NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nisam bas u toku ,pa ako nekom nije tesko da nam objasni,zasto tolika zahvala treneru,sto je napravio od Zvijezde ponos grada? Zasto ponos grada nije valjda sto je osigurao opstanak dva kola ranije ? Ili sto ste na sredini tabele?
e ovako reci cu ti iskreno znaci zahvala ide predsjedniku ne treneru zato sto je od ekipe koja je igrala u trecoj ligi napravio ekipu koja igra premijer ligu napravio je stadion o kojem mnoge ekipe sanjaju ,klub nam je dobio licencu znaci radi se sve po uefinim zapovjedima i zasto to ne bi bio ponos ovog malog grada i nasih gradana kontas,a i trenutno mjesto na tabeli za nas je uspjeh pogledaj samo koji velikani ex yu fudbala su iza nasenci-071 je napisao/la:Nisam bas u toku ,pa ako nekom nije tesko da nam objasni,zasto tolika zahvala treneru,sto je napravio od Zvijezde ponos grada? Zasto ponos grada nije valjda sto je osigurao opstanak dva kola ranije ? Ili sto ste na sredini tabele?
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:e ovako reci cu ti iskreno znaci zahvala ide predsjedniku ne treneru zato sto je od ekipe koja je igrala u trecoj ligi napravio ekipu koja igra premijer ligu napravio je stadion o kojem mnoge ekipe sanjaju ,klub nam je dobio licencu znaci radi se sve po uefinim zapovjedima i zasto to ne bi bio ponos ovog malog grada i nasih gradana kontas,a i trenutno mjesto na tabeli za nas je uspjeh pogledaj samo koji velikani ex yu fudbala su iza nasenci-071 je napisao/la:Nisam bas u toku ,pa ako nekom nije tesko da nam objasni,zasto tolika zahvala treneru,sto je napravio od Zvijezde ponos grada? Zasto ponos grada nije valjda sto je osigurao opstanak dva kola ranije ? Ili sto ste na sredini tabele?
Ja vidim da ti pratis Zvjezdu ,ukoliko dodjes i pogledas neku utakmicu primjetit ces da Zvjezda fino igra od noge do noge,i da vlada lijepa atmosfera na Stadionu .Neznam gdje si procitao ponos grada,ali zanas koji volimo fudbal ona to zaista jeste!!!
Maxi,ja nikada nisam bio trener svega mi na svijetu ali hvala ti sto si me jois jednom nasmijao!!!
Za Englesku ligu si ti rekao ne jaastra1922 je napisao/la:idemo u borbu protiv vjetrenjaca..hocemo da nam liga bude premijer liga al engleske i da nam klubovi osvajaju ligu prvaka pa bolan tkanton sta smo mi forumasi trebali sada uhvatit se sa tobom pod ruku pa ici gore pred savez i trazit da nam liga bude bolja pa care mi radimo sa minimalnim financijskim sredstvima i u skladu stim nam je liga rangirana na 100. mjesto.pa znas da mjesecna plata kristijana ronalda moze podmjeriti troskove jednog prosjecnog kluba u nasoj ligi da igra cijelu sezonu to ti je valjda dovoljno gdje smo i sta smo.vecini ljudi je ponos i dika sto je nasa zvijezda u najjacoj nam ligi i sto smo medu 8 ekipa sta nam vise treba stima se svugdje u svijetu samo kod nas malo providno

Cinjenica je da kod nas 80 ljudi sto dolazi na stadion je nezaposleno, oni da imaju posao nebi krocili nikad na ove nase livade.
Prije si govorio da smo mi drzava koja je izasla iz rata, rat zavrsio prije 20 g, a eto ti i Hrvatska, i Srbija su isto tako izasli iz rata kad i mi, pa njihovi klubovi igraju evropu
Sta je ovo neki rat na forumu nego da ugovorimo neki fight ja cu biti sudija hehehe
- edo_malesak
Ma pusti to. Sudija uvijek na kraju bude krivFatko je napisao/la:Sta je ovo neki rat na forumu nego da ugovorimo neki fight ja cu biti sudija hehehe

"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
A u srijedu sta ocekujete iskreno zelim odgovor od pravih navijaca ZG, a ne nekih lijevih.?astra1922 je napisao/la:ja ocekujem tesku utakmicu u subotu...vjerujem u kuntica i vjerujem da zna koliko nama navijacima i simpatizerima znaci ova utakmica,nadam se da ce tako i pripremat ekipu za ovu utakmicu...ljudi nece tolerisati setanje po terenu nego samo borbu do zadnjeg atoma snage,hocemo da izgore a rezultat kakav god bude mi cemo cestitati i jednima i drugima.ja ocekujem nasu pobjedu i najbolju partiju nasih momaka ove polusezone neznam zasto ali tako mislim.poruka nasim igracima borite se i ginite za svaku loptu gradacac je uz vas....sto se tice trenera oba trenera imaju svoje kvalitete i bice zanimljivo vidjeti postavke.jovic je kukavica na strani i mislim da bi mogao igrati zatvoreniju taktiku sto nama nebi bas odgovaralo ali otom potom....vjerujem u nase ljude da ce na zadnju domacu utakmicu ove sezone doci u sto vecem broju i dati korektnu podrsku nasim igracima i svim ljudima u upravi koji su zasluzni sto mi u gradaccu imamo respektabilan klub koji igra sa najjacim ekipama nase lige.hvala fadilu i nurdi sto imamo svoj ponos napravili su nam klub da nas cijela bosna cijeni i hvali,svijetal smo primjer u bosni,LJUDI SUGRADANI BUDITE PONOSNI NA NASU ZVIJEZDU ,PODRZIMO JE SVI SUBOTU JER JE TO ZASLUZILA
SVI NA BANJU!!!

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
bice fina tekma ocekujemo jaku i uzbudljivu ali fer i korektnu nadamo se cemu drugo vec pobjedi svoga klubaRedDevilS je napisao/la:A u srijedu sta ocekujete iskreno zelim odgovor od pravih navijaca ZG, a ne nekih lijevih.?astra1922 je napisao/la:ja ocekujem tesku utakmicu u subotu...vjerujem u kuntica i vjerujem da zna koliko nama navijacima i simpatizerima znaci ova utakmica,nadam se da ce tako i pripremat ekipu za ovu utakmicu...ljudi nece tolerisati setanje po terenu nego samo borbu do zadnjeg atoma snage,hocemo da izgore a rezultat kakav god bude mi cemo cestitati i jednima i drugima.ja ocekujem nasu pobjedu i najbolju partiju nasih momaka ove polusezone neznam zasto ali tako mislim.poruka nasim igracima borite se i ginite za svaku loptu gradacac je uz vas....sto se tice trenera oba trenera imaju svoje kvalitete i bice zanimljivo vidjeti postavke.jovic je kukavica na strani i mislim da bi mogao igrati zatvoreniju taktiku sto nama nebi bas odgovaralo ali otom potom....vjerujem u nase ljude da ce na zadnju domacu utakmicu ove sezone doci u sto vecem broju i dati korektnu podrsku nasim igracima i svim ljudima u upravi koji su zasluzni sto mi u gradaccu imamo respektabilan klub koji igra sa najjacim ekipama nase lige.hvala fadilu i nurdi sto imamo svoj ponos napravili su nam klub da nas cijela bosna cijeni i hvali,svijetal smo primjer u bosni,LJUDI SUGRADANI BUDITE PONOSNI NA NASU ZVIJEZDU ,PODRZIMO JE SVI SUBOTU JER JE TO ZASLUZILA
SVI NA BANJU!!!
I ja isto ocekujem finu i korektnu igru sa obadvije strane i nek bolji pobjedi, nas je sad uzdrmao derbi ali sta je tu je.Fatko je napisao/la:bice fina tekma ocekujemo jaku i uzbudljivu ali fer i korektnu nadamo se cemu drugo vec pobjedi svoga klubaRedDevilS je napisao/la:A u srijedu sta ocekujete iskreno zelim odgovor od pravih navijaca ZG, a ne nekih lijevih.?astra1922 je napisao/la:ja ocekujem tesku utakmicu u subotu...vjerujem u kuntica i vjerujem da zna koliko nama navijacima i simpatizerima znaci ova utakmica,nadam se da ce tako i pripremat ekipu za ovu utakmicu...ljudi nece tolerisati setanje po terenu nego samo borbu do zadnjeg atoma snage,hocemo da izgore a rezultat kakav god bude mi cemo cestitati i jednima i drugima.ja ocekujem nasu pobjedu i najbolju partiju nasih momaka ove polusezone neznam zasto ali tako mislim.poruka nasim igracima borite se i ginite za svaku loptu gradacac je uz vas....sto se tice trenera oba trenera imaju svoje kvalitete i bice zanimljivo vidjeti postavke.jovic je kukavica na strani i mislim da bi mogao igrati zatvoreniju taktiku sto nama nebi bas odgovaralo ali otom potom....vjerujem u nase ljude da ce na zadnju domacu utakmicu ove sezone doci u sto vecem broju i dati korektnu podrsku nasim igracima i svim ljudima u upravi koji su zasluzni sto mi u gradaccu imamo respektabilan klub koji igra sa najjacim ekipama nase lige.hvala fadilu i nurdi sto imamo svoj ponos napravili su nam klub da nas cijela bosna cijeni i hvali,svijetal smo primjer u bosni,LJUDI SUGRADANI BUDITE PONOSNI NA NASU ZVIJEZDU ,PODRZIMO JE SVI SUBOTU JER JE TO ZASLUZILA
SVI NA BANJU!!!

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
u srijedu nista ne ocekujemo al u subotu pobjedu sa dva razlike

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ko je u Subotu na tapeti?astra1922 je napisao/la:u srijedu nista ne ocekujemo al u subotu pobjedu sa dva razlike![]()

Providni SIR JOVIĆ i FK"SARAJEVO"RedDevilS je napisao/la:Ko je u Subotu na tapeti?astra1922 je napisao/la:u srijedu nista ne ocekujemo al u subotu pobjedu sa dva razlike![]()

Stani sad zar se neigra sad kolo u srijedu protiv vas, a onda nama u subotu dolazi borac zadnje kolo?Zmajjj je napisao/la:Providni SIR JOVIĆ i FK"SARAJEVO"RedDevilS je napisao/la:Ko je u Subotu na tapeti?astra1922 je napisao/la:u srijedu nista ne ocekujemo al u subotu pobjedu sa dva razlike![]()
moramo pobedit imamo motiva.... Nurdo neće dozvolit da ga Jović pobijedi u Gradačcu...

utakmica protiv sarajeva je u subotu ne u srijeduRedDevilS je napisao/la:Ko je u Subotu na tapeti?astra1922 je napisao/la:u srijedu nista ne ocekujemo al u subotu pobjedu sa dva razlike![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
20.05 protiv vas, a 23.05 Borac nam dolazi na Kosevo.astra1922 je napisao/la:utakmica protiv sarajeva je u subotu ne u srijeduRedDevilS je napisao/la:Ko je u Subotu na tapeti?astra1922 je napisao/la:u srijedu nista ne ocekujemo al u subotu pobjedu sa dva razlike![]()

Zadnja izmjena: RedDevilS, dana/u 14 maj 2012, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo u Gradacac ide u kombinovanim sastavu bez najbolji igraca ; Sesara,Huseinovica,Belosevica,Obuce,Zrnanovica,ali se i pored toga nadaju barem jednom bodu koji Sarajevo vodi u Evropu.
Nadamo se bodu, ali sva tri sto da ne ipak smo mi FKS!senci-071 je napisao/la:Sarajevo u Gradacac ide u kombinovanim sastavu bez najbolji igraca ; Sesara,Huseinovica,Belosevica,Obuce,Zrnanovica,ali se i pored toga nadaju barem jednom bodu koji Sarajevo vodi u Evropu.

sta je u pitanju kartoni povrede ili ih odmara za borcasenci-071 je napisao/la:Sarajevo u Gradacac ide u kombinovanim sastavu bez najbolji igraca ; Sesara,Huseinovica,Belosevica,Obuce,Zrnanovica,ali se i pored toga nadaju barem jednom bodu koji Sarajevo vodi u Evropu.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Said ima 3 kartona, a za ovu cetvoricu neam pojma.astra1922 je napisao/la:sta je u pitanju kartoni povrede ili ih odmara za borcasenci-071 je napisao/la:Sarajevo u Gradacac ide u kombinovanim sastavu bez najbolji igraca ; Sesara,Huseinovica,Belosevica,Obuce,Zrnanovica,ali se i pored toga nadaju barem jednom bodu koji Sarajevo vodi u Evropu.

Nije ni u subotu vec u nedilju.astra1922 je napisao/la:utakmica protiv sarajeva je u subotu ne u srijeduRedDevilS je napisao/la:Ko je u Subotu na tapeti?astra1922 je napisao/la:u srijedu nista ne ocekujemo al u subotu pobjedu sa dva razlike![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.