FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Armageddon2012 je napisao/la:slabo znas
bolje reci nema pojma

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
U skučaju da tri ili više ekipa imaju isti broj bodova pravi se trokut (u slučaju 3 ekipe) između tih ekipa. Ako je podjednak broj bodova, gleda se gol razlika u tom trokutu.
Ovdje je situacija jasna..trokut Sloboda, Slavija, Gabela...Gabela u 4 utakmice ima 0 bodova, a kako završi tekma Slavija-Sloboda bi odredio tko je prvi, a tko drugi u tom trokutu. Slavija bi bila prva samo u slučaju da pobijedi sa dva ili više golova razlike. Svakim drugim ishodom Sloboda je prva u tom trokutu.
Ovdje je situacija jasna..trokut Sloboda, Slavija, Gabela...Gabela u 4 utakmice ima 0 bodova, a kako završi tekma Slavija-Sloboda bi odredio tko je prvi, a tko drugi u tom trokutu. Slavija bi bila prva samo u slučaju da pobijedi sa dva ili više golova razlike. Svakim drugim ishodom Sloboda je prva u tom trokutu.
pa to sam i ja mislio,al nadje se uvijek neko da prokomentarise kako neko nema pojma,prvo se raspitajte pa pisiteturbo1 je napisao/la:U skučaju da tri ili više ekipa imaju isti broj bodova pravi se trokut (u slučaju 3 ekipe) između tih ekipa. Ako je podjednak broj bodova, gleda se gol razlika u tom trokutu.

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Nisi dobro mislio.Kapellen je napisao/la:pa to sam i ja mislio,al nadje se uvijek neko da prokomentarise kako neko nema pojma,prvo se raspitajte pa pisiteturbo1 je napisao/la:U skučaju da tri ili više ekipa imaju isti broj bodova pravi se trokut (u slučaju 3 ekipe) između tih ekipa. Ako je podjednak broj bodova, gleda se gol razlika u tom trokutu.

.
Zadnja izmjena: Fkr.87, dana/u 14 maj 2012, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Naime, mnogi su bili skloni vjerovati kako će u idućem kolu Borac pokloniti Slaviji barem bod, ali to sada nije realno, jer Borac mora pobijediti da bi bio siguran putnik za Evropu. Prijeti mu Olimpic koji, također, iz istog razloga mora u idućem kolu pobijediti Leotara.
Upravo ova činjenica Leotar dovodi u nezgodnu poziciju, jer u posljednjem kolu dočekuje Željezničar, gdje mu ni bod ne jamči ostanak u ligi. U tom slučaju, Slavija bi pobjedom protiv Slobode pretekla Trebinjce, ali sve to podrazuzmijeva i da Sloboda u idućem kolu pobijedi Veleža, svoju staru mušteriju koja na Tušnju redovno pada prije nego što utakmica i počne. Također, iz istog razloga GOŠK mora pobijediti Čelika, jer u protivnom glavni je kandidat za odlazak u niži rang.
Ibraković (imenovan 3. maja), koji je startao porazom (Borac 0:1), a nakon toga uslijedile su dvije bitne pobjede (Čelik 1:0, GOŠK 4:1).
Pobjeda u Gabeli jedina su tri boda koja su Tuzlaci donijeli s gostovanja u ovom prvenstvu. Samim tim, Ibraković je, mada na samo tri utakmice, jedini čiji bilans je veći od 40 posto, osvojio je ukupno 66 posto bodova (kod kuće 50 posto, na strani 100 posto) i jedini ima pozitivnu gol razliku (5:2).
Naravno, statistika ne govori o uslovima i problemima u kojima su pojedini treneri preuzimali ekipu i u njima pokušavali brod Slobode uvesti u mirnije vode. Sada je taj brod još uvijek u vrlo nemirnim vodama, s prijetnjom da se nasuče ako kormilar ne bude vješto manevrisao.
Upravo ova činjenica Leotar dovodi u nezgodnu poziciju, jer u posljednjem kolu dočekuje Željezničar, gdje mu ni bod ne jamči ostanak u ligi. U tom slučaju, Slavija bi pobjedom protiv Slobode pretekla Trebinjce, ali sve to podrazuzmijeva i da Sloboda u idućem kolu pobijedi Veleža, svoju staru mušteriju koja na Tušnju redovno pada prije nego što utakmica i počne. Također, iz istog razloga GOŠK mora pobijediti Čelika, jer u protivnom glavni je kandidat za odlazak u niži rang.
Ibraković (imenovan 3. maja), koji je startao porazom (Borac 0:1), a nakon toga uslijedile su dvije bitne pobjede (Čelik 1:0, GOŠK 4:1).
Pobjeda u Gabeli jedina su tri boda koja su Tuzlaci donijeli s gostovanja u ovom prvenstvu. Samim tim, Ibraković je, mada na samo tri utakmice, jedini čiji bilans je veći od 40 posto, osvojio je ukupno 66 posto bodova (kod kuće 50 posto, na strani 100 posto) i jedini ima pozitivnu gol razliku (5:2).
Naravno, statistika ne govori o uslovima i problemima u kojima su pojedini treneri preuzimali ekipu i u njima pokušavali brod Slobode uvesti u mirnije vode. Sada je taj brod još uvijek u vrlo nemirnim vodama, s prijetnjom da se nasuče ako kormilar ne bude vješto manevrisao.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sve to stoji,samo ne znam zasto mislis da bi Borac poklanjao Slaviji "bar bod" ???
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Ne mislim ja vec novinar koji je ovaj tekst napisao i objavio
valjda Borac uspije dobiti slaviju..sretno vam 

Dnevni avaz,pretpostavljam,goli defektaši...Naravno da uzimamo bodove,trebaju nam,a i da nam ne trebaju,nema pustanja,zna se ko se bavi tim marifetlucima,Borac sigurno ne...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
koga ba briga hocete li vi njima pokloniti ili ne ..mi smo trenutno u borbi sa Goskom jer to je najrealnija solucija u ovom trenutku, kao i sa Leotarom...prije svega jer medjusobni susreti su na nasoj strani tako da za Slavijom u ovom trenutku nije ni bitno toliko koliko je ovo sa Goskom i mi da dobijemo Velez naravno.....a vi mozete pustat slaviji sto se mene tice koga boli briga..kad su dobili Rudara na taj nacin mogu i vas sto se mene ticeVAM je napisao/la:Sve to stoji,samo ne znam zasto mislis da bi Borac poklanjao Slaviji "bar bod" ???
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Briga je neke kvazi žurnaliste.Hoće Borca da strpaju u isti koš s nekim šibicarima.A sto se tice tih vasih trouglova,kvadrata, solucija je milion,tako da je sve otvoreno,jos 180 minuta...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma care mozmeo mi ispast nema veze ..ja samo znam da se sprema puno toga dobrog u Slobodi u narednim godinama...znam da i ako ispadnemo doce neki ljudi koji ce povuci konkretne poteze u nasem klubu..bolno jeste ako ispadnemo i bolje bi bilo da to ne dozivimo, ali kazem ti da ipak dolaze bolji dani za nas klub i kako god da se zavrsi neka se zavrsi, ali se nadam da ce sve da bude posteno kao sto je do sada bilo sto se tice nas..Nismo dobili bodove od Zelje i Zvijezde gdje smo ocekivali..Borac nas dobio normalno i ako nismo imali srece i sad smo dobili Goska sasvim zasluzeno i naranvo treba spomenuti pobjedu protiv Zrinjskog koju su svi mogli vidjeti gdje smo bili pokradeni, ali smo se borili i dosli do veoma vazne pobjede...Ja sam opet uvjeren da smo mi prisiljeni isto tako raditi, jer ce sigurno u zadnja dva kola i nasi konkurenti ciniti sve da ostanu u ligi, a ne treba ni spominjati da svi oni su finansiski jace ekipe od Slobode u ovom trenutku.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja mislim da Borac nece "pustiti" slaviji jer i njima treba za europska takmicenja
ali sve cemo vidjeti ovog vikenda..

- delpiero20
- Kontakt:
Ja vam vjerujem, igrate za Evropu, a uz to jos ne mislim da ste duzni nesto Slaviji zbog koje ste jedne godine ja mislim cak i ispaliVAM je napisao/la:Briga je neke kvazi žurnaliste.Hoće Borca da strpaju u isti koš s nekim šibicarima.A sto se tice tih vasih trouglova,kvadrata, solucija je milion,tako da je sve otvoreno,jos 180 minuta...

Kakvi su inače odnosi Borca i SlavijeVAM je napisao/la:Briga je neke kvazi žurnaliste.Hoće Borca da strpaju u isti koš s nekim šibicarima.A sto se tice tih vasih trouglova,kvadrata, solucija je milion,tako da je sve otvoreno,jos 180 minuta...

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Evo kakvi su:Heller je napisao/la:Kakvi su inače odnosi Borca i SlavijeVAM je napisao/la:Briga je neke kvazi žurnaliste.Hoće Borca da strpaju u isti koš s nekim šibicarima.A sto se tice tih vasih trouglova,kvadrata, solucija je milion,tako da je sve otvoreno,jos 180 minuta...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 14 maj 2012, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Fukare Tuzla: Ne prebacujte drugima svoju krivicu!
Povodom dešavanja i nemilih scena u noći sa subote na nedjelju, dana 12.05.2012.godine na Sonom trgu, gdje su službenici MUP-a TK na brutalan način pretukli i rastjerali tuzlansku omladinu nakon koncerta Ede Maajke u Caffe Baru „Sloboda", osjećamo potrebu da istupimo u javnost sa našim saopštenjem:
„Navijačka skupina Fukare Tuzla 1987 ograđuje se od svih prozivki koje dolaze iz MUP-a TK, po kojima navode da su navijači FK Sloboda krivi za nastale nerede.
Te noći, skupina navijača nalazila se samo u prolazu na Sonom trgu dvadesetak minuta prije intervencije policije, što znači da navijači FK „Sloboda" nisu ni bili na Sonom trgu za vrijeme pomenutog događaja.
Grupa navijača se zaputila ka stadionu Tušanj da dočeka igrače i stručni štab FK Sloboda te da skupa proslave pobjedu svog kluba ostvarenu u Gabeli. Međutim, nekih pet minuta prije nego što je stigao autobus sa igračima u Tuzlu, službenici specijalne jedinice MUP-a TK su se zaustavili ispred stadiona Tušanj te nasrnuli na grupu navijača sa pendrecima i suzavcima, bez ikakvog prethodnog obrazloženja.
U jednoj demokratskoj državi je nezamislivo da organi reda i mira bez ikakvog povoda napadaju svoje građane. Kod nas u Tuzli to učine, pa okrive omladinu koja se tu ni kriva ni dužna zadesila, prebace odgovornost na organizatora koncerta Caffe Bar Sloboda , ili po običaju, okrive navijače FK Sloboda. Skoro da smo sigurni da niko iz MUP-a TK, kao i mnogo puta do sada, neće odgovarati za ovo djelo, iako su nadzorne kamere na Sonom trgu sve snimile.
Stoga, ne prebacujte drugima svoju krivicu i svoj neprofesionalan odnos koji ste demonstrirali te noći. Morate znati da mi kao navijačka skupina Fukare Tuzla, zajedno sa svim mladim sugrađanima u to vrijeme okupljenim na Sonom trgu nismo: Huligani, narkomani i pijanice. Ukoliko je vaša misija da pendrecima i nasiljem ubijate našu ljubav prema voljenom gradu i klubu, onda vas moramo razočarati, jer: NAŠA LJUBAV JE VJEČNA"
Povodom dešavanja i nemilih scena u noći sa subote na nedjelju, dana 12.05.2012.godine na Sonom trgu, gdje su službenici MUP-a TK na brutalan način pretukli i rastjerali tuzlansku omladinu nakon koncerta Ede Maajke u Caffe Baru „Sloboda", osjećamo potrebu da istupimo u javnost sa našim saopštenjem:
„Navijačka skupina Fukare Tuzla 1987 ograđuje se od svih prozivki koje dolaze iz MUP-a TK, po kojima navode da su navijači FK Sloboda krivi za nastale nerede.
Te noći, skupina navijača nalazila se samo u prolazu na Sonom trgu dvadesetak minuta prije intervencije policije, što znači da navijači FK „Sloboda" nisu ni bili na Sonom trgu za vrijeme pomenutog događaja.
Grupa navijača se zaputila ka stadionu Tušanj da dočeka igrače i stručni štab FK Sloboda te da skupa proslave pobjedu svog kluba ostvarenu u Gabeli. Međutim, nekih pet minuta prije nego što je stigao autobus sa igračima u Tuzlu, službenici specijalne jedinice MUP-a TK su se zaustavili ispred stadiona Tušanj te nasrnuli na grupu navijača sa pendrecima i suzavcima, bez ikakvog prethodnog obrazloženja.
U jednoj demokratskoj državi je nezamislivo da organi reda i mira bez ikakvog povoda napadaju svoje građane. Kod nas u Tuzli to učine, pa okrive omladinu koja se tu ni kriva ni dužna zadesila, prebace odgovornost na organizatora koncerta Caffe Bar Sloboda , ili po običaju, okrive navijače FK Sloboda. Skoro da smo sigurni da niko iz MUP-a TK, kao i mnogo puta do sada, neće odgovarati za ovo djelo, iako su nadzorne kamere na Sonom trgu sve snimile.
Stoga, ne prebacujte drugima svoju krivicu i svoj neprofesionalan odnos koji ste demonstrirali te noći. Morate znati da mi kao navijačka skupina Fukare Tuzla, zajedno sa svim mladim sugrađanima u to vrijeme okupljenim na Sonom trgu nismo: Huligani, narkomani i pijanice. Ukoliko je vaša misija da pendrecima i nasiljem ubijate našu ljubav prema voljenom gradu i klubu, onda vas moramo razočarati, jer: NAŠA LJUBAV JE VJEČNA"
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
moze bit ovakviHeller je napisao/la:Kakvi su inače odnosi Borca i SlavijeVAM je napisao/la:Briga je neke kvazi žurnaliste.Hoće Borca da strpaju u isti koš s nekim šibicarima.A sto se tice tih vasih trouglova,kvadrata, solucija je milion,tako da je sve otvoreno,jos 180 minuta...
[youtube][/youtube]
il ovakvi
[youtube][/youtube]

...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
- Probisvjet
- Kontakt:
Pustite price o namjestanju!
Borac ce dobiti Slaviju 100%.
Borac ce dobiti Slaviju 100%.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.