Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
marsala tita junackoga sina......to je ta...zamarao sam se i ja rafom kad sam bio omladinac 

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Danas Mancini pojeo najveće gov'no u obliku titule. No njemu naravno ni nakon preokreta i POGOTKA EDINA DŽEKE, da dobro čitate Edina Džeke, upravo je svejedno hoće li ovaj ostati ili ići u neki drugi klub.
Al' eto valjda će se uspješno natezati s Tevezom i Ballotelijem sljedeće sezone (jer je ovaj drugi rekao da ne planira ići iz City-a).
Ooooooooooooooooooooooooooo Edin Džeko !
Cuclajte ga hejteriiiiiiiiiiiiiiii !
Al' eto valjda će se uspješno natezati s Tevezom i Ballotelijem sljedeće sezone (jer je ovaj drugi rekao da ne planira ići iz City-a).
Ooooooooooooooooooooooooooo Edin Džeko !
Cuclajte ga hejteriiiiiiiiiiiiiiii !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
E jbg,nije sad do Dzeke sto si ti mozda dijelom i u pravu!Pusti nas da se radujemo radi Edina,on je ovo zasluzio,i to debelo...unavita je napisao/la:o kakvom vi ponosu i zastavi pricate...zastavi koja nema nikavo znacenje nikome normalnom,zastavi koju nam je europa dodjelila,napravila,i koju vi kao dizete ponosno,muka mi je od takvih j... vas ttrokutici i zvijezde......kad vec dizete ovo kino od trokutica mozete i zapjevati himnu koja je dosla uz tu zastavu...sramota....zna se koja je nasa zastava,i koja je nasa himna
Merak mi je bilo gleadt ko patriota osjećaji dušmani ckrnite.Edi za kraj end priče kapa dole za sve.Čestitam velika stvar ,super i danas slavi i uživaj.Kome šta s meta nek ide vani šetat,gluposti komentara.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Njemačka i Engleska osvojene, idemo dalje 

@ulinsky, šta ima?
drago mi je zbog Dzeke sto je ovom sup** pokazo da je igracina 

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18053335" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzeko svaka ti cast,pokazao si da si veliki igrac,a sada mozes komotno otici,potraziti klub i trenera koji ce vise cijeniti tvoje igracke sposobnosti 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Svaka čast momku.Papastathopoulos je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Čestite Džeksonu na tituli, a sad nek ide negdje, recimo kod Fergusona, ili u Juve, ili u Lyon.
Hayley <3
"Uveo sam Džeku, jer sam želio da visokim loptama poremetim vrlo dobre skakače QPR. Pogodio sam. Edin je pogodio u posljednjem trenutku, jer da nije bilo tog gola, ne bi imali vremena za pobjedu. Ovo je utakmica svih utakmica. Ovako se rađaju pobjednici", rekao je Mancini

Majstore iskrene cestitke na golu i tituli.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ko se zadnji smije, najsladje se smije, bravo bravo Bosanski Dijamantu!!!
-
- Kontakt:
Kud ga nije utukao onim šampanjcem j... on mater svoju žabarsku.
Da mu nije Džeke sada bi visio u nekakvoj pustinji va fanculo 

Halo ba tema je Edin a ne zastava,odleprsajte lagano ili otvorite sebi novu temu pa laprdajte citav dan.Moderatori skidajte ove.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ma jok, pogriješili su forum.aleksandar_veliki je napisao/la:Ovi sa zastavama su pogrijesili temu, barem mi se cini tako. A, vama?
Koliko mi je drago sto ga je zabio! Toliko i nije! Molio sam boga da ne preokrenu, a i ako preokrenu, onda nek Dzeko zabije! Al ovaj sugavi zabar ce ga maltretirat next sezonu! A moze mu se dzeko uvlacit u guzicu sa ovim sampanjcem kolko hoce, al dok mu tevez **** mater i baloteli pravi probleme , TO JE NJEGOV SIN , do tad ce dzeko da grije klupu!
Sad je Edinu pao teret sa leđa, dosao je sebi. To me raduje pred ove prijateljske utakmice. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 36 gostiju.