Tako ne piše jedan navijač Uniteda o Giggsu, možda nije imao sezonu iz snova, ali ako iko ima pravo da odigra lošu sezonu nakon toliko vremena onda je to Giggs. Toliko puta me je razveselio u svojoj karijeri da mu ne bih mogao zamjeriti da napravi bilo šta. Dok je crni Evans uništio najmanje 10 bodova ove sezone, dok je Chicharito propustio da dadne još najmanje 15 golova ove sezone, dok kroz vezni red prolaze znani i neznani i rade svakakve gluposti problem je Ryan Giggs. Problem je bio i Paul Scholes prošle sezone, i njim su razni ispirali usta, pa kad nas je ove sezone izvlačio iz dreka onda su promijenili priču. A zaboravili su da je držao vezni red našeg tima punih 18 godina i zaboravili su šta su najbolji rekli o njemu, kako su pričali Zidane i Xavi o ovom velikom igraču. Također se prošle sezone Giggs dizao u nebesa zbog fantastične sezone koju je imao. I konačno, nadam se da će slijedeću sezonu ovaj dvojac odigrati najbolje u svojoj karijeri, nadam se da će takvi ko ti da na zidovima svoje sobe crtaju njihove portrete, a onda ću te ja podsjetiti šta si govorio samo prije godinu dana. I biće te stid. Ja bih se na tvom mjestu zabrinuo da mislim tako.Benop je napisao/la:Hvala za dobrodošlicu.
Na kraju će ispast da nećemo dovesti nikakvo zvučnije pojačanje jer kao što vidimo Scholes ostaje još jednu sezonu, možda dođe do toga da se i Fletcher oporavi i nadam se da će se to dogoditi. Samo se nadam da Giggsa nećemo gledati sljedeću sezonu
I da, dobrodošao na forum