Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la dubrava » 15 maj 2012, 17:09

Nije ovo nikakva promjena kad su isti ljudi tu već desetak godina. Jedno obično presvlačenje i navlačenje nazovi novih lica, ništa drugo nego običan igrokaz kojeg se ne bi postidjela ni Sjeverna Koreja.
Nitko Šukeru ne osporava njegove zasluge, ali ono što je smiješno u ovim "promjenama" je sam način koji su izvedene. Obično oktroiranje, nametanje, ustoličavanje od strane jednog čovjeka/uskog kruga ljudi. A kakvi su to ljudi dovoljno govori činjenica da su još prije par mjeseci sipali jedan drugome uvrede bilo izravno u lice bilo putem medija. Tu se mijenjaju mišljenja kako vjetar zapuše. Obični farizeji, nitkovi, gadovi, đubrad, ne znam više šta da kažem jer me baš ovo iznerviralo (kao i moj diplomski koji mi ne ide). I takvi će upravljati Savezom, ligom, reprezentacijom...

M. Scolfield, a možda je Livnjaku stalo i brine se do stanja u hrvatskom nogometu. Sa zdravim i funkcionalnim Šibenikom, varteksom, Osijekom ima i zdrave i konkurentne lige, a time i puno boljeg Dinama na europskom planu, a ne da se mora brukati i rušiti rekorde u Ligi prvaka..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 maj 2012, 17:16

Dajte ljudi sta vam je...

Nema nikih problema.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 maj 2012, 17:17

dubrava, necu da cujem politiziranja!

Keep calm and cheer on! :D
...Život za Široki...

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 15 maj 2012, 17:23

dubrava je napisao/la:Nije ovo nikakva promjena kad su isti ljudi tu već desetak godina. Jedno obično presvlačenje i navlačenje nazovi novih lica, ništa drugo nego običan igrokaz kojeg se ne bi postidjela ni Sjeverna Koreja.
Nitko Šukeru ne osporava njegove zasluge, ali ono što je smiješno u ovim "promjenama" je sam način koji su izvedene. Obično oktroiranje, nametanje, ustoličavanje od strane jednog čovjeka/uskog kruga ljudi. A kakvi su to ljudi dovoljno govori činjenica da su još prije par mjeseci sipali jedan drugome uvrede bilo izravno u lice bilo putem medija. Tu se mijenjaju mišljenja kako vjetar zapuše. Obični farizeji, nitkovi, gadovi, đubrad, ne znam više šta da kažem jer me baš ovo iznerviralo (kao i moj diplomski koji mi ne ide). I takvi će upravljati Savezom, ligom, reprezentacijom...

M. Scolfield, a možda je Livnjaku stalo i brine se do stanja u hrvatskom nogometu. Sa zdravim i funkcionalnim Šibenikom, varteksom, Osijekom ima i zdrave i konkurentne lige, a time i puno boljeg Dinama na europskom planu, a ne da se mora brukati i rušiti rekorde u Ligi prvaka..
za njihove probleme nije kriv Mamić, a ni HNS već liga 16 koju je forsirao zna se tko. HNL najviše može imati 10 klubova kao i Austrijska liga to je jedino rješenje, a ne da svako selo ili Zagrebački kvart ima klub u prvoj HNL.
Audere est Facere

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 15 maj 2012, 17:34

M. Scofield je napisao/la: za njihove probleme nije kriv Mamić, a ni HNS već liga 16 koju je forsirao zna se tko. HNL najviše može imati 10 klubova kao i Austrijska liga to je jedino rješenje, a ne da svako selo ili Zagrebački kvart ima klub u prvoj HNL.
Slažem se, ali to je također briga i Saveza, ako uoči (što je i trebao kad su stvari otišli nizbrdo) određene nepravilnosti u funkcioniranju klubova. I Savez i Udruga prvoligaša i ona Komisija i ostali odbori igraju za isti tim, isti im je interes (bar bi trebao biti). Oni su jedno tijelo, nisu nepovezani i ne bi trebali biti. Ne može se Savez praviti grbav da nije upoznat (čuj to!, koja drskost) i davati se izjave da tu nema "nikih problema".

Što se tiče Lige, tu se slažem, Liga 10 bi trebala biti mjerilo, ali zašto Špansko, Lučko, Dubrava ne bi igrali tu Ligu ako udovoljavaju svim kriterijima. pa na kraju krajeva, nek čitava liga bude ZG županija ako po kvaliteti i ostalim parametrima to zaslužuju.

ŠB_Fidelis je napisao/la:dubrava, necu da cujem politiziranja!

Keep calm and cheer on! :D
Ma.... :D :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 maj 2012, 17:54

M. Scofield je napisao/la:Šuker je legenda Hrvatskog nogometa, najbolji strijelac u povijesti i naš najpoznatiji igrač u svijetu i zaslužuje da bude predsjednik, tko ga je postavio ne bitno, a ne znam šta se ti kao navijač Dinama buniš imate 7 titula zaredom, šta te brine kakvo je stanje u Hajduku ili Šibeniku.
Zbog ovoga se bunim. I puno toga, ali ovo najbolje vama koji očito niste upoznati opisuje razloge zbog kojeg se ja bunim.

Pih, zbog čega se bunim. Je'balo te sedam titula, u ligi u kojoj se taj isti Mamić hvali tim titulama kad treba govoriti kako je uspješan, a kad se doživi slom u Europi ta ista liga je kriva, liga u kojoj većina klubova nema za kikiriki jer nema grada uza se koji će im davati po 40 milijuna kuna preko "turističkih zajednica kao sponzora", liga u kojoj po stadionima umiru ljudi...

Svaka čast Šukeru kao nogometašu, a o Šukeru kao čovjeku imam apsolutno negativno mišljenje... frajer, kao najbogatiji član i kao najveća zvijezda ekipe, prodavao karte koje su ostali članovi generacije '98 dijelili prijateljima i poznanicima, zahtijevao isplatu premija pred oldazak na SP 2002 pa je samo njemu plaćeno prije, ostalima poslije, ukrao stari novac u avionu, tražio ga jedan klub iz Livna (odakle je rodom) malu donaciju u vidu dresova i lopti, on ih odj'ebao.

I, je'bote, kakav je to način da će organizirati izbore i sad se dva mjeseca prije izbora zna da će on biti predsjednik, šta se nitko drugi ne može prijaviti, on je već izabran, koji krasni quratz?

A apsolutni vrh je da ljudi koji su se krajem 2010. skoro poklali na izborima za predsjednika i u periodu nakon toga jedan drugom prijetili sada sjede i dogovaraju da će jedan od njih (inače čovjek sumnjiva morala, je'bote bacio ljubavnicu u kontejner, sve što je dotaknuo propalo) biti izbornik (s referencama vođenja Cibalije i Zagreba skupa manje od sezone) - iako je suspendiran za djelovanje u HNS-u do sredine 2013.

Vrh, nema dalje. Smijurija koju ja ne znam kako više gledati.
Hayley <3

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 15 maj 2012, 18:35

M. Scofield je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Nije ovo nikakva promjena kad su isti ljudi tu već desetak godina. Jedno obično presvlačenje i navlačenje nazovi novih lica, ništa drugo nego običan igrokaz kojeg se ne bi postidjela ni Sjeverna Koreja.

za njihove probleme nije kriv Mamić, a ni HNS već liga 16 koju je forsirao zna se tko. HNL najviše može imati 10 klubova kao i Austrijska liga to je jedino rješenje, a ne da svako selo ili Zagrebački kvart ima klub u prvoj HNL.
NAREDNE SEZONE LIGA 12,PA POSLIJE NJE IDE LIGA 10....
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 maj 2012, 18:38

Iskreno mene boli ona stvar za HNSom, ionako znamo tko vuce sve konce, na mjesto predsjednika dolazi covjek po njegovoj narudžbi. Najsmijesnije od svega je sta Markovic uopce neide ca, vec ce dobit mjesto pocasnog dozivotnog predsjednika HNSa.

Mene brine repka, Stimac je g'ovno od covjeka i od trenera, sa 0 (rijecima NULA,NISTA,NIMALO iskustva vođenja tima u ovako vaznim tekmama), s obzirom da se izgubio onaj nacionalni naboj, igraci igraju sa 50% svojih mogucnosti nevidim nacin da se plasiramo na sljedece veliko natjecanje. Koliko god pljuvali Slavena on je izmislio nogomet za ovog razbojnika kao igrac i kao trener.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 15 maj 2012, 18:46

Tritolone je napisao/la:Iskreno mene boli ona stvar za HNSom, ionako znamo tko vuce sve konce, na mjesto predsjednika dolazi covjek po njegovoj narudžbi. Najsmijesnije od svega je sta Markovic uopce neide ca, vec ce dobit mjesto pocasnog dozivotnog predsjednika HNSa.

Mene brine repka, Stimac je g'ovno od covjeka i od trenera, sa 0 (rijecima NULA,NISTA,NIMALO iskustva vođenja tima u ovako vaznim tekmama), s obzirom da se izgubio onaj nacionalni naboj, igraci igraju sa 50% svojih mogucnosti nevidim nacin da se plasiramo na sljedece veliko natjecanje. Koliko god pljuvali Slavena on je izmislio nogomet za ovog razbojnika kao igrac i kao trener.
ako ce itko biti autoritet i motivirat igrace to je stimac,nece biti pod njim zajebancije vjeruj mi
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 maj 2012, 18:52

dubrava je napisao/la:M. Scolfield, a možda je Livnjaku stalo i brine se do stanja u hrvatskom nogometu. Sa zdravim i funkcionalnim Šibenikom, varteksom, Osijekom ima i zdrave i konkurentne lige, a time i puno boljeg Dinama na europskom planu, a ne da se mora brukati i rušiti rekorde u Ligi prvaka..
Stalo mi je, najviše do Dinama, ali mi je stalo i do Gaja iz Mača i do Hajduka i do Rudara iz Labina, i do jakog klupskog nogometa, za koji bi trebao biti zaslužan ovaj HNS. I zaslužan je, ali za ovo što sada gledamo, da je liga u raspadu, da je lakrdija kakve nema ni u nogometnom savezu Nove Kaledonije ili Zanizbara. Nek je repka među osam i nema nikih problema, koga boli krasni kuratz za tim što Šibenik propada, što Osijek propada, što južna Hrvatska nema ni drugoligaša, što takva reprezentacija nema kampa i mora u Sloveniju na pripreme, što je kup lakrdija, što jedan čovjek može imati dva kluba u prvoj ligi itd.

Stalo mi je do svega, ali pojedinci to ne vide i napadaju me kao da sam gubav, bokte, ne samo ovako nego i u stvarnom životu.

Dobar je Mamić, imate sedam titula, napravio je stadion, prodao 100 milijuna igrača... prika, da nama dođe u Hajduk... uf, di bi mi bili. Marš u kuratz, i ti i sedam titula proslavljenih pred 372 navijačla. slika
Hayley <3

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 maj 2012, 18:57

Veci autoritet od njega je jedan Pamic a da ne govorim koliko vise iskustva u vođenju ekipa ima, iako su i jedan i drugi zapravo losi.

Osim toga i taj autoritet mozemo uzet pod upitnik, jedan dan ga vidis kako pljuje po Mamicu i krivi ga za sve lose u nogometu drugi dan se isti rukuju i dogovaraju nekakve urote. Beskicmenjak obicni.

Da ne govorim jos i o njegovim mafijaskim danima, kladionicama i kako je prevario Boksica,Asanovic i Bilica.

Vec se pocelo pricat o njemu kao o sigurnom izborniku, Cico kao i Ivankovic odbija sve spekulacije o preuzimanju mjesta izbornika zato sta znaju da je sve namjesteno, a i izasla je vijest u kojoj pise da bi on treba imat najvecu placu od svi dosadasnjih izbornika, 250 000 eura. Ja opet pitam, koje su njegove kvalifikacije za ovako nesto, nas nogomet je amaterski i jedina svijetla tocka je repka, koje pravo oni imaju da se kockaju sa tako necim svetim.
badblueboylivno je napisao/la: Dobar je Mamić, imate sedam titula, napravio je stadion, prodao 100 milijuna igrača... prika, da nama dođe u Hajduk... uf, di bi mi bili. Marš u kuratz, i ti i sedam titula proslavljenih pred 372 navijačla.
Ovo sam mora citirat.

Veliki plus od mene.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 15 maj 2012, 23:56

Najjace je sto ste se vi uskukali, a kod nas situacija u fudbalu 5x gora i to vec godinama unazad.. :D Mamic, Markovic i co. su male bebe za ovu bagru iz srpskog fudbala!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 maj 2012, 00:08

Ma daj, nemoj nasmijavati, prijatelju... :D

Dajem ruku u vatru da kod vas ne izmišljaju pozicije da prestane kršenje zakona, da gazda kluba i saveza ne priznaje u live emisiji da je jučer kršio zakon i da sada više ne krši jer mu je sin prestao obavljati taj posao - a da nitko na to ne reagira, da se ne ustoličuje predsjednik saveza dva mjeseca prije izbora... ovo što se dešava u Hrvatskoj nema nigdje, ali baš nigdje u svijetu, niti je ikad bilo niti će ikad biti... ajde, možda postoji u Sjevernoj Koreji, ali teško.
Hayley <3

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 maj 2012, 00:22

hahahaha

Kakva live emisija?! Kod nas je to misaona imenica :lol: Ajde sad ti meni reci dal' igdje u svijtu ima reprezentacija koja vec vise od pola godine nema selektora?! gdje predsednik saveza posle poraza od Mexika i Hondurasa izjavi tipa: nismo dobro prosli rezlutatski na turneji u J.A., ali zato jesmo finansijski... :lol: gdje je 99 % nacije za jednog covjeka(citaj Antic), a taj isti predsednik ga otjera. gdje ne mozes na stadion unijeti parolu protiv doticnog predsednika...gdje maltene svaki klub u ligi ima po 5-6 Mamica i koji svaki grabi sebi po dio od transfera i prihoda...gdje klub u roku od godinu - dvije dana 'pod misterioznim okolonostima' od plusa od desetina miliona evra udje u minus??!

itd. itd...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 maj 2012, 00:29

:lol: :lol: :lol:

A šta reći, koju posluku porati? :cry: :cry:
Hayley <3

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 16 maj 2012, 00:35

Evo nas ex selektor zna koju posluku porati :D

[youtube][/youtube]

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 16 maj 2012, 09:17

Šta bi Markoviću?
Da ga ne boli nešto ili će 'mrit' :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 16 maj 2012, 09:46

jao faca sve kruha i igara,svađa,vrijeđanje i onda zajednički ruci i dogovori ..
Novost ;) :P

IZAZOV ŽIVOTA Igor Štimac vodi Hrvatsku u kvalifikacijama za SP u Brazilu!

Što možemo očekivati od Igora Štimca jednom kada svoj nogometni multipraktik - Hajdukov mastermind, “skrbnik” a zapravo agent igrača, predsjednik Udruge prvoligaša, predsjednički kandidat za HNS, v.d. trener... ali to nije sve - napokon prebaci na funkciju “izbornik reprezentacije”?

Čovjek s petljom
Trenera s petljom? Definitivno. Psihologa koji u dušu poznaje mentalitet naših nogometaša? Vrlo izvjesno. Stratega s jasnom nogometnom vizijom? Nisam siguran. Čovjeka koji jamči rezultat? Hmmm, imate li lakše pitanje...

Otkako je objesio kopačke o klin i produžio svoj nogometni život djelovanjem u forumima, Igor Štimac predstavio se kao tip renesansno raskošnog opsega interesa. S navršene 34 godine bio je prezelen za dužnosnika, a svejedno je stilom buldožera prokrčio put Hajduku do dva uzastopna naslova prvaka. Kada mu je Torcida okrenula palac dolje, sreću je pronašao u Udruzi prvoligaša. Zamjeraju mu da je na toj dužnosti utabao put razvodnjavanju kvalitete uvođenjem “lige 16”, da je oznaka 16 uz HNL utamice s vremenom postala restriktivni naputak roditeljima u kutu TV ekrana, a zaboravljaju da je 1. HNL u doba Štimčeve vladavine bila u nezapamćenom medijskom naletu. Danas? Niti jedna televizija ne želi prenositi finale nacionalnog kupa.

Tijekom predsjedničke kampanje 2010. godine Štimac je bio neka vrsta Tomislava Karamarka u aktualnom HDZ-ovu izbornom rašomonu. Serijom u tišini isplaniranih terenskih operacija preoteo je većinu lokalnih organizacija iz Markovićevih ruku, ali je na vrhuncu izbornog krešenda ipak morao priznati suparničkom taboru da vara malo bolje.

Vrijeme intermezza između dva forumska zadatka Štimac bi kratio malim trenerskim avanturama, redovito u spasilačkoj misiji. Prvi put je zgrabio kormilo u finišu sezone 2004./05. prestrašen da će Blaž Slišković kompromitirati Hajdukovu šampionsku kampanju. Godinu dana kasnije spasio je Cibaliju od ispadanja iz lige, a 2009. godine sličan je pothvat ostvario na klupi Zagreba. Tih vrlo solidnih šest mjeseci u Kranjčevićevoj ulici jedino je ozbiljno trenersko iskustvo u biografiji Igora Štimca.

Ugledni prethodnici
Ako ne računamo epizodne uloge Dražana Jerkovića, Vlatka Markovića i Stanka Poklepovića, nacionalnu momčad su u proteklih dvadeset godina vodila petorica izbornika: Ćiro Blažević, Mirko Jozić, Otto Barić, Zlatko Kranjčar i Slaven Bilić. 44-godišnji Metkovac bit će šesti izbornik dugoprugaš i bez konkurencije najveća trenerska nepoznanica u ovom društvu.

Rastanak od senatora
Ćiro, Jozić, Barić i Kranjčar su u trenutku inauguracije predstavljali internacionalne marke, Bilić je ustoličen nakon (ne)uspješnog školovanja na klupi mlade reprezentacije, dok je Štimac u izborničku orbitu lansiran kao čovjek s beskrajnom energijom i stanovitim problemom u profesionalnoj orijentaciji.

U kojem će pravcu krenuti Štimčeva reforma jednom kada pohvata konce nove priče? Kadrovska osvježenja neće biti dramatična. Treba očekivati rastanak od nekolicine umornih senatora i ulazak ponekog novog lica. Hoće li među njima biti mjesta za Sammira, pitanje je koje škaklja novinare i navijače. Kostur reprzentacije ipak neće pretrpjeti velike preinake. Premda momčad u posljednjem ciklusu nije blistala, Bilić je ipak dobro izbalansirao kadar.

Cesta puna ‘ježeva’
Gledajući sastav kvalifikacijske skupine za SP 2014., ne morate biti ekspert da biste shvatili kako Štimac u ring utrčava u vrlo delikatnom trenutku. U grupi nema niti jednog izrazitog autsajdera. Svi suparnici gladni su velikog rezultata jer su ostali bez ulaznica za Euro 2012., praktično svi osim Makedonije raspolažu respektabilnim rosterima. Sljedeća kampanja servira i utakmice s posebnim nabojem (Srbija) i novinu u vidu paket-aranžman utakmica. U prijevodu, cesta do Brazila puna je “ježeva” i najveći izazov u profesionalnoj karijeri Igora Štimca. Ima li njegov multipraktik dovoljno funkcija?ƒ

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 maj 2012, 11:14

marconato je napisao/la:Evo nas ex selektor zna koju posluku porati :D

[youtube][/youtube]
Ja sam za ovo mislio da fakat Pižon govori, jer prije toga nisam čuo za tog starog s poslukom. slika slika
Hayley <3

dean_
Kontakt:

Post Postao/la dean_ » 16 maj 2012, 15:28

ajooj štimac izbornik u sljedećim kvalifikacijama...još imamo prilično nezgodnu grupu....nadajmo se da srbi neće uskrsnut kao što to obično rade u kval za SP i da će belgijanci i škoti ostati luzerčine iako imaju dobre ekipe...
i da će naši mladi igrači(pogotovo u obrani) još podginut razinu svoje igre

ali pustimo sad to ljudi....
euro je pred vratima euforija raste...iako sve miriše na debakl,treba se nadat da će ih ova sranja u hrv nogometu dodatno "galvanizirati"....svima u inat..

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.