Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jug će biti zatvoren protiv Kozare na proslavi. Plašim se za krovnu konstrukciju dijela zapada, prema jugu.Elegant je napisao/la:Plava braco sta je ovo snijeg u maju, Grbavica bijela.
obavezno se treba skinuti sa zapada snijeg, koliko god malo da ima, ovaj snijeg je enormno tezak... Imam slike sa grbavice od jutros, ali mrsko mi sada postavljati, ali samo cu reci da je ono drvece kod ulaza na jugu i oko juzne tribine savilo se do poda i samo cujes kako puca, jezivo je bilo stajati na praznom jugu i slusati to.avlami97 je napisao/la:Jug će biti zatvoren protiv Kozare na proslavi. Plašim se za krovnu konstrukciju dijela zapada, prema jugu.Elegant je napisao/la:Plava braco sta je ovo snijeg u maju, Grbavica bijela.
AnelZ je napisao/la:obavezno se treba skinuti sa zapada snijeg, koliko god malo da ima, ovaj snijeg je enormno tezak... Imam slike sa grbavice od jutros, ali mrsko mi sada postavljati, ali samo cu reci da je ono drvece kod ulaza na jugu i oko juzne tribine savilo se do poda i samo cujes kako puca, jezivo je bilo stajati na praznom jugu i slusati to.avlami97 je napisao/la:Jug će biti zatvoren protiv Kozare na proslavi. Plašim se za krovnu konstrukciju dijela zapada, prema jugu.Elegant je napisao/la:Plava braco sta je ovo snijeg u maju, Grbavica bijela.
A sumnjam da ce biti jug zatvoren, nema toliko puno snijega, ja mislim da ce snijeg potrajati najdalje jos sutra, a od petka su najavili toplije vrijeme, a utakmica je tek u nedjelju u 17:30, ima fore
Dobra.... dobra....., a pored fotografske, Amar ima i Makov tersluk i tvdoglavost. Obojica genijalci u poslovima koje su obavljali, odnosno Amar još obavlja.BolanBolan je napisao/la:Malo šale, podsjeti me ova slika Amara iz članka na Maka Dizdara...![]()
Sad kad na miru pogledah ovaj snimak mogu reci da smo primili dva gola iz dvije nase grseke odnosno dvije prilike sarajeva, citavu utakmicu smo dominirali sto pokazuje i posjed lopte.BlueTiger je napisao/la:Evo ga, neko je postavio cijeli mec pa mu se ovom prilikom zahvaljujem!![]()
![]()
Published on May 13, 2012 by MarfiBilic
1:0 9' Belošević
2:0 30' Husejinović
2:1 45' Selimović
2:2 56' Selimović
[youtube][/youtube]
Kao sto Amar onog svog cuku setaavlami97 je napisao/la:Ja Boga mi ne skačem, fino odem prema lokomotivi i rahat sve po ravnom. Odakle će Buki ili Žujo znati za te probleme. Oni ulaze sa kontra strane u stadion.![]()
![]()
![]()
Baš me interesuje, da li iko iz VRHA kluba, da ne kažem i Amar, prošetaju okolo i po samom stadionu osim zapada i terena, te ponekad do sjeverne tribine u one kafane... Al' fakat. Nikada nikoga nisam viđao da malo prošeta i pogleda, pa makar do one hale na jugozapadu.
Žuja za ruku i malo ga prošetati![]()
![]()
Mak ja na ceneru, a gdje će Amar, sprema li se i za njega neka novčanica?avlami97 je napisao/la:Dobra.... dobra....., a pored fotografske, Amar ima i Makov tersluk i tvdoglavost. Obojica genijalci u poslovima koje su obavljali, odnosno Amar još obavlja.BolanBolan je napisao/la:Malo šale, podsjeti me ova slika Amara iz članka na Maka Dizdara...![]()
![]()
![]()
da, postojao je samo propuh na poziciji zadnjeg veznogmalta071 je napisao/la:Nismo ni postojali prije njega.tokmak je napisao/la:bez nijeme mi smo raspad sistema
Susnjezica pada jos malo u cetvrtak ujutru.Ovo se vec istopilo.Petak sunce 18 stepeni,subota sunce 20 stepeni,nedjelja sunce 22 stepena19TM87 je napisao/la:ovaj mi se snijeg ne svidja ni malo sobzirom da najavljuju da ce cijelu sedmicu ovako biti...a dobro znamo kako su nasi azurni sto se ciscenje tice...
Nije se ni jedna rijec o tome spominjala, nema od toga nista.zeljocity je napisao/la:Dokle se doslo sa planovima za izgradnju zapadne tribine??
Amin.!damirfile je napisao/la:Od srijede poboljsanje vremena za vikend najavljuju pravo toplo vrijeme.
RedDevilS je napisao/la:Amin.!damirfile je napisao/la:Od srijede poboljsanje vremena za vikend najavljuju pravo toplo vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.