evo ja ti ovog Jefferya postavio kako hvata i koliki je, pa reko da ti strah u kosti barem malo uvucem, ali brate necu ti Marshalla postavljat jer bice strasno

Moderator/ica: rio_Ferdy88
mozes brate ja mislim preko williamsa i premiera, napravis preko neta racun i uplatis sumu da imas na racunu te se kladis preko neta i nabijas sumu i onda ti dodju sestra ili mati u kladu i uzmu koliko im kazes da uzmuSaltCityAttack je napisao/la:jesmo mi u americi kaznjeni jer ovdje ne daju da se kladimo..ovdje su zabranjene te kladionice ebiga...ne znam kako ja mogu jedino da napravim racun dole i da mi sestra ili mati u tuzli pare preuzimaju
Tako oni svake godine pricaju pa nista...misle da su previse dobri ali nije takva situacijacherahmo je napisao/la:ljudi mozemo mi pricat ovdje ko i koga doveo al dobro je poznato da odbrana u am. fudbal dobiva tekme,zato Ravensi su uvijek favoriti,bar za sad suggs je rekao da ce biti spreman pred sezonu,fali mozda da dovedu nekog na DE,i sigurno idu u SB
Pa njih je tako malo dijelilo od superbowla to je strasna ekipa. Pas za pobjedu ispao onom receiveru odnosno izbijen mu je iz ruku a onaj kiceker fulio za produzetak. Opet ce oni biti strasni i bez t sizzle, uzpshaw ce se sjajno uklopiti.delpiero20 je napisao/la:Tako oni svake godine pricaju pa nista...misle da su previse dobri ali nije takva situacijacherahmo je napisao/la:ljudi mozemo mi pricat ovdje ko i koga doveo al dobro je poznato da odbrana u am. fudbal dobiva tekme,zato Ravensi su uvijek favoriti,bar za sad suggs je rekao da ce biti spreman pred sezonu,fali mozda da dovedu nekog na DE,i sigurno idu u SB
Po meni su dostigli maksimum sto se tice odbrane one dvije-tri sezone kada je Reed bio u zivotnoj formi, a i konstantno su losi na pas igri gdje imaju nesigurnog QB-a tj nije klasa Flacco kolika je klasa npr Brady,braca Manning ili Rodgers
Big Ben je mladji uzeo prvi SB, dok je Tom najmladji QB koji je uzeo dva SB tj najmladji je imao dva SB-aamerosm je napisao/la:Zna li neko podatak koje najmladji QB svih vremena koji je uzeo SB ? Ja mislim da je Big Ben ili Brady i da je razlika par mjeseci, ali nisam siguran. Hvala unaprijed na odgovoru.
mogli ste sa Haynijem ili vec kako mu je imeSaltCityAttack je napisao/la:ko Bears ownerima dade ovu poziciju..ebo mater prosle godine da su utrosili ono sto su imali mogli su u super bowl otici..pa kad su Giantsi mogli sa 8-8 mogli smo i mi ebiga ...hajde sad smo nesto ko i uradili vidjet cemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.