Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Kagawa i Hazard su, sto se mene tice, dosta.
Nesto su se spominjali Javi Martinez i Leandro Damiao. Volio bi i njih vidjet u nasim redovima. Imal ista od toga?
Nesto su se spominjali Javi Martinez i Leandro Damiao. Volio bi i njih vidjet u nasim redovima. Imal ista od toga?
EDIN DZEKO
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
ne'a problema, nastavi spamat temuAdo1921 je napisao/la:EDIN DZEKO

**** znam da vam je drago sto smo ostali CHAMP19NS. Ipak ste sad vi champ1ons

Ko miTheAlchemistRD07 je napisao/la:ne'a problema, nastavi spamat temuAdo1921 je napisao/la:EDIN DZEKO![]()
**** znam da vam je drago sto smo ostali CHAMP19NS. Ipak ste sad vi champ1ons![]()

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Ne navijas za City,ne navijas za United,navijas za Želju,Volis Edina Dzeko.Ado1921 je napisao/la:EDIN DZEKO
Zasto onda pises Edin Dzeko na temi uniteda osim ako nije provociranje?
Ništa momci, glavu gore, ide se dalje, nova sezona - nove sekiracije
Zanimljivo je u kakvu se poziciju postavio United da je opšte čudo, odnosno totalna tragedija za navijače kada ne osvoji naslov
Mislim, jedne sezone United nije osvojio naslov, lele problema
Ova sezona je davno prije izgubljena, ovo danas je bilo samo nabrijavanje iste na vjerovatno najje.beniju ikad, a ne treba zanemariti i činjenicu da je na kraju ipak isti broj bodova jednih i drugih.

Ova sezona je davno prije izgubljena, ovo danas je bilo samo nabrijavanje iste na vjerovatno najje.beniju ikad, a ne treba zanemariti i činjenicu da je na kraju ipak isti broj bodova jednih i drugih.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
je..Ado1921 je napisao/la:EDIN DZEKO

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pip, pipdr.van nostrand je napisao/la:je..Ado1921 je napisao/la:EDIN DZEKOte on

Imal' sta od one brlje

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Dovest Rossia iz Villareala, svakako su oni ispali u Segundu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
To sam bas napisao na drugom forumu..
Extra igrac,a s obzirom da je ispao Villareal u drugu ligu,sumnjam da ce nesto puno traziti..
Extra igrac,a s obzirom da je ispao Villareal u drugu ligu,sumnjam da ce nesto puno traziti..

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a sad je najbolji? a kad je bio u zelji, svi su ga zvali, klocem i kako vec, cim se probio u veci klub, odmah Dzeko najbolji, nema sta, vi manijaci ste mi pravo interesantni, jos lafo dosao spamati ovdeAdo1921 je napisao/la:EDIN DZEKO

- rastafarian
- Kontakt:
a ovo citiranje nije spamanje?QUARESMA 18<<< je napisao/la:a sad je najbolji? a kad je bio u zelji, svi su ga zvali, klocem i kako vec, cim se probio u veci klub, odmah Dzeko najbolji, nema sta, vi manijaci ste mi pravo interesantni, jos lafo dosao spamati ovdeAdo1921 je napisao/la:EDIN DZEKO

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
- golgeter242
- Kontakt:
Strasan dan. Tek sad pred spavanje polako dolazim sebi. Po prvi put sam danas imao suzu na licu zbog fudbala. Ovo je jako tuzan dan bio, ali jbg, sport je to.
Momci nema veze, nije se moglo ove godine, ne moze uvijek jbg. Glavu gore i da sljedece sezone vratite pehar. Ako nista, da ga maknete dalje od Citya
Momci nema veze, nije se moglo ove godine, ne moze uvijek jbg. Glavu gore i da sljedece sezone vratite pehar. Ako nista, da ga maknete dalje od Citya

Manchester United! FK Sarajevo! Roger Federer! Miami Heat!
Dok Sarajevo postoji i Miljacka tece, Horde tvoje ime zaboraviti nece!
VEDRAN PULJIC!
VEDRAN PULJIC!
Ne znam, meni sve gore i gore. Ne mogu prestat da mislim o ovom sranju. Bio sam se predao nakon Newcastlea, i onda se ovo danas desi. Jos razbi mobitel kad Aguero zabi, saljem racun Fergusonu.golgeter242 je napisao/la:Strasan dan. Tek sad pred spavanje polako dolazim sebi. Po prvi put sam danas imao suzu na licu zbog fudbala. Ovo je jako tuzan dan bio, ali jbg, sport je to.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- rastafarian
- Kontakt:
Ma jok ba, samo mu daj mobitel, on će ti ga svojom gumom sastaviti i fixnutiCartman je napisao/la:Ne znam, meni sve gore i gore. Ne mogu prestat da mislim o ovom sranju. Bio sam se predao nakon Newcastlea, i onda se ovo danas desi. Jos razbi mobitel kad Aguero zabi, saljem racun Fergusonu.

Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
Mislim da bi samo dobio pismo gdje pise "Fuck off son" nazad.rastafarian je napisao/la:Ma jok ba, samo mu daj mobitel, on će ti ga svojom gumom sastaviti i fixnutiCartman je napisao/la:Ne znam, meni sve gore i gore. Ne mogu prestat da mislim o ovom sranju. Bio sam se predao nakon Newcastlea, i onda se ovo danas desi. Jos razbi mobitel kad Aguero zabi, saljem racun Fergusonu.![]()

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- rastafarian
- Kontakt:
Bilo mi je teško vidjeti ga onako danas poslije tekme, ona 2-3 min u isčekivanju rezultata.. kao i one navijače.. Al šta je, tu je, MANCHESTER IS RED! 

Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
- eric_cantona
- Kontakt:
vidim dosta ljudi kritiziraju to što se ne daju velike plaće igračima kao što su Nasri ili Sneijder. Meni je to skroz razumljivo, i mislim da uopće tu nisu krivi Glazeri nego da SAF tako odluči, ili Gill..
Fora je u tome da ako jednom igraču daš 250.000 funti tjedno, rušiš sav koncept plaće u klubu. Onda moraš dignuti plaću i Rooneyu, i Vidiću, i svim tim važnim igračima. Uostalom, šta je jedan Nasri da ucjenjuje nekoga plaćom
United je klub u kojemu će svaki igrač koji vrijedi zaraditi svoj novac, kako je rekao Ferguson, novac ovdje ne morate tražiti, ako ste dobri, on će pronaći vas.
To je koncept koji je dugoročno održiv i koji podržavam. Ko želi ići za novcem, nek ide u City ili Chelsea i gotovo ako misli da će mu tamo biti bolje
Očekujem ovo ljeto neke važne transfere, a znajući United, neće se čekati zadnji dan ako se ne bude baš moralo, vrlo brzo će početi objave, neki će igrači vjerojatno doći i prije EURA
Zaključak sezone je da je City ovaj naslov zaslužio. Imali su puno sreće (točnije United je imao puno nesreće) sa ozljedama, ali i to je dio ovog sporta. Bili su konstantniji, dobili su obe utakmice protiv Uniteda i to je to, zasluženo. Dogodine očekujem jači United.
City-ju pak predviđam dogodine jako tešku sezonu. Na površinu će izaći svi ti problemi sa egom, pogotovo ako dovedu, a dovesti će, još igrača visoke klase
Fora je u tome da ako jednom igraču daš 250.000 funti tjedno, rušiš sav koncept plaće u klubu. Onda moraš dignuti plaću i Rooneyu, i Vidiću, i svim tim važnim igračima. Uostalom, šta je jedan Nasri da ucjenjuje nekoga plaćom
United je klub u kojemu će svaki igrač koji vrijedi zaraditi svoj novac, kako je rekao Ferguson, novac ovdje ne morate tražiti, ako ste dobri, on će pronaći vas.
To je koncept koji je dugoročno održiv i koji podržavam. Ko želi ići za novcem, nek ide u City ili Chelsea i gotovo ako misli da će mu tamo biti bolje
Očekujem ovo ljeto neke važne transfere, a znajući United, neće se čekati zadnji dan ako se ne bude baš moralo, vrlo brzo će početi objave, neki će igrači vjerojatno doći i prije EURA
Zaključak sezone je da je City ovaj naslov zaslužio. Imali su puno sreće (točnije United je imao puno nesreće) sa ozljedama, ali i to je dio ovog sporta. Bili su konstantniji, dobili su obe utakmice protiv Uniteda i to je to, zasluženo. Dogodine očekujem jači United.
City-ju pak predviđam dogodine jako tešku sezonu. Na površinu će izaći svi ti problemi sa egom, pogotovo ako dovedu, a dovesti će, još igrača visoke klase
- golgeter242
- Kontakt:
Sljedece sezone ocekujem da ce i Arsenal i Chelsea biti bolje ekipe, a za Liverpool nisam siguran. Sto se tice transfera, ja sam vec rekao da bi bio zadovoljan kada bi na ljeto dosli Kagawa i jos neko. Po mogucnosti Hazard/Sneider.
City nije bio toliko konkretna ekipa, vec su samo bili manje losiji od ostalih ekipa. Mi smo u jednom trenutku imali 11 povrijedjenih igraca, a samim tim dolazi i nekoliko kikseva.
Jbg dozvolili smo da nas dobije Wigan, da nam na Traffordu Everton trpa 4 komada i okine 2 boda, pa onda tu je i Blackburn, itd...
City nije bio toliko konkretna ekipa, vec su samo bili manje losiji od ostalih ekipa. Mi smo u jednom trenutku imali 11 povrijedjenih igraca, a samim tim dolazi i nekoliko kikseva.
Jbg dozvolili smo da nas dobije Wigan, da nam na Traffordu Everton trpa 4 komada i okine 2 boda, pa onda tu je i Blackburn, itd...
Manchester United! FK Sarajevo! Roger Federer! Miami Heat!
VEDRAN PULJIC!
VEDRAN PULJIC!
Ja velika steta sto ispadose, ali boze moj dobro bi bilo kad bi doveli Rossia moje misljenje.SirAlexFerguson je napisao/la:Dovest Rossia iz Villareala, svakako su oni ispali u Segundu

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.