Eh da rezimiramo ovu sezonu:
Jako los pocetak sezone, izgubili od Manchestera (3:0, 5:1) te sramotna predstava u Europa ligi. Kako se sezona odmicala igrali su sve bolje, opet nismo imali srece sa povredama (Dawson,Lennon,VdV,Huddlestone,King..). Sezona je bila jedna od najboljih ikada do kobnog mjeseca marta, imali smo priliku da idemo i na prvo mjesto, ali velikim greskama gospodina Redknappa,njegovim sramotnim ponasanjem zbog poziva u eng. repku, atmosfera i raspolozenje igraca je opalo, samim time nizali su se ocajni rezultati, a najbolniji je poraz od Arsenala, koji je,ne znam kojem se oni bogu mole ali im je uspjelo da zavrsi ispred nas na 3 mjestu. Sezonu zavrsismo na 4 mjestu, u nadi da ce Chelsea koji je sezonu zavrsio 6. izgubiti od Bayerna i da cemo ici u Ligu prvaka. Ali eto Chelsea pobjedi sinoc, i opet se pitam kome se oni mole da imaju onoliko srece. Najveci krivac je sinoc bio onaj idio.t od Robbena, pa da sam trener, izbacio bih ga momentalno iz ekipe ali to ostavljamo navijacima Bayerna.
Moje misljenje je da bi bilo najbolje prodati Luku,Balea, Ekotta I VdV-a . Oni jednostavno su zasluzili da igraju za neki klub koji moram to reci, veci i ambiciozniji od nas, jer Levy-Redknapp politika koja se odnosi na dovodjenje igraca na posudbu i staraca koji su trebali u penziji biti vec 5-6 godina ( jedino ne zamjeram Friedelu, on je ZVIJER

).
Ovo su po mom misljenju igraci koji ce napustiti klub (zbog starosti,ponuda drugih klubova itd.) :
- Friedel ( Free)
- Gallas (Free)
- Nelsen (Free)
- Ćorluka ( 5-7 mil.)
- Modric (25-30 mil.)
- Bale (35 mil.)
- Defoe (12. mil.)
- Saha (Free)
- Piennar (2-3 mil.)
- Jenas (2-3 mil.)
- Bentley (4-5 mil.)
- Gio. dos Santos ( 7-8 mil.)