FK Slavija

Papalukas
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la Papalukas » 13 maj 2012, 15:48

Ma Slavija ima sve u svojim rukama,pobjeda kuci protiv Slobode i to je opstanak,a ako ne mogu pobjediti Slobodu onda nisu ni zasluzili opstanak....

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 13 maj 2012, 20:09

cak i uz poraz u BL i pobjeda kuci dovodi Slaviju u povoljan polozaj. u ovom trenutku su GOSK i Leotar u tezoj poziciji.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 13 maj 2012, 21:10

Bistrik je napisao/la:cak i uz poraz u BL i pobjeda kuci dovodi Slaviju u povoljan polozaj. u ovom trenutku su GOSK i Leotar u tezoj poziciji.
Ma kralju upravu si za taj raspored ali bas sam danas pricao sa jednim nasim igracem on mi kaze da se ide u Banjaluku po sva tri boda jer Vlado razmislja da je napad najbolja odbrana a sto ne pokusati pred praznim stadionom u Banjaluci jer nemamo sta izgubiti!!!Realno imamo dobru ekipu a jeli taj kvalitet dovoljan za pobjedu vidijeti cemo u subotu!!!

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 14 maj 2012, 08:23

lovcen16 je napisao/la:
Bistrik je napisao/la:cak i uz poraz u BL i pobjeda kuci dovodi Slaviju u povoljan polozaj. u ovom trenutku su GOSK i Leotar u tezoj poziciji.
Ma kralju upravu si za taj raspored ali bas sam danas pricao sa jednim nasim igracem on mi kaze da se ide u Banjaluku po sva tri boda jer Vlado razmislja da je napad najbolja odbrana a sto ne pokusati pred praznim stadionom u Banjaluci jer nemamo sta izgubiti!!!Realno imamo dobru ekipu a jeli taj kvalitet dovoljan za pobjedu vidijeti cemo u subotu!!!
znaš da je Borcu potrebna pobjeda jer im je Olimpik došao na -3, dakle mogli bi bez Europe ostati ako bi izgubili. dakle i oni če zapelo jer i njima treba...

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 14 maj 2012, 15:30

Borac ima extra ekipu i sigurno ce ici na pobjedu da bi osigurao evropu ali sviđa mi se razmišljanje trenera i momaka iz ekipe da se proba iznenaditi Borac jer oni su ekipa kojoj mnogo nedostaje podrska Vulturesa i tu mi vidimo nasu sansu na pocetku umrtvi tekmu a onda preko kontri i polukontri pa sta nam bog da!!!A ako nista nemognemo onda nam ostaje da dobijemo Slobodu ovde i rijesimo pitanje opstanka!!!

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 14 maj 2012, 18:09

lovcen16 je napisao/la:Borac ima extra ekipu i sigurno ce ici na pobjedu da bi osigurao evropu ali sviđa mi se razmišljanje trenera i momaka iz ekipe da se proba iznenaditi Borac jer oni su ekipa kojoj mnogo nedostaje podrska Vulturesa i tu mi vidimo nasu sansu na pocetku umrtvi tekmu a onda preko kontri i polukontri pa sta nam bog da!!!A ako nista nemognemo onda nam ostaje da dobijemo Slobodu ovde i rijesimo pitanje opstanka!!!
Ne trebaju nama kontre ili polukontre, mi mozemo da se s njima nadigravama u svakom pogledu u to sam uvjeren, jer Slavija ne igra uopste los fudbal bar su to pokazali u ovoj polusezoni, jedine utakmice u kojim nismo zadovoljili jeste protiv Veleža kuci i u trebinju protiv Leotara....
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 14 maj 2012, 18:33

Ma daleko od toga da igramo lose!!!!Imamo kvalitet to je sigurno nego to je moje razmisljanje za kontre i polukontre zbog toga sto Borac mora da se otvori od starta a mi imamo bas brza krila i mozemo iskoristiti prostor!!!Jos da imamo spica tipa Spaletija ili Kokota to bi bila extra ekipa mada i Vidic se trudi a eto imam osjecaj da bi bas on mogao da ga zabije u Banjaluci!!!

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 14 maj 2012, 19:33

Kad je mogla Zvijezda iz Gradacca da pobjedi u BL mozete i vi.

Sreto komsije.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 14 maj 2012, 19:42

na grbavicu sa 4 prvotimca,a u banjaluku na zivot i smrt :D :D :D

eto zasto mi u banjaluci uglavnom svi obozavamo slaviju 8-)

i da bude svima jasno,i treba u banjaluci da idete na pobjedu,tim prije sto nam je atmosfera u timu katastrofalna,sprema se nova velika metla,imate velike sanse da napravite nesto ovde,ali takav pristup trebate imati na svakoj utakmici ukoliko zelite da vas bilo ko postuje kao klub.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

john12
Kontakt:

Post Postao/la john12 » 14 maj 2012, 19:50

Kako mi ne idemo u EU zbog licence ne vidim razlog zasto slavija ne bi prosla BL i konacno rijesila pitanje svog opstanka.Vi sigurno idete u evropu bez obzira na sve.Nekako mi simpa slavija i zao bi mi bilo da ispadne.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 14 maj 2012, 19:52

a koji ste vi sto ne ideteu EU? :D :D FK Sarajevo?

Ma svaka budala dobije licencu na drugostepenoj,dobicete i vi i Zvezda,Partizan i svi koji sad nemaju licencu..
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 14 maj 2012, 20:08

Armageddon2012 je napisao/la:a koji ste vi sto ne ideteu EU? :D :D FK Sarajevo?

Ma svaka budala dobije licencu na drugostepenoj,dobicete i vi i Zvezda,Partizan i svi koji sad nemaju licencu..
FK Licenca :lol: :lol: :lol:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

john12
Kontakt:

Post Postao/la john12 » 14 maj 2012, 20:11

bjezi jado,da vam nije starog sa nama bi kukali.Vec iduce ljeto cete dobro doci u UG Licenca :D :D :D

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 14 maj 2012, 21:02

Armageddon2012 je napisao/la:na grbavicu sa 4 prvotimca,a u banjaluku na zivot i smrt :D :D :D

eto zasto mi u banjaluci uglavnom svi obozavamo slaviju 8-)

i da bude svima jasno,i treba u banjaluci da idete na pobjedu,tim prije sto nam je atmosfera u timu katastrofalna,sprema se nova velika metla,imate velike sanse da napravite nesto ovde,ali takav pristup trebate imati na svakoj utakmici ukoliko zelite da vas bilo ko postuje kao klub.
Pa znaš kako na Grbavici nismo imali nit 1% da osvojimo bod, jer realno Zeljo je trenutno najkvalitetnija ekipa u PL to su pokazali tokom čitave sezone i ja im cestitam na zasluzenoj tituli, par igrača nam je imalo parne zute kartone a neke je odmarao za Zvijezdu sto je ocekivano jer nam je ova utakmica bila bitnija od Zelje.....A kad sagledam situaciju kod vas mogu ladno reci da imamo i to dobre sanse da uzmemo bar bod mada nikad se ne zna mozda i tri, Borac i nije u nekoj formi, prazana stadion tako da dosta toga ide nama u koorist al bi najvise volio da opstanak vec rijesimo u BL jer kuci od ovakve Slobode ne mozemo izgubiti jer smo sigurno kvalitetniji od njih + domaci teren :) A to dal nas obozavate ili ne to nas i ne inteesuje, koliko god vi mrzili nas mi vise mrzimo vas, jedan najveci razlog je kad je nasa uprava trazila da se igra 3 za 3 Borac nije htio i tad je Slavija igrala nerjeseno ili je cak i pobjedila al prije msm da je bilo nerjeseno i onda je Borac ispao sto mi nimalo nije zao.....
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 maj 2012, 21:09

imate srece sto necete igrati s nama odlucujucu utakmicu, sreca pa je Gosk i Leotar u tezem stanju jer uvjeren sam da nas nebi dobili u Lukavici, al opet mislim da nas necete dobit ako se bude igralo posteno ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

john12
Kontakt:

Post Postao/la john12 » 14 maj 2012, 21:14

Kazu da Olimpic pusta Leotar.Info sa tekme FKS meljo.Realno Slavija ili Sloboda u zadnjem kolu odlucuju ko ispada.
I ako sam bosnjo volio bih da ostane Slavija jer nas krkani iz Tuzle vazda prebiju ko majmune.

sfpborac
Kontakt:

Post Postao/la sfpborac » 14 maj 2012, 21:35

ultra_slavija je napisao/la: koliko god vi mrzili nas mi vise mrzimo vas, jedan najveci razlog je kad je nasa uprava trazila da se igra 3 za 3 Borac nije htio i tad je Slavija igrala nerjeseno ili je cak i pobjedila al prije msm da je bilo nerjeseno i onda je Borac ispao sto mi nimalo nije zao.....
Kako te nije sramota ovo napisati?! Borac nije htio da nasteli utakmicu pa ti je drago sto je Borac ispao!!! Jesi li ti toliko bezobrazan ili je u pitanju majka priroda? Znaci, po vama nije u redu ako igramo posteno pa po cijenu i da ispadnemo? E bas zato molim dragog Boga da vas nabijemo u Banjaluci. Nadam se da cete usput zaraditi jedno 2 crvena kartona i par povreda pa da 'posteno ispadnete'. ;)

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 14 maj 2012, 21:51

sfpborac je napisao/la:
ultra_slavija je napisao/la: koliko god vi mrzili nas mi vise mrzimo vas, jedan najveci razlog je kad je nasa uprava trazila da se igra 3 za 3 Borac nije htio i tad je Slavija igrala nerjeseno ili je cak i pobjedila al prije msm da je bilo nerjeseno i onda je Borac ispao sto mi nimalo nije zao.....
Kako te nije sramota ovo napisati?! Borac nije htio da nasteli utakmicu pa ti je drago sto je Borac ispao!!! Jesi li ti toliko bezobrazan ili je u pitanju majka priroda? Znaci, po vama nije u redu ako igramo posteno pa po cijenu i da ispadnemo? E bas zato molim dragog Boga da vas nabijemo u Banjaluci. Nadam se da cete usput zaraditi jedno 2 crvena kartona i par povreda pa da 'posteno ispadnete'. ;)
Mislim da je ovo bas jadno i zalosno za oba posta!!!!Nek u nedelju pobjedi bolji a ne onaj koji vise mrzi!!!!Nevidim razlog da se mrzimo cak sta vise ja licno gotivim i Borac i Rudar iz ljute Krajine mozda i zbog toga sto sam bio gore kad je bilo najteze!!!!!Pozdrav 16 GARAVOJ!!!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 maj 2012, 21:52

Cuj da Olimic pusti Leotaru, pa to je najpostenija ekipa u PL sigurno, tako da od toga nema nista djecaci, pustite se te price jer ce ih Olimpic rasut, pozabavite se sa svojim klubom jer cemo vas gurnut ka 2 ligi RS :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 maj 2012, 21:54

fukara87 je napisao/la:Cuj da Olimic pusti Leotaru, pa to je najpostenija ekipa u PL sigurno, tako da od toga nema nista djecaci, pustite se te price jer ce ih Olimpic rasut, pozabavite se sa svojim klubom jer cemo vas gurnut ka 2 ligi RS :D
Znas nesta sto mi ne znamo ?
Hajde podeli sa nama taj info,nije red da se samo ti oparis na kladionici.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.