FRANK RIBERY je napisao/la:OSvojiti Bundesligu i nije neki bauk.Osvajali su i Wolfsburg i Werder pa gdje su sad ti klubovi.Niko ne omalovazava vase pobjede, ali treba se spustiti na zemlju.Itekako je bitna Lp-a jer ako ćeš osvajati samo ligu, a u LP se brukati onda nista nisi napravio.ZA razliku od tebe meni su svi klubovi u Bundesligi dragi i svaki uspjeh BVB-a, Schalkea slavim kao BAyernov.NEki su ovdje očigledno iskompleksirani.Riječi nikad nisam rekao protiv ovog kluba, a mogu reći da ga vise poštuje od pojedinih "nAvijača BVB-a".
Poredjenje ti je glupo, jer mi "ne plesemo samo jedno leto", nego smo za razliku od navedenih klubova titulu odbranili, a uz to jos osvojili i kup! Takodje nam nije problem da svake sezone ostanemo bez jednog od najboljih igraca. I pored toga sto nas napustaju igraci (prosle godine sahin, ove kagawa), ne propadamo ko Wolfsburg i Werder, nego svake sezone u svakom pogledu napredujemo.
Toliko je bitna LP, da ako bajern izgubi od celzija, u historiji ce ostati zapisano da su i Borusija i bajern ucestvovali u LP, a da je u Bundesligi Borusija osvojila duplu krunu. Pobjednici se pamte, porazeni isto ko da i ne postoje.
Ne zelim nastaviti diskusiju sa tobom jer nismo na istim talasnim duzinama, nerealan si i previse dizes bajerna u zrak, a i ako nastavimo diskusiju bojim se da ces me spustiti na svoj nivo i onda dotuci...