Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

moustapha
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la moustapha » 13 maj 2012, 18:55

Drago mi je sto se ovakav poraz desio ekipi koja je na slican nacin pobjedila 99-te na Camp Nou. 8-) :mrgreen:
#divovi

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 maj 2012, 19:02

moustapha je napisao/la:Drago mi je sto se ovakav poraz desio ekipi koja je na slican nacin pobjedila 99-te na Camp Nou. 8-) :mrgreen:
Nije se ovaj poraz desio danas (danas je United dobio tekmu protiv Sunderlanda) vec prije dva i vise kola kada smo odigrali nerijeseno sa Evertonom i zatim bili porazeni od Citya, potpuno zasluzeno ;)

To isto je i Fergie vec rekao ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 maj 2012, 19:05

Kako nekad mrzim nogomet. Dodje ti da se bacis sa najblizeg mosta. Nesto najgore sto sam dozivio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 13 maj 2012, 19:05

Cartman je napisao/la:Kako nekad mrzim nogomet. Dodje ti da se bacis sa najblizeg mosta. Nesto najgore sto sam dozivio.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 13 maj 2012, 19:05

Ruku na srce, nisu je zasluzili ni City ni United.EPL je po meni ovu sezonu u velikom padu tako da je tesko rec kome je trebala pripasti.Nek je malo i Utd napustila nafaka,pa red je bio.Ne ocekujem neka spektakularna pojacanja Utd-a tako da bi se trebalo titule nacekat :P .Za sve drugo tu je nas dijamant bosanćeros :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 13 maj 2012, 19:06

rio_Ferdy88 je napisao/la:
moustapha je napisao/la:Drago mi je sto se ovakav poraz desio ekipi koja je na slican nacin pobjedila 99-te na Camp Nou. 8-) :mrgreen:
Nije se ovaj poraz desio danas (danas je United dobio tekmu protiv Sunderlanda) vec prije dva i vise kola kada smo odigrali nerijeseno sa Evertonom i zatim bili porazeni od Citya, potpuno zasluzeno ;)

Istina da je scenarij malo drugaciji, ali je sve navijace MUD-a slag strefio danas, tako da i nije suvise bitno koji je poraz bio kljucni.
#divovi

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 13 maj 2012, 19:08

Cartman je napisao/la:Kako nekad mrzim nogomet. Dodje ti da se bacis sa najblizeg mosta. Nesto najgore sto sam dozivio.
slika
#divovi

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 13 maj 2012, 19:08

Koliko su ovi navijaci ostalih engleskih klubova ljubomorni na vas iako ste izgubili titulu...

digli se ovi navijaci lpoola, chelsea i ostali...lol

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 13 maj 2012, 19:10

Iskreno suosjecam sa vama.Koliko sam ja ovih 90 plus poraza dozivio i kako sam se osjecao do gola Aguera ne smijem ni reci.Ali fudbal je takav nekad ti da nekad uzme ne moze bas uvijek ici Unitedu u korist.Uglavnom sutra je novi dan bit ce jos borbe za titulu.Jedini ljudi koji navijaju za United i kojih mi nije nimalo zao su oni koji su kupili majice Champ20ns prije mjesec i po kao i oni sa transparentom Why Always us.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 13 maj 2012, 19:12

Kad sam vidio da je Aguero zabio gol,samo sam pao i jedno 10,15 minuta lezao na podu i onda dosao ovdje na forum,ali život ide dalje,kao sto sam rekao,zalim samo sto nisu dobili jedno 5-0,lakse bi nam bilo,a ovako svo radovanje nakon golova mackiea i cissea je izgleda bilo uzalud.. :cry:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 13 maj 2012, 19:15

bparena je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Nema veze, nismo ni zasluzili titulu, nismo se ni nadali tituli poslije poraza od City-a, tako da me nije ovo previse pogodilo.. Moramo dovesti Kagawu i Hazarda, i dobrog zadnjeg veznog, i titula je nasa...

GLORY MANCHESTER UNITED

Mogu misliti kako ti je bilo svejedno u 94 min. Nekako svejedno ko i Bavarcima 1999-e. :o

@slani grad
niste u zadnjoj utakmici vec u zadnjih 10 sekundi ste izgubili titulu. Idi cestitaj ljudima. ;)
Cuj kao Bavarcima, pa covjece oni su imali Ligu prvaka u rukama, sve bilo haman rijeseno, i desi se takav preokret... Manchester konstantno cijelu sezonu igra lose, i nisam se ni nadao tituli, protiv Evertona je ona izgubljena jos davno, ali iskreno nije ni zasluzena..

Rekao sam da me nije previse pogodilo, bilo mi je krivo, normala, ali opet kako sve to zavrsi, drago mi je zbog Edina manijaka, i drago mi je sto ce sada Ferguson morati dovesti neka pojacanja, i zato vjeruj mi kad ti ja kazem, ni blizu ovo nije gubitka titule lige prvaka iz 99.. 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 maj 2012, 19:17

moustapha je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:

Istina da je scenarij malo drugaciji, ali je sve navijace MUD-a slag strefio danas, tako da i nije suvise bitno koji je poraz bio kljucni.
Pa evo mene prvog nije ;)

Jer sam vec odustao od titule onim porazom na Etihadu i nije se desilo nista neocekivano da bi dozivio takav stres i uzbudjenje da me strefi slOg :mrgreen: ;)

Jer nije ni prva ni zadnja tekma ili izgubljena titula Uniteda, barem za ovo godina (a ima ih podosta :mrgreen: ) sto ja pratim United.

Jer ako je neko zasluzio titulu ove sezone (pored Uniteda :mrgreen: ) onda je to City, koji je to i dokazao sa one dvije pobjede protiv nas u kojima su bili bolji protivnik i zasluzeno pobijedili, i time potvrdili da su trenutno bolji tim ;)

Ja znam da je Fergie sa ishodom ove sezone samo dobio jos dodatnog motiva za jos par godina na klupi Uniteda, za vrijeme kojih ce izgraditi novu generaciju i ekipu Uniteda i vratiti trofej(e) i odgovoriti na jos jedan izazov u svojoj bogatoj karijeri koja obiluje takvim istim situacijama ;) 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 13 maj 2012, 19:17

Nije neki osjecaj kad u zadnjoj minuti izgubite titulu koju ste vec drzali jednom rukom,jelde :D
#miasanmia

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 maj 2012, 19:20

schweinsteiger je napisao/la:Nije neki osjecaj kad u zadnjoj minuti izgubite titulu koju ste vec drzali jednom rukom,jelde :D
Sigurno nismo drzali trofej, jer poslije onog poraza na Etihadu, sto sam i obrazlozio vec u prethodnim postovima tvom kolegi po klubu :mrgreen: , nismo se ni mogli nadati pozitivnom ishodu i nekom trofeju, koji je City vec ponavljam po ko zna koji put, u potpunosti zasluzeno osvojio ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 13 maj 2012, 19:21

motty je napisao/la: C H A M P 2 0 N S
NObonus je napisao/la:Ne nasjedajte na provokacije,jer svi su nervozniji sto se 20 titula blizi...Bog zna nece nas niko nikad stic... 8-)
Edin.- je napisao/la:Evo titule, evo tituleeeeeeeeeeeeee.

Cestitam ekipi, posebno SAF-u koji je sa ovom ekipom osvojio Premiership. Kapa do poda Giggsu i Scholesu.
Bosniacum Lilium je napisao/la:20 :!: 8-)
Cartman je napisao/la:Da pustimo prijateljima iz Wigana barem bod u srijedu? Sevap je. :D

Zezam se, samo naredat pobjede do derbija i onda osvojit i zvanicno na Ettihadu. Ili mozda cak prije, pa da bagra napravi guard of honor kao Chelsea 2007.
Thunderstruck je napisao/la:Šta mislite je li bolje da City kiksa još negdje do derbija pa nam se ovako poredaju, ili možda da ostane ovakvo stanje do tad pa u toj tekmi s bodom potvrditi titulu a onda da je igrači proslave skačući po Etihadu? :mrgreen: :D
lindegard je napisao/la:Evo konacno i potvrde o tituli 20 :D Trebace decenija i decenija da nas neko stigne u engleskoj :D Nego divna je ova titula ali treba nam pojacanja za lp. ipak smo mi tamo medju glavnim favoritima ako ne i glavni favoriti za osvajanje.
red devil88 je napisao/la: 20 TITULAAAAAAA
frankqqqqq je napisao/la:Čestitke na tituli momci ! :mrgreen:
tevezito je napisao/la: Cestitke jos jednom zasluzeno uzimate ovo.Teska srca priznajem ali kad se sve sabere potpuno zasluzeno.Jedino te ne razumijem zbog toga sto ti se place od srece, jer ne dozivljavas neki novi osjecaj u zivot.Vec si sigurno zapamtio jedno 10 ak titula.Ne vjerujem da se moze plakati zbog neceg sto se desilo vise puta.Ali eto cijenim osjecaje navijaca.Sretno...
Bliss je napisao/la:Campione, campione ole ole oleeeeeee
Campione, campione ole ole oleeeeeee
A ja kažem:
Wisey je napisao/la:Neshvatljivo mi je da se Cityevi navijači već sada predaju, ja to nikad ne bih napravio. Prošle godine bili (CFC) na -15 i onda došli u priliku da se odlučuje u jednoj utakmici. ;) Dok god postoji teoretska šansa treba vjerovati, pa nije ovo Primera.

No hard feelings, samo da se malo prisjetimo. :mrgreen:

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 13 maj 2012, 19:22

mozda je ovo sto se desilo dobro...mozda je to znak da treba da nadjes neke dublje stvari u zivotu od biti fudbalskim navijacem
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 maj 2012, 19:23

Wisey je napisao/la:

No hard feelings, samo da se malo prisjetimo. :mrgreen:
Cudno pa nema mog posta nigdje (kao ni titule :mrgreen: ) ;)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 maj 2012, 19:24

Joj ko da mi je rođeni brat nož u leđa zabio.Toliko mi se gadi ova naša ekipa,da molim Boga da United proda cijeli tim i ostavi samo Valenciu.U stručnom kadru samo ostavit SAF-a i rastjerat pomoćnike i medicinski dio u 1000 pm.Pa kako su nesposobni toliko da igrač dobije prehladu,odstustvuje po sezone mater ****,pa moja nana rahmetli bi izlječila prije naše igrače sa svojim travama nego oni fizioteraputi.Oni pomoćnici samo nešto bleje,drkaju qrac cijelu sezonu i zbog toga dobivaju platu.Pa vratite Queiroz-a kako god znate i umijete.Nama igrači stari ko Big Bang igraju u prvoj postavi,pa SAF ne znam jel ti još živiš u 80-tim,danas ti se igra fudbal sa brzim tempom i modernim krilima,ali jok mora onaj Giggs igrat krilo koji i sam zna da ne može 2 min trčat u kontinuitetu.Svaka mu čast legenda je,ali trebao je on davno u penziju.Ima tu jos 100000 stvari koje me nerviraju ali stvarno nemam živaca.Odoh sad spavat i probudite me kad SAF dovede normalno pojačanje.

High

Post Postao/la High » 13 maj 2012, 19:28

A šteta. Gotivim United inače, za razliku od ovih vještačkih timova, imaju tradiciju i sve što treba imati jedan ozbiljan klub. Zaslužuju više, sigurno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BanjaluckiVelikan
Kontakt:

Post Postao/la BanjaluckiVelikan » 13 maj 2012, 19:34

Neka niste osvojili titulu, sa ovim škart timom, iako ste je kako vidim bili unaprijed slavili :D !
Prodate Ronalda Realu za 96 miliona, eeeee 96 miliona znate li vi koje su to pare, i ne možete dovesti 2,3 dobra pojačanja, jedino što valja su nani,runi, valensija... Man und za sledeću sezonu treba jedan dobar remont ekipe, i da se odriješi kesa za pojačanja!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.