ŠB_Fidelis je napisao/la:slana_krv je napisao/la:Po kojim sve kriterijumima je SB najveci BH klub?
-Broj trofeja?
-Tradicija?
-Trenutni kvalitet?
-Broj navijaca?
ili nesto peto?
Broj trofeja, kvaliteta, pozicija u bosanskohercegovačkom nogometu, popriličan broj nastupa u Europi, sređenost infrastrukture.
Svi varaju pomalo ali Siroki daleko najvise...spomeno si broj nastupa u Europi, a to niste uvijek na terenu izborili, bilo je malo i ispod stola. Tada je Sloboda bila zrtva vasih marvelzacija, tamam smo krenuli uzlaznom putanjom dva finala kupa za redom (oba izgubili) trece mjesto u prvenstvu, saida prodali Werderu...kadeti i juniori prvaci..i otkako su nam zabranili da se takmicimo u europi sve nam je krenulo naopako, ali aBd vratit ces se Sloboda tamo gdje joj je i mjesto.[/quote]
Stanje u Slobodi ti je odraz stanja u gradu (primarno gradske uprave i njenog apsolutnog nemara za sport u gradu, sto jasno vidim na primjeru KK Slobode, ili vajlda smatras da je i za to odgovoran Široki) i stanja u Upravi kluba koja nije dorasla zadatku vodjenja jedne FK Slobode van interesa svog vlastitog dzepa.
Moze se tko hoce ljutiti na to i moze takvo sto boliti, ali smatrati Široki odgovornim za pad Slobode il sto vec pored toliko nesposobne Uprave koja pored tolikog grada, takvog kluba i takvih navijaca nije u stanju nista vise napraviti nego svjesno (!) kockati se (neplacanje poreza i obveza drzavi, dugovanja igracima - tj. dovodjenje igraca za koje su ZNALI da ih nece moci isplatiti ali su ih dovodili da naprave instant rezultat na sest mjeseci do godinu dana max, planirajuci raznorazne europske ambicije, kupovanje licence za nastup na stadionu koji nije zadovoljavao ni premijerligaske kriterije ako cemo realno, i laganje vlastitoj javnosti obecanjima za koja nisu imali realna pokrica) i uvaliti Slobodu u jos veci dug je zaista smijesno.
Opet kazem, mozes se ljutiti na to ako hoces ili smatrati sto hoces, al ovo su cinjenice, zalosno je to sve na drugog prebacivati.
Isto tako, grijesis ako smatras da itko ovdje, evo ja prvi, zeli Slobodi lose ili da nije u vrhu BH nogometa.
No eto, najlakse je naci krivca drugdje, zar se ikad u Bosni i Hercegovini drugacije radilo. Pa budi realan 'eboga zivot... Jos ce vam netko biti kriv i kad nestane soli u gradu na kraju...[/quote]
Slazem se sa tobom da je grad kriv i da smo mi sami krivi... ja sam nejasno napisao, nisam htio navest Siroki kao krivca za stanje u slobodi, ali ono sto je biton to je varanje odnosno jake veze u tadasnjem savezu, kasnije je Sloboda dobila spor na sudu i NSBIH je morao isplatiti oko 100 000 km ili eura, sto je dokaz da su imali uredne licence (za domace utakmice prjavili su Zenicu) ali sta ti to vrjedi kad su vecina igraca napustili Slobodu. Ne trazim krivca za trenutno stanje vec je bit u prevari o toj temi je bilo rjeci.