FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueTiger
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueTiger » 15 maj 2012, 11:36

Raja, ajde da mi pomognete nesto ako mozete. Radi se o sljedecem, trazim igrace koji su mladi, koji nemaju vise od 24 i koji igraju za svoje reprezentacije. Naravno, da ne napominjem da moraju biti slobodno igraci.

F. Al Enezi - RMF - (Kuwait) - Age 23 - Free Agent - http://en.wikipedia.org/wiki/Fahad_Al_Enezi" onclick="window.open(this.href);return false;
NOTE: Izgleda da ga je Parzitan prije uocio, ali je puklo na nekoj relaciji. Ne bi znao detalje. Moze li neko malo vise istraziti ovoga momka!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 15 maj 2012, 12:36

Užarena atmosfera u Širokom Brijegu

[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 maj 2012, 12:47

http://www.fkzeljeznicar.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Šta je sa stranicom ? Nema najave za finale, pogresan termin za derbi stavili, od Goska ne pisu kako smo to od njih navikli.
NO PYRO NO PARTY

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 15 maj 2012, 12:54

izgleda da cemo opet igrati u bijeloj garnituri dresova, koja nam je pravi peh! Ove dvije tekme sto smo izgubili, izgubili smo upravo u bijelim dresovima, i to u zadnjim minutama (Siroki, Travnik). Valjda nas nece ovo prokletstvo pratiti sutra.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 maj 2012, 13:03

Polahko ljudi, ne trčite pred rudu, radi se na proslavi, poslije Širokog će se znati više detalja ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 maj 2012, 13:03

bekrija1990 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:- Kaže Žujo:

- Evo ja sad sa sjednice Predsjedništva kluba i rekao sam da se treba dalje ulagati u igrački kadar. Dovesti ćemo 3 igrača koji odmah mogu igrati i pokušati već ove sezone ući u UEFA ligu, a ako to ne uspijemo sljedeće MORAMO. Isto je rekao prije 3 godine - rok istekao

- Deset puta smo uvećali budžet. U prošloj sezoni, uglavnom od transfera, uključujući i Džekin

- Premije za KUP - 2 milje maraka. Ako je budžet uvećan 10 puta, zašto onda premija nije 20 milja maraka?

- Zola će već od naredne godine biti standardan i za njega ćemo uzeti 1 milion. Aha...

- Sljedeće godine ćemo biti jači. Ako Amar ostane na klupi.

- Nakon tri kola prvenstva sam rekao da ne smijemo izgubiti ni jednu do kraja prvenstva. Što ne reče na početku prvenstva. :lol:

- Pričao nešto o porezima i dugovima i rekao da smo na Vrhovnom sudu dobili neku presudu u našu korist u iznosu od 500 000,00KM. Samo još da mu je Sipa rekao koju presudu :o

- Sa Koldžom se treba potpisati ugovor oko stadiona za zapad, a istok bi mogli sami napraviti. Zapad nam je rak rana, ali eto pošto imamo šansu za Svjetsko prvenstvo repka bi trebala igrati na Grbavici ako se napravi. Ako se nešto napravi, napravit će Koldžo, a ne ON

- Grejs period za gradnju stadiona bi bio dvije godine. :?

- Prije bih napravio Grbavicu, nego Vijećnicu. Da ima lektiru iz osnovne pročitanu, možda bi drugačije mislio...

- Kamp za omladinski pogon je naš 99% i to bi se trebalo završiti vrlo brzo. Nije naš, nego Pajin...a mi ćemo biti korisnici

Nabacio sam zbrda-zdola, kao što je to i Žujo činio. Žujo više nego optimističan.
Daj Boze da se ovo sve ostvari, neka stvari idu postepeno i sve ce doci na svoje. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 15 maj 2012, 13:05

Gdje je Dejan Drakul? Pise na transfermarktu da je bez kluba?

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 15 maj 2012, 13:34

Redovno pratim forum, a nisam ništa napis'o ima sigurno godina. Ali evo ovaj Aldin me natjera da se logujem i mogu samo reći da većih s.ranja od njegovih postova u životu nisam vidio. Frajer piše takve gluposti da ne znam samo kako ga trpite. :o Pozdrav

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 15 maj 2012, 13:47

Edvin_manijak je napisao/la:Redovno pratim forum, a nisam ništa napis'o ima sigurno godina. Ali evo ovaj Aldin me natjera da se logujem i mogu samo reći da većih s.ranja od njegovih postova u životu nisam vidio. Frajer piše takve gluposti da ne znam samo kako ga trpite. :o Pozdrav
A to je forum,svako ima demokratsko pravo da iznese svoje misljenje,koliko god se vecina slagala ili ne slagala sa takvim misljenjem.To je tako.Ja njegove postove odavno preskacem i to je moje pravo isto koliko je njegovo pravo da napise sta misli.Bitno je da ne psuje i da ne vrijedja,a sve ostalo on ima pravo da napise.Znaci postoje ovde mnogi forumasi koji pisu i ciji me postovi apsolutno zanimaju i cije misljenje volim da procitam.Oni koje ja licno ne smatram zrelim za neko misljenje,ja i ne citam.I tako je najlakse.
Da ne bude bas totalni off,da se malo osvrnem oko ovih spekulacija za pojacanja,pa da pomislim da mi je drago ako u klubu vec sada imaju neko svoje vidjenje koga bi voljeli vidjeti u nasem dresu uskoro,pogotovo ako su vec imali neke kontakte sa pojedinim igracima.To bi bio veliki napredak u odnosu na prosle sezone.Mada je sve u javnosti vezano samo za spekulacije,ja ne smatram za sada nijedno ime kao nesto ozbiljno,cisto zato jer je prerano za takvo sto.Volio bih da nasi strucnjaci vec rade na tome,i nadam se nekom lijepom pojacanju,ali ni za jedno ovo ime koje se spominje mislim da za sada nema nikakve osnove,vec da su to samo spekulacije iliti mahalanje.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 15 maj 2012, 14:02

Igra li igdje sin od Nijaza Brkovica?

Da nije to ovaj sto je dao gol za Velez protiv Borca u subotu,godiste se otprilike poklapa?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

MarkoDa
Kontakt:

Post Postao/la MarkoDa » 15 maj 2012, 14:06

Pliz ken aj hev informejsn.Koliko kosta sal u fan shopu?Unaprijed hvala
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 15 maj 2012, 14:07

Armageddon2012 je napisao/la:Igra li igdje sin od Nijaza Brkovica?

Da nije to ovaj sto je dao gol za Velez protiv Borca u subotu,godiste se otprilike poklapa?
Mali Brkovic je prosao nasu fudbalsku skolu i onda je presao za Olimpic koliko znam.Mislim da to nije ovaj Velezov igrac.Mozda grijesim ali nisam provalio nigdje da je taj momak bilo gdje otisao iz Olimpica.Ne znam fakat.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

niho1987
Kontakt:

Post Postao/la niho1987 » 15 maj 2012, 14:19

MarkoDa je napisao/la:Pliz ken aj hev informejsn.Koliko kosta sal u fan shopu?Unaprijed hvala
20 KM

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 15 maj 2012, 14:30

Armageddon2012 je napisao/la:Igra li igdje sin od Nijaza Brkovica?

http://www.transfermarkt.co.uk/en/danij ... 71228.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije to taj kakvi ovaj ima specku brz :D

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 maj 2012, 14:34

Izgleda da će Vedran Ješe propustiti sutrašnju utakmicu, jer se povrijedio u utakmici protiv Travnika.
DRUG NEBI TI PUNCA

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 15 maj 2012, 14:37

bagrcavi je napisao/la:Izgleda da će Vedran Ješe propustiti sutrašnju utakmicu, jer se povrijedio u utakmici protiv Travnika.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bloudek- ... feja/80502" onclick="window.open(this.href);return false;
Einigkeit und Recht und Freiheit

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 15 maj 2012, 14:38

bagrcavi je napisao/la:Izgleda da će Vedran Ješe propustiti sutrašnju utakmicu, jer se povrijedio u utakmici protiv Travnika.
Hehe, pa na pocetnoj ti pise da ih raduje vijest sto ce moci igrati.. :) Mislim da mi sutra osvajamo duplu krunu, samo opet se moramo cuvati prvih 20 minuta, jer smo previse ranjivi dok i ovi ostali mogu igrati punom snagom, poslije oni brzo izdahnu, a mi smo kao i na pocetku... Samo treba spasiti svoj gol prvih 20-30 minuta, i kup je nas...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 15 maj 2012, 14:39

domorocki je napisao/la:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bloudek-jese-je-spreman-mozemo-do-trofeja/80502
Poništi nam sudija čist gol imali bi 2-0 sad u revanšu,a i ovako nije loše sve zbog pritiska jelića,ko zna i sutra šta nam suci mogu uraditi :P

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 15 maj 2012, 14:40

Postavljeno stranicu prije.
Igrat ce Jese sigurno. Sutra samo disciplinovano i osvajanje kupa je sigurno. Oni da nam daju 2 a da mi pritom ne zabijemo, je skoro pa ne moguce. Ali eto vidjet cemo, neka bolji prodje ali siguran sam da smo to mi.

Sretno plavi...
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.