FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nama Željo nikad bolji a oni se oko gluposti prepiru. Uzivajte u ovim trenutcima 

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Istina je što je čovjek napisao. Niste upučeni u neke stvari i ne rise Boga ti. Ni jedan klub ne može s jednim čovjk uspjeti. Svije zasluge ima Cviko, Žujo, Pekić, Osim naravno, ali da je on sam to je priča za ,alo djecu.bagrcavi je napisao/la:čuj ne pita se Amarpintol_TM87 je napisao/la: a ja ti kazem da se amar ne pita toliko koliko vi mislite da se pita..pozdrav![]()
![]()
![]()
![]()
Amar ti je Bog i batina u Želji, i da njega nema mi bi opet strahovali svaku utakmicu
Potpis!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
žujo buba ko maxum po diviziji
amara da nema sve bi se raspalo
amara da nema sve bi se raspalo
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Vidi vidi ko nam se javio, gdje ti je onaj izvor koji reče da moramo pustit SarajevuAldinn1 je napisao/la:Istina je što je čovjek napisao. Niste upučeni u neke stvari i ne rise Boga ti. Ni jedan klub ne može s jednim čovjk uspjeti. Svije zasluge ima Cviko, Žujo, Pekić, Osim naravno, ali da je on sam to je priča za ,alo djecu.bagrcavi je napisao/la:čuj ne pita se Amarpintol_TM87 je napisao/la: a ja ti kazem da se amar ne pita toliko koliko vi mislite da se pita..pozdrav![]()
![]()
![]()
![]()
Amar ti je Bog i batina u Želji, i da njega nema mi bi opet strahovali svaku utakmicu

Dosta je ponuda doslo u klub... Evo iz Turske za Jamaka jedna ekipa nudi, al' glava trazi 200.000 €
Za Svraku 4-5 ponuda, tako da nas Muamer napusta 100%
Najvjerovatnije cemo ostati i bez Nyeme, a Partizan trazi B. Colica, isto tako iz ekipe sigurno idu E. Colic, Karic, Stanceski i mozda Bogicevic za kojeg su takodjer dosle neke ponude... Ono sto je za sad sigurno, nikog necemo dovesti
Steta, ako svi ovi igraci odu, male mi sanse imamo u Evropi...

Za Svraku 4-5 ponuda, tako da nas Muamer napusta 100%

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Neće svi otić 100%, jedan ili najviše dva igrača idu, ostali ostaju...Edin TM87 je napisao/la:Dosta je ponuda doslo u klub... Evo iz Turske za Jamaka jedna ekipa nudi, al' glava trazi 200.000 €![]()
Za Svraku 4-5 ponuda, tako da nas Muamer napusta 100%Najvjerovatnije cemo ostati i bez Nyeme, a Partizan trazi B. Colica, isto tako iz ekipe sigurno idu E. Colic, Karic, Stanceski i mozda Bogicevic za kojeg su takodjer dosle neke ponude... Ono sto je za sad sigurno, nikog necemo dovesti
Istina je što je čovjek napisao. Niste upučeni u neke stvari i ne rise Boga ti. Ni jedan klub ne može s jednim čovjk uspjeti. Svije zasluge ima Cviko, Žujo, Pekić, Osim naravno, ali da je on sam to je priča za ,alo djecu.[/quote]bagrcavi je napisao/la:čuj ne pita se Amarpintol_TM87 je napisao/la: a ja ti kazem da se amar ne pita toliko koliko vi mislite da se pita..pozdrav![]()
![]()
![]()
![]()
Vidi vidi ko nam se javio, gdje ti je onaj izvor koji reče da moramo pustit Sarajevu

Kod dva nula sigurnosi se sjetio ovog što lupa

Potpis!
ne boj se, nece amar nikoga tako lako pustiti, a ako neko i ode on ce dovesti adekvatnu zamjenuEdin TM87 je napisao/la:Dosta je ponuda doslo u klub... Evo iz Turske za Jamaka jedna ekipa nudi, al' glava trazi 200.000 €![]()
Za Svraku 4-5 ponuda, tako da nas Muamer napusta 100%Najvjerovatnije cemo ostati i bez Nyeme, a Partizan trazi B. Colica, isto tako iz ekipe sigurno idu E. Colic, Karic, Stanceski i mozda Bogicevic za kojeg su takodjer dosle neke ponude... Ono sto je za sad sigurno, nikog necemo dovesti

FKŽ !
- Blek_Stena
- Kontakt:
Up pravu si. Što je najvažnije klub se koliko toliko stabilizovao. Konstanto smo u vrhu. Nemamo nekih velikih problema u klubu. Jedino nam ostaje da uživamo u ovim trenutcima, da slavimo još koji dan, a onda već razmišljat o ligi prvakaNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Nije ni to bezveze, ko zna da nije otjerean šta bi bilo, možda bi došlo do nekog zasićenja. Ovako je otišao u Japan i bio uz oca koji fudbal ima u malom prstu, naučio neke stvari, okušao se i sam u Japanu, osvojio trofej i vratio se sasvim sigurno bolji nego što je bio ranije. Tada je Amar bio odličan trener koji puno obećava i koji je imao sjajan tim. Ali bio je mlad, mogla mu je slava lupit u glavu, nije lako na vrhu ostat dugo vremena. Ovako je sazrio i kao čovjek i kao trener, učio je i naučio od najboljeg i došlo je vrijeme za demonstraciju trenerskog znanja, a od toga će vjeruj mi mnoge narednih godina zabolit glava. Ruke će trljati mnogi proizvođači analgetika, a ni oni koji proizvodnu baziraju na lijekovima za one sa slabijim živcima neće ostati kratkih rukava. Vjeruj mi da je bolje ovako, ne treba žaliti za onim što je bilo nego se veseliti onom što dolazi. A mi zaista imamo razloga za veselje.Blek_Stena je napisao/la: i tek kad pomislim da Amar nije "otjeran" kad je imao prvi mandat, eh gdje bi smo sad bili...
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
@Aldin Kako te nije stid pisat gluposti, provalio si se po stoti put i opet nešto trabunjaš, veze ti nemaš samo bi volio da si upućen, ono ložiš se da si informisan... prava maskota 

Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 14 maj 2012, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Prodati nosatog padavicara, i dovesti Bilbiju iz Borca!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
Dobro, onda me nemoj citirati i mani me seNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Kako te nije stid pisat gluposti, provalio si se po stoti put i opet nešto trabunjaš, veze ti nemaš samo bi volio da si upućen, ono ložiš se da si informisan... prava maskota

Potpis!
Sumnjam da bi Amar doveo Bilbiju, jer njemu treba igrač koji će da veže protivničke stopere, da se hrva sa njima, Bilbija nije takav.BlingBling je napisao/la:Prodati nosatog padavicara, i dovesti Bilbiju iz Borca!
FKŽ !
A gdje je ono Zeba otisao?Aldinn1 je napisao/la:Dobro, onda me nemoj citirati i mani me seNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Kako te nije stid pisat gluposti, provalio si se po stoti put i opet nešto trabunjaš, veze ti nemaš samo bi volio da si upućen, ono ložiš se da si informisan... prava maskota![]()
Koji si ti samo delegat. Pa to mati jednom radja. Koliko si puta dao "provjernu" informaciju ovdje koja se na kraju ispostavila mastom dijeteta koje zeli paznju, koji nije u raji a volio bi da je u raji.
Drago mi je sto smo pustili Sarajevo. A najjaca ti je ova jesmo li te se sjetili kod 2:0. Znaci tvoja laz je manje vazna nego sumnja u tvoju laz.
Delegat!
- spielführer_21
- Kontakt:
Ja sam za to da se riješimo @Aldina, za početak, a poslije nek' Amar radi po svome...BlingBling je napisao/la:Prodati nosatog padavicara, i dovesti Bilbiju iz Borca!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Nemoj trolovati temu s svojim glupostimaPL BiH -1 je napisao/la:A gdje je ono Zeba otisao?Aldinn1 je napisao/la:Dobro, onda me nemoj citirati i mani me seNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Kako te nije stid pisat gluposti, provalio si se po stoti put i opet nešto trabunjaš, veze ti nemaš samo bi volio da si upućen, ono ložiš se da si informisan... prava maskota![]()
Koji si ti samo delegat. Pa to mati jednom radja. Koliko si puta dao "provjernu" informaciju ovdje koja se na kraju ispostavila mastom dijeteta koje zeli paznju, koji nije u raji a volio bi da je u raji.
Drago mi je sto smo pustili Sarajevo. A najjaca ti je ova jesmo li te se sjetili kod 2:0. Znaci tvoja laz je manje vazna nego sumnja u tvoju laz.
Delegat!

Potpis!
kakve mi uspjehe imamo osim rezultatskih za koje je zaslužan Amar ? Proslava titule prije 2 godine je bila katastrofalna, stadion nismo napravili, marketing je veoma loš, znači da Amar jedini nešto radi.Normalno uz Amara su tu Cviko i Dino Pekić.A što se tiče predsjednika zvanog Blagodet, o njemu nemam šta reći, njegove izjave govore same po sebi.Aldinn1 je napisao/la:
Istina je što je čovjek napisao. Niste upučeni u neke stvari i ne rise Boga ti. Ni jedan klub ne može s jednim čovjk uspjeti. Svije zasluge ima Cviko, Žujo, Pekić, Osim naravno, ali da je on sam to je priča za ,alo djecu.
PROVJERENA INFORMACIJA! Budućnost iz BANOVIĆA želi da dovede Aldina u svoje redove, stigla ponuda u klub !
DRUG NEBI TI PUNCA
Gdje ste nasli moguceg protivnika Zelje??? Odakle ste saznali... Link, hvala???
Nisi upučen. Pitaj nekoga ko zna, da li su ovi svi ljudi uložili pare u ovu ekipu, a ne samo Amar.bagrcavi je napisao/la:kakve mi uspjehe imamo osim rezultatskih za koje je zaslužan Amar ? Proslava titule prije 2 godine je bila katastrofalna, stadion nismo napravili, marketing je veoma loš, znači da Amar jedini nešto radi.Normalno uz Amara su tu Cviko i Dino Pekić.A što se tiče predsjednika zvanog Blagodet, o njemu nemam šta reći, njegove izjave govore same po sebi.Aldinn1 je napisao/la:
Istina je što je čovjek napisao. Niste upučeni u neke stvari i ne rise Boga ti. Ni jedan klub ne može s jednim čovjk uspjeti. Svije zasluge ima Cviko, Žujo, Pekić, Osim naravno, ali da je on sam to je priča za ,alo djecu.
PROVJERENA INFORMACIJA! Budućnost iz BANOVIĆA želi da dovede Aldina u svoje redove, stigla ponuda u klub !
Potpis!
Znam ja ko je uložio pare u Želju pametnice moja, ali šta onda ? Dali pare i lupaju gluposti.Činjenica je da ostale strukture u klubu, ne prate rezultate prvog tima, i ne pokušavaju da se izdignu na veći novo i u ostalim sferama djelovanja našeg kluba.Samo jedan čovjek ŽIVI ŽELJEZNIČAR, a njegovo ime je Amar Osim 
Nemoj me više citirati živ bio, mrsko mi se sa tobom raspravljati.

Nemoj me više citirati živ bio, mrsko mi se sa tobom raspravljati.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 14 maj 2012, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: PointBlank i 13 gostiju.