RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mostar_mo
Kontakt:

Re: FK Velež

Post Postao/la mostar_mo » 12 sep 2009, 20:27

Stone Island je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:
Stone Island je napisao/la:Nisu mi jasni nikako ali eto...

na šta aludiraš druže ? pretpostavljam ali ja lično ne vjerujem nakon onog Acinog penala ...
Ne bih ti znao reći ništa.Tokom utakmice Džafić isto lud,bezvezne greške u šesnaestercu Čelika.Takođe pritisli mi u zadnjim minutama i Zaimović daje bezveze loptu za Šečića i ne stiže je dečko.

Ne znam,možda je to sve slučajno.Ne bi da dušu griješim pogotovo zbog Ace...

hebote zivot sad gledam onaj penal na TV-u prikazase , pa golman je izasao Aci u desnu stranu 2 metra sa linije dok je ovaj bio u zaletu , isto kao da je znao gdje će pucati i opet Aca u tu stranu ...sad sam se i ja zamislio :roll:
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 12 sep 2009, 20:45

bio sam na tekmi,i ona prikazana igra od strane nasih igraca,sve je vise licilo na neki laksi trening,bez ikakvog zalaganja,lopte su se davale u prazno,veznog reda nije uopste bilo,napucavalo se.....sve u svemu,stice se utisak da je utakmica namjestena,bez ikakve dileme mogu reci da je tekma namjestena,....vracanje "kredita" Celiku za Colica!!!.....jos nesto,to nisam samo ja rekao,dosta ljudi na tribini je isto ili slicno pricalo...al sta je tu je....i dalje smo prvi,bez poraza u ligi ;)

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 12 sep 2009, 21:17

ode vam liga prvaka :mrgreen: :mrgreen:

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 12 sep 2009, 21:26

harinjo je napisao/la:ode vam liga prvaka :mrgreen: :mrgreen:
Ne sekiraj se ti za našu LP. ;)

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 12 sep 2009, 22:55

Red or Dead je napisao/la:bio sam na tekmi,i ona prikazana igra od strane nasih igraca,sve je vise licilo na neki laksi trening,bez ikakvog zalaganja,lopte su se davale u prazno,veznog reda nije uopste bilo,napucavalo se.....sve u svemu,stice se utisak da je utakmica namjestena,bez ikakve dileme mogu reci da je tekma namjestena,....vracanje "kredita" Celiku za Colica!!!.....jos nesto,to nisam samo ja rekao,dosta ljudi na tribini je isto ili slicno pricalo...al sta je tu je....i dalje smo prvi,bez poraza u ligi ;)
hehehehehh cuj utakmica namjestena

tarik_sa
Kontakt:

Post Postao/la tarik_sa » 12 sep 2009, 23:14

I par dana prije utakmice se pricalo da je utakmica namjestena, tako da je sve moguce :?

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 12 sep 2009, 23:17

tarik_sa je napisao/la:I par dana prije utakmice se pricalo da je utakmica namjestena, tako da je sve moguce :?
jest nastimana jasta je isto sto je i ova veceras u sarajevu nastimana

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 12 sep 2009, 23:58

jeste li poceli da navijate?

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 13 sep 2009, 00:29

anonimus je napisao/la:jeste li poceli da navijate?
šta je filozof htio kazati ? :D
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 13 sep 2009, 05:16

Kazete namestena utakmica?! Nemogu da verujem, do juce su vam svi namestali da ispadnete, a danas vi bodove prodajete. Ne zelim da verujem da je istina sto se pise na forumu. 8-)

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 13 sep 2009, 10:15

Neću reći da je naštimana ali mi smo ko dužni njima bili za Čolića koji se vratio u Velež iako ga je vezao ugovor za Čelik i za poštenu igru protiv Orašja u Zenici prošle sezone.O štimanju,pa Uprava nam je uvijek ista.Samo se ponekad jedan do dva čovjeka ubace ono da malo raju ohlade.A uvijek se isti pitaju...to i ćorav vidi !

@mrzim_ulizice:Mogao si na utakmicu doći,ako ništa,pa da vidiš utakmicu i da prokomentarišeš.Vidim da si veliki Robijaš...

Malo je neobično da igrač koji je dao 5 golova u 4 utakmice odjednom ne zna lopte zaštopati,gubi se u šesnaestercu kao da mu kompas treba,ne zna uposliti igrača a dotad iz nemogućih pozicija stvarao prilike i davao golove.
Penal je bio,i to nekoliko puta je ista scena bila s tom rukom,i tek nakon tih nekoliko puta sviran je penal.

Ali eto,ako je iko zaslužio taj poklon iz Vrapčića onda je to Čelik.
Mi se okrećemo sljedećem meču,poraza još nema i druga pozicija je tu.Idemo dalje !

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 13 sep 2009, 11:37

Stone Island je napisao/la:Neću reći da je naštimana ali mi smo ko dužni njima bili za Čolića koji se vratio u Velež iako ga je vezao ugovor za Čelik i za poštenu igru protiv Orašja u Zenici prošle sezone.O štimanju,pa Uprava nam je uvijek ista.Samo se ponekad jedan do dva čovjeka ubace ono da malo raju ohlade.A uvijek se isti pitaju...to i ćorav vidi !

@mrzim_ulizice:Mogao si na utakmicu doći,ako ništa,pa da vidiš utakmicu i da prokomentarišeš.Vidim da si veliki Robijaš...

Malo je neobično da igrač koji je dao 5 golova u 4 utakmice odjednom ne zna lopte zaštopati,gubi se u šesnaestercu kao da mu kompas treba,ne zna uposliti igrača a dotad iz nemogućih pozicija stvarao prilike i davao golove.
Penal je bio,i to nekoliko puta je ista scena bila s tom rukom,i tek nakon tih nekoliko puta sviran je penal.

Ali eto,ako je iko zaslužio taj poklon iz Vrapčića onda je to Čelik.
Mi se okrećemo sljedećem meču,poraza još nema i druga pozicija je tu.Idemo dalje !
vi niste duzni nama za colica nista vi ste duzni skoro svima sto niste prosle godine ispali iz lige sto su vam se poklanjali pred kraj bodovi tu ste ostali dosta duzni i sad sutite i vracajte

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 13 sep 2009, 11:38

Kome svima ? 'aj konkretno...

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 13 sep 2009, 13:44

Stvarno pod hitno nekako uvesti zabranu za U18 forumase :mrgreen:

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 13 sep 2009, 13:46

pokusni_kunic je napisao/la:Stvarno pod hitno nekako uvesti zabranu za U18 forumase :mrgreen:
a ti si U21 jel :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 13 sep 2009, 13:49

Rođeni šta bi juče, ja sa velikim optimizmom očekivao tricu u mreži Čelika (kao kod Laktaša sinoć od strane Sarajeva), nije valjda da ste podcijenili protivnika.
Nemojte pasti ja hoću da se Velež i Sarajevo bore za prvo mjesto..

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 13 sep 2009, 14:02

hilmo je napisao/la:Rođeni šta bi juče, ja sa velikim optimizmom očekivao tricu u mreži Čelika (kao kod Laktaša sinoć od strane Sarajeva), nije valjda da ste podcijenili protivnika.
Nemojte pasti ja hoću da se Velež i Sarajevo bore za prvo mjesto..
Dobro je vise tog lizing d.o.o. osiguranja..crknite svi koji su se uvlacili i pricali da cemo najmanje 3 razlike izgubit..a peticu da i ne spominjem :lol: :lol: :lol:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 13 sep 2009, 14:56

Čestitke Veležu na odličnoj igri, čestitke raji na sportskom navijanju, i Red Army za odlično 90minutno navijanje...
Naravno, čestitke i našim sportskim prijateljima, ekipi Čelika, na osvojenom bodu i nadam se da če im ovo biti podstrek za podizanje atmosfere. Za razliku od nekih, nemam za šta da se sekiram. Velež odigrao prilično dobro, nijedna stolica na stadionu nije zjapila prazna. Osim nekoličine navijača sa sredine velike tribine, koji su psovali našim igračima, a nije ih bilo pet godina na toj tribini. Draga gospodo, idite pa navijajte za Barcelonu, a ostavite nas da se borimo i dalje u ovom paklu države i lige.
I opet čestitke upravi i igračima Veleža na jučerasnjoj predstavi. Samo naprijed ljudi, idete ispravnim putem. Ne zatvaraju se svaka vrata sa guzicom. Konačno ....

lešinar

Post Postao/la lešinar » 13 sep 2009, 15:13

dočete i vi na red samo polako :mrgreen:

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 13 sep 2009, 15:24

Nisam znao da Velez ima ovoliko prijatelja, navijaca i simpatizera pa su svi pohrlili na ovu temu da bi ostavili komentar.
Rođeni brato

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.