Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

kimbo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la kimbo » 13 maj 2012, 20:04

nanek je napisao/la:Koliko mi je drago sto ga je zabio! Toliko i nije! Molio sam boga da ne preokrenu, a i ako preokrenu, onda nek Dzeko zabije! Al ovaj sugavi zabar ce ga maltretirat next sezonu! A moze mu se dzeko uvlacit u guzicu sa ovim sampanjcem kolko hoce, al dok mu tevez **** mater i baloteli pravi probleme , TO JE NJEGOV SIN , do tad ce dzeko da grije klupu!

Lose ti kontas . Nije ono bilo uvlacenje nego zapisavanje terena i markiranje, najbolji potez Edina od dolaska u City racunajuci i ovaj go danas postignuti.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 maj 2012, 20:06

Bravo Dijamantu, ponosu Bosne. Dokazao je Zabaru da mora igrati u prvih 11 i steta sto ga na kraju ne lupi koji put onom flasom :D Utakmica je bila prava historijska, kao i cijeli zavrsetak lige, a veoma mi je drago sto je jedan ponosni Bosanac imao veliki udio u tome. Osvojio je Njemacku i Englesku (po meni dvije najjace lige na svijetu) i sada je izbor na njemu. Da li ostati i ponovo trpiti iste stvari kao i prethodne sezone ili preci negdje drugo i pokusati osvojiti i trecu ligu petice.

SJAJ SJAJ BOSANSKI DIJAMANTU!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 13 maj 2012, 20:08

klik je napisao/la:
unavita je napisao/la:o kakvom vi ponosu i zastavi pricate...zastavi koja nema nikavo znacenje nikome normalnom,zastavi koju nam je europa dodjelila,napravila,i koju vi kao dizete ponosno,muka mi je od takvih j... vas ttrokutici i zvijezde......kad vec dizete ovo kino od trokutica mozete i zapjevati himnu koja je dosla uz tu zastavu...sramota....zna se koja je nasa zastava,i koja je nasa himna
E jbg,nije sad do Dzeke sto si ti mozda dijelom i u pravu!Pusti nas da se radujemo radi Edina,on je ovo zasluzio,i to debelo...
@unavita, ovo je zastava svih naroda i gradjana Bih i kao takva je priznata od sviju i od j e bi sa tom pricom,zbog takvih ko sto si ti(na sve tri strane) je bio rat u BiH i tu smo gdje jesmo zbog takvih :evil: .Ovo je sada nasa zastava Bosne i Hercegovine(svih gradjana bez obzira na naciju i vjeru)a ako se to tebi ne svidja idi zali se Tihicu ili Dodiku ha ja,ne zamaraj nas glupostima.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 maj 2012, 20:09

slika

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 13 maj 2012, 20:18

slika
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 13 maj 2012, 20:21

slika
slika
slika
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 13 maj 2012, 20:26

Ne znam da li u našoj državi postoje neka odlokovanja, ali siguran sam da ukoliko postoje, ovaj momak je zaslužio najveće državno priznanje. Promovisao je Bosnu i Hercegovinu koliko neće ni jedan poltičar za hiljadu godina. Neki će reći da je mogao odigrati bolju sezonu, da je mogao dati još golova, da engleska liga nije za njega, ali svi se moraju složiti da je edin kulturan, pametan, dobar momak .... svašta je pretrpio u ovoj sezoni. Od uspona do padova. Zakivali su ga u zvijezde, pa su po njemu pljuvali. Mirno je sjedio na klupi. Gledao je dok drugi igrači prave razne gluposti na i pored terena, a on je ostao smiren i čekao je svoju priliku. Danas je postigao možda jedan od najvažnijih golova u historiji City-a i pokazao da i dalje zna igrati fudbal. Edine hvala ti što si Bosanac i što voliš ovu zemlju. Kamo sreće da imamo još ljudi kao što si ti
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 13 maj 2012, 20:27

slika

On je lud, on je jak...
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 maj 2012, 20:30

Tihi je napisao/la:
On je lud, on je jak...
On je Manijak 8-) :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 13 maj 2012, 20:34

[youtube][/youtube]

Dobro špreha engleski :D

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 13 maj 2012, 20:48

Sve čestitke Edinu!!!

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 13 maj 2012, 20:48

Blek_Stena je napisao/la:Ne znam da li u našoj državi postoje neka odlokovanja, ali siguran sam da ukoliko postoje, ovaj momak je zaslužio najveće državno priznanje. Promovisao je Bosnu i Hercegovinu koliko neće ni jedan poltičar za hiljadu godina. Neki će reći da je mogao odigrati bolju sezonu, da je mogao dati još golova, da engleska liga nije za njega, ali svi se moraju složiti da je edin kulturan, pametan, dobar momak .... svašta je pretrpio u ovoj sezoni. Od uspona do padova. Zakivali su ga u zvijezde, pa su po njemu pljuvali. Mirno je sjedio na klupi. Gledao je dok drugi igrači prave razne gluposti na i pored terena, a on je ostao smiren i čekao je svoju priliku. Danas je postigao možda jedan od najvažnijih golova u historiji City-a i pokazao da i dalje zna igrati fudbal. Edine hvala ti što si Bosanac i što voliš ovu zemlju. Kamo sreće da imamo još ljudi kao što si ti
Bravo jarane svaka ti je rijec na mjestu... Hvala nasem Edi i nek nas obraduje i u buduce jer on to moze i zna sigurno....

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 13 maj 2012, 20:53

Sir Edin! naklon majstore!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 13 maj 2012, 20:54

Od Aljaske do Novog Zelanda svijet je vidio našu zastavu zahvaljujuci Edinu!Isti taj svijet ce cijele godine pisati i pricati po Edinovom golu koji nije ni malo manje vrijedan od onog gola Aguera.Hvala Edine hvala majstoreeeeee sto si najbolji i sto promovises ovu zemlju!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 13 maj 2012, 20:58

Blek_Stena je napisao/la:Ne znam da li u našoj državi postoje neka odlokovanja, ali siguran sam da ukoliko postoje, ovaj momak je zaslužio najveće državno priznanje. Promovisao je Bosnu i Hercegovinu koliko neće ni jedan poltičar za hiljadu godina. Neki će reći da je mogao odigrati bolju sezonu, da je mogao dati još golova, da engleska liga nije za njega, ali svi se moraju složiti da je edin kulturan, pametan, dobar momak .... svašta je pretrpio u ovoj sezoni. Od uspona do padova. Zakivali su ga u zvijezde, pa su po njemu pljuvali. Mirno je sjedio na klupi. Gledao je dok drugi igrači prave razne gluposti na i pored terena, a on je ostao smiren i čekao je svoju priliku. Danas je postigao možda jedan od najvažnijih golova u historiji City-a i pokazao da i dalje zna igrati fudbal. Edine hvala ti što si Bosanac i što voliš ovu zemlju. Kamo sreće da imamo još ljudi kao što si ti
Bravo momak, zato i jesi BLEK STENA!
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 13 maj 2012, 21:04

slikaslikaslikaslika

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 13 maj 2012, 21:16

EDIN DZEKO ponos Bosne i Hercegovine!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 maj 2012, 21:21

Sve je dobro,kad se dobro svrsi.
Sad pravac zabaland.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 13 maj 2012, 21:24

Bravo za Dzeksona !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 maj 2012, 21:44

To majstore i haj sad u Milan da i tamo dignes pehar!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 19 gostiju.