NK Zvijezda Gradačac
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
nije ni u nedilju vec u nedjelju.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Kad već čovjeka ispravljaš napiši kako treba, kad si već stavio tačku na kraju trebao si rečenicu počet sa velikim slovom i treba ti tu jedan zarez.TheAlchemistRD07 je napisao/la:nije ni u nedilju vec u nedjelju.

Dragon Town
**** se ŠTREBERUTheAlchemistRD07 je napisao/la:nije ni u nedilju vec u nedjelju.
neke malo pravopisa nije na odmet
nego hocemol uzet pitare za vikend
izgleda skinuli su gace na rajlovcu dolaze bez pola tima

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nadam se da ce ova tekma proci bez prozivanja nasih igraca ovi sto dobacuju sve sto imaju reci igracima mogu to uradit poslije tekme kao sto smo mi uradili nadjemo ih poslije ili odemo na prvi trening i sve im kazemo u lice tako da nije lako igrat kod kuce a tvoji te prozivaju to moze uticat dosta i na ostale igrace zato dajmo im podrsku do kraja utakmice a ako nisu igrali srcem onda cemo da pricamo sa njima direktno ili sto god je drugo potrebno 

dobro napisano fatko...ali ima onih sto nesmiju kod kuce nista reci zenama pa nam prozivaju igrace

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ne uredu razumijem ja i njih kada netko grijesi na terenu i ja se nerviram ali nema potrebe za vrijeme tekme da im se ista dobacuje lose osim da se podrzeastra1922 je napisao/la:dobro napisano fatko...ali ima onih sto nesmiju kod kuce nista reci zenama pa nam prozivaju igrace![]()
De druze Fatko molim te, a mislim da bi trebao ispasti dobar fazon, da napravite stvarno kao glavni navijaci naseg kluba sada vezano nesto za naseg trenera, skandiranje i slicno nesto, i onda da svi skocimo i da skandiramo jer je covjek mnogo toga odradio kako treba i zasluzio je to stvarno.TI SI JEDINI KOJI MOZE TO DA POKRENE
heheh sve bi to bilo lijepo kada bi se moglo ali nije nasa raja za toga mnogo smo puta pokusali na taj fazon da cijeli stadion zagrmi ali nista uglavnom zna Kuntic da smo mi za sada sa njime zadovoljni i bez skandiranja a u ostalom malo smo se distancirali toga jer upravo nam dolazi jedan koji nas je znate sta ali nismo mi na njega ljuti jer dok je bio u zvijezdi sa nama je bio ok jer razumijemo mi sta je profesionalnost ha ya zato necemo ga ni prozivati a ni primjetitiGradacac je napisao/la:De druze Fatko molim te, a mislim da bi trebao ispasti dobar fazon, da napravite stvarno kao glavni navijaci naseg kluba sada vezano nesto za naseg trenera, skandiranje i slicno nesto, i onda da svi skocimo i da skandiramo jer je covjek mnogo toga odradio kako treba i zasluzio je to stvarno.TI SI JEDINI KOJI MOZE TO DA POKRENE

Zadnja izmjena: Fatko, dana/u 15 maj 2012, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
Musemic je legenda Sarajeva,a pored toga je vodio Celik,Olimpic i nikad mu navijaci Sarajeva nisu zamjerili.I sad je prvi favori od navijaca za trenera.Ne znam gdje je Jovic pogrijesio pa mu docek spremate.Covjek je izabrao onako ljudski,kako bi mi vecina uradila,otisao gdje smatra da mu je bolje. :idea:Cak je vise puta naglasavao da mu je preljepo bilo u Gradacu,i da teska srca odlazi,ali da zeli neki veci izazov u zivotu. Ko bi od nas izabrao nesto drugacije.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jbt mi bez veznog reda haman igramo :S
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Prema pisanju Sporta,Amar Osim zainteresovan za tri pojačanja za kvalifikacije LP.Među tri imana naslo se ime Emir Halilović.Sjajni Zvijezdin veznjak bi već uskoro mogao pojačati plave sa Grbavice.Ne znam,mislim da bi bolje zapazen bio od ekipa iz inozemstva igrajući u dresu Zvijezde.U svakom slučaju bi bilo tesko nadomjestiti njegov odlazak uz činjenicu da je Hamzi već penzija na pragu.
- Armageddon2012
- Kontakt:
jako cudno misljenje.pa valjda ce ga prije zapaziti ako igra za tim koji nastupa u evropi.mislim da bi bolje zapazen bio od ekipa iz inozemstva igrajući u dresu Zvijezde
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
oooo Plisek će zadnje dvije utakmice Sarajeva pratiti,to znači da će biti u Gradačcu.Vjerujem da će u ovom duelu vise imati sta da vidi od igrača Zvijezde....
Mislim da pored Zebe i Bekrića Halilović ne moze doći do izražaja a i time i njegov transfer u inostranstvo.
evo dosao nam zvjezdas i donio lose vijesti
salim se
ma po meni ako ode od nas bolje mu je u zelji negu u sarajevu pa sad kako on odluci....iskreno teko cemo ga zadrzat a to da cemo ga tesko nadoknadit ne slazem se ima igraca u nasoj ligi koji mogu pruziti i bolje partije za zvijezdu...ja se samo nadam da cemo napokon bar od ovog prelaznog roka poceti potpisivati prave ugovore koji ce nesto znaciti....ja imam info da halil ima ugovor jos godinu dana sa nama ali da nas moze napustiti kad hoce samo sto zvijezda ima pravo na odredeno obestecenje vrijeme ce pokazati dali sam upravu...imam i licno njegovo obecanje da moze samo otici u inostranstvo iz zvijezde ali ne bi e puno za to drzo posto za njega odlucuje menader

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sta si se prepao pa vi ste divovi sta je vama to ako fali par igraca...vidim vec se trazi alibi za porazSarajlijc@ je napisao/la:Jbt mi bez veznog reda haman igramo :S

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Nisam siguran za ovo sto pisem pa me interesuje znali neko sa sigurnoscu da mi potvrdi ovaj podatak, a to sam nasao na internetu, da je Zvijezdi danas 90-ti rodjendan (15.maj 1922.)Bilo bi najbolje kada bi Ministar kontaktirao nekog iz kluba i provjerio taj info sa sigurnoscu.
Ako je to tacno zelio bi da cestitam nasoj Zvijezdi 90 godina postojanja kluba.
http://bs.wikipedia.org/wiki/NK_Zvijezda" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/nk-zvije ... 14621.html" onclick="window.open(this.href);return false;
SRETAN TI 90-TI RODJENDAN MOJ JEDINI KLUBE !
Ako je to tacno zelio bi da cestitam nasoj Zvijezdi 90 godina postojanja kluba.
http://bs.wikipedia.org/wiki/NK_Zvijezda" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/nk-zvije ... 14621.html" onclick="window.open(this.href);return false;
SRETAN TI 90-TI RODJENDAN MOJ JEDINI KLUBE !
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
Hvala na komplimentumoranjak je napisao/la:ŠTREBERU

ZVIJEZDO SRETAN 90. RODJENDAN. I DA JOS BAR 10 SLJEDECIH PROSLAVIMO U PL BIH

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.