FK Slavija

admirone
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la admirone » 14 maj 2012, 22:08

Ma komsije ostacete u ligi jer realno imate solidan igracki kadar. Sad je to neka nova Slavija koja ne podsjeca na onu iz prvog djela sezone ni u jednome segmentu. Da je slavija igrala citavu sezonu kao sada vjerovatno bi bili tu negdje oko 4-7 mjesta i ne bi morala sada da strepi za opstanak. A i moja zelja je da ispadne gosk jer time siroki gubi "obecanih" 6 bodova po sezoni :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 14 maj 2012, 22:09

fukara87 je napisao/la:Cuj da Olimic pusti Leotaru, pa to je najpostenija ekipa u PL sigurno, tako da od toga nema nista djecaci, pustite se te price jer ce ih Olimpic rasut, pozabavite se sa svojim klubom jer cemo vas gurnut ka 2 ligi RS :D
Ma bogami ste mi se nesto previse ufurali za samo 2 dana .Nego prvo vi zavrsite s Velezom jar ako to bude posteno ne znam sta ce biti.Gledao sam ovo proljece Velez i vas ovdje i mogu ti reci da su za 2 klase bolja ekipa od Slobode. ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 14 maj 2012, 22:23

fukara87 je napisao/la:Cuj da Olimic pusti Leotaru, pa to je najpostenija ekipa u PL sigurno, tako da od toga nema nista djecaci, pustite se te price jer ce ih Olimpic rasut, pozabavite se sa svojim klubom jer cemo vas gurnut ka 2 ligi RS :D
Jao fukareština što se pohasiše :o Pa Sloboda sama sebe ne može zadržati u ovoj jadnoj ligi,i sad bi kao oni nekoga slali u niže rangove :lol: .Ako slučajno bude odlučivala posljednja tekma između vas i Slavije,u šta čisto sumnjam,lagano se spremajte za federalne pašnjake...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 maj 2012, 22:32

Sta vam je sta ste se zapalili na moj komentar, Leotar ili Gosk ispadaju iz lige :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 14 maj 2012, 22:36

Pa bilo bi malo glupo da kažeš da će tvoj klub ispasti,mada malo objektivnosti nebi škodilo.Ipak da vi nekog gurate u niži rang,je u najmanju ruku smiješno
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 14 maj 2012, 22:38

fukara87 je napisao/la:Sta vam je sta ste se zapalili na moj komentar, Leotar ili Gosk ispadaju iz lige :D
Leotar nece izgubiti u Sarajevu prema nekim pisanjima i informacijam iz Trebinja,mnogi govore da ce biti vracanje bodova jer je Olimpic prvu utakmicu na policama pobjedio 0:1,no sve je to rekla kazala,ostaje nam da cekamo subotu i da vidimo dali ce se obistiniti ovakve gluposti koje dolaze sa foruma i facebooka! :roll:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 maj 2012, 22:38

VAM je napisao/la:Pa bilo bi malo glupo da kažeš da će tvoj klub ispasti,mada malo objektivnosti nebi škodilo.Ipak da vi nekog gurate u niži rang,je u najmanju ruku smiješno
Naravno da je glupo govorit jer mi necemo ispast iz lige, znam da bi vi to volili al djaba se nadate jer od toga nema nista, vi se ne mozete s nama borit u zadnjem kolu jer bi tu bilo svasta tako da bolje obezbijedit opstanak ranije kolo.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 14 maj 2012, 22:45

ma ne bih ja volio da ispadne ni slavija ni sloboda,davno sam napisao da bih volio da ispadne gosk,i da ce ispasti bas gosk (u vrijeme kad su slobodu svi bili prezalili),cak se opkladio sa onim spielfuhrerom da ce gosk ispasti,tako da ce morati nositi borcev avatar mjesec dana... :D :D :D

u suprotnom,ja moram nositi amara osima u avataru :oops: :oops: :oops:
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 14 maj 2012, 22:46

fukara87 je napisao/la:
VAM je napisao/la:Pa bilo bi malo glupo da kažeš da će tvoj klub ispasti,mada malo objektivnosti nebi škodilo.Ipak da vi nekog gurate u niži rang,je u najmanju ruku smiješno
Naravno da je glupo govorit jer mi necemo ispast iz lige, znam da bi vi to volili al djaba se nadate jer od toga nema nista, vi se ne mozete s nama borit u zadnjem kolu jer bi tu bilo svasta tako da bolje obezbijedit opstanak ranije kolo.
Mi(moj klub)je neki dan odnjeo bodove iz tz,te je jednom nogom već u evropi,a vi(tvoj klub) se grčevito bori za opstanak.I tako već godinama.Ja to samo posmatram iz nepristrasnog ugla.Dakle situacija je sljedeća.Velež skida gaće na Tusnju,Slavija ne može dobiti u Banjaluci.Sloboda je na +3 u odnosu na Slaviju.Posljednje kolo Slavija raskoštava Slobodu i ide ispred nje.I to ništa neće značiti ni jednim ni drugim jer će Gošk izduvati ove dbije,posljednje,i seli se u federalnu...

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 14 maj 2012, 22:49

fukara87 je napisao/la:
Kralju @VAM je iz Banjaluke i koliko ja znam njegova se ekipa bori za izlazak na evropsku scenu!!!A za zadnje kolo vidijeti cemo vas ovde a budi siguran da ce da bude svasta!!!!!mada po meni realno je da uz Kozaru ispadne Gosk jer su se sami zeznuli zijanivsi od Slobode kuci a nemaju kvalitet da dobiju Veleza u gostima!!!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 14 maj 2012, 22:51

Znate da nebi mozda bilo lose otvoriti temu KO NAPUSTA PREMIJER LIGU BiH....
To je trenutno mozda i jedino pitanje do kraja .Uz licencu normalno :D .
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 14 maj 2012, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 maj 2012, 22:54

@ Vam , izvini druze vi ste sila na spram nas, cak ste ispadali prije nekoliko sezona i vracali se, znaci ispred ste nas svake godine , dobri ste pravo :)

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 14 maj 2012, 22:59

Ha,ha,ha...Klasični papanluk..Pa ispadao je i Juventus,Napoli,te ostali svjetski velikani,a vi niste samo iz nesportskih razloga,i ako već godinama tavorite pri samom dnu,gdje vam je realno i mjesto.Nego da skratimo i ne trolujemo dalje.Slavija će sigurno na kraju biti ispred slobode,a sloboda,opet iz nesportskih razloga ostati u ligi,i tako u krug.Do nekog novog goška...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 14 maj 2012, 23:08

Ma kako vi svi ljudi moji vidite ispadanje GOSKA .Pa imaju najlakse dvije tekme do kraja od svih kandidata majku mu.A sta mislite da ce Celik dobiti u Gabeli.Ono sto ja mislim da su ljudi pustili Slobodu da ostane u ligi dobice Celika a ako bude gusto nece izgubiti ni u Mostaru upravo zbog pustanja Slobodi.Ako ih ne izvaraju jedino :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 maj 2012, 23:10

VAM je napisao/la:Ha,ha,ha...Klasični papanluk..Pa ispadao je i Juventus,Napoli,te ostali svjetski velikani,a vi niste samo iz nesportskih razloga,i ako već godinama tavorite pri samom dnu,gdje vam je realno i mjesto.Nego da skratimo i ne trolujemo dalje.Slavija će sigurno na kraju biti ispred slobode,a sloboda,opet iz nesportskih razloga ostati u ligi,i tako u krug.Do nekog novog goška...
1-4 i nesportski razlozi? de ba bjezi covjece koga ti furas ovdje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 14 maj 2012, 23:13

vidovitadjemila je napisao/la:Ma kako vi svi ljudi moji vidite ispadanje GOSKA .Pa imaju najlakse dvije tekme do kraja od svih kandidata majku mu.A sta mislite da ce Celik dobiti u Gabeli.Ono sto ja mislim da su ljudi pustili Slobodu da ostane u ligi dobice Celika a ako bude gusto nece izgubiti ni u Mostaru upravo zbog pustanja Slobodi.Ako ih ne izvaraju jedino :lol:
sad cu ti ja objasniti...

goska u ligi ne ostavlja cak ni pobjeda nad celikom,ako izgubi u zadnjem kolu u vrapcicima,a izgubice....racunam da ce sloboda dobiti veleza a slavija slobodu,to je i jednima i drugima dosta,a ostace i leotar koji u 80-tak godina svoje istorije nije ispao nikad u nizi rng!!!!...pa nece ni sad...

za razliku od nas koji smo ispadali 10-20 puta :D :D :D
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 14 maj 2012, 23:30

Mogu ti samo reci da si smijesan, najblizi ste ispadanju ;)
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 14 maj 2012, 23:32

Evo ja tipujem bas na Leotar.Zasto.Zato sto se nisu snasli u ovoj prici.
Osnovni argument u ovoj prici oko ispadanja je da ispada Gosk zbog toga sto mora ispasti jedan iz RS a a jedan iz Federacije sto veze s mozgom i istinom nema .Zaso .Evo Argument.Ispali iz lige-

2004-2005 Borac-Rudar Ugljevik

2005-2006 Travnik-Buducnost

2006-2007Borac -Radnik

2007-2008 Jedinstvo-Zepce

2008-2009Orasje-Posusje

2009-2010 Laktasi -Modrica

Znaci vise puta se desilo da su ispali klubovi iz istog entiteta nego sto to nije bio slucaj.Kada bolje pogladas posto se mi djelimo i po naciji :lol: ni to nije slucaj.Neka dobro paze ovi koji misle da im je Kozara osigurac... ;)

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 14 maj 2012, 23:40

vidovitadjemila je napisao/la:
Ma bogami ste mi se nesto previse ufurali za samo 2 dana .Nego prvo vi zavrsite s Velezom jar ako to bude posteno ne znam sta ce biti.Gledao sam ovo proljece Velez i vas ovdje i mogu ti reci da su za 2 klase bolja ekipa od Slobode. ;)
Vecina igraca koji trenutno igraju i cine kostur sadasnjeg tima Slobode, ponikli su u omladinskom pogonu Slobode i kao takvi bili su kadetski i juniorski prvaci drzave...dakle kvalitet postoji i sa dobrim radom struke mogu puno toga postici. Za sada su im godine jedini problem to sto nemaju snage i iskustva..samo da naglasim igrac koji je gosku dao go ima 16 god.
Ako Sloboda pobjedi Velez u Istocno Sarajevo moze doci turisticki

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 14 maj 2012, 23:49

Ako Sloboda pobjedi Velez u Istocno Sarajevo moze doci turisticki
E turista vidi ovu reziju :D .Vi dobijete Velez i odete tamo turisticki.Gosk pukne Celika i uzme ili kupi bod u Mostaru.Slavija pukne vas ,a moze im i Borac ladno dati bod jer je Borcu i jedan dosta za sigurnu gotovo Evropu.A Leotar i Rudar dobiju nezainteresovane ,recimo hipoteticki,Zelju i Zrinjskog.
I turisticki vi letite u prvu federalnu.Zato polako jarani moji niko nije siguran do zadnjeg minuta . ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.