FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Devil » 13 maj 2012, 22:05

Aldinn1 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Aco jesu li istina da je Adin Džafić dogovorio prelazak u Želju na kraju sezone, i da Amar hoće onog iz Partizana ?
Ma ne, budimo ozbiljni, za ekstra pojacanja tipa Vukica nema se love. Sad ce krenuti te spekulacije raznorazne, a od toga nema nista. Bice odlzaka, Stanceski, Colic, Markovic, to ti je sigurno, kao i Adilovic ukoliko dodje dobra ponuda. Ima neki mali stoper u Travniku, 17 godina, da li se Kovacevic preziva, e taj je interesantan, ali samo to, sto ne znaci da ce se dovoditi. Toliko za sada.
Spominje se isto neki napadač iz Vojvodine Aboubakar, sad koliko je to istina ne znam ? Možeš se raspitati ?
Cak i da je istina da je Zeljo zainteresovan nema sanse da dodje. ;)
A neverujem da imaju tako nerealne zelje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 maj 2012, 22:06

aleksandar_veliki je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Aco jesu li istina da je Adin Džafić dogovorio prelazak u Želju na kraju sezone, i da Amar hoće onog iz Partizana ?
Ma ne, budimo ozbiljni, za ekstra pojacanja tipa Vukica nema se love. Sad ce krenuti te spekulacije raznorazne, a od toga nema nista. Bice odlzaka, Stanceski, Colic, Markovic, to ti je sigurno, kao i Adilovic ukoliko dodje dobra ponuda. Ima neki mali stoper u Travniku, 17 godina, da li se Kovacevic preziva, e taj je interesantan, ali samo to, sto ne znaci da ce se dovoditi. Toliko za sada.
I ja sam se počeo smijati kad je neko izjavio (izvalio) da ćemo dovesti igrača iz Partizana, i to još da ćemo platiti obeštećenje :lol:
Lijepo je čuti da se traže novi mladi talenti po BiH, od kojih se mogu napraviti dobri igrači, i na kojima se može zaraditi.

http://www.transfermarkt.de/de/adnan-ko ... 87669.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo nekog Kovačevića, piše da je odigrao 15 utakmica ove sezone, ali ne piše koliko ima godina.

@Aldin
Aboubakar Oumarou da dođe u Želju :lol: :lol: :lol: :lol: Taj ako bude išao iz Vojvodine, ide u neku jaču ligu.
DRUG NEBI TI PUNCA

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 13 maj 2012, 22:12

Samo da se na Acino nadovežem,i Karić će dobiti odriješene ruke.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 maj 2012, 22:14

DANDY je napisao/la:Samo da se na Acino nadovežem,i Karić će dobiti odriješene ruke.
i uputnicu očnom ljekaru.
DRUG NEBI TI PUNCA

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 13 maj 2012, 22:17

ima li kakvih posebnih planova za proslavu protiv kozare ? bilo je priče džeko, pa zabranjeno pušenje, tifa,... treba biti posebno, treba se napuniti stadion za tu utakmicu jer su zaslužili, da im se odužimo donekle za ove rekorde i nizove :)
Odlazi Safete.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 13 maj 2012, 22:17

Evo, poceo padati i snijeg u maju, mora da cemo nekog iz evrope izvuc' :mrgreen:
FKŽ !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 13 maj 2012, 22:20

Devil je napisao/la:
Jel' to jos Zvone aktuelan ? :lol:
Koliki je budzet Vojvodine po sezoni?? Znas li ista o platama njihovih igraca??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 13 maj 2012, 23:36

zeljocity je napisao/la:Koliki je budzet Vojvodine po sezoni?? Znas li ista o platama njihovih igraca??
Moreira 12 500 eura, Appiah 7500 eura. Tako kaže Ratko Butorović.
Kovačević iz Travnika 1994. godište čini mi se, spominjao ga Amar nakon utakmice Željo-Travnik 1:0 na Grbavici, da je odlično zatvorio Adilovića, a inače mali valjda rekao da je Adilović loš i tanjiraš. :)
Ovaj Aldinn nastavlja sa glupostima.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 maj 2012, 00:24

zeljocity je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Jel' to jos Zvone aktuelan ? :lol:
Koliki je budzet Vojvodine po sezoni?? Znas li ista o platama njihovih igraca??
Znam otprilike cifre sto su mi rekli ali ne bih o njima da pricam jer nisam siguran koliko su tacne,a to su veoma osetljive teme.Kao sto rece @Gollum Bata je rekao da Moreira ima 12500 mesecno,a Appiah 7500 mada pitanje je i to koliko je tacno. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 14 maj 2012, 00:42

Ne trebaju nam nikakva pojacanja! Igracki kadar je odlican, na svakoj poziciji smo pokriveni (osim golman, poslije Guse vjerovatno Bukvic dobija sansu), treba dati nogu nekim igracima koje ste vec spomenuli gore... Pokusati zadrzati neke kao sto su Nyema (univerzalac) i kompletan prvi tim (osim Adilovica), mada ce to biti itekako tesko, imamo strasan vezni red, i kad bi ostali Zeba, Bekric, Svraka i Selimovic mozda bi se i u Evropi nesto moglo napraviti... Ne treba zaboraviti ni Besliju i Smajica, dakle i krila odlicna imamo, bekovi nam lagano sazrijevaju, Colic je bio dobar na svakoj tekmi (osim derbija), Kvesic je najbolji lijevi bek lige! Bogi - Vasilic su kao tandem jako dobri statisticki (nismo primili gol ihahaj), mada mislim da bi Velibor mogao preselit na klupu prije Evrope, al' ne vjerujem da ce Amar Kerli dat' priliku... Sto se tice golmana, Guso bi trebao braniti, jer Bukvic je jos zelen, a vazne ce to tekme biti, u napadu ce igrati Adilovic ako ostane, a tu uvijek imamo Vernesa koji moze biti i desno krilo... Kada bi zadrzali ovakav kadar i malo srece pri zrijebu mogli bi proci 2. pretkolo i samim tim osigurati jos 4 tekme u Evropi, nadam se da nece biti vecih promijena, te da nece otici nezamjenjivi igraci...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 14 maj 2012, 00:57

Moja pretpostavka je:
idu- Markovic, E. colic, stanceski, durak, nyema, adilovic 200K Eur-a, ramic, stanic,karic

dolaze: Bandovic ili Antolovic ili Avdukic, Brkovic, Marjanovic, Zurzinov?, Dzafic, Kovacevic?,Pehilj se vraca

tokmak
Kontakt:

Post Postao/la tokmak » 14 maj 2012, 01:03

bez nijeme mi smo raspad sistema

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 14 maj 2012, 01:45

tokmak je napisao/la:bez nijeme mi smo raspad sistema
Nismo ni postojali prije njega.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 14 maj 2012, 01:52

gavran je napisao/la:
tm84 je napisao/la:tek sad vidjeh utakmicu na youtube... jucer radio cijeli dan, pa ne vidjeh nista...

dobra utakmica, ali nama nije sviran cist penal u drugom poluvremenu... nadam se da ce sad utihnuti price o tzv. pomaganju od strane sudija... inace... meni nije jasno kako je zeljo stao nakon 2-2... mogli smo ih da smo igrali normalnim nasim tempom utrpati jos 3-4 komada... jel to osim cuvao igrace za siroki? ako jeste, onda mu je oprosteno...

bekric jucer zvijerka na terenu... ;)

Statisticaru nas najdrazi reci nam koliko nas Bajrama nisu pitari dobili?
ne znam za bajrame, ali znam za bozice... 3 bozica igraci sarajeva ne znaju sta je pobjeda nad zeljom... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 14 maj 2012, 02:26

Interesantan je podatak o datim i primljenim golovima po intervalima:

Zeljo je vise od polovinu svojih primljenih golova (tacnije 8 od 15) primio u periodima od 1. do 15. ili od 76. do 90., znaci u prvoj sestini ili posljednoj sestini utakmica

Najvise datih golova smo dali od 31. do 45. i od 46. do 60. minute. Dali smo 33 gola od 74 u tim periodima...

sta se da zakljuciti... da pocinjemo i zavrsavamo utakmicu sa manjkom koncentracije!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 14 maj 2012, 08:35

[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 14 maj 2012, 09:34

Evo ga, neko je postavio cijeli mec pa mu se ovom prilikom zahvaljujem! :D :D

Published on May 13, 2012 by MarfiBilic
1:0 9' Belošević
2:0 30' Husejinović
2:1 45' Selimović
2:2 56' Selimović

[youtube][/youtube]
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 14 maj 2012, 09:41

Sastav za srijedu:

-----------------------------------Gušo------------------------------

B. Čolić--------------Vasilić---------Bogičević------Kvesić--------

----------------Jamak------------------------Svraka-----------------

Selimović--------------------Bekrić---------------------Zeba--------

-----------------------------Adilović-----------------------------------

Nijema nema pravo nastupa u KUPu. Šansu sa klupe će čekati: Bešlija, Kerla, E. Čolić, Stanić, Zolotić, Ramić, Ćutuk.

Ima tu još dosta kombinacija, ali mislim da je ova najrealnija. Bešlija nije igrao dvadesetak dana. Možda i Kerla započne umjesto Vasilića, a Bešlija umjesto Selimovića. Možda sa klupe počne Adilović, a Selimović u špicu. Po meni je Stanić bliži ulasku od E. Čolića. Stanić je odigrao dobro protiv Goška, ako ta ekipa može biti mjerilo. Sve će zavisti od kretanja rezultata i taktike koju bude smislio Amar.

Liga je apsolvirana, KUP je na redu. ;)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 14 maj 2012, 09:49

tm84 je napisao/la:
gavran je napisao/la:
tm84 je napisao/la:tek sad vidjeh utakmicu na youtube... jucer radio cijeli dan, pa ne vidjeh nista...

dobra utakmica, ali nama nije sviran cist penal u drugom poluvremenu... nadam se da ce sad utihnuti price o tzv. pomaganju od strane sudija... inace... meni nije jasno kako je zeljo stao nakon 2-2... mogli smo ih da smo igrali normalnim nasim tempom utrpati jos 3-4 komada... jel to osim cuvao igrace za siroki? ako jeste, onda mu je oprosteno...

bekric jucer zvijerka na terenu... ;)

Statisticaru nas najdrazi reci nam koliko nas Bajrama nisu pitari dobili?
ne znam za bajrame, ali znam za bozice... 3 bozica igraci sarajeva ne znaju sta je pobjeda nad zeljom... ;)
To bi onda bilo 6 bajrama :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 14 maj 2012, 11:26

avlami97 je napisao/la:Sastav za srijedu:

-----------------------------------Gušo------------------------------

B. Čolić--------------Vasilić---------Bogičević------Kvesić--------

----------------Jamak------------------------Svraka-----------------

Selimović--------------------Bekrić---------------------Zeba--------

-----------------------------Adilović-----------------------------------

Nijema nema pravo nastupa u KUPu. Šansu sa klupe će čekati: Bešlija, Kerla, E. Čolić, Stanić, Zolotić, Ramić, Ćutuk.

Ima tu još dosta kombinacija, ali mislim da je ova najrealnija. Bešlija nije igrao dvadesetak dana. Možda i Kerla započne umjesto Vasilića, a Bešlija umjesto Selimovića. Možda sa klupe počne Adilović, a Selimović u špicu. Po meni je Stanić bliži ulasku od E. Čolića. Stanić je odigrao dobro protiv Goška, ako ta ekipa može biti mjerilo. Sve će zavisti od kretanja rezultata i taktike koju bude smislio Amar.
Ja mislim da će Bešlija početi na krilu, a Selimović u špicu, Adilović klupa. To je samo moje mišljenje, ono što znam je da će nam faliti Nyema i volio bih vidjeti Zolu u prvih 11.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Lokomotifa, Proximic, rodjeeni1922 i 39 gostiju.