Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
LFC Transfer Speculations
Kenny Dalglish and Steve Clarke flying to Boston for talks with John Henry and Tom Werner.
Kenny Dalglish and Steve Clarke flying to Boston for talks with John Henry and Tom Werner.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
stvarno bezveze vam je prica, prodat ovog onog, pa nama fali samo rezerva lucasu i enriqeu i jedno dobro krilo, kakvi golmani, napadaci, vezni...
Walk on, with hope in your hearts.
Navodno je i Comolli putovao u Boston prije nego li je dobio otkaz. Ako dobije otkaz, nadam se nekom velikom i dokazanom imenu. Sviđa mi se i Martinez iz Wigana, mnogo baca na Beniteza, ali koliko je pametno dovoditi još jednog relativno nedokazanog trenera iz manjeg tima (Hodgson)? Da je kako ugrabiti Guardiolu pa usput vidjeti i koliko je on zapravo dobar trener te potvrditi ili demantirati veliki broj mišljenja o tome.Carlo je napisao/la:LFC Transfer Speculations
A evo i usporedbe dva dresa... Čisto da se vidi blaga promjena boje.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Pa i jeste polo majca nema se tu sta kriti.Tweeds_10 je napisao/la:Isto polo majca...al to je samo moje misljenje.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Tebi izgleda Poli salama udarila u glavu.RedDevilS je napisao/la:Pa i jeste polo majca nema se tu sta kriti.Tweeds_10 je napisao/la:Isto polo majca...al to je samo moje misljenje.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Poli?, cemu ljutnja samo kazem svoje misljenje, ni nasi nisu nista bolji isto stolnjak, opusteno druze.Henderson je napisao/la:Tebi izgleda Poli salama udarila u glavu.RedDevilS je napisao/la:Pa i jeste polo majca nema se tu sta kriti.Tweeds_10 je napisao/la:Isto polo majca...al to je samo moje misljenje.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Jesi ti pogledao bar jednu utakmicu ove sezone Liverpoola? Reina je katastrofalan, kao što @Carlo reče, posljednju dobru utakmicu je imao protiv Birminghama prije dvije godine. Chelsea, City, Arsenal, Wigan, QPR, WBA, Fulham, su samo neke od utakmica u kojima je Reina bio glavni krivac zbog kojeg nismo osvojili bod/ove odnosno FA Cup. Vezni red je očajan ove sezone, Gerrard nije onaj stari, Adamu hvali konstantna igra, a izmjene nemamo, Shelvey pokušava ali nije to to, za Henda da ne pričam. Napad je blago rečeno katastrofa ove sezone, oborili su sve negativne rekorde po broju postignutih pogodaka, i pored toga se neko nađe i kaže napadač nam nije potreban.artemis77 je napisao/la:stvarno bezveze vam je prica, prodat ovog onog, pa nama fali samo rezerva lucasu i enriqeu i jedno dobro krilo, kakvi golmani, napadaci, vezni...

Martin Skrtel was today crowned the Standard Chartered Liverpool FC Player of the Season for 2011-12.
Zadnja izmjena: hanniz, dana/u 14 maj 2012, 17:41, ukupno mijenjano 2 puta.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Carrol četvrtu utakmicu zaredom proglašen za najboljeg igrača utakmice u Liverpoolu.
Meni sve ovo smrdi na otkaz Kingu. Nadam se da će dovesti Capela umjesto njega, ako već Kralj ide.
Jordan Rhodes, 22 godine, napadač Huddersfield Towna, ove sezone je zabio 38 golova, mislim da bi ga trebali dovesti.
Meni sve ovo smrdi na otkaz Kingu. Nadam se da će dovesti Capela umjesto njega, ako već Kralj ide.

Jordan Rhodes, 22 godine, napadač Huddersfield Towna, ove sezone je zabio 38 golova, mislim da bi ga trebali dovesti.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Johnson, Hoilett, Elm, De Jong. Tko će zapravo na Anfield ?
Istina, navedeni igrači imaju mnogo potencijala, al' mišljenja sam kako nisu provjereni igrači (mnogo puta smo se opekli), te je veoma riskantno uložiti novac. Ja bih lično bio najviše sretan kada bi u klub doveli neke provjerene igrače jer samo tako možemo da se vratimo na puteve stare slave.
Eh' sinoć iz Primere ispade Vilarreal, a znamo kakvi igrači igraju u navedenom klubu. Zapata, Valero, Rossi & Nilmar. Zašto uprava ne pokuša sa dovođenjem nekog od navedenih igrača? Svakako da imaju potrebnu kvalitetu za EPL.
Istina, navedeni igrači imaju mnogo potencijala, al' mišljenja sam kako nisu provjereni igrači (mnogo puta smo se opekli), te je veoma riskantno uložiti novac. Ja bih lično bio najviše sretan kada bi u klub doveli neke provjerene igrače jer samo tako možemo da se vratimo na puteve stare slave.
Eh' sinoć iz Primere ispade Vilarreal, a znamo kakvi igrači igraju u navedenom klubu. Zapata, Valero, Rossi & Nilmar. Zašto uprava ne pokuša sa dovođenjem nekog od navedenih igrača? Svakako da imaju potrebnu kvalitetu za EPL.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
Reina je prošle godine u ovo vrijeme rekao da mu je želja da završi karijeru u At. Madridu, a pošto je kod njih posuđeni golman Chelseaja, ne bi bilo loše uvaliti im Reinu za desetak miliona, ebiga jeste on meni drag igrač i sve, ali da je nama npr. Hart pa mi bi sad biti barem bolji za desetak bodova.
Što se tiče Kinga, uz njega sam uvijek bio uprkos neuspjesima ekipe. Istina da je imao grešaka prilikom vođenja ekipu u obliku kašnjenja s izmjenama i čudnim postavkama, ali treba tu uključiti i mnogobrojne stative i mnoge nesreće koje su spopadale ovu ekipu, počevši od povrede Lucasa pa do 32443223424 promašenih zicera Suareza i kompanije.
Što se tiče Kinga, uz njega sam uvijek bio uprkos neuspjesima ekipe. Istina da je imao grešaka prilikom vođenja ekipu u obliku kašnjenja s izmjenama i čudnim postavkama, ali treba tu uključiti i mnogobrojne stative i mnoge nesreće koje su spopadale ovu ekipu, počevši od povrede Lucasa pa do 32443223424 promašenih zicera Suareza i kompanije.
Pepe je već dugo u klubu, al' nažalost ne pruža partije kao prije nekoliko sezona. Lično bih bio zadovoljan kada bi za njega dobili ponudu od 10/15 miliona eura, te bih odmah pristao. Naravno, kao alternativa Lloris bi bio idealno rješenje.
Remember friend, as you pass by.
- peppo_owen
- Kontakt:
Msm da nam je trenutno pozicija golmana zadnja na listi prioriteta za sledecu sezonu.Imamo mi dosta stvari popravit,od krila,veznog reda,napada i bekova,pa tek onda golman dolazi na red.Sto se tice Reine msm da 12-13 M je vrh za njega(jedino Malaga ako se zaleti pa baci koju paru vise ),a za te pare msm da se nebi mogao dovest neki kvalitetniji golman(Lloris).Zato neka Reine tu gdje je.Vjerovatno bii on sam bio dosta sigurniji da ispred sebe ima igrace koji ulijevaju samopouzdanje(sve osim Skrtela i Aggera je nesigurno).
Glede ovo price o KD i mogucem otkazu,moram reci da ce mi biti zao ako ode i za tu sam opciju jedino ako ce na njegovo mjesto doc strucan covjek(citaj Capelo) a ne neki Martinezi,Woy-evi i slicni pocetnici.Iako sam veliki ljubitelj Rafe(njegove taktike i postavke) msm da nebi bilo potrebe da se isti vraca na mjesto jer to je po meni opet vracanje unazad.
Druga stvar koja se mora promijeniti ovog ljeta je ta uzasna transfer politika.Bolje je da ne kupujemo nista,ako cemo dovest opet nekog Downinga i njemu slicne(neko je ovo prije mene napisao).
Takodje paznju treba obratit igracima kojima istice ugovor(Hoilet) jer neki od njih imaju potencijala.
Od svih tih pojacanja sa kojima se povezujemo,ja bi mogao izdvojiti neke transfere za koje bi imali velike sanse da ih realizujemo:Holiet,Dembelle,De Jong(po meni decko ima potencijala,izrast ce u klasu),i misljenja sam da bi navedeni igraci mogli u određenoj mjeri unaprijedit nasu igru prema naprijed.
Vidjivo je da nam odavno fali jedan pravi kreativac,jedna klasicna 10,neko ko zna podvalit loptu,i trebali bi pokusat na tu poziciju neko "zvucno" ime dovest pa koliko god kostalo.
To su neke moje zelje,al jedno su zelje a realnost je drugo.Tako da nam ostaje samo da mastamo i nadamo se boljim danima
YNWA
Glede ovo price o KD i mogucem otkazu,moram reci da ce mi biti zao ako ode i za tu sam opciju jedino ako ce na njegovo mjesto doc strucan covjek(citaj Capelo) a ne neki Martinezi,Woy-evi i slicni pocetnici.Iako sam veliki ljubitelj Rafe(njegove taktike i postavke) msm da nebi bilo potrebe da se isti vraca na mjesto jer to je po meni opet vracanje unazad.
Druga stvar koja se mora promijeniti ovog ljeta je ta uzasna transfer politika.Bolje je da ne kupujemo nista,ako cemo dovest opet nekog Downinga i njemu slicne(neko je ovo prije mene napisao).
Takodje paznju treba obratit igracima kojima istice ugovor(Hoilet) jer neki od njih imaju potencijala.
Od svih tih pojacanja sa kojima se povezujemo,ja bi mogao izdvojiti neke transfere za koje bi imali velike sanse da ih realizujemo:Holiet,Dembelle,De Jong(po meni decko ima potencijala,izrast ce u klasu),i misljenja sam da bi navedeni igraci mogli u određenoj mjeri unaprijedit nasu igru prema naprijed.
Vidjivo je da nam odavno fali jedan pravi kreativac,jedna klasicna 10,neko ko zna podvalit loptu,i trebali bi pokusat na tu poziciju neko "zvucno" ime dovest pa koliko god kostalo.
To su neke moje zelje,al jedno su zelje a realnost je drugo.Tako da nam ostaje samo da mastamo i nadamo se boljim danima

YNWA
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
frajer napisao na temi citija krajem 2010 godine, usrecili smo se u pmManchester City F.C. je napisao/la:Jučerašnju utakmicu smo riješili u roku od četiri minute nepažnjom odbrane Newcastlea,Tevez je po ko zna koji put briljirao Carroll je osvojio skoro svaki vazdušni duel.Koja momčad kupi ovoga igrača osigurati će se pravo.
Evo jučerašnjih sastava momčadi:
Newcastle United:
Krul, Coloccini, Joe Enrique, Simpson, Taylor, Nolan, Barton, Routledge (Ranger 61mins), Gutierrez, Tiote, Carroll.
Neiskorištene zamjene:
Harper, Williamson, Perch, Guthrie, Smith, Best
Manchester City:
Hart, Boateng, Kompany, Lescott, Kolarov, DeJong, Yaya Toure (Vieira 83mins), Barry, Silva (Johnson 70mins), Tevez (Balotelli 86mins), Milner.
Neiskorištene zamjene:
Given, Richards, Jo, Zabaleta

nema potpisa
A kad je Arsenal na početku prošle sezone za njega nudio 19 milijuna eura pisali ste hvalospjeve i epove o njemu, zakivali ga u zvjezdane staze i šta već ne. Pisali da vrijedi mnogo više.StevieG je napisao/la:Pepe je već dugo u klubu, al' nažalost ne pruža partije kao prije nekoliko sezona. Lično bih bio zadovoljan kada bi za njega dobili ponudu od 10/15 miliona eura, te bih odmah pristao. Naravno, kao alternativa Lloris bi bio idealno rješenje.
Ali znam kako je kad se gleda takvim očima, recimo ja mislim da je Bendtner prejak napadač iako je ustvari malo iznad prosjeke neke lošije lige u Europi.

Prije 2 god molio bih za njega, ali sada kada imamo Szczesnya ne bi ih mijenjao pa makar Liverpool nudio Aggera u paketu sa njim.
tada je bio u formi i vrijedio je više od 19 milionaBosco je napisao/la:A kad je Arsenal na početku prošle sezone za njega nudio 19 milijuna eura pisali ste hvalospjeve i epove o njemu, zakivali ga u zvjezdane staze i šta već ne. Pisali da vrijedi mnogo više.StevieG je napisao/la:Pepe je već dugo u klubu, al' nažalost ne pruža partije kao prije nekoliko sezona. Lično bih bio zadovoljan kada bi za njega dobili ponudu od 10/15 miliona eura, te bih odmah pristao. Naravno, kao alternativa Lloris bi bio idealno rješenje.
@admire, pojest ćeš i ti svoja ****, kad-tad!
ne bi me cudilo da sutra saznamo da je dalglish dobio otkaz...
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Skrtel, očekivano! 

- the scouser
- Kontakt:
Jel' to zasnovano na nečemu, ili... ?fera je napisao/la:ne bi me cudilo da sutra saznamo da je dalglish dobio otkaz...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
špekuliše se, nažalost...the scouser je napisao/la:Jel' to zasnovano na nečemu, ili... ?fera je napisao/la:ne bi me cudilo da sutra saznamo da je dalglish dobio otkaz...
@scouser, jesi li te zvali sa fakulteta za pripreme?
Tony Barrett on The Times tomorrow - Kenny has told his players that he wont let any of them go appart from Aurelio who's out of contract and is looking to add Rasmus Elm & Youness Belhanda to the team. Kenny is hoping to bring back goalkeeping coach Xavi Valero.
Pametan potez Kennyja, hemija i uigranost je najbitnija stvar u ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.