...da i ja prozborim koju

prije svega želim reći da je ( i ) u ovom trenutku uživancija i privilegija biti navijač želje

ono što je napravljeno od kluba, dolaskom - povratkom sadašnje garniture ljudi, je za svaku pohvalu, pri čemu insan mora biti realista i uvažiti situaciju u kojoj je klub bio, društvo u kom živimo; rezultati ekipe i trenera su do sad odlični i na tome treba odati priznanje svima onima koji su nosili i iznijeli teret

posebne pohvale ipak idu na račun amara :ugeek: što se tiče uzvratne utakmice u širokom, mislim da nas očekuje teška i neizvjesna utakmica; nadam se da će biti utakmica sa mnogo golova i da će na kraju fcž da slavi još jednu titulu

ipak, protivnik je za svaki respekt i sigurno je da ne bi bilo iznenađenje i da kup "ostane" u šb; št se mene tiče, siguran sam da željo ima kvalitet da kup ipak donese na grbavicu, ali i ako se to ne desi, neću to tragično doživjeti ( da bi bilo tuge - apsolutno ); ono što mene najviše zanima, ipak su pripreme i plan za nadolazeća evropska takmičenja i pristup kluba istima; ono što me raduje ( za razliku od prethodnih sezona ), jeste naznaka razmišljanja-planiranja o tome da se ipak "nešto" pokuša napraviti; s tim u vezi posebno će biti interesantno vidjeti šta će biti s ekipom: da li će biti odlazaka, kao i dolazaka; mišljenja sam da, ukoliko se uspije sačuvati ova ekipa, uz kvalitetnog ( ma šta to značilo ) špica , ova ekipa ima šanse boriti se za stepenicu više; to više bi značilo biti konkurentan tim za ulazak u neko grupno takmičenje; preduslov svemu, jeste promjena u pristupu i razmišljanju, od nemamo mi šta tamo tražiti, ka imamo kvalitet-učinimo sve što možemo da ostvarimo uspjeh-mi to možemo; kažu da put ka uspjehu, vodi preko pozitivnog razmišljanja