofootbreakingnews.****.co ... ng-on.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a davno smo mi potpisali da nas vozikaju
ZNaci zadnja sezona sa bwin dresovima 
a davno smo mi potpisali da nas vozikaju

Lijep epitet, ali ja sam svoj.nanek je napisao/la:mesijevac, Real je vec potpisao ugovr i za dresove koji stupa na snagu 2013, 1 jula, a godisnje primanje ce biti 22 miliona eura, http://eurofootbreakingnews.****.co ... ng-on.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a davno smo mi potpisali da nas vozikajuZNaci zadnja sezona sa bwin dresovima
Pa i nije baš nešto zanimljivo gledati bilo koje prijateljske utakmice, u kojima ionako samo vidim patnju Angela Di Marie da se dokaže protiv azijskih i američkih timova.L-Train je napisao/la:@MARCELO-ma jbg nema se sta pisati,bolje ovako nego da se spama bezze.Daleko su jos neki transferi,a realno utakmica protiv Kuvajta na kraju ovako iscrpljujuce sezone me ne zanima bas nesto posebno
I još plus koga boli kuurac za nekim prijateljskim utakmicama sa potencijalno-terorističkoj zemlji, tako da se nimalo ne moraš brinuti što ćeš to propustiti.
CAMP MOU!
- tyler durden
- Kontakt:
Pa Angel Di Maria je pored Ozila i Ronalda najzasluzniji sto je Real zabio ovoliko golova i sto je prvi.Namiks je napisao/la:Lijep epitet, ali ja sam svoj.nanek je napisao/la:mesijevac, Real je vec potpisao ugovr i za dresove koji stupa na snagu 2013, 1 jula, a godisnje primanje ce biti 22 miliona eura, http://eurofootbreakingnews.****.co ... ng-on.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a davno smo mi potpisali da nas vozikajuZNaci zadnja sezona sa bwin dresovima
Pa i nije baš nešto zanimljivo gledati bilo koje prijateljske utakmice, u kojima ionako samo vidim patnju Angela Di Marie da se dokaže protiv azijskih i američkih timova.L-Train je napisao/la:@MARCELO-ma jbg nema se sta pisati,bolje ovako nego da se spama bezze.Daleko su jos neki transferi,a realno utakmica protiv Kuvajta na kraju ovako iscrpljujuce sezone me ne zanima bas nesto posebno
I još plus koga boli kuurac za nekim prijateljskim utakmicama sa potencijalno-terorističkoj zemlji, tako da se nimalo ne moraš brinuti što ćeš to propustiti.

Kuvajt potencijalna teroristicka zemlja

@Namiks-jesu to i tebi Amerikanci isprali mozak o terorizmu 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Obzirom da Paja više nije aktivan, ti si mi novi idol na forumu.Namiks je napisao/la: I još plus koga boli kuurac za nekim prijateljskim utakmicama sa potencijalno-terorističkoj zemlji, tako da se nimalo ne moraš brinuti što ćeš to propustiti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=24814Virtu4l je napisao/la:Obzirom da Paja više nije aktivan, ti si mi novi idol na forumu.Namiks je napisao/la: I još plus koga boli kuurac za nekim prijateljskim utakmicama sa potencijalno-terorističkoj zemlji, tako da se nimalo ne moraš brinuti što ćeš to propustiti.

Ma izgubio je Paja onu oštrinu koja ga je krasila sve ove godinemandraX je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=24814Virtu4l je napisao/la:Obzirom da Paja više nije aktivan, ti si mi novi idol na forumu.Namiks je napisao/la: I još plus koga boli kuurac za nekim prijateljskim utakmicama sa potencijalno-terorističkoj zemlji, tako da se nimalo ne moraš brinuti što ćeš to propustiti.
![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.