FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Uz dobre pripreme ( u šta ne sumnjam ), i povoljno izvlačenje parova, možemo se nadati nečemu.A Boga mi mogli bi nekoga i iznenaditi u evropi, prošle godine je to bio Šerif, ove godine ko zna ?
DRUG NEBI TI PUNCA
ma da je evrope vidjeti barem na kratkoljiljan89 je napisao/la: ako se ne rjesimo njega sljeduje nas Hapoel Ironi Kiryat Shmona Football Club. Pogodi iz koje drzave

Majku mu ovi imaju nekakvo ime iz 6 djelova, ne valja

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Molim Boga da njih ne dobijemo..Ne zbog toga sto se bojim njih kao ekipe, nego....Aldinn1 je napisao/la:Ove godine ćemo dobiti Partizana, a dolazi nam Diarra
Zurzinov igra lijevog beka i lijevo krilo,odlican igrac za nase uvijete,kazu da ga je Borac vec htio dovesti u zimskom prijelaznom roku ali ga nasi nisu htjeli pustiti jer je bio pod ugovorm,na zadnjoj utakmici protiv Leotara izveden iz igre negdje nakon pola sata nakon sukoba sa kapetanom Anicicem jer ga je ovaj(kapetan) napao sto se zajeb... na utakmici,inace malo decko nije bas najbolji sa disciplinom ali ne sumnjam da bi ga Osim doveo u red za utakmice u europi,nama je uvijek bio od velike koristi u utakmicama portiv Braga,Slovana,Vaduza,trudi se momak kada su bitne utakmice a toga na zalost u Mostaru nema vec dulje vrijeme!zlatandr je napisao/la:Jel Zurzinov igra desnog ili lijevog beka u Zrinjskom? dobro bi bilo dovest njega da pojacamo malo sigurnost na bekovskim pozicijama. Njega, Antolovica i jednog dobrog napadaca dovesti i mislim da smo spremni za evropske utakmice
Jel i to dojava od tvojih pouzdanih veza iz UEFA-e.Aldinn1 je napisao/la:Ove godine ćemo dobiti Partizana, a dolazi nam Diarra
Da nije celo obiljezio kinder jaja, oooppssss loptice ipak oni ne izvlace kinder jaja

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ma ne bi to loše bilo. Moglo bi se ići u velikom broju na jedno evropsko gostovanje, a uz to Partizan nije kao prije..Amar_TM87 je napisao/la:Molim Boga da njih ne dobijemo..Ne zbog toga sto se bojim njih kao ekipe, nego....Aldinn1 je napisao/la:Ove godine ćemo dobiti Partizana, a dolazi nam Diarra
Potpis!
- bistrikboy
- Kontakt:

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
beograd nije u evropi, nego u srbiji.
Aldine duso ti stvarno ne povezujes stvari. Post iznad momak napisa "nedaj Boze da dobijemo Partizan", valjda znas kako oni nas iz Srbije gledaju i znas da to nije bas prijateljski. A ti spominjes neko veliko gostovanje, pa jesi ti svjestan da bi bilo velikih problema. Sem toga nije istina da je Partizan oslabio, mnogo bi nas namucili cak mislim da bi nas lagano pobjedili. Ajde malo budi realan i ne pisi svasta.Aldinn1 je napisao/la:Ma ne bi to loše bilo. Moglo bi se ići u velikom broju na jedno evropsko gostovanje, a uz to Partizan nije kao prije..Amar_TM87 je napisao/la:Molim Boga da njih ne dobijemo..Ne zbog toga sto se bojim njih kao ekipe, nego....Aldinn1 je napisao/la:Ove godine ćemo dobiti Partizana, a dolazi nam Diarra
Sta kaze nesto "dolazi nam Diarra" ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- zlaya_tm87
- Kontakt:
@ bistrikboy
daaaj da posaljemo nekoga za srecu da ga ljubi ovako

daaaj da posaljemo nekoga za srecu da ga ljubi ovako

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
E kaknem mu se na tu bljestavu celavicubistrikboy je napisao/la:
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
bistrikboy je napisao/la:
Dabogda se razbolio prije nego što bude izvlačenje!
- bistrikboy
- Kontakt:
ma ne pomaze kod ovog malera nista.Ja sam opet za Serifzlaya_tm87 je napisao/la:@ bistrikboy
daaaj da posaljemo nekoga za srecu da ga ljubi ovako![]()

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Aco jesu li istina da je Adin Džafić dogovorio prelazak u Želju na kraju sezone, i da Amar hoće onog iz Partizana ?
DRUG NEBI TI PUNCA
Jel' to jos Zvone aktuelan ?bagrcavi je napisao/la:Aco jesu li istina da je Adin Džafić dogovorio prelazak u Želju na kraju sezone, i da Amar hoće onog iz Partizana ?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ja znam da se spominjao bivsi golman Borca, bilo je nesto i za Dzafica. Koji Partizanovac ?bagrcavi je napisao/la:Aco jesu li istina da je Adin Džafić dogovorio prelazak u Želju na kraju sezone, i da Amar hoće onog iz Partizana ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma ne bi to loše bilo. Moglo bi se ići u velikom broju na jedno evropsko gostovanje, a uz to Partizan nije kao prije..[/quote]Amar_TM87 je napisao/la:Molim Boga da njih ne dobijemo..Ne zbog toga sto se bojim njih kao ekipe, nego....Aldinn1 je napisao/la:Ove godine ćemo dobiti Partizana, a dolazi nam Diarra
Aldine duso ti stvarno ne povezujes stvari. Post iznad momak napisa "nedaj Boze da dobijemo Partizan", valjda znas kako oni nas iz Srbije gledaju i znas da to nije bas prijateljski. A ti spominjes neko veliko gostovanje, pa jesi ti svjestan da bi bilo velikih problema. Sem toga nije istina da je Partizan oslabio, mnogo bi nas namucili cak mislim da bi nas lagano pobjedili. Ajde malo budi realan i ne pisi svasta.
Sta kaze nesto "dolazi nam Diarra" ?[/quote]
Ne bih se složio s tobom. Mi imamo problema samo s ovim našim nazivom ih srbina i hrvatima, kao naprimjer Banja Luka, Kozara, Pale, pa Lištica itd.
Ovo bi se moglo organizovati i sigurno bi dosta raje išle, kindergarden snjih je strah i otići na Koševo.
Potpis!
Ja na stanceskog i markovica skroz zaboravio..aleksandar_veliki je napisao/la:Ma ne, budimo ozbiljni, za ekstra pojacanja tipa Vukica nema se love. Sad ce krenuti te spekulacije raznorazne, a od toga nema nista. Bice odlzaka, Stanceski, Colic, Markovic, to ti je sigurno, kao i Adilovic ukoliko dodje dobra ponuda. Ima neki mali stoper u Travniku, 17 godina, da li se Kovacevic preziva, e taj je interesantan, ali samo to, sto ne znaci da ce se dovoditi. Toliko za sada.bagrcavi je napisao/la:Aco jesu li istina da je Adin Džafić dogovorio prelazak u Želju na kraju sezone, i da Amar hoće onog iz Partizana ?
Tesko da ce moci neku lovu uzeti na njima,ali hajde,bolje ista nego nista..
A colic nije nista posebno,volio bih da i on ode,jednostavno bio je dobar u Velezu,a u želji bas i ne.
Spominje se isto neki napadač iz Vojvodine Aboubakar, sad koliko je to istina ne znam ? Možeš se raspitati ?aleksandar_veliki je napisao/la:Ma ne, budimo ozbiljni, za ekstra pojacanja tipa Vukica nema se love. Sad ce krenuti te spekulacije raznorazne, a od toga nema nista. Bice odlzaka, Stanceski, Colic, Markovic, to ti je sigurno, kao i Adilovic ukoliko dodje dobra ponuda. Ima neki mali stoper u Travniku, 17 godina, da li se Kovacevic preziva, e taj je interesantan, ali samo to, sto ne znaci da ce se dovoditi. Toliko za sada.bagrcavi je napisao/la:Aco jesu li istina da je Adin Džafić dogovorio prelazak u Želju na kraju sezone, i da Amar hoće onog iz Partizana ?
Potpis!
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, Direktorcic, Orvel i 31 gost.