NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 maj 2012, 19:09

pa bolan mozes ti ta imena slagat koliko hoces, ali ja Coltse znam kao ekipu sa daleko losom odbranom, pa cak i u sezonama kad ste bili najbolja ekipa lige...pa kad ti to postavis, onda zamisli da stavis odbranu Bearsa, Pitsburga,Baltimora i td ?..care moj Luck nije da ce biti u panici, vec ce traziti da se vrati na College nakon prve utakmice vjeruj mi :)

evo ja ti ovog Jefferya postavio kako hvata i koliki je, pa reko da ti strah u kosti barem malo uvucem, ali brate necu ti Marshalla postavljat jer bice strasno :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

the_packer
Kontakt:

Post Postao/la the_packer » 14 maj 2012, 15:19

http://www.wettnetzwerk.com/bonus/bet-at-home-gutschein" onclick="window.open(this.href);return false;

evo bonus na bet-at-home :)

pozz svima.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 maj 2012, 18:41

jesmo mi u americi kaznjeni jer ovdje ne daju da se kladimo :)..ovdje su zabranjene te kladionice ebiga...ne znam kako ja mogu jedino da napravim racun dole i da mi sestra ili mati u tuzli pare preuzimaju :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 15 maj 2012, 01:43

SaltCityAttack je napisao/la:jesmo mi u americi kaznjeni jer ovdje ne daju da se kladimo :)..ovdje su zabranjene te kladionice ebiga...ne znam kako ja mogu jedino da napravim racun dole i da mi sestra ili mati u tuzli pare preuzimaju :)
mozes brate ja mislim preko williamsa i premiera, napravis preko neta racun i uplatis sumu da imas na racunu te se kladis preko neta i nabijas sumu i onda ti dodju sestra ili mati u kladu i uzmu koliko im kazes da uzmu :)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 maj 2012, 02:35

Ja mislim da je ovaj sport jedini u kojem se osvajac titule ne svrstava u uzi krug favorita. Prema kladionicama glavni favoriti za osvajanje SB-a su Packersi, zatim slijede Patriotsi, pa Texansi, Ravensi itd itd.
Giantsi se tek nalaze na 10.poziciji.

Iako je jos rano za neke prognoze, no prema trenutnoj situaciji (i tokom sezone ne bude povreda kljucnih igraca) mislim da ce Patriotsi i Texansi odlucivati ko ce predstavljati AFC na SB, dok je NFC predstavnika tesko prognozirati. Tu su Packersi koji ih je proslegodine tragedija OC sprijecila u pohodu ka odbrani titule, zatim 49ersi koji imaju strasnu odbranu, ali limitiranog QB i napad, no mogu zadati protivnicima ogormne probleme, zatim Giantsi, jer Eli u PO naprosto poludi, isto tako i pored kazni ne treba otpisivati Saintse jer u svojim redovima imaju jednog od najboljih QB-a lige, pa tu su Berasi sa oporavljenim Cutlerom, zatim Eaglesi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

cherahmo
Kontakt:

Post Postao/la cherahmo » 15 maj 2012, 16:20

ljudi mozemo mi pricat ovdje ko i koga doveo al dobro je poznato da odbrana u am. fudbal dobiva tekme,zato Ravensi su uvijek favoriti,bar za sad suggs je rekao da ce biti spreman pred sezonu,fali mozda da dovedu nekog na DE,i sigurno idu u SB

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 maj 2012, 16:55

jest odbrana je glavna to si upravu, ali ti opet treba QB da osvojis :)..kroz sezonu odbrana ako nije na nivou ona nista od SB..bas kao i packersi prosle godine gdje im se odbrana izgubila totalno sto je mene najvise i iznenadilo kroz sezonu da oni nemaju odbranu na koju sam ja navikao...Bearsi takodjer nisu nesto posebno dominirali u odbrani kao sto sam navikao ebiga.

Nego zanimljivo je da Bill Cowher jedino bi se vratio iz penzije ako bi imao priliku da vodi Bearse ili Giantse :)...to su njegove dvije jedine opcije...znaci ako Smith ne napravi nesto vise ove godine mogao bi on pakovati kofere... Bill je odlican trenrer za passing game i odlicna komunikacija izmedju QB i recivera...znaci ima zelju da vodi Cutlera i ovu grupu recivera koju mi imamo od ove sezone
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 15 maj 2012, 19:06

cherahmo je napisao/la:ljudi mozemo mi pricat ovdje ko i koga doveo al dobro je poznato da odbrana u am. fudbal dobiva tekme,zato Ravensi su uvijek favoriti,bar za sad suggs je rekao da ce biti spreman pred sezonu,fali mozda da dovedu nekog na DE,i sigurno idu u SB
Tako oni svake godine pricaju pa nista...misle da su previse dobri ali nije takva situacija

Po meni su dostigli maksimum sto se tice odbrane one dvije-tri sezone kada je Reed bio u zivotnoj formi, a i konstantno su losi na pas igri gdje imaju nesigurnog QB-a tj nije klasa Flacco kolika je klasa npr Brady,braca Manning ili Rodgers

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 15 maj 2012, 19:23

delpiero20 je napisao/la:
cherahmo je napisao/la:ljudi mozemo mi pricat ovdje ko i koga doveo al dobro je poznato da odbrana u am. fudbal dobiva tekme,zato Ravensi su uvijek favoriti,bar za sad suggs je rekao da ce biti spreman pred sezonu,fali mozda da dovedu nekog na DE,i sigurno idu u SB
Tako oni svake godine pricaju pa nista...misle da su previse dobri ali nije takva situacija

Po meni su dostigli maksimum sto se tice odbrane one dvije-tri sezone kada je Reed bio u zivotnoj formi, a i konstantno su losi na pas igri gdje imaju nesigurnog QB-a tj nije klasa Flacco kolika je klasa npr Brady,braca Manning ili Rodgers
Pa njih je tako malo dijelilo od superbowla to je strasna ekipa. Pas za pobjedu ispao onom receiveru odnosno izbijen mu je iz ruku a onaj kiceker fulio za produzetak. Opet ce oni biti strasni i bez t sizzle, uzpshaw ce se sjajno uklopiti.
Nego cuvajte se vi chargersa :D melvin, phillips, takeo i ostale zvijeri bice to strasna odbrana a rivers ce da se vrati i ima strasnu sezonu.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 maj 2012, 20:11

Malo zanimljivih podataka :)

slika

slika

slika

Za @Edina :mrgreen:

slika

slika

slika ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 maj 2012, 01:01

Zna li neko podatak koje najmladji QB svih vremena koji je uzeo SB ? Ja mislim da je Big Ben ili Brady i da je razlika par mjeseci, ali nisam siguran. Hvala unaprijed na odgovoru.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 16 maj 2012, 12:22

amerosm je napisao/la:Zna li neko podatak koje najmladji QB svih vremena koji je uzeo SB ? Ja mislim da je Big Ben ili Brady i da je razlika par mjeseci, ali nisam siguran. Hvala unaprijed na odgovoru.
Big Ben je mladji uzeo prvi SB, dok je Tom najmladji QB koji je uzeo dva SB tj najmladji je imao dva SB-a

Znaci prvi SB je ranije uzeo Big Ben, ali je do drugog SB dosao mladji Tom Brady (razlika nekih 150 dana) :)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 maj 2012, 22:06

Robert Kraft proglasen najboljim vlasnikom u NFL-u...

http://thebiglead.com/index.php/2012/05 ... rs-part-i/

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 17 maj 2012, 22:53

Dobre su ove Mare, ne bi mijenjao tu porodicu nikad :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 maj 2012, 23:06

ko Bears ownerima dade ovu poziciju :)..ebo mater prosle godine da su utrosili ono sto su imali mogli su u super bowl otici..pa kad su Giantsi mogli sa 8-8 mogli smo i mi ebiga ...hajde sad smo nesto ko i uradili vidjet cemo :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 17 maj 2012, 23:29

SaltCityAttack je napisao/la:ko Bears ownerima dade ovu poziciju :)..ebo mater prosle godine da su utrosili ono sto su imali mogli su u super bowl otici..pa kad su Giantsi mogli sa 8-8 mogli smo i mi ebiga ...hajde sad smo nesto ko i uradili vidjet cemo :)
mogli ste sa Haynijem ili vec kako mu je ime :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 maj 2012, 00:46

pa dobro da smo mozda trosili ko zna mozda nebi se ni desile one povrede ebiga..da smo doveli nekog u OL, mozda Cutler nebi bio povredjen :)..ma dobro hajde nema veze imamo ove godine super ekipu, ali sigurno jos tezu diviziju nego prosle godine...ove godine i Minesota bi mogla biti dobra, tako da ce biti pravo ebeno ovdje
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 18 maj 2012, 01:06

Pozicija WR ove godine kod Bearsa ce biti jedna od najboljih u zadnjih 5 godina ako ne i vishe. :D

Marshall
Bennett
Knox(nadam se njegovom povratku)
Hester
Jeffery

Da hoce Smith malo pojacati OL al`eto valjda ne bude vecih problema sa povredama ove sezone kao prosle(Carimi, Williams).

Na poziciji QB smo se također odlicno pojacali, potpisali Campbella koji je bio starter od kad igra u NFL, i produzili sa veteranom McCown-om. Valjda nam se nece ponoviti vishe fenomen Hanie. :roll: :mrgreen: :lol:

I, da nadam se da ce potpisati long-tearm deal sa Forte-om.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 maj 2012, 01:31

ma kakvh 5 godina Booker je nas najbolji reciver haman pa u historiji :)... od 1999 do 2003 je bio otisao i onda se 2008 ponovo bio vratio..prije njega je bio Conway koji je za 5 godina imao 31TD i skoro pa 5.000 yardi...Boker je imao 3.500 yardi za 4 odnosno 5 sezone racunajuci povratak...onda je bio Gault iz doba kad su osvojili super bowl i on je bio jako produktivan samo sto se u to doba nije ni igralo previse na njega, vec odbrana i RB

Daleko je ovo sad sto imamo ispred ovih recivera :)..ovo bi trebalo da bude dobro jer Marshall i Cutler kao i trener su bili skupa u Denveru i dobro se razumiju.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 maj 2012, 01:36

Ma Bearsi su speceficno losi ove sezone, iduce ce biti jos losiji, los skauting i menadzment Bearsa ce ekipu dovesti do novih povreda i opet nece napraviti playoff, a pogotovo lose angazovanje igraca jer Marshall nije smio biti doveden, davi frajer zene, moramo iskoristiti ovo rasulo u Bearsima i pogotovo njihovu slabu odbranu.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.