FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 15 maj 2012, 14:42

Baja_Zvjerka je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Izgleda da će Vedran Ješe propustiti sutrašnju utakmicu, jer se povrijedio u utakmici protiv Travnika.
Hehe, pa na pocetnoj ti pise da ih raduje vijest sto ce moci igrati.. :) Mislim da mi sutra osvajamo duplu krunu, samo opet se moramo cuvati prvih 20 minuta, jer smo previse ranjivi dok i ovi ostali mogu igrati punom snagom, poslije oni brzo izdahnu, a mi smo kao i na pocetku... Samo treba spasiti svoj gol prvih 20-30 minuta, i kup je nas...
hahaha e nisam vidio, još sam baš gledo po portalu ima li kakvih vijesti. :roll:
Kako god, DUPLA KRUNA je naša !
JURIIIIIIIIIŠŠŠŠŠŠŠŠŠ ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOO
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 maj 2012, 14:43

Ja ne sumnja u sutrasnji uspjeh, ne sumnjam da ce svi do jednoga odigrati najbolju partiju u ovoj sezoni. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 15 maj 2012, 14:51

...da i ja prozborim koju :D prije svega želim reći da je ( i ) u ovom trenutku uživancija i privilegija biti navijač želje 8-) ono što je napravljeno od kluba, dolaskom - povratkom sadašnje garniture ljudi, je za svaku pohvalu, pri čemu insan mora biti realista i uvažiti situaciju u kojoj je klub bio, društvo u kom živimo; rezultati ekipe i trenera su do sad odlični i na tome treba odati priznanje svima onima koji su nosili i iznijeli teret 8-) posebne pohvale ipak idu na račun amara :ugeek: što se tiče uzvratne utakmice u širokom, mislim da nas očekuje teška i neizvjesna utakmica; nadam se da će biti utakmica sa mnogo golova i da će na kraju fcž da slavi još jednu titulu :geek: ipak, protivnik je za svaki respekt i sigurno je da ne bi bilo iznenađenje i da kup "ostane" u šb; št se mene tiče, siguran sam da željo ima kvalitet da kup ipak donese na grbavicu, ali i ako se to ne desi, neću to tragično doživjeti ( da bi bilo tuge - apsolutno ); ono što mene najviše zanima, ipak su pripreme i plan za nadolazeća evropska takmičenja i pristup kluba istima; ono što me raduje ( za razliku od prethodnih sezona ), jeste naznaka razmišljanja-planiranja o tome da se ipak "nešto" pokuša napraviti; s tim u vezi posebno će biti interesantno vidjeti šta će biti s ekipom: da li će biti odlazaka, kao i dolazaka; mišljenja sam da, ukoliko se uspije sačuvati ova ekipa, uz kvalitetnog ( ma šta to značilo ) špica , ova ekipa ima šanse boriti se za stepenicu više; to više bi značilo biti konkurentan tim za ulazak u neko grupno takmičenje; preduslov svemu, jeste promjena u pristupu i razmišljanju, od nemamo mi šta tamo tražiti, ka imamo kvalitet-učinimo sve što možemo da ostvarimo uspjeh-mi to možemo; kažu da put ka uspjehu, vodi preko pozitivnog razmišljanja :D

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 15 maj 2012, 14:53

Ni ja vala ni sekunde ne sumnjam.Amar je tu,dobro ih je pripremio sigurno.Imaju sigurno i zagarantovane premije tako da im motiva nece nedostajati.Protiv Kozare ocekujem bar neko slavlje i da ce VETERANI uzeti stvar u svoje ruke,bas kao i prvih 35 min protiv Slavije kad je grmilo.
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 maj 2012, 14:55

Sad ce @aldin sa provjerenom informacijom da pustate Sirokom Kup.. :lol: :lol:
jedino cega se vi trebate bojate je los teren..tu ce se bolje snaci Siroki ...fizicki ste i vise nego spremni ..najbolji ste i mislim da nema sanse da propustite ovu priliku za duplom krunom..
2:1 za Siroki.. ;) :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 15 maj 2012, 15:27

al_akhisari je napisao/la:...da i ja prozborim koju :D prije svega želim reći da je ( i ) u ovom trenutku uživancija i privilegija biti navijač želje 8-) ono što je napravljeno od kluba, dolaskom - povratkom sadašnje garniture ljudi, je za svaku pohvalu, pri čemu insan mora biti realista i uvažiti situaciju u kojoj je klub bio, društvo u kom živimo; rezultati ekipe i trenera su do sad odlični i na tome treba odati priznanje svima onima koji su nosili i iznijeli teret 8-) posebne pohvale ipak idu na račun amara :ugeek: što se tiče uzvratne utakmice u širokom, mislim da nas očekuje teška i neizvjesna utakmica; nadam se da će biti utakmica sa mnogo golova i da će na kraju fcž da slavi još jednu titulu :geek: ipak, protivnik je za svaki respekt i sigurno je da ne bi bilo iznenađenje i da kup "ostane" u šb; št se mene tiče, siguran sam da željo ima kvalitet da kup ipak donese na grbavicu, ali i ako se to ne desi, neću to tragično doživjeti ( da bi bilo tuge - apsolutno ); ono što mene najviše zanima, ipak su pripreme i plan za nadolazeća evropska takmičenja i pristup kluba istima; ono što me raduje ( za razliku od prethodnih sezona ), jeste naznaka razmišljanja-planiranja o tome da se ipak "nešto" pokuša napraviti; s tim u vezi posebno će biti interesantno vidjeti šta će biti s ekipom: da li će biti odlazaka, kao i dolazaka; mišljenja sam da, ukoliko se uspije sačuvati ova ekipa, uz kvalitetnog ( ma šta to značilo ) špica , ova ekipa ima šanse boriti se za stepenicu više; to više bi značilo biti konkurentan tim za ulazak u neko grupno takmičenje; preduslov svemu, jeste promjena u pristupu i razmišljanju, od nemamo mi šta tamo tražiti, ka imamo kvalitet-učinimo sve što možemo da ostvarimo uspjeh-mi to možemo; kažu da put ka uspjehu, vodi preko pozitivnog razmišljanja :D

druze svaka ti cast prije tri godine su nam vodu iskljucili a sad kad uzimamo Titule i kad Ljoze obara sve moguce rekorde i kad se pravi ekipa za Evropu mi smo i dalje nezadovoljni jer se stadion ne pravi jer nemamo svoj kamp
BUDIMO MALO REALNI ALI MOLIM DA MALO VISE VJERUJEMO NASIM MOMCIMA KOJI SU NAS OVE SEZONE ODUSEVILI

CARSON

Post Postao/la CARSON » 15 maj 2012, 15:30

CARSON je napisao/la:
al_akhisari je napisao/la:...da i ja prozborim koju :D prije svega želim reći da je ( i ) u ovom trenutku uživancija i privilegija biti navijač želje 8-) ono što je napravljeno od kluba, dolaskom - povratkom sadašnje garniture ljudi, je za svaku pohvalu, pri čemu insan mora biti realista i uvažiti situaciju u kojoj je klub bio, društvo u kom živimo; rezultati ekipe i trenera su do sad odlični i na tome treba odati priznanje svima onima koji su nosili i iznijeli teret 8-) posebne pohvale ipak idu na račun amara :ugeek: što se tiče uzvratne utakmice u širokom, mislim da nas očekuje teška i neizvjesna utakmica; nadam se da će biti utakmica sa mnogo golova i da će na kraju fcž da slavi još jednu titulu :geek: ipak, protivnik je za svaki respekt i sigurno je da ne bi bilo iznenađenje i da kup "ostane" u šb; št se mene tiče, siguran sam da željo ima kvalitet da kup ipak donese na grbavicu, ali i ako se to ne desi, neću to tragično doživjeti ( da bi bilo tuge - apsolutno ); ono što mene najviše zanima, ipak su pripreme i plan za nadolazeća evropska takmičenja i pristup kluba istima; ono što me raduje ( za razliku od prethodnih sezona ), jeste naznaka razmišljanja-planiranja o tome da se ipak "nešto" pokuša napraviti; s tim u vezi posebno će biti interesantno vidjeti šta će biti s ekipom: da li će biti odlazaka, kao i dolazaka; mišljenja sam da, ukoliko se uspije sačuvati ova ekipa, uz kvalitetnog ( ma šta to značilo ) špica , ova ekipa ima šanse boriti se za stepenicu više; to više bi značilo biti konkurentan tim za ulazak u neko grupno takmičenje; preduslov svemu, jeste promjena u pristupu i razmišljanju, od nemamo mi šta tamo tražiti, ka imamo kvalitet-učinimo sve što možemo da ostvarimo uspjeh-mi to možemo; kažu da put ka uspjehu, vodi preko pozitivnog razmišljanja :D

druze svaka ti cast prije tri godine su nam vodu iskljucili a sad kad uzimamo Titule i kad Ljoze obara sve moguce rekorde i kad se pravi ekipa za Evropu mi smo i dalje nezadovoljni jer se stadion ne pravi jer nemamo svoj kamp
BUDIMO MALO REALNI ALI MOLIM DA MALO VISE VJERUJEMO NASIM MOMCIMA KOJI SU NAS OVE SEZONE ODUSEVILI
i samo jos da dodam ko god da nam bude protivnik u LP ova ekipa nas nece obrukati to je sigurno

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 maj 2012, 15:33

Pa imaš opciju "uredi" u gornjem desnom uglu, ne moraš 10 postova napisati.
DRUG NEBI TI PUNCA

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 15 maj 2012, 15:41

boccaccio je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:Igra li igdje sin od Nijaza Brkovica?

Da nije to ovaj sto je dao gol za Velez protiv Borca u subotu,godiste se otprilike poklapa?
Mali Brkovic je prosao nasu fudbalsku skolu i onda je presao za Olimpic koliko znam.Mislim da to nije ovaj Velezov igrac.Mozda grijesim ali nisam provalio nigdje da je taj momak bilo gdje otisao iz Olimpica.Ne znam fakat.
U Olimpicu je još, evo ga na listi prvog tima.
slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 15 maj 2012, 15:47

hvala...da, vidim i ja sad da nije to taj,onaj brkovic iz veleza je spic,jako talentovan,a ovaj je odbrambeni....jedino se prezime i godiste otprilike poklapa 1991,1992...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

kloc86
Kontakt:

Post Postao/la kloc86 » 15 maj 2012, 17:09

CARSON je napisao/la:druze svaka ti cast prije tri godine su nam vodu iskljucili a sad kad uzimamo Titule i kad Ljoze obara sve moguce rekorde i kad se pravi ekipa za Evropu mi smo i dalje nezadovoljni jer se stadion ne pravi jer nemamo svoj kamp
druze,da nema ambicija ljudi bi jos bili u kamenom dobu ;) treba gurat naprijed a ne stagnirat i zadovoljit se postojecim ;)

sutra se nadam pobjedi i novom trofeju

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 15 maj 2012, 17:37

Samo je JEDAN Grijeha je VRIJEDAN
Žeeeeeeeljjjjjjjjjjooooooooooooo :lol:

nanek

Post Postao/la nanek » 15 maj 2012, 17:39

slika

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 15 maj 2012, 17:42

BlueBoy1921 je napisao/la:Samo je JEDAN Grijeha je VRIJEDAN
Što se tiče TV prava Željo treba fino napraviti tender poslije žrijeba evropskih utakmica za prenose domaćih utakmica za prvenstvo, kup i evropu i ponuditi ih pa bujrum ko da najviše taj dobija.Naravno treba se staviti neki relan donji limit mislim da bi oko realno bi fer bilo oko 350.000 KM uz recimo neke dodatne uslove i bonuse ako bi prošli pretkola i imali protivnike iz liga petice.
Ili recimo nuditi pakete
LOT 1. Evropa, 200.000
Lot 2. Premijer liga SUPER, (Široki,Borac,Zrinjski) 75.000
Lot 3. PL EX YU Derbiji (Čelik, Sloboda, Velež,Leotar) 50.000
Lot 4. PL Derbi sa Njanjama,Olimpic 70.000
Lot 5. PL (Zvijezda i Slavija i ostala sitna stoka) 30.000

Pa bujrum

a dogovoriti reciprocitet pa ponuditi marketinski prostor i protivnicima a zauzvrat mi na njihovim TV-ima

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 maj 2012, 17:45

Šta tu ima čudno ljudi moji? Velikan čestita velikanu, nije prvi put.
NO PYRO NO PARTY

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 maj 2012, 17:48

BlueBoy1921 je napisao/la:
Što se tiče TV prava Željo treba fino napraviti tender poslije žrijeba evropskih utakmica za prenose domaćih utakmica za prvenstvo, kup i evropu i ponuditi ih pa bujrum ko da najviše taj dobija.Naravno treba se staviti neki relan donji limit mislim da bi oko realno bi fer bilo oko 350.000 KM uz recimo neke dodatne uslove i bonuse ako bi prošli pretkola i imali protivnike iz liga petice.
Ili recimo nuditi pakete
LOT 1. Evropa, 200.000

Pa bujrum

a dogovoriti reciprocitet pa ponuditi marketinski prostor i protivnicima a zauzvrat mi na njihovim TV-ima
jesi li to ti @viceroy :?:
DRUG NEBI TI PUNCA

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 15 maj 2012, 17:48

Ili recimo nuditi pakete
LOT 1. Evropa, 200.000

Pa bujrum

Znači ti misliš da mi koji nismo iz Sarajeva ne trebamo gledat Želju uopšte. Hajd fino, kad skupimo pare otićemo na par utakmica, a ostalo uz tranzistor k'o prije 50 godina...

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 15 maj 2012, 17:49

bagrcavi je napisao/la:
Ili recimo nuditi pakete
LOT 1. Evropa, 200.000

Pa bujrum

jesi li to ti @viceroy :?:
ne odaji lokaciju

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 15 maj 2012, 17:53

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
Ili recimo nuditi pakete
LOT 1. Evropa, 200.000

Pa bujrum

Znači ti misliš da mi koji nismo iz Sarajeva ne trebamo gledat Želju uopšte. Hajd fino, kad skupimo pare otićemo na par utakmica, a ostalo uz tranzistor k'o prije 50 godina...
Ne znam od kuda ti to, čuj ako BHT ili OBN ili RTRS ili FTV ili AL Jazzera ili Kunto Pantic ima pravo emitiranja na citavoj teritoriji BH ne vidim razlog da u čitavoj zemlji ne-gledamo Želju. Ili da više televizija otkupi prenose pa šta imao bi opet na čitavoj teritoriji Željine tekme

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 15 maj 2012, 17:58

BlueBoy1921 je napisao/la: Ne znam od kuda ti to, čuj ako BHT ili OBN ili RTRS ili FTV ili AL Jazzera ili Kunto Pantic ima pravo emitiranja na citavoj teritoriji BH ne vidim razlog da u čitavoj zemlji ne-gledamo Želju. Ili da više televizija otkupi prenose pa šta imao bi opet na čitavoj teritoriji Željine tekme
Odnosilo se na te tvoje cijene. Da ti kažem odma, tolike pare za TV prenos Želji ne bi platio ni Sky Sports, a kamo li neka domaća TV. Da se razumijemo, ja sam za opciju tender, a tek tad bi se vidjelo koliko su zapravo televizije spremne platiti za TV prenose, to vjeruj mi nije uopšte u rangu ovih cifara koje ti spominješ. Naravno da nemam nikakvih problema sa tim ko će prenositi utakmice.

EDIT: Jedino ako su ovo cijene po paketu, a ne po utakmici, onda je to druga priča...
Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 15 maj 2012, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.