FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Rosas7
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rosas7 » 15 maj 2012, 18:40

harry_90 je napisao/la:Istina dok je bio Sabovic na mjestu predsjednika imali smo dva finala kupa,bolje smo zavrsavali na tabeli,kako on ode i nama haman kola krenuse niz brdo.. ma hajd vidjecemo sta ce biti,samo se nadam da nece ostetit Slobodu ;)

Kad se sad igraci razbacaju po terenu zbog ovih premija.. volio bih kada bi uspjeli vratit Bekica iz Zrinjskog i Mehmedaliju Covica iz Celika ja mislim,uz Gavaru i Mesica naredne sezoni bi imali dobar tim ,naravno ako se zadrze ovi mladi momci mada teskoo :?
bekic ima jos dvije godine ugovora sa zrinjskim,tako da tesko da cete ga vratit ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 15 maj 2012, 18:52

SaltCityAttack je napisao/la:Mujkic je vec jednom nogom u Zelji tako da ce vjerovatno Divkovic biti prvi golman...barem sam upoznat da je Mujkic bio i na finalnoj utkamici kupa Zeljo-Siroki i da je dogovarao transfer, ali nista to jos nije sigurno, ali eto da se ne iznenadimo ako bude golman Zelje .

Treba sad u buducnosti gledati koga dovodimo i koga placacamo prije svega...treba izmiriti ta dugovanja zbog licenice , a kako sam upoznat vjerujem da ce u klub doci ljudi koji su voljni pomoci da klub stane na noge
Nije mogao nigdje drugo. :?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 15 maj 2012, 18:53

SaltCityAttack je napisao/la:Mujkic je vec jednom nogom u Zelji tako da ce vjerovatno Divkovic biti prvi golman...barem sam upoznat da je Mujkic bio i na finalnoj utkamici kupa Zeljo-Siroki i da je dogovarao transfer, ali nista to jos nije sigurno, ali eto da se ne iznenadimo ako bude golman Zelje .

Treba sad u buducnosti gledati koga dovodimo i koga placacamo prije svega...treba izmiriti ta dugovanja zbog licenice , a kako sam upoznat vjerujem da ce u klub doci ljudi koji su voljni pomoci da klub stane na noge
Lik koji ga sponzorise(Golf, genge...) koji mu govori kada ide u wc..... moze samo dogovarati transfer. Pricalo se i za Borac prosle godine, ali neki dan cujem od bivšeg igrača slobode koji je dobar sa doticnim "menadzerom" da Mujke ne mrda iz kuće dok baba ne odobri. Tako da, ako ide u Želju u što čisto sumnjam jer sam neki dan naletio na info da uzimaju bivšeg golmana Cibalije. Ne mogu se sjetiti imena :mrgreen: Bilo bi dobro da ostane. ali et vidjećemo...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 maj 2012, 18:57

pa vidjet cemo nije nista to sigurno vidjet cemo polahko :)..to je bio dok je stanje u ekipi bilo haoticno, a mozda se sad nesto promjeni, kad dodju novi ljudi koji ce pokusati spasiti Slobodu...samo ja i ne vidim razloga da vise Tino sjedi na klupi i ceka priliku...vrijeme je da bude prvi golman , jer uvjek smo davali dobre mlade golmane i njegova prilika treba da dodje kad tad...mladi reprezentativni golman, a na klupi ebiga mislim da predugo ceka priliku u Slobodi...ako nista treba ga gdje posuditi ako Mujkic kojim slucajem ostane u Slobodi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 15 maj 2012, 19:14

NAKON BRUTALNOG NAPADA U TUZLI
Frenkie: Koji je majmun poslao specijalnu policiju na djecu
Adnan Hamidović Frenkie je osudio brutalne napade specijalne policije na građane i građanke Tuzle, koji su u subotu bili na koncertu Ede Maajke u cafeu Sloboda u Tuzli, uslijedile su i reakcije policije, ali i građana koji su najavili tužbe. Popularni reper se u razgovoru za portal Klix.ba pita kakva je to osoba mogla poslati pripadnike specijalne policije u punoj opermi na djecu koja su se te noći zatekla ispred kluba u kojem se održavao koncert.
Piše: J. Hadžiahmetović

Adnan Hamidović Frenkie
Iako nije bio prisutan te noći kada se sve dešavalo, Frenkie kaže kako su mu prijatelji, koji su u subotu bili na koncertu Ede Maajke u tuzlanskoj Slobodi, opisali događanja koja ne služe na čast pripadnicima MUP-a Tuzlanskog kantona.

"Nekoliko mojih prijatelja je povrijeđeno i završilo u bolnici, a sa sigurnošću ti mogu reći da oni nisu ni problematični, ni huligani niti nasilnici. Negdje oko 00:30 je na Trg došlo nekoliko kombija i automobila sa specijalcima i policijom. Prijatelji su mi rekli da su samo izašli i počeli gurati i udarati ljude, ko god se tu našao... Čak je i nekoliko djevojaka povrijeđeno...
Ne znam šta je bio razlog dolaska specijalaca, oni govore da su se navijači okupili i slavili pobjedu Slobode, ali nisu razbijali niti su maltretirali ljude...", kaže Frenkie.

Naš sagovornik tvrdi kako nije bilo potrebe za tolikom primjenom sile.

"Svi znamo kada se specijalci šalju na ulice. Kada su veliki neredi ili kada je predratno stanje, a to u subotu navečer nije bio slučaj. Ako su se ljudi trebali razići, onda se zna kako se postupa, prisutni se legitimiraju, zapišu i podnese se prijava... Ko je je odlučio da na djecu pošalje specijalce u punoj opremi to treba ispitati...?", pita se Frenkie.

Ovaj 30-godišnji muzičar traži da se objave snimci sa dvije nadzorne kamere koje pokrivaju Trg, jer će na taj način istina doći do javnosti.

"Zašto je bio problem da se Slobodini navijači okupe ispred stadiona i pozdrave ekipu? Pa to je uobičajena praksa i fin gest svugdje u svijetu, samo kod nas se to ne dopušta... I to nije sve, kasnije smo čuli da su policajci intervenisali na još nekoliko lokacija. Gdje god su zatekli grupice mladih ljudi, na brutalan način, upotrijebivši silu, su tjerali iste... Svi znamo u kakvim režimima je praksa tjeranje i hapšenje omladine. Mi u Tuzli taj problem imamo već duže vrijeme i ja mislim da je ovo kap koja je prelila čašu. Policija se iz čista mira pojavljuje tjera i zapisuje ljude. Neko bi najradije da omladina sjedi po kućama, a da ulicama šetaju penzioneri, ali da i oni budu što tiši...", ogorčen je Frenkie.

Dodaje kako konzumiranje alkohola na javnom mjestu treba sankcionisati, ali garantuje da je među mladima, koji su u subotu bili na Trgu, bilo i ljudi koji nisu pili alkohol.

"Na kraju, slike ljudi koji su tu bili prisutni su svima dostupne na netu i na njima se vidi da je tu bilo i djece sa roditeljima, djevojaka, itd... Svi mi smo ostali uskraćeni za brojne odgovore i škrto saopštenje polcije ništa nam nije pojasnilo. Ja u svakom slučaju osuđujem brutalnu demonstraciju sile tuzlanskih specijalaca i podržavam povrijeđene koji će podnijeti tužbe. Onaj ko je poslao specijalce na djecu je za bolnicu, a ne za direktora policije".
Nikad mi nije bio posebno drag, ali je ispoštovao sa ovim stavom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 maj 2012, 19:34

Cuj to Mujkic u Zelji ?? :o

Ibraković: Priče o namještanju dokazuju da smo mnogima pomrsili račune!

Pokušaj omalovažavanja pobjede Slobode u Gabeli, od strane Čede Ševarike iz Banja Luke, delegata na utakmici GOŠK – Sloboda, oštro je osudio šef Stručnog štaba Slobode Abdulah Ibraković.

- Znam da smo ovom pobjedom pomrsili planove mnogima koji su nas već bili otpisali. Vjerovatno i tom Čedi Ševariki, koji nas je provocirao cijelim tokom utakmice i koji na zaista sramotan način baca mrlju na znoj ove djece koja su upisala vrijednu pobjedu. Ukoliko ima obraza neka cijeli slučaj prijavi nadležnim organima koji trebaju provesti istragu. Kako ga nije sramota – rekao nam je iznenađeni Ibraković.

Trener Tuzlaka ističe da ih ovakva podmetanja neće omesti u njihovim namjerama.

- Zbog ovakih prljavih igara u Istočnom Sarajevu tražimo međunarodne sudije. Pa vidite na šta su ljudi sve spremni. Ali pored svega im poručujem Sloboda neće ispati – ogorčen je Ibraković.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 15 maj 2012, 19:37

I ja sam cuo da Mujkic ide u Zelju da je vec sve dogovoreno, nema veze onako je krajnje vrijeme da Tino dobije pravu priliku a tu je i Piric mali koji je isto perspektivan golman.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 maj 2012, 19:44

Hajd ako ide nema veze,sretno mu.. vidi ovog cigana sto je izjavio da je mec izmedju Goska i Slobode namjesten,ne biraju sredstva kako da spase klub iz manjeg entiteta da ispadne uz Kozaru.. koji jadnici jbt..

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 15 maj 2012, 21:25

harry_90 je napisao/la:Zasto mislis da nam ne treba ? :D
Zato sto su mu sjajni navijaci njihovi :)
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 maj 2012, 21:29

Fkr.87 je napisao/la:
hebo njihove navijace ,nisu oni bitni ;)

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 15 maj 2012, 21:59

Moram vam nešto reći. Simpatišem Olimpic, ali želim Slobodi sve najbolje. Mi smo naše uradili protiv Slavije, ali to nije bitno.

Nakon te utakmice sam vidio vašeg predsjednika kako plače. Ljudi, navijači, DAJTE SVE OD SEBE. Napunite stadion, podržite svoj klub. Sretno iz Sarajeva.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 maj 2012, 22:08

ekran je napisao/la:Moram vam nešto reći. Simpatišem Olimpic, ali želim Slobodi sve najbolje. Mi smo naše uradili protiv Slavije, ali to nije bitno.

Nakon te utakmice sam vidio vašeg predsjednika kako plače. Ljudi, navijači, DAJTE SVE OD SEBE. Napunite stadion, podržite svoj klub. Sretno iz Sarajeva.
Pa bice jedno 6000, a da puste na novu tribinu moglo bi i duplo jer na njoj nema sjedalica! :)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 15 maj 2012, 22:36

harry_90 je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:
hebo njihove navijace ,nisu oni bitni ;)
Pa haman da njemu jesu (:

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 15 maj 2012, 23:05

Nemate sta da brinete,SAMPIONI ce da oderu Leotara zadnje kolo!

AMAR AMAR OSIM OSIM!! 8-)
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 15 maj 2012, 23:30

ScooTeR je napisao/la:Nemate sta da brinete,SAMPIONI ce da oderu Leotara zadnje kolo!

Nemoj se brukat Zeljo ce pustiti Leotaru, ali sljedece sezone ima 6 bodova sigurni, pola igraca Zelje ce na ovu utakmicu doci opusteni i mahmurni
Limvo Likce

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 15 maj 2012, 23:35

bagra je napisao/la:
ScooTeR je napisao/la:Nemate sta da brinete,SAMPIONI ce da oderu Leotara zadnje kolo!

Nemoj se brukat Zeljo ce pustiti Leotaru, ali sljedece sezone ima 6 bodova sigurni, pola igraca Zelje ce na ovu utakmicu doci opusteni i mahmurni
Sta je tebi,kod amara nema opustanja,ja ti garantujem da necemo izgubiti.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 15 maj 2012, 23:44

Interesantno i bitno za temu FK SLOBODA TUZLA !!!
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 15 maj 2012, 23:48

Sve posteno odraditi da dusmani ne mogu prigovoriti za titulu,nadam se i kup.
Sloboda ostaje u ligi 100%,leotar papa
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 16 maj 2012, 08:27

zar smo na to spali da nam u tuzli u slobodi komanduje seljacina neka iz sandzaka. Sta smo sebi dopustili jbm mu m..u
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 16 maj 2012, 10:58

marseille_unique je napisao/la:zar smo na to spali da nam u tuzli u slobodi komanduje seljacina neka iz sandzaka. Sta smo sebi dopustili jbm mu m..u
A sta si ocekivo kad niko nista ne poduzima?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.