Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 15 maj 2012, 00:48

Benop je napisao/la:Hvala za dobrodošlicu.

Na kraju će ispast da nećemo dovesti nikakvo zvučnije pojačanje jer kao što vidimo Scholes ostaje još jednu sezonu, možda dođe do toga da se i Fletcher oporavi i nadam se da će se to dogoditi. Samo se nadam da Giggsa nećemo gledati sljedeću sezonu :lol:
Tako ne piše jedan navijač Uniteda o Giggsu, možda nije imao sezonu iz snova, ali ako iko ima pravo da odigra lošu sezonu nakon toliko vremena onda je to Giggs. Toliko puta me je razveselio u svojoj karijeri da mu ne bih mogao zamjeriti da napravi bilo šta. Dok je crni Evans uništio najmanje 10 bodova ove sezone, dok je Chicharito propustio da dadne još najmanje 15 golova ove sezone, dok kroz vezni red prolaze znani i neznani i rade svakakve gluposti problem je Ryan Giggs. Problem je bio i Paul Scholes prošle sezone, i njim su razni ispirali usta, pa kad nas je ove sezone izvlačio iz dreka onda su promijenili priču. A zaboravili su da je držao vezni red našeg tima punih 18 godina i zaboravili su šta su najbolji rekli o njemu, kako su pričali Zidane i Xavi o ovom velikom igraču. Također se prošle sezone Giggs dizao u nebesa zbog fantastične sezone koju je imao. I konačno, nadam se da će slijedeću sezonu ovaj dvojac odigrati najbolje u svojoj karijeri, nadam se da će takvi ko ti da na zidovima svoje sobe crtaju njihove portrete, a onda ću te ja podsjetiti šta si govorio samo prije godinu dana. I biće te stid. Ja bih se na tvom mjestu zabrinuo da mislim tako.

I da, dobrodošao na forum :lol:

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 15 maj 2012, 02:24

Giggs igra dobro samo kad nije na poziciji srednjeg veznog...Ispod spica,a pogotov na krilu gdje je i posto svjetska klasa,tu moze jos sta da ponudi....Sto se Scholesa tice,neka ga u Unitedu sve dok moze hodati... 8-)
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 15 maj 2012, 07:02

To je Sir Alex Ferguson

‎"I don't know how you managed to stand up (for his standing ovation) after yesterday - I've been horizontal for the last 24 hours! Oh, what a day, Jesus Christ! We don't deserve that. You supporters, how you put up with that I don't know. These guys they did their best, honestly, they were fantastic, well done boys. They were brilliant, brilliant boys. I read an article this morning - the Racing Post - the only paper I read by the way! Says that we need 8 new players, Jesus Christ! First of all where do you get 8 players, and why do I need 8 players? I have got a lot of young players here who are evolving into the club, of course I've got the old masters Giggs and Scholes and Ferdinand and most importantly, and you know you're not understand this, but I've got a fantastic staff. Fantastic. The medical staff, the sports science who bloody hell, they are bright boys, they talk stuff that I have never heard of before and hope I never hear again! They are beyond my intellect. I'm a dinosaur, I'm an absolute dinosaur but what I am, I'm a winner. And I want all these players and I said it to them yesterday, when we lost the league to Leeds United in 1992 the young players came out that day and the Liverpool supporters were asking for their autographs, Giggs, Scholes, Neville, Beckham, and they were tearing them up, tearing their autographs up. And I said to Giggs and the boys 'remember this day', and exactly what I said to them yesterday - those Sunderland fans were cheering for city, remember the day. We won't forget that, I'm telling you. So well done to the players, a fantastic group, they will be alright, don't worry about them, a great bunch of lads, brilliant, well done boys."
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 15 maj 2012, 07:29

motty je napisao/la:To je Sir Alex Ferguson

‎"I don't know how you managed to stand up (for his standing ovation) after yesterday - I've been horizontal for the last 24 hours! Oh, what a day, Jesus Christ! We don't deserve that. You supporters, how you put up with that I don't know. These guys they did their best, honestly, they were fantastic, well done boys. They were brilliant, brilliant boys. I read an article this morning - the Racing Post - the only paper I read by the way! Says that we need 8 new players, Jesus Christ! First of all where do you get 8 players, and why do I need 8 players? I have got a lot of young players here who are evolving into the club, of course I've got the old masters Giggs and Scholes and Ferdinand and most importantly, and you know you're not understand this, but I've got a fantastic staff. Fantastic. The medical staff, the sports science who bloody hell, they are bright boys, they talk stuff that I have never heard of before and hope I never hear again! They are beyond my intellect. I'm a dinosaur, I'm an absolute dinosaur but what I am, I'm a winner. And I want all these players and I said it to them yesterday, when we lost the league to Leeds United in 1992 the young players came out that day and the Liverpool supporters were asking for their autographs, Giggs, Scholes, Neville, Beckham, and they were tearing them up, tearing their autographs up. And I said to Giggs and the boys 'remember this day', and exactly what I said to them yesterday - those Sunderland fans were cheering for city, remember the day. We won't forget that, I'm telling you. So well done to the players, a fantastic group, they will be alright, don't worry about them, a great bunch of lads, brilliant, well done boys."
ovo razmisljanje mi se svidja...uigran i dobro vodjen tim tesko moze biti porazen od nagomilanih i nakupovanih zvijezda...

sto se tice natpisa za fergija necu nista reci vise ..nasikirani ste i preozbiljni, a kad je neko nasikiran nema sa njim logicne rasprave, nikakav argument tu ne pomaze, emocije i stanje preozbiljnosti jednostavno ne dozvoljavaju da se stvari shvate na pravi nacin
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 15 maj 2012, 08:08

slika

Sretan!
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 15 maj 2012, 12:52

NedozvoljenaPozicija je napisao/la: Tako ne piše jedan navijač Uniteda o Giggsu, možda nije imao sezonu iz snova, ali ako iko ima pravo da odigra lošu sezonu nakon toliko vremena onda je to Giggs. Toliko puta me je razveselio u svojoj karijeri da mu ne bih mogao zamjeriti da napravi bilo šta. Dok je crni Evans uništio najmanje 10 bodova ove sezone, dok je Chicharito propustio da dadne još najmanje 15 golova ove sezone, dok kroz vezni red prolaze znani i neznani i rade svakakve gluposti problem je Ryan Giggs. Problem je bio i Paul Scholes prošle sezone, i njim su razni ispirali usta, pa kad nas je ove sezone izvlačio iz dreka onda su promijenili priču. A zaboravili su da je držao vezni red našeg tima punih 18 godina i zaboravili su šta su najbolji rekli o njemu, kako su pričali Zidane i Xavi o ovom velikom igraču. Također se prošle sezone Giggs dizao u nebesa zbog fantastične sezone koju je imao. I konačno, nadam se da će slijedeću sezonu ovaj dvojac odigrati najbolje u svojoj karijeri, nadam se da će takvi ko ti da na zidovima svoje sobe crtaju njihove portrete, a onda ću te ja podsjetiti šta si govorio samo prije godinu dana. I biće te stid. Ja bih se na tvom mjestu zabrinuo da mislim tako.

Giggs jest legenda i sve to stoji što si rekao, ali ipak mislim da nije više nije na nivou od prošle sezone. Također je stvar u tome što mu SAF davao dosta utakmica da igra za redom i to po čitave utakmice, a to je očito stvorilo veliki umor i znalo se desiti da se uopće ne trudi da nešto uradi. Neka i ostane, ali većinom kao izmjena ;)
Ovakvi kao ja ? Ustvari kako možeš suditi da ja nemam dosta stvari što se tiče Giggsa u sobi ? I u stvari ne znam da li je ovo sarkazam, nekako mi smiješno zvuči :lol:

I da, hvala ti :mrgreen:

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 15 maj 2012, 12:53

rastafarian je napisao/la:slika

Sretan!
Šteta što ga neće kao šampion proslavit. Al', kako god, happy birthday Patrice ! :) Neka sljedeći bude šampionski. :mrgreen:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 15 maj 2012, 13:17

I da, zaboravio sam da čestitati rođendan Evri :mrgreen:

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 15 maj 2012, 13:30

Benop je napisao/la:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la: Tako ne piše jedan navijač Uniteda o Giggsu, možda nije imao sezonu iz snova, ali ako iko ima pravo da odigra lošu sezonu nakon toliko vremena onda je to Giggs. Toliko puta me je razveselio u svojoj karijeri da mu ne bih mogao zamjeriti da napravi bilo šta. Dok je crni Evans uništio najmanje 10 bodova ove sezone, dok je Chicharito propustio da dadne još najmanje 15 golova ove sezone, dok kroz vezni red prolaze znani i neznani i rade svakakve gluposti problem je Ryan Giggs. Problem je bio i Paul Scholes prošle sezone, i njim su razni ispirali usta, pa kad nas je ove sezone izvlačio iz dreka onda su promijenili priču. A zaboravili su da je držao vezni red našeg tima punih 18 godina i zaboravili su šta su najbolji rekli o njemu, kako su pričali Zidane i Xavi o ovom velikom igraču. Također se prošle sezone Giggs dizao u nebesa zbog fantastične sezone koju je imao. I konačno, nadam se da će slijedeću sezonu ovaj dvojac odigrati najbolje u svojoj karijeri, nadam se da će takvi ko ti da na zidovima svoje sobe crtaju njihove portrete, a onda ću te ja podsjetiti šta si govorio samo prije godinu dana. I biće te stid. Ja bih se na tvom mjestu zabrinuo da mislim tako.

Giggs jest legenda i sve to stoji što si rekao, ali ipak mislim da nije više nije na nivou od prošle sezone. Također je stvar u tome što mu SAF davao dosta utakmica da igra za redom i to po čitave utakmice, a to je očito stvorilo veliki umor i znalo se desiti da se uopće ne trudi da nešto uradi. Neka i ostane, ali većinom kao izmjena ;)
Ovakvi kao ja ? Ustvari kako možeš suditi da ja nemam dosta stvari što se tiče Giggsa u sobi ? I u stvari ne znam da li je ovo sarkazam, nekako mi smiješno zvuči :lol:

I da, hvala ti :mrgreen:
po meni giggs bi trebao da igra iducu sezonu, ali da ulazi u zadnjih 15-20 min. utakmice(u utakmicama koje su vec rezultatski odlucene), i da skupi 1000 nastupa za klub, i to je to........

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 15 maj 2012, 14:07

Mislim da od sljedece sezone se definitivno moramo rijesiti i Giggsa i Scholesa ako mislimo krupnim koracima koracati ka najjacem Manchesteru na svijetu.. Ovako cemo se i dalje nadati nekim guzovacama, i plakati zbog izgubljenih utakmica. Oni imaju tu sigurnost u pasovima, i cuvanju lopte, ali da se neka brza akcija pokrene prema naprijed, tesko.. Sut ih je izdao, okretnost, i brzina reakcije su daleko losiji nego nekada (a ima tome 10 godina kada su bili na vrhuncu). Moramo dovesti 3 super kvalitetna pojacanja da bi se nadali prekucavanju lige, i dolasku do finala lige prvaka.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 15 maj 2012, 14:19

Kagawa doputovao u Manchester na dogovor 8-)
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 15 maj 2012, 14:37

ammarc je napisao/la:Kagawa doputovao u Manchester na dogovor 8-)
ABd naš novi igrač. Veliki dobitak, ako još dovedemo Hazzarda, zajedno s malim Cleverlijem i Valensijom, najubitačniji vezni red evrope. :mrgreen:
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 15 maj 2012, 15:16

Kako je meni samo drago što United nije doveo Nasrija.

Evo mu izjave:

I made the hard choice to come and fight for my place at a big club, where they never settle for second best

ili prevedeno:

Donio sam tešku odluku i došao u veliki klub boriti se za svoje mjestu, gdje se NIKAD ne zadovoljavaju drugim mjestom

Naravno.. NIKAD osim svih godina osim ove

Inače, šta će biti sa A.Johnsonom ako Cityju dođe Hazard? Bit će 10-ti vezni igrač, treba njega dovest

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 15 maj 2012, 15:17

http://www.givemefootball.com/premier-l ... e06b288886" onclick="window.open(this.href);return false;

pored sranja sa tevezom, moglo bi vas ovo zanimat iz teksta:
Elsewhere, Sir Alex Ferguson has confirmed that Paul Scholes and Ryan Giggs will continue playing at United until at least the end of next season.
i
TRANSFER NEWS

In today's transfer news, Robin van Persie is set for talks with Arsene Wenger and Arsenal chief executive Ivan Gazidis about his future tomorrow. (BBC Sport)

Chelsea and Liverpool could miss out on Brazil and Sao Paulo midfielder Lucas, with Inter Milan now the favourites to sign the 19-year-old star. (talkSPORT)

And finally, Eden Hazard has confirmed he will be playing in Manchester next season, seemingly confirming he will indeed join Manchester City. (Sky Sports)
:(

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 15 maj 2012, 15:24

Ako ode U City Hazard,mrzit cu ga do kraja života.. :D

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 15 maj 2012, 15:32

Narin je napisao/la:Ako ode U City Hazard,mrzit cu ga do kraja života.. :D
a računaj da hoće :mrgreen:

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 15 maj 2012, 16:53

Premier League's 20 Seasons Awards :

Best Manager - Sir Alex Ferguson
Best Player - Ryan Giggs
Best Goal - Wayne Rooney (v Manchester City 2010/11)
Best Match - Manchester United 4-3 Manchester City (2009/10)
Best Celebration - Eric Cantona (v Sunderland 1996/97)
Fantasy Team - Peter Schmeichel, Rio Ferdinand, Gary Neville, Ryan Giggs, Paul Scholes, Roy Keane, Cristiano Ronaldo !
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 15 maj 2012, 18:06

Eden Hazard - "You'll never see me in the red of Lille again. It will be another red next season."

Samo se nadam da ce sto prije objavit gdje ide, da ne dosadjuju sa njim. Najrahatniji bi bio kad bi do 15 juna zavrsili sve transfere i da mozemo se mozemo koncentrisat na pripreme i pocetak sezone. Ne trebaju nam nove sage poput one Snajdera prosele godine
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 15 maj 2012, 18:09

motty je napisao/la:Eden Hazard - "You'll never see me in the red of Lille again. It will be another red next season."

Samo se nadam da ce sto prije objavit gdje ide, da ne dosadjuju sa njim. Najrahatniji bi bio kad bi do 15 juna zavrsili sve transfere i da mozemo se mozemo koncentrisat na pripreme i pocetak sezone. Ne trebaju nam nove sage poput one Snajdera prosele godine
Evo ja ću samo reći da se slažem s tobom, muka mi je više od one priče dolazi ovaj onaj koja se razvuče do augusta i na kraju ne dođe niko. Daj dogovori sve koga si planir'o do kraja juna i doviđenja.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 15 maj 2012, 18:12

Narin je napisao/la:Ako ode U City Hazard,mrzit cu ga do kraja života.. :D
Takodjer!! :mrgreen:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.