Senijad Ibričić

Za_raju
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la Za_raju » 22 apr 2012, 14:34

armin dju je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:Sto mi zivce najvise vadi,kad pametnjakovici pojma nemaju,kad je ovo slikano,kad je momak bio ovdje i kad se ovo desilo,a ospe se odma paljba,onaj pravi pogani balkanski mentalitet.

Vec svi znaju,da je to u toku sezone,ljubila vas majka takve pametne,uz sve vidovite.
eto ti si pametan , de mi reci dje je sad, sto ga nema ni na tribinama
Ma vidjen nedavno u S.Mostu zna i budala zasto je tu...Ali ima ovih sjevernjaka koji bi guzice dali kako bi eventulani Vozdov poziv Ibricicu opravdali barem ovdje na forumu...
To mi pasli travu i ne znamo da je nogiran iz kluba...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

silver78
Kontakt:

Post Postao/la silver78 » 22 apr 2012, 14:42

Po meni Senaid nije potencijal za reprezentaciju,nikad nije ni bio al eto Ciro ga je zbog njemu poznatih razloga zaista puno forsirao,a sta se sad desava mozemo samo nagadzati!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 22 apr 2012, 14:52

silver78 je napisao/la:Po meni Senaid nije potencijal za reprezentaciju,nikad nije ni bio al eto Ciro ga je zbog njemu poznatih razloga zaista puno forsirao,a sta se sad desava mozemo samo nagadzati!
Ovo se desava:
slika
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 apr 2012, 14:20

Ibricic trenutno na klupi, Lok. Moskva igra protiv Anzhija.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 28 apr 2012, 16:33

Goalgetter je napisao/la:Ibricic trenutno na klupi, Lok. Moskva igra protiv Anzhija.
Da, Senijad je nakon dugo vremena bio i na klupi. U igru nije ulazio.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 14 maj 2012, 13:09

Bilić preuzima Lokomotiv,što bi moglo biti dobro za Ibru s obzirom da ga Bilić zna iz HNL-a, posebno iz dana u Hajduku.Sad je red na Ibru da se pokaže.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 14 maj 2012, 15:51

Veze on nema, njemu je plafon igranje u Hajduku i to je to, za njega je Stilic izmislio nogomet
Limvo Likce

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 14 maj 2012, 17:31

čitam već ulizivanje javio se Ibraga za hrv.medije , naj trener Bilić sve super jedva čeka....mora on svog Spliću nahvalit ekstra ;) jao odmah mi zlo......

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 14 maj 2012, 17:55

Seno ce ponovo procvjetati pod vodstvom Bilica, jedva cekam njegov povratak u dobru formu, a sada svakako ce imati sve uslove za takvo nesto. Poznaje Bilica, pricaju isti jezik, period adaptacije na Rusiju je prosao i mora jednostavno da opravda sav svoj talenat kojeg ima na pretek. Ima 26 godina, najbolje igracke godine, tako da je vrijeme da procvjeta i opravda ocekivanja. Samo naprijed Seno!!!

SRETNO!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 16 maj 2012, 02:17

Najbolji igrač reprezentacije, a vi svršavajte na Džeku koji ionako ne igra.
CAMP MOU!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 maj 2012, 08:41

Namiks je napisao/la:Najbolji igrač reprezentacije, a vi svršavajte na Džeku koji ionako ne igra.
:mrgreen: :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 16 maj 2012, 08:55

adriano_leite je napisao/la:Seno ce ponovo procvjetati pod vodstvom Bilica, jedva cekam njegov povratak u dobru formu, a sada svakako ce imati sve uslove za takvo nesto. Poznaje Bilica, pricaju isti jezik, period adaptacije na Rusiju je prosao i mora jednostavno da opravda sav svoj talenat kojeg ima na pretek. Ima 26 godina, najbolje igracke godine, tako da je vrijeme da procvjeta i opravda ocekivanja. Samo naprijed Seno!!!

SRETNO!
Što ga ti podmladi :lol: :lol: Čovjek je 84 godište pa ti sad računaj koliko mu ga to dođe godina :mrgreen:
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 16 maj 2012, 09:43

DOSTA IM PROSJEČNOSTI

Ibričić: U Lokomotivu me bole leđa od sjedenja klupi, siguran sam da će me Bilić 'izliječiti'

Slavena Bilića u Lokomotivu čeka Senijad Ibričić. Bivši igrač Hajduka, desetka Bijelih koja je na noge dizala Poljud, od siječnja prošle godine nosi dres Lokomotiva.

'Stiže nam trener s cigaretom u ustima, rinčicom na uhu, tetovažom na ruci i gitarom oko vrata'
- Drago mi je da Slaven dolazi. Nisu nam u klubu to službeno i pojedinačno rekli, ali čuli smo objavu predsjednice Olge Smorodskaje na press konferenciji. Predstavili su Rusi Bilića kao najboljeg balkanskog trenera - kazao nam je Ibričić kojeg smo zatekli u moskovskoj zračnoj luci na putu prema kući.

-Imamo odlični klupski kamp, veliki se novci ulažu svake godine, ali posljednji put je Lokomotiv bio prvak “davne” 2004. godine.
Ne treba biti suviše pametan da bi se povezalo “dva i dva”. Slaven Bilić stiže u Moskvu kako bi Lokomotivu vratio staru slavu.

- Da, može se tako reći, jer svima je dosta prosječnosti u kojoj je klub živio zadnjih godina. Zato je Lokomotiv uzeo Slavena Bilića, da se napokon osvoji trofej.

Očekujete li da će Lokomotiv posegnuti za igračkim pojačanjima nakon što su doveli i skupo platili novog trenera?

- Sigurno će biti pojačanja, jer u Lokomotivu nema određenog budžeta. Ne štede se novci u stvaranju momčadi. Ali, to treba biti prava momčad. Svi tako rade u Rusiji. Zato će sigurno biti pojačanja. Što bude tražio, to će mu i dovesti.

Vjerujete li da ćete imati bolji status kod Bilića nego ste imali kod Portugalca Couciera?

- Nema privilegija u profesionalnom svijetu, ali meni će biti lakše raditi. Nadam se da ću dobiti priliku, što nisam mogao kod Portugalca. Znate, u zadnje vrijeme imam i zdravstvenih problema.

Da, kakvih?

- Bole me leđa od sjedenja klupi, a nisam na to navikao - dodao je Ibričić uz široki osmijeh.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 16 maj 2012, 09:53

dolazak bilica za ibricica nece znaciti nista.. lokomotiv je ulozio ogroman novac u trenera... na ljeto slijede ulaganja u nove igrace u svim linijama... u takvoj situaciji ibricic ce jos cesce biti na tribinama nego prethodne sezone, ukoliko uopste ostane u moskvi... njegovo neigranje u lokomotivu je uzrokovano slabom fizickom spremom i formom, pored opcepoznate trkacke limitiranosti... nije njega trener namjerno zapostavljao, vec zato sto je ibricic bio los...

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 16 maj 2012, 09:58

znam ja to vrijeme će pokazati ,ne može ni 15 min trčat možda neki turnir dvoranski odradit i to je nažalost upitno,svaka njemu čast na svemu što je dao , ali ali ..... forsiranje u repki zna se zašto!!!

On je 85 .godište! ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 maj 2012, 10:34

Namiks je napisao/la:Najbolji igrač reprezentacije, a vi svršavajte na Džeku koji ionako ne igra.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ima nešto u tebi majke mi :mrgreen:

@Saurman, e'o ti konkurencije :lol: :lol:

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 16 maj 2012, 11:11

Konta ibro da ce igrat zato sto je bilic "njegov"... E moj ibro

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 16 maj 2012, 13:08

scorpion je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Seno ce ponovo procvjetati pod vodstvom Bilica, jedva cekam njegov povratak u dobru formu, a sada svakako ce imati sve uslove za takvo nesto. Poznaje Bilica, pricaju isti jezik, period adaptacije na Rusiju je prosao i mora jednostavno da opravda sav svoj talenat kojeg ima na pretek. Ima 26 godina, najbolje igracke godine, tako da je vrijeme da procvjeta i opravda ocekivanja. Samo naprijed Seno!!!

SRETNO!
Što ga ti podmladi :lol: :lol: Čovjek je 84 godište pa ti sad računaj koliko mu ga to dođe godina :mrgreen:
Septembar 1985. godine, pa ti racunaj ;) . A i da je 84 godine, to je 27 godina, tako dato nisu staracke godine za fudbalera :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 16 maj 2012, 13:31

šta će on jadan izgubljen, vrijeme mu leti đžaba......
Fi hajati.
GO Bosno.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 22 maj 2012, 13:16

Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Senijad Ibričić nalazi se u dvodnevnoj posjeti Velikoj Kladuši. U okviru svoje posjete Ibričić se danas sastao sa Općinskim načelnikom Admilom Mulalićem u njegovom uredu. Sastanku su prisustvovali i velikokladuški nogometaš Adis Nurković, te saradnici Općinskog načelnika. Uvodnim riječima Načelnik Mulalić zaželio je Ibričiću dobrodošlicu, a nakon toga su razgovarali o razvoju sporta na području Velike Kladuše i šire, te sportskim događanjima uopšte. Razgovaralo se i o svečanom otvoru prvog malonogometnog igrališta sa umjetnom travom „Tempo“ u Velikoj Kladuši, koje će se održati večeras s početkom u 19:00 sati.
Inače, Senijad Ibričić je bosanskohercegovački nogometni reprezentativac, trenutačno igra u moskovskom Lokomotivu. U reprezentaciji je dosad zabilježio 40 nastupa i postigao 4 pogotka.
Radi čovijek,ovo bilo prije par dana , vrijedan ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.