FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma da nam napravi Vembli, nasa raja bi ga se zasitila za po godine
Tako je bilo svi su srali ovdje o reflektorima, kad budu reflektori i kad se bude igralo naveče biće po deset hiljada, šupljake bacali, sad imamo niz od 30 utakmica bez poraza i na stadionu pet hiljada jedva i hoće fol neki stadio . Ovaj priča o nekim parovima i porodicama.lisander je napisao/la:Ma da nam napravi Vembli, nasa raja bi ga se zasitila za po godine
Neko spominje nema wc..eto baš u subotu neko za dva sata utakmice će morati pišati ...samo znate srati po drugima, Žujo ne valja ovaj ne valja a na stadionu nigdje nikoga...
Potpis!
ajd jos malo molim te, da se smijemoAldinn1 je napisao/la:Tako je bilo svi su srali ovdje o reflektorima, kad budu reflektori i kad se bude igralo naveče biće po deset hiljada, šupljake bacali, sad imamo niz od 30 utakmica bez poraza i na stadionu pet hiljada jedva i hoće fol neki stadio . Ovaj priča o nekim parovima i porodicama.lisander je napisao/la:Ma da nam napravi Vembli, nasa raja bi ga se zasitila za po godine
Neko spominje nema wc..eto baš u subotu neko za dva sata utakmice će morati pišati ...samo znate srati po drugima, Žujo ne valja ovaj ne valja a na stadionu nigdje nikoga...

FKŽ !
- inacefindecko
- Kontakt:
@Aldinn
iz posta u post se sve više provaljuješ, čuj nije stadion muzej..
POGLEDAJ utakmicu neke strane lige, u kopu imaš bakica, žena, male djece, a ostale tribine kad pogledaš sve porodice i dosta starijih ljudi i parova.
to što mi gradimo seljački mentalitet da na utakmicu idu HULIGANI, to je problem koji se treba iskorijeniti jer nogomet je igra svih ljudi.. i znam mnogo raje koja ne dolaze i radi situacije na tribinama, a i neuslovnih stadiona!
p.s. ono nije Husejinovićev gol, već auto gol Kvesića!
POGLEDAJ utakmicu neke strane lige, u kopu imaš bakica, žena, male djece, a ostale tribine kad pogledaš sve porodice i dosta starijih ljudi i parova.
to što mi gradimo seljački mentalitet da na utakmicu idu HULIGANI, to je problem koji se treba iskorijeniti jer nogomet je igra svih ljudi.. i znam mnogo raje koja ne dolaze i radi situacije na tribinama, a i neuslovnih stadiona!
p.s. ono nije Husejinovićev gol, već auto gol Kvesića!
Zadnja izmjena: inacefindecko, dana/u 14 maj 2012, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
- partibrejker1921
- Kontakt:
Kakve proslave, kome?likusa je napisao/la:aco ili bilo ko drugi ima li nekih informacija oko proslave
Svečano uručenje pehara (jednog ili oba), počasni krug i svak' sebi. Nit' će se raja pustiti na stadion, nit' će klub organizovati bilo šta drugo. U ovom incidentalnom vremenu, to je jedino logično i pametno rješenje.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Gledam ovaj pregled Siroki sve golove zabijao izvan sesnaest...treba se cuvati prekida dole jer imaju dobre izvodjace slobodnih..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
super !partibrejker1921 je napisao/la:Kakve proslave, kome?likusa je napisao/la:aco ili bilo ko drugi ima li nekih informacija oko proslave
Svečano uručenje pehara (jednog ili oba), počasni krug i svak' sebi. Nit' će se raja pustiti na stadion, nit' će klub organizovati bilo šta drugo. U ovom incidentalnom vremenu, to je jedino logično i pametno rješenje.
Željeznicar za život cijeli !
Ma jbg, ne znam sta da kazem kada je u pitanju ova posjeta. Da se nudi nesto dzaba opet imam osjecaj da bi bilo samo 4.500 standardnih. Svako ima neke svoje razloge, to je vise da Bog sacuva. Jednim se stolice ne peru, drugima smeta sto wc-a nema, trecima smeta sto je karta skupa, ma kada bi sve nabrajali kakvih ljudi imamo nebi zavrsili do zore. Jbg, zalosno je to da svi zaboravljaju gdje mi zivimo i da je u ovoj drzavi jako tesko uopste ostvariti neki vid uspjeha. (Nije ni cudo, kada jedan zeli da uspijeh, a drugi te prokljine) Svi su mi nekako poslati depresivni nakon debakla od Hapoela, i to ja vidim nas najveci problem svega. Svi ti ljudi koje sam gore spomenuo su ocekivali da cemo nesta napraviti u euro kupovima, a svi ti zaboravljaju da su drugi klubovi daleko ispred nas, pa cak i ove nase najblize komsije.
Po meni, ova sezona je prekretnica. Treba dati sve od sebe pa pokusati proci u trece predkolo LP, i onda imamo najmanje jos 4 tekme u Evropi. To bi raju vratilo, pa neka i izgubimo, ali se nesmijemo obrukati. Moj misljenje!
Po meni, ova sezona je prekretnica. Treba dati sve od sebe pa pokusati proci u trece predkolo LP, i onda imamo najmanje jos 4 tekme u Evropi. To bi raju vratilo, pa neka i izgubimo, ali se nesmijemo obrukati. Moj misljenje!
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 14 maj 2012, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
e pa vidis hoce morat pisatTeaM87 je napisao/la:ajd jos malo molim te, da se smijemoAldinn1 je napisao/la:Tako je bilo svi su srali ovdje o reflektorima, kad budu reflektori i kad se bude igralo naveče biće po deset hiljada, šupljake bacali, sad imamo niz od 30 utakmica bez poraza i na stadionu pet hiljada jedva i hoće fol neki stadio . Ovaj priča o nekim parovima i porodicama.lisander je napisao/la:Ma da nam napravi Vembli, nasa raja bi ga se zasitila za po godine
Neko spominje nema wc..eto baš u subotu neko za dva sata utakmice će morati pišati ...samo znate srati po drugima, Žujo ne valja ovaj ne valja a na stadionu nigdje nikoga...![]()

Za takve postoji sjever koji ne pamtim kad je ove sezone bio pun. Najlakše je tako pričati, fol fali vam hala, fali vam da jedete, da prdite ne znam ni ja više šta vam treba, stadion zjapi prazan i pored 30 utakmica bez poraza, titule, i finale kupa. Budite realni, neće niko da ulože pare a nema raje na stadionu, nema prihoda.inacefindecko je napisao/la:@Aldinn
Naše je da dođemo na stadion navijamo, pa kad bude svaku tekmu 15 hiljada onda možemo doći i srati treba nam novi staion. Ovako pustite da ljude rade svoj posao i tako je kako je. Ko me se ne sviđa nek ne dolazi i rješeno.
Potpis!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ako bude, tako kao sto si naveo.. Ja cu prvi zamjeriti svima redom, pa i Amaru, sto mi nije omogucio da se negdje skupimo, pa makar to bilo i na stadionu, i doveo nekoga da pjeva, pa makar mu i ja platio svojom kartom za tu utakmicu, jer ja kao navijac koji je sve i jednu utakmicu bio na Grbavici (osim neke 2,3) imam pravo da proslavim titulu na nacin na koji to i zasluzujem, i na nacin na koji se to radi svugdje u svijetu.partibrejker1921 je napisao/la:Kakve proslave, kome?likusa je napisao/la:aco ili bilo ko drugi ima li nekih informacija oko proslave
Pojasni mi ovo "incidentalno" vrijeme ??? I ne bih se slozio da je to JEDINO logicno i pametno rijesenje...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
BlueTiger je napisao/la:Ma jbg, ne znam sta da kazem kada je u pitanju ova posjeta. Da se nudi nesto dzaba opet imam osjecaj da bi bilo samo 4.500 standardnih. Svako ima neke svoje razloge, to je vise da Bog sacuva. Jednim se stolice ne peru, drugima smeta sto wc-a nema, trecima smeta sto je karta skupa, ma kada bi sve nabrajali kakvih ljudi imamo nebi zavrsili do zore. Jbg, zalosno je to da svi zaboravljaju gdje mi zivimo i da je u ovoj drzavi jako tesko uopste ostvariti neki vid uspjeha. (Nije ni cudo, kada jedan zeli da uspijeh, a drugi te prokljine) Svi su mi nekako poslati depresivni nakon debakla od Hapoela, i to ja vidim nas najveci problem svega. Svi ti ljudi koje sam gore spomenuo su ocekivali da cemo nesta napraviti u euro kupovima, a svi ti zaboravljaju da su drugi klubovi daleko ispred nas, pa cak i ove nase najblize komsije.
Isti slucaj se odigrao i u Mostaru,osvojila se titula,tribine pune ,ljudi na sve strane,dodje europa,dodje dudelange,dodje partizan i narod nestade sa stadiona,poslije se malo popravilo dolaskom Jovica i odlicnim nastupima protiv Brage,Slovana,Tobola,Tre penna i Odensea ali opet narod nestade nakon nakaradnih sezona u premijer ligi,nas mentalitet je takav da svi trazimo dlaku u jajetu ,a u biti sjedimo kuci i hakamo sve ljude koji se imalo trude da digno klubove na vise razine,Osim je za Zeljeznicar ucinio cudo jer njegovim dolaskom ste opet postali ozbiljan klub nakon losih sezona i prodavanja casti protiv Zepca i sl. klubova!
Nas sve jeb... balkanski mentalitet!
slazem se !!Nisam ja ove sezne bacala 30km svaku tekmu u vodu da na kraju ni proslave titule nemamo ! Ako tako bude to ce bit druga utakmica ove seozne koju cu propustitBaja_Zvjerka je napisao/la:Ako bude, tako kao sto si naveo.. Ja cu prvi zamjeriti svima redom, pa i Amaru, sto mi nije omogucio da se negdje skupimo, pa makar to bilo i na stadionu, i doveo nekoga da pjeva, pa makar mu i ja platio svojom kartom za tu utakmicu, jer ja kao navijac koji je sve i jednu utakmicu bio na Grbavici (osim neke 2,3) imam pravo da proslavim titulu na nacin na koji to i zasluzujem, i na nacin na koji se to radi svugdje u svijetu.partibrejker1921 je napisao/la:Kakve proslave, kome?likusa je napisao/la:aco ili bilo ko drugi ima li nekih informacija oko proslave
Pojasni mi ovo "incidentalno" vrijeme ??? I ne bih se slozio da je to JEDINO logicno i pametno rijesenje...

- partibrejker1921
- Kontakt:
Htio sam reći da niko ne želi preuzeti odgovornost za eventualne nerede do kojih bi vjerovatno došlo. Vidio si šta je bilo na tribini prošlu utakmicu, ali o tome nekom drugom prilikom.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako bude, tako kao sto si naveo.. Ja cu prvi zamjeriti svima redom, pa i Amaru, sto mi nije omogucio da se negdje skupimo, pa makar to bilo i na stadionu, i doveo nekoga da pjeva, pa makar mu i ja platio svojom kartom za tu utakmicu, jer ja kao navijac koji je sve i jednu utakmicu bio na Grbavici (osim neke 2,3) imam pravo da proslavim titulu na nacin na koji to i zasluzujem, i na nacin na koji se to radi svugdje u svijetu.partibrejker1921 je napisao/la:Kakve proslave, kome?likusa je napisao/la:aco ili bilo ko drugi ima li nekih informacija oko proslave
Ma bruka ako se ne uradi sta u vezi ove proslave pa jebote uzimamo trofeje proslave nam karinaske niko da se trzne od uprave pa jebote ne uzima se titula svaki dan...Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako bude, tako kao sto si naveo.. Ja cu prvi zamjeriti svima redom, pa i Amaru, sto mi nije omogucio da se negdje skupimo, pa makar to bilo i na stadionu, i doveo nekoga da pjeva, pa makar mu i ja platio svojom kartom za tu utakmicu, jer ja kao navijac koji je sve i jednu utakmicu bio na Grbavici (osim neke 2,3) imam pravo da proslavim titulu na nacin na koji to i zasluzujem, i na nacin na koji se to radi svugdje u svijetu.partibrejker1921 je napisao/la:Kakve proslave, kome?likusa je napisao/la:aco ili bilo ko drugi ima li nekih informacija oko proslave
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zasto bi iko morao preuzimati odgovornost ??? Sta je se desilo, onog ponijelo, poceo navijati, skinuli ga, malo se pohuskali i eto... Vidili pitara na tribini, zaganjali ga nakon sto je udario naseg i eto... Sto na derbiju nije bilo nista, a bili su svi tu, i jedan, i drugi, i treci, ma svi... Ako opet slucajno do necega dodje, opet su oni krivi, a ne uprava, ili neko treci.. Kome se ne silazi dole, i boji se belaja, nek ostane na sjeveru.. Nek smontiraju binu, i nek 10 ljudi otpjeva po jednu pjesmu, i dosta je, ali titula (ili dupla kruna) bi morala biti obiljezena kako-tako, a ne nekom ebenom paradom kroz grad, sa 1000 navijaca iza autobusa.. Smijesno
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
mah, ne treba nam nikakva proslava, kome da je prave?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ne kontam vas nikako. Hoćete neke proslave, ko da proslavlja titulu ovi što su otišli na dvije tekme derbi i protiv Borca ili da se pravi proslava za pet hiljada ljudi to ne ide nikako.
Ljudi da daju pare a vi se niste udostojili doći i napuniti Grbavicu svaku tekmu..
Smiješni ste..
Ljudi da daju pare a vi se niste udostojili doći i napuniti Grbavicu svaku tekmu..
Smiješni ste..
Potpis!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Imaš pravo, nažalost....nick je napisao/la:mah, ne treba nam nikakva proslava, kome da je prave?
-
- Kontakt:
ne javljam se cesto ali redovno citam ovaj forum...Aldinn1 je napisao/la:Ne kontam vas nikako. Hoćete neke proslave, ko da proslavlja titulu ovi što su otišli na dvije tekme derbi i protiv Borca ili da se pravi proslava za pet hiljada ljudi to ne ide nikako.
Smiješni ste..
hajd nemoj vise pisat majke ti :/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.