NK Troglav 1918 Livno

Hans
Kontakt:

Re: NK Troglav Livno

Post Postao/la Hans » 13 maj 2012, 21:10

badblueboylivno je napisao/la:U pravu si.

Mislim da bi moralo kao Nijemci, svaku utakmicu trpati do kraja, i na tome se - realizaciji i psihi - mora raditi. Mrtvaci se promašuju, sve se odlično uradi, Jozo probije stranu i ubaci - ništa, Kaja probije stranu i ubaci - ništa, i tako dalje, sve za pet do završnice, kad se to mora naplatiti... recimo, Stolac je bio zreo za dvocifreni broj golova. Vjerujem da će se na tome poraditi, jer se u Prvoj ligi ovoliko prilika neće stvarati, a neće se smjeti ovoliko promašivati.

Iskreno se nadam da će sve šanse protiv Kupresa ući, da ih se za oproštaj od njih dobro nalupa (naravno, ne da mlate igrače, nego da se lupa u mrežu) radi svih nevolja koje su naši igrači imali gore u posljednja tri nastupa, i nadam se da se dugo neće protiv Kupresa zaigrati, možda u Kupu, jednom. :D
Ma i ako udjemo...ja se Turbine bojim...bez sale, a za Visice sam vec upiso poraz...
E da, kako funkcionira taj kup? Ja se ne sjecam kad je Troglav kup igro??

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 13 maj 2012, 21:12

treba ko onda kad im je Zlatko zabio 8 komada! :-)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 maj 2012, 22:28

Hans je napisao/la: E da, kako funkcionira taj kup? Ja se ne sjecam kad je Troglav kup igro??
16 klubova iz Premijerlige
10 klubova iz Kupa Federacije
6 klubova iz Kupa RS-a

Kako Troglav ne igra u županijskom kupu ove godine - čini mi se da se to natjecanje u ovom amaterskom savezu uopće ne igra - ne znam da li će moći sudjelovati u Kupu Federacije, samim time i u državnom Kupu. Zadnji put u federalnom Kupu Troglav je igrao protiv nekog Omladinca Pokoj i slavio 4-0 u gostima pa u Kupu BiH potonuo kod Modriče 5-0.
Livnjak je napisao/la:treba ko onda kad im je Zlatko zabio 8 komada! :-)
Mogao bi sada Bole, jer je u više navrata davao 3+ golova po utakmici. Ako bude igrao, naravno. :D
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 13 maj 2012, 22:44

badblueboylivno je napisao/la:
Hans je napisao/la: E da, kako funkcionira taj kup? Ja se ne sjecam kad je Troglav kup igro??
16 klubova iz Premijerlige
10 klubova iz Kupa Federacije
6 klubova iz Kupa RS-a

Kako Troglav ne igra u županijskom kupu ove godine - čini mi se da se to natjecanje u ovom amaterskom savezu uopće ne igra - ne znam da li će moći sudjelovati u Kupu Federacije, samim time i u državnom Kupu. Zadnji put u federalnom Kupu Troglav je igrao protiv nekog Omladinca Pokoj i slavio 4-0 u gostima pa u Kupu BiH potonuo kod Modriče 5-0.
Livnjak je napisao/la:treba ko onda kad im je Zlatko zabio 8 komada! :-)
Mogao bi sada Bole, jer je u više navrata davao 3+ golova po utakmici. Ako bude igrao, naravno. :D
Au kako smo na niskim granama, nemogu vjerovat...sad (ako) TL udje u Prvu ligu, stvarno treba poduzet nesto u vezi toga :S

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 13 maj 2012, 22:48

Koliko znam - savez je jako aktivan pa nas obavještava, nema na stranici akcije od sredine listopada - Kup je otkazan jer im je nerentabilan - ono, likovi koji ga vode rade na sto mjesta i opet hoće para, pa se nadam da će isti pasti i da će savez preuzeti ljudi kojima je stalo do nogometa. Kad sam vidio da se jedan lik, koji u Livno dođe samo za blagdane, želi kandidrati i da očekuje da će proći kao predsjednik, uhvatio sam se za glavu. :oops:

A bilo bi lijepo da se igra kup, da igraju recimo Troglav, Tomislav, Kamešnica, Junak, Glamoč, Kupres i još dva kluba, da se igra štagod. :( Di ćeš većeg motiva od potencijalnog dolaska Želje i Borca i Širokog.
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 13 maj 2012, 22:56

badblueboylivno je napisao/la:Koliko znam - savez je jako aktivan pa nas obavještava, nema na stranici akcije od sredine listopada - Kup je otkazan jer im je nerentabilan - ono, likovi koji ga vode rade na sto mjesta i opet hoće para, pa se nadam da će isti pasti i da će savez preuzeti ljudi kojima je stalo do nogometa. Kad sam vidio da se jedan lik, koji u Livno dođe samo za blagdane, želi kandidrati i da očekuje da će proći kao predsjednik, uhvatio sam se za glavu. :oops:

A bilo bi lijepo da se igra kup, da igraju recimo Troglav, Tomislav, Kamešnica, Junak, Glamoč, Kupres i još dva kluba, da se igra štagod. :( Di ćeš većeg motiva od potencijalnog dolaska Želje i Borca i Širokog.
Bravo, u potpunosti se slazem s tobom, i bilo bi super kad bi netko od premierligasa dosao, ne zbog motiva (iako djelomicno da :) ) nego zbog publike, zarade, iskustva, promjene, da i mi vidimo nekoga iz vrha BiH nogometa :D

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 14 maj 2012, 09:47

badblueboylivno je napisao/la:Koliko znam - savez je jako aktivan pa nas obavještava, nema na stranici akcije od sredine listopada - Kup je otkazan jer im je nerentabilan - ono, likovi koji ga vode rade na sto mjesta i opet hoće para, pa se nadam da će isti pasti i da će savez preuzeti ljudi kojima je stalo do nogometa. Kad sam vidio da se jedan lik, koji u Livno dođe samo za blagdane, želi kandidrati i da očekuje da će proći kao predsjednik, uhvatio sam se za glavu. :oops:

to za kup jeli se odnosi na cijelu drugu ligu jug ili samo na livanjski kanton?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 maj 2012, 11:34

Koliko znam, cijela država igra te kantonalne kupove, većina je počela... mi u Federaciji to, u RS-u entitetski kup.
Hayley <3

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 14 maj 2012, 13:39

badblueboylivno je napisao/la:Koliko znam, cijela država igra te kantonalne kupove, većina je počela... mi u Federaciji to, u RS-u entitetski kup.
znam to. ali ti reče da je kup otkazan i da Troglav neigra. pa sam pitao na koje se to kantone odnosi.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 14 maj 2012, 13:44

jednostavno nema zainteresiranih klobova u livanjskom savezu, posljednje tri godine jedino se Sloga prijavljivala za kup natjecanje, a pošto nije bilo drugih konkurenata direktno je išla u kup federacije odnosno bih
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 maj 2012, 13:54

Ali kako se Sloga može prijaviti za kup livanjskog saveza? Nije igra valjda pod zastavom ovog saveza?
Hayley <3

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 14 maj 2012, 13:58

badblueboylivno je napisao/la:Ali kako se Sloga može prijaviti za kup livanjskog saveza? Nije igra valjda pod zastavom ovog saveza?
:roll:

pa kako igramo ovu ligu nego tako? igraju nam i pioniri i početnici ligu sa vama, i juniori i kadeti igraju južnu skupinu. čudi me da to neznaš, mislio sam da ti nisi "od jučer"
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 maj 2012, 14:02

Mislio sam da igrate kao pridruženi član, vanredni član, tako nešto, što nije strano ni u nekim drugim državama... sigurno nisam mislio da igrate kao član ovog saveza. :?

De mi onda reci znaš li hoćete li opet igrati u Kupu dogodine.
Hayley <3

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 14 maj 2012, 14:08

badblueboylivno je napisao/la:Mislio sam da igrate kao pridruženi član, vanredni član, tako nešto, što nije strano ni u nekim drugim državama... sigurno nisam mislio da igrate kao član ovog saveza. :?

De mi onda reci znaš li hoćete li opet igrati u Kupu dogodine.
naravno da smo član ovog saveza, doduše nemamo predstavnika u IO osim kad se nešto mućka pa nas zovu, a onda mi nećemo :lol: to bi se već ove godine trebalo ispraviti

ne vjerujem, nismo baš pri parama, a može nas zapast nepotrebno (daleko) gostovanje na kojem nemamo sta traziti npr. Sarajevo
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 maj 2012, 14:12

Da, to me je zanimalo, nema nikoga u IO-u, a članovi ste... :D
Hayley <3

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 14 maj 2012, 14:28

badblueboylivno je napisao/la:Da, to me je zanimalo, nema nikoga u IO-u, a članovi ste... :D
možeš li igrati bilo koju ligu, a da nisi član niti jednog saveza?

mi Livnu placamo sve kotizacije i registracije za seniore, pionire i početnike, delegat i suci se vode kao da su sa vaše županije, igramo drugu ligu jug koju vode savezi iz livna, posušja/širokog i mostara, pioniri i početnici nam igraju ligu HBŽ ZHŽ

i tako već 10 godina, pa čiji smo onda?
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 maj 2012, 14:29

Hm, ne znam, kažem, nikad nisam bio siguran da li ste punopravni član ili ste samo pridruženi.

No dobro, razuvjerio si me. :D
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 14 maj 2012, 15:55

Jeste li ista ostvarili kad ste bili u kupu?

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 14 maj 2012, 16:32

Hans je napisao/la:Jeste li ista ostvarili kad ste bili u kupu?
2009. igrali osminu finala kupa bih protiv rudara (p)
Sloga Uskoplje

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 14 maj 2012, 16:44

slogauskoplje je napisao/la:
Hans je napisao/la:Jeste li ista ostvarili kad ste bili u kupu?
2009. igrali osminu finala kupa bih protiv rudara (p)
Kolko ste odigrali?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.