FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Spominje se da bi mogli dovesti nekog lijevaka i da navodno ima vise opcija, kako sam cuo ne radi se o nekim aman zaman poznatim igracima nego o mladjim od kojih bi i nesto moglo ispasti na kraju.Aco imas li ti kakvih informacija???
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 14 maj 2012, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Znali ko ista o ovoj proslavi ba jos ako se uzme dupla kruna sramota da se ne proslavi ispred vjecne ili bilo gdje SAMO DA BUDE LUDNICA
ili ce nam opet Koke pjevat 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Poput Kvese, može može.pile87 je napisao/la:Spominje se da bi mogli dovesti nekog lijevaka i da navodno ima vise opcija, kako sam cuo ne radi se onakim aman zaman poznatim igracima nego o mladjim od kojih bi i nesto moglo ispasti na kraju.Aco imas li ti kakvih informacija???

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Konkretno neki Todorovic iz slavije, nikad nisam zapazio a kamoli da znam kako momak igra...to je sto sam cuo mada u ovom periodu ima dosta spekulacija...ellaxaz je napisao/la:Poput Kvese, može može.pile87 je napisao/la:Spominje se da bi mogli dovesti nekog lijevaka i da navodno ima vise opcija, kako sam cuo ne radi se onakim aman zaman poznatim igracima nego o mladjim od kojih bi i nesto moglo ispasti na kraju.Aco imas li ti kakvih informacija???
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Blagoje Bratić
Ovaj Travančić vezni iz Čelika,a mlad mislim teško ali za nikakve pare bi se mogao uzeti tako rade velike ekipe u ligama,pa onaj Marjanović iz Zrinjskog ljevonogi krilni igrač isto mlad,za napadača nemam ideju mada bi nam trebao.
E decki, moze mala pomoc, dajte recite mi gdje mogu naci vjecnu tabelu BH premijer lige, kupa i tako te statistike. . .
pitaj menejuveboy je napisao/la:E decki, moze mala pomoc, dajte recite mi gdje mogu naci vjecnu tabelu BH premijer lige, kupa i tako te statistike. . .
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Ovi iz Mostara govore da je onaj Brković ili ovako nešto već dogovorio sa Amarom.Valjda je taj Brković napadač, i dolazi džabe na kraju sezone.
Ali svake godine bude milion priča a na kraju u Želju dođe onaj o kojem se nije pisalo i pričalo.
Ali svake godine bude milion priča a na kraju u Želju dođe onaj o kojem se nije pisalo i pričalo.
DRUG NEBI TI PUNCA
Tabela od 1995-2012:
1.FK Sarajevo, 947
2.Zeljeznicar Sarajevo, 933
Tabela od 2000-2012:
1.Zeljeznicar Sarajevo, 700
2.FK Sarajevo, 672
3.NK Siroki Brijeg, 661
Tabela od 2002-2012:
1.Zeljeznicar Sarajevo, 547
2.NK Siroki Brijeg, 545
3.FK Sarajevo, 544
1.FK Sarajevo, 947
2.Zeljeznicar Sarajevo, 933
Tabela od 2000-2012:
1.Zeljeznicar Sarajevo, 700
2.FK Sarajevo, 672
3.NK Siroki Brijeg, 661
Tabela od 2002-2012:
1.Zeljeznicar Sarajevo, 547
2.NK Siroki Brijeg, 545
3.FK Sarajevo, 544
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Hvala drug, ako ti nije problem da mi posaljes link na pp odakle preuzimas te informacije, thanks.
skupljam i pravim... ali mozes negdje naci sigurno... potrazi na wikipedii i slicno...juveboy je napisao/la:Hvala drug, ako ti nije problem da mi posaljes link na pp odakle preuzimas te informacije, thanks.

Hoće li Manijaci ići automobilima na utakmicu u Širokom ?...kad je vec zabranjen organizirani dolazak navijača
..ili pak nece nikako...ako neko ima kakvu informaciju..neka javi...

Određeni arbitri za utakmicu Siroki Brijeg-Zeljeznicar
Utakmicu na Pecari sudit će Radoslav Vukasović, a pomoćnici će mu biti Momir Širko i Ratko Kunić.
Utakmicu na Pecari sudit će Radoslav Vukasović, a pomoćnici će mu biti Momir Širko i Ratko Kunić.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Ovaj Vukasovic kao da je osnivac zelje,malo po malo,svaku drugu tekmu vam sudi.BLU SKY je napisao/la:Određeni arbitri za utakmicu Siroki Brijeg-Zeljeznicar

Pomjerate granice i u sudjenju

Joj Žuje kralja, kaže da sam ja neko u Kantonu, ja bi prije renovirao Grbavicu nego Vijećnicu 

FKŽ !
- inacefindecko
- Kontakt:
reče nešto sasvim pošteno za bakljadu. dok su se bacale baklje na teren nakon gola i pravio prekid, puno naših igrača se okrenulo prema tribini i gestikuliralo da se ne bacaju baklje.. vjerovatno su se osjećali nadmoćno, jako..
a onako su oni osvježenje dobili..
i te baklje više

a onako su oni osvježenje dobili..
i te baklje više

Kaže da bi idejni projekat koji je ranije napravljen, sada mogao početi sa izgradnjom, prvo bi se gradio Zapad, gradnja bi trajala oko 1,5 godinu( sad ne znam jel gradnja citavog stadiona ili samo zapada), digli bi kredit na pet godina i svake godine vracali po 1 milion.
FKŽ !
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Hrammm1921, sebalos, Tramvaji29877 i 83 gosta.