Blek_Stena je napisao/la:
i tek kad pomislim da Amar nije "otjeran" kad je imao prvi mandat, eh gdje bi smo sad bili...
Nije ni to bezveze, ko zna da nije otjerean šta bi bilo, možda bi došlo do nekog zasićenja. Ovako je otišao u Japan i bio uz oca koji fudbal ima u malom prstu, naučio neke stvari, okušao se i sam u Japanu, osvojio trofej i vratio se sasvim sigurno bolji nego što je bio ranije. Tada je Amar bio odličan trener koji puno obećava i koji je imao sjajan tim. Ali bio je mlad, mogla mu je slava lupit u glavu, nije lako na vrhu ostat dugo vremena. Ovako je sazrio i kao čovjek i kao trener, učio je i naučio od najboljeg i došlo je vrijeme za demonstraciju trenerskog znanja, a od toga će vjeruj mi mnoge narednih godina zabolit glava. Ruke će trljati mnogi proizvođači analgetika, a ni oni koji proizvodnu baziraju na lijekovima za one sa slabijim živcima neće ostati kratkih rukava. Vjeruj mi da je bolje ovako, ne treba žaliti za onim što je bilo nego se veseliti onom što dolazi. A mi zaista imamo razloga za veselje.