ovi sve sam prebacio u trenutne klubove posto vise nisu u Slobodi sutra bacam SS igraca postave i svega ostalog.Heller je napisao/la:Pa daj ss tima, al odmah se možeš riješit Zukića, Aleksića, Šaranovića, Zoletića, i Bošnjaka barem sam ja tako a prodo Borica, Ristanica, Gavarica, Cehajica, Smajlovica i za njih mozes dobiti oko 100k to je dodatnih 750 sedmicno u palte a kad se njih rijesis imas prostora za dovest kojeg dobrog igraca npr.MakeTZ je napisao/la:pa igrao sam 3 sezone i izasao mi crush dump veceras ili sutra cu vjerovatno iz pocetka krenut, uradio sam slobodu u editoru po trenutnim igracima promijenio samo predsjednika stavio Davuda, trenera Ibrakovica, igrace dodao i promijenio pozicije igracima posto nisu sve tacne, ocjene nisam dirao.
Imas li kakvih savjeta koga dovest i tako to ?
- Radan Munović krilo, Sutjeska oko 5-6K plata ispod 300€, Feđa Dudić, Alen Škoro, Mladen Jurčević, China na posudbu iz Metalurga D., Andreja Mrkelu na posudbu dovedi, Gorana Smiljanica iz Vojvodine i jos koje svoje pojačanje![]()
za drugu sezonu Sjutra džabalama vrhusnih pojačanja
Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
Neka mi neko kaže kakve dobre domaće/strane igrače da dovedem na polusezoni (imam još 4-5 utakmica do polusezone).
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ima li itko link za skinuti igru, a da nije skidrow? Jučer sam skinuo taj skidrow, ali traži popunjavanje nekakvih surveya za password, niđe veze...
Dugo nisam radi nekih obveza igrao, a sad mi se igra - komp mi je bio formatiran pa mi se izbrisali svi podaci, među njima i manager.
Dugo nisam radi nekih obveza igrao, a sad mi se igra - komp mi je bio formatiran pa mi se izbrisali svi podaci, među njima i manager.
Hayley <3
1. Sezona sa ŽELJEZNIČAROM...Doveo 3 igrača..dva odbrambena i jednog napadača...a dvojicu sam poslao na posudbu...
Iznenadio sam u Evropskoj Ligi,plasirao se u GRUPNU FAZU,izbacivši Legiu i jedan francuski klub Stade de Rennains...
Uspio sam produziti ugovor sa Zebom i to jedva,čak sam ga mislio prodati za 625.000,bila ponuda od Legie,ali Zeba je odbio
ne paše mu....
Grupa u Evropskoj Ligi : Lokomotiv Moskwa,Az Alkmar,Rangers i ŽELJO!!
lakše nisam mogao dobiti,ali opet mislim da necu dalje proci,cilj je zaraditi sto vise novca,i to ulagati u mlade igrače koji imaju potencijala...
Iznenadio sam u Evropskoj Ligi,plasirao se u GRUPNU FAZU,izbacivši Legiu i jedan francuski klub Stade de Rennains...
Uspio sam produziti ugovor sa Zebom i to jedva,čak sam ga mislio prodati za 625.000,bila ponuda od Legie,ali Zeba je odbio

Grupa u Evropskoj Ligi : Lokomotiv Moskwa,Az Alkmar,Rangers i ŽELJO!!
lakše nisam mogao dobiti,ali opet mislim da necu dalje proci,cilj je zaraditi sto vise novca,i to ulagati u mlade igrače koji imaju potencijala...
- fanatic1991
- Kontakt:
Moj vam je savjet ako pocinjete sa BH premier ligom da ukljucite JAR i Brazil kao dodatne nacije....u JAR-u ima dosta odlicnih igraca za male pare....Ja igram sa zeljom i doveo sam Siyanda Xulu za 110k sada vrijedi 7.5 M....samo posaljete skaute u JAR i Brazil i da vidite kakve igrace nudi
ja sam u prvoj sezoni samo Xulu-a i Kezmana platio ove ostale dzaba.... sada sam u 7 ili 8 sezoni redovan clan grupne faze LP
u 6 sam cak i do polufinala LP dosao Arsenal me izbacio 

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Daj kojeg ime :p
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Moze li ta nasa liga, najnoviji update?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- fanatic1991
- Kontakt:
Matsilele Sono, Doctor Mampuru, Asive Langwe (Asiwe nisam siguran da li je v ili whordas'87 je napisao/la:Daj kojeg ime :p

Can i have yours?
Can i have yours?
Moraš imati patch 12.2.2 ako hoces najnoviji Update za nasu BH LIGU....taj patch je nazalost jedino dostupan preko STEAM-a ( orginalnog fm-a)...Sarajlijc@ je napisao/la:Moze li ta nasa liga, najnoviji update?
Za detaljnije informacije : Fmbosnia.com
- Sarajlijc@
- Kontakt:
E jbg :S Zar jos Skidrowsi nisu napravili patch najnoviji 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
ja sam nasao par,ali bili su pod šifrom..a ja iz BiH nisam mogao raditi te surveyve...to samo Englezi,Amerikanci mogu :d..ali potrazit cu jos jednom,pa postavim onda ovdje..Sarajlijc@ je napisao/la:E jbg :S Zar jos Skidrowsi nisu napravili patch najnoviji
100% ima negdje na torrentu,pretrazi..
@fanatic nijednog ne mogu da nađem 

- fanatic1991
- Kontakt:
pa jesi li ukljuci Juzno africku republiku?? mislim da ces bez ukljucivanja moci naci samo Siyanda Xulu a za ove ostale ces morati ukljuciti i Brazil i Juzno africku republikuhordas'87 je napisao/la:@fanatic nijednog ne mogu da nađem

Can i have yours?
Can i have yours?
Mozes li upload save pa da nam daš link?fanatic1991 je napisao/la:Moj vam je savjet ako pocinjete sa BH premier ligom da ukljucite JAR i Brazil kao dodatne nacije....u JAR-u ima dosta odlicnih igraca za male pare....Ja igram sa zeljom i doveo sam Siyanda Xulu za 110k sada vrijedi 7.5 M....samo posaljete skaute u JAR i Brazil i da vidite kakve igrace nudija sam u prvoj sezoni samo Xulu-a i Kezmana platio ove ostale dzaba.... sada sam u 7 ili 8 sezoni redovan clan grupne faze LP

Hoće neko Save sa Slobodom buđet 50 milki, dobar tim za LP
ima jedan napadač među najboljima u africi
2023

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma moze majstore,samo jel ti otkljucana i prva liga FBIH ili samo Premijer Liga ?
- fanatic1991
- Kontakt:
eh sad da vam dam dane (uzalud bacenog) zivota nece da moze (sto bi sojic rekao ) ali mozda bacim koji SSZeka je napisao/la:Mozes li upload save pa da nam daš link?fanatic1991 je napisao/la:Moj vam je savjet ako pocinjete sa BH premier ligom da ukljucite JAR i Brazil kao dodatne nacije....u JAR-u ima dosta odlicnih igraca za male pare....Ja igram sa zeljom i doveo sam Siyanda Xulu za 110k sada vrijedi 7.5 M....samo posaljete skaute u JAR i Brazil i da vidite kakve igrace nudija sam u prvoj sezoni samo Xulu-a i Kezmana platio ove ostale dzaba.... sada sam u 7 ili 8 sezoni redovan clan grupne faze LP

Can i have yours?
Can i have yours?
- fanatic1991
- Kontakt:
ja sam 2019 70M budzet naravno funti xD i imam najboljeg napadaca na igri regenHeller je napisao/la:Hoće neko Save sa Slobodom buđet 50 milki, dobar tim za LPima jedan napadač među najboljima u africi
2023

Can i have yours?
Can i have yours?
Federalna i PL BiHZeka je napisao/la:Ma moze majstore,samo jel ti otkljucana i prva liga FBIH ili samo Premijer Liga ?
Ja imam odlično lijevo krilo, defanzivnog veznog, napadača i bekove, i nadprosječne napadače, štopere, golmane i prosječno desnog krilo po ocjenama ali ubija lik prosjek preko 8.0
Nego fanatic z kojim klubom
trubim po deseti put LUKA ĐORĐEVIĆ, mogren FTW

Nullius in verba
- fanatic1991
- Kontakt:
Cuj sa kojim ZELJO naravnoHeller je napisao/la:Federalna i PL BiHZeka je napisao/la:Ma moze majstore,samo jel ti otkljucana i prva liga FBIH ili samo Premijer Liga ?
Ja imam odlično lijevo krilo, defanzivnog veznog, napadača i bekove, i nadprosječne napadače, štopere, golmane i prosječno desnog krilo po ocjenama ali ubija lik prosjek preko 8.0
Nego fanatic z kojim klubom

Can i have yours?
Can i have yours?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.