Lavezzi bi se odlično uklopio u Bayernov sistem ali nije li malo previše dati 30+ mil za igrača od 27g.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Da, razgovarao sam sa njim, Vahid ce to i uraditi ako pobijedimo u finalu (aBd hocemo)Centre forward je napisao/la:Vehid Čehaja, vatreni navijač FC Bayern Münchena, već odavno je odlučio da će pješačiti od Bugojna do Münchena ako omiljeni mu klub osvoji petu titulu prvaka Evrope...
"Ako Bajern osvoji petu titulu u tu čast piješačim kroz pet zemalja do Münchena. Za osvojenih pet titula svaka zemlja bi simbolizirala po jednu osvojenu titulu. Cilj je Allianz Arena a došao bih kad Bayern igra prvu domaću utakmicu u narednoj sezoni 2012-2013", kaže Čehaja.
Finale Lige šampiona igra se upravo na stadionu u Münchenu a Beyernu će se na domaćem terenu u subotu suprostaviti engleski Chelsea.
Kapa do poda majstore
Ma majstore mislim da nije puno dati 31 milijun ( odštetna klauzula ) za takvog igrača. Pokrivao bi dvije pozicije. Konačno bi imali zamjenu za Riberya i Gomeza. Također sam siguran da bi se naigrao stvarno dosta jer bi uvijek bio prva izmjena odnosno u mnogim utakmicama bi igrao sigurno od početka.Saurman je napisao/la:Lavezzi bi se odlično uklopio u Bayernov sistem ali nije li malo previše dati 30+ mil za igrača od 27g.
Mene kod Lavezzia muči jedino što je Argentinac! A da bi bio kao igrač taj napadač kojeg mi trebamo koji je drugačiji od Gomeza i opet ŠPEk, te more halat na više pozicija to je istina. Kakve mrtve godineStefan Effenberg je napisao/la:
Ma majstore mislim da nije puno dati 31 milijun ( odštetna klauzula ) za takvog igrača. Pokrivao bi dvije pozicije. Konačno bi imali zamjenu za Riberya i Gomeza. Također sam siguran da bi se naigrao stvarno dosta jer bi uvijek bio prva izmjena odnosno u mnogim utakmicama bi igrao sigurno od početka.
A što se tiče godina mislim da je sad u najboljim godinama i može igrati na tom nivou još barem 4-5 godina što nije malo. To je onaj korak koji moramo napraviti po meni da bi bili još bolji, ma šta da ti više objašnjavam kad sve i sam znaš.
Ma, to su igrači koji su navikli na debele plate. Ne vjerujem da će Bayern napraviti presedan u svojoj politici.FRANK RIBERY je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... rture.html
Šta mislite o Yayi Toureu? Moze bit da bi plata bila problem.
Pa i ne mora da znaci sad ce i njemu trideskaVirtu4l je napisao/la:Ma, to su igrači koji su navikli na debele plate. Ne vjerujem da će Bayern napraviti presedan u svojoj politici.FRANK RIBERY je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... rture.html
Šta mislite o Yayi Toureu? Moze bit da bi plata bila problem.
Oba su spremni za finale.Balance je napisao/la:Hvala Antone na onom postu, zaista nemam rijeci!
Jel zna netko da li ce Luiz i Cahill bit spremni za finale? Bez njih dvojce oni nemaju vise pravog stopera,mogli bi Essien i Bosingwa eventualno bit zamjene i to bi bilo dobro za nas.Ali ako se i oporave,duze izbivanje iz travnjaka ostavilo je traga tako da u svakom slucaju tu smo u maloj prednosti naglasavam "maloj" jer znamo kako je njihova obrana izgledala na Nou Campu kad su vec u prvom poluvremenu ostali i bez Terryja(crveni) i Cahila(ozlijeda) pa su svejedno izbacili Barcu! Opreza nikad dosta!
Giroud se spominje ima dvije sedmice.Pizzaro je otpao sve su prilike.Damir_BvB je napisao/la:Jel Bayern jos uvijek zainteresovan za Pizzara il ste od njeg odustali ?
Celzi ima pravo jaku odbranu pa ce se skrpit dobro, al vise me strah nase odbrane. jbg petardu od Dortmunda primiti u finalu kupa, stvarno je uzas :S do te tekme sam bio ubjedjen u pobjedu Bayerna protiv Celzija a sad i ne basBalance je napisao/la:Hvala Antone na onom postu, zaista nemam rijeci!
Jel zna netko da li ce Luiz i Cahill bit spremni za finale? Bez njih dvojce oni nemaju vise pravog stopera,mogli bi Essien i Bosingwa eventualno bit zamjene i to bi bilo dobro za nas.Ali ako se i oporave,duze izbivanje iz travnjaka ostavilo je traga tako da u svakom slucaju tu smo u maloj prednosti naglasavam "maloj" jer znamo kako je njihova obrana izgledala na Nou Campu kad su vec u prvom poluvremenu ostali i bez Terryja(crveni) i Cahila(ozlijeda) pa su svejedno izbacili Barcu! Opreza nikad dosta!
Bilall je napisao/la:
Da, razgovarao sam sa njim, Vahid ce to i uraditi ako pobijedimo u finalu (aBd hocemo)![]()
![]()
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/N ... 41138.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vjeruj da razmisljam da mu napravimo pratnju barem kroz BiH
HVALA DRUZE .FRANK RIBERY je napisao/la:Giroud se spominje ima dvije sedmice.Pizzaro je otpao sve su prilike.Damir_BvB je napisao/la:Jel Bayern jos uvijek zainteresovan za Pizzara il ste od njeg odustali ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.